Τελευταία Νέα Καλώς ήρθατε
Τελ. Ενημέρωση: 01/03/2013

Καλώς ήρθατε στις σελίδες του 2ου Γυμνασίου Ζεφυρίου
για το μάθημα της πληροφορικής.

Οι σελίδες αποτελούν μια προσπάθεια ηλεκτρονικής ενημέρωσης για το μάθημα της πληροφορικής στο Γυμνάσιο και απευθύνονται στους μαθητές του Γυμνασίου. Σε κάθε περίπτωση βέβαια είστε ελεύθεροι να περιηγηθείτε στις σελίδες αυτές και να χρησιμοποιήσετε υλικό που θα βρείτε χρήσιμο.

Η περιήγηση γίνεται από το μενού. Αρχικά επιλέξτε από το κυρίως μενού την τάξη που σας ενδιαφέρει. Στην σελίδα που θα ανοίξει επιλέξτε την ενότητα και τέλος το κεφάλαιο που σας ενδιαφέρει. Σε κάθε ενότητα, θα βρείτε ένα αρχείο με τον κορμό του μαθήματος, τις απαντήσεις στις ερωτήσεις κατανόησης της συγκεκριμένης ενότητας, αλλά και online ασκήσεις για κάθε ενότητα.

Στην περιοχή ΔΙΑΦΟΡΑ θα βρείτε:

  • Φυλλάδια χρήσης: Σύντομα φυλλάδια χρήσης για την εύκολη εκμάθηση εφαρμογών

  • Παρουσιάσεις : Παρουσιάσεις σε powerpoint για θέματα πληροφορικής

  • Βίντεο & άλλα: Μικρά βίντεο εκμάθησης με βήμα προς βήμα οδηγίες, πρόγραμμα εκμάθησης της χρήσης ποντικιού, καθώς και μια παρουσίαση όρων πληροφορικής ανά τάξη και ενότητα σε αλφαβητική ταξινόμηση.

  • Συνδέσεις: Προτεινόμενες εκπαιδευτικές και μη συνδέσεις στο διαδίκτυο

Στην περιοχή ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ μπορείτε να ενημερωθείτε για την πορεία ενημέρωσης του site και να διαβάσετε ανακοινώσεις σχετικές με το μάθημα της πληροφορικής στο Γυμνάσιο. Τέλος θα βρείτε κατάλογο των ερωτήσεων και σχολίων επισκεπτών με τις αντίστοιχες απαντήσεις.

Χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ για να αποστείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Γράψτε το σχόλιό σας ή αφήστε κάποια ερώτηση σε θέματα πληροφορικής. Οι απαντήσεις θα φτάσουν στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας.

Χρήσιμα

Επισκέπτες:

Copyright (c) 2009-2013 - Αθανάσιος Ι. Τσαγκατάκης