Γρ. Φυσικής Αγωγής Δωδ/σου
Ομάδα Φυσικής Αγωγής

Υπεύθυνος: Αντώνης Παπαγεωργίου
τηλ:22413-64852
FAX:22413-64855

e-mail: gfa@dide.dod.sch.gr

Υπόλογος ΧΕΠ: Νίκος Μαντικός
τηλ:22413-64851

Γραμματεία: Τασία Σταυριά
τηλ:22413-64854

Υπεύθυνος Kids Athletics: Γιώργος Μιχαλάκης

Author Archive

12ο ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ Ε.Γ.Β.Ε. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 10 – 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011

 

Προθεσμία υποβολής επιστημονικών ανακοινώσεων 2 Δεκεμβρίου 2011

Η συμμετοχή στο θεματικό συνέδριο για τα ταμειακά τακτοποιημένα μέλη της Ε.Γ.Β.Ε. είναι δωρεάν.

Το θεματικό συνέδριο θα περιλαμβάνει: Ειδικές εισηγήσεις – στρογγυλές τράπεζες, 2 εξειδικευμένα σεμινάρια και ελεύθερες ανακοινώσεις από όλο το φάσμα της αθλητικής επιστήμης (προφορικές, αναρτημένες, sort και full paper). ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ (ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ, ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΕΣ, SORT ΚΑΙ FULL PAPER).

Θα καλύπτονται τα παρακάτω θέματα της αθλητικής επιστήμης: Προπονησιολογία, Κινητική μάθηση, Κινητική ανάπτυξη, Αθλητιατρική, Αθλητική ψυχολογία, Βιοκινητική – Βιομηχανική, Αθλητική κοινωνιολογία, Αθλητικό δίκαιο, Ειδική αγωγή, Εργοφυσιολογία, Ιστορία Φυσικής Αγωγής, Αθλητισμός για όλους, Φιλοσοφία του Αθλητισμού, Οργάνωση και Διοίκηση του Αθλητισμού, Read the rest of this entry »

Φωνές Νερού Μυριάδες

.

Το ΚΠΕ Έδεσσας-Γιαννιτσών, ως κομβικός συνεργάτης του Τμήματος Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων και Επικοινωνίας της Διεύθυνσης Μουσείων, Εκθέσεων και Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων της Γενικής Διεύθυνσης Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Υπουργείου Πολιτισμού δημιούργησε έναν ενδιαφέροντα ιστότοπο με τίτλο «Φωνές νερού μυριάδες» και σας καλεί σε συνεργασία για τα εξής:

  • να συμμετάσχετε στις δράσεις που σχεδιάζονται στο χώρο του Υπαίθριου Μουσείου Νερού Έδεσσας αναφορικά με τη σημασία και τις ποικίλες διαστάσεις της αξίας του νερού στη ζωή των ανθρώπων από παλιά κι έως σήμερα (πληροφορίες ΚΠΕ Έδεσσας-Γιαννιτσών)
  • να ενημερώσετε και να ενημερωθείτε μέσα στο παρόν ιστολόγιο, που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για την υποστήριξη και ανάδειξη των εκπαιδευτικών δράσεων, τόσο των δικών σας όσο και εκατοντάδων ομάδων σε όλη την επικράτεια, στο πλαίσιο του προγράμματος «Φωνές νερού μυριάδες»

.

 

Το «Kids Athletics» ταξίδεψε στην Κάλυμνο και στην Κω…

 

Την Τρίτη 1/3 και την Τετάρτη 2/3/2011, πραγματοποιήθηκε αντίστοιχα στην Κάλυμνο στο 1ο Γυμνάσιο και στην Κω, στο Αθλητικό Πολύκεντρο του δήμου, το επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα: «Ο στίβος στο δημοτικό σχολείο και το Γυμνάσιο. Η ανταπόκριση του Στίβου στις ανάγκες της νέας γενιάς μέσα από το πρόγραμμα της IAAF, (Kids Athletics), που απευθυνόταν στους/ις εκπ/κους Φυσικής Αγωγής Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης που ανήκουν στα γραφεία εκπαίδευσης της Καλύμνου και της Κω. Περισσότερα ΕΔΩ

Kids Athletics

Κατεβάστε από εδώ το υλικό της ημερίδας «Ο Στίβος στο Δημοτικό Σχολείο και το Γυμνάσιο ? Η ανταπόκριση του Στίβου στις ανάγκες της νέας γενιάς μέσα από το πρόγραμμα της IAAF (Kids Athletics)»

Μια διαφορετική παρουσίαση των κανόνων του ποδοσφαίρου

.

Η συνάδελφος Δόση Ανθούλα σε συνεργασία με τους συναδέλφους

Λαζαρίδη Περικλή, Οικονόμου Αντώνη και Παπαντωνίου Μιχάλη,

δημιούργησε μια διαφορετική παρουσίαση των κανόνων του ποδοσφαίρου για μικρά παιδιά.

Ελπίζουμε να αξιοποιηθεί και να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για άλλες δημιουργίες.

Κατεβάστε την παρουσίαση από εδώ.

Μεταφορά εορτασμού της ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα στις 8 Μαρτίου 2011

Με την απόφαση 6217/7-02-11 του Υπουργείου Εσωτερικών ? Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης ορίζεται ως ημέρα  εορτασμού της ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα η 8η Μαρτίου 2011, λόγω του ότι η 7η Μαρτίου συμπίπτει με την Καθαρά Δευτέρα.

Συνεπώς οι σχολικές παρελάσεις θα πραγματοποιηθούν στις 8 Μαρτίου 2011

Με αθλητικούς Χαιρετισμούς

Ο Προϊστάμενος Φυσικής Αγωγής Δωδεκανήσου

Βασίλειος Δ. Ζήκας

Ημερίδα «Μίλα Μη φοβάσαι! Πρόληψη και Αντιμετώπιση του εκφοβισμού και της βίας στο σχολείο του σήμερα»

Την Κυριακή  13 Φεβρουαρίου 2011, στις 10:00 π.μ τα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ»  σε συνεργασία με την Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Παιδιού και του Εφήβου (Ε.Ψ.Υ.Π.Ε), διοργανώνουν μια ενδιαφέρουσα ημερίδα με θέμα : «Μίλα Μη φοβάσαι! Πρόληψη και Αντιμετώπιση του εκφοβισμού και της βίας στο σχολείο του σήμερα».

Χώρος: αίθουσα «Καλλιπάτειρα» του σχολείου.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα πραγματοποιηθούν εισηγήσεις και βιωματικά εργαστήρια από ειδικούς επιστήμονες Ψυχικής Υγείας Παιδιών και Εφήβων.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Για περισσότερα σχετικά με το πρόγραμμα και τους εισηγητές πατήστε ΕΔΩ

ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ και ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!

 

Όλες τις δυσκολίες που μπορεί να συναντήσεις, αν τις παλέψεις και έχεις την κατάλληλη στήριξη, κάποτε θα τις ξεπεράσεις.  

Η μεταφορά του blog μας στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο ολοκληρώθηκε,

με την αποτελεσματική βοήθεια της συναδέλφου Μαρίας Σαμίου και του Κωνσταντίνου Γιαννόπουλου.  

Θέλουμε ακόμη να ευχαριστήσουμε θερμά

τόσο το συνάδελφο Γιώργο Φεσσάκη για τη «ζεστή» φιλοξενία που μας παρείχε όλο το διάστημα λειτουργίας του μέχρι τώρα και τις πολύτιμες συμβουλές του στη δημιουργία του blog,  

όσο και το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο, που μας παραχώρησε νέα στέγη, για να συνεχίσουμε να έχουμε «φωνή» και να μπορούμε να επικοινωνούμε μεταξύ μας.

 

Μετακομίζουμε…

Αλλάζουμε σπίτι και μεταφερόμαστε στον server του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου.   Για λίγο διάστημα δεν θα υπάρχει ανανέωση ειδήσεων.
Ίσως τις επόμενες ημέρες να μην μπορείτε να συνδεθείτε ή να μην σας ανοίγει η σελίδα.
Ζητάμε συγνώμη και θα προσπαθήσουμε να είμαστε κοντά σας το συντομότερο δυνατό.
Οι εγγεγραμμένοι χρήστες του blog θα ενημερωθούν μέσω e-mail, όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία της μεταφοράς.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Ενημέρωση σχετικά με την τοποθέτηση των μονίμων εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ11 στα Τ.Α.Δ-.Ε.Τ.Α.Δ

Καλούνται οι μόνιμοι εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ11, οι οποίοι βάσει της υπ΄αρίθμ.164114/Γ4/27-12-2010 (A.Δ.Α 4Α9Κ9-ΚΥ) Υπουργικής Απόφασης με θέμα: «Προϋποθέσεις λειτουργίας – Έγκριση λειτουργικών κενών- Επιλογή και Τοποθέτηση Μονίμων Εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ11 για τα Τ.Α.Δ-Ε.Τ.Α.Δ  σχολικού έτους 2010-11 », αποσπάστηκαν για το τρέχον σχολικό έτος, προκειμένου να καλύψουν τα λειτουργικά κενά των Τ.Α.Δ-Ε.Τ.Α.Δ, να παρουσιαστούν στην Διεύθυνση  Β/θμιας Εκπαίδευσης του νομού στον οποίο  τοποθετήθηκαν, από 10-01-2011 έως και 12-01-2011, προκειμένου να αναλάβουν υπηρεσία.

Τα  κατά τόπους ΠΥΣΔΕ  καλούνται  να τοποθετήσουν  τους εκπαιδευτικούς   σύμφωνα με την υπ΄αρίθμ.164114/Γ4/27-12-2010 (A.Δ.Α 4Α9Κ9-ΚΥ) Υπουργική Απόφαση, με τη σειρά κατάταξής τους στον οριστικό αξιολογικό  πίνακα των μονίμων εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ11, σχολικού έτους 2010-11  για  τα Τ.Α.Δ-Ε.Τ.Α.Δ,  ο οποίος  κυρώθηκε με την υπ΄αρίθμ.162891 /Γ4/23-12-2010 (Α.Δ.Α : 4ΙΙ69-ΩΘ) Υπουργική Απόφαση.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ  ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

Αδαμαντία Φατσέα
Αρχείο
Ημερολόγιο
Μάρτιος 2021
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Φεβ    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Επισκεψιμότητα
  • 212150Συνολικές αναγνώσεις:
  • 151156Συνολικοί επισκέπτες:
Who's Online
2 visitors online now
0 guests, 2 bots, 0 members
Powered by Visitor Maps
Login