kallitehnes menuΤο εκπαιδευτικό πακέτο «Μικροί καλλιτέχνες σε δράση αναπτύχθηκε και χρηματοδοτήθηκε στα πλαίσια του έργου Πλειάδες της ενότητας Νηρηίδες (http://pleiades.cti.gr/ ) το 2007 από το Ε. Α. Ινστιτούτο Τεχνολογίας και Υπολογιστών.Περιλαμβάνει ενότητες ζωγραφικής, σχεδίου, μουσικής, κειμένων, εικόνων, έργων τέχνης.

Το λογισμικό διατίθεται ελεύθερο κάντε κλικ εδώ για να το κατεβάσετε από τη σελίδα e-yliko

 

 


 

 

Kyklof me asfaleiaAΤο εκπαιδευτικό λογισμικό «Μαθαίνω να κυκλοφορώ με ασφάλεια A'» περιλαμβάνει θέματα κυκλοφοριακής Αγωγής. Αναπτύχθηκε και χρηματοδοτήθηκε στα πλαίσια του έργου Πλειάδες της ενότητας Νηρηίδες (http://pleiades.cti.gr/ ) το 2007 από το Ε. Α. Ινστιτούτο Τεχνολογίας και Υπολογιστών.

Το λογισμικό διατίθεται ελεύθερο κάντε κλικ εδώ για να το κατεβάσετε από τη σελίδα e-yliko του Υπουργείου Παιδείας

 


 

 

mathainwNaKykloforwMeAsfaleiaΤο εκπαιδευτικό λογισμικό «Μαθαίνω να κυκλοφορώ με ασφάλεια B'» περιλαμβάνει μαθήματα δημιουργικής κυκλοφοριακής αγωγής,Παιγνίδια - Εξοικείωση με τον Η/Υ και τη χρήση ποντικιού καθώς Βίντεο - μαθήματα και βίντεο καταστάσεων, Μουσική, Φύλλα εργασίας και Μαγικές εικόνες. Αναπτύχθηκε και χρηματοδοτήθηκε στα πλαίσια του έργου Πλειάδες της ενότητας Νηρηίδες (http://pleiades.cti.gr/ ) το 2007 από το Ε. Α. Ινστιτούτο Τεχνολογίας και Υπολογιστών.

Το λογισμικό διατίθεται ελεύθερο κάντε κλικ εδώ για να το κατεβάσετε από τη σελίδα e-yliko του Υπουργείου Παιδείας

 



 

gcomprisΤο εκπαιδευτικό λογισμικό GCompris αποτελείται από ένα μεγάλο πλήθος δραστηριοτήτων για παιδιά ηλικίας 2 έως 10 ετών. Μερικές από τις δραστηριότητες του είναι:ανακάλυψη του υπολογιστή, άλγεβρα(πίνακας μνήμης, αρίθμηση), επιστήμη, γεωγραφία, παιχνίδια ανάγνωση κ.α.

Για να κατεβάσετε την ελεύθερη έκδοση του λογισμικού με περιορισμένο αριθμό δραστηριοτήτων κάντε κλικ εδώ από την επίσημη σελίδα του GCompris