Βιογραφικό Σημείωμα

Συγγραφικό Έργο

Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε ειδοποίηση κάθε φορά που ο ιστότοπος ενημερώνεται με κάποιο νέο φύλλο εργασίας στείλτε το mail σας στο  akoul1821@yahoo.gr

Προσεχώς ιστολόγιο
Φύλλα Εργασίας

   Τελευταία Ενημέρωση
 7
Ιουνίου Μαΐου 2011

Αριθμός Επισκεπτών

 

Δικτυακός Τόπος του Μαθηματικού Ανδρέα Κουλούρη

Υποστηρικτικό Υλικό για τους Μαθηματικούς της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Φύλλα Εργασίας για τα Μαθηματικά του Γυμνασίου

Ο παρών δικτυακός τόπος φιλοξενείται στη διεύθυνση https://sites.google.com/site/akoulouris21/ και ενημερώνεται μόνο σ' αυτήν.

Ο δικτυακός αυτός τόπος απευθύνεται στους μαθηματικούς που διδάσκουν στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και περιέχει υποστηρικτικό υλικό για τη διδασκαλία των μαθηματικών. Προς το παρόν περιέχει κυρίως φύλλα εργασίας για το Γυμνάσιο. Τα περισσότερα αφορούν στη διδασκαλία μιας καινούργιας μαθηματικής έννοιας και προσφέρονται για τη διδασκαλία σε τάξη, την πρώτη διδακτική ώρα του κεφαλαίου που αναφέρονται. Κάποια άλλα αφορούν διδασκαλία με τη χρήση του προγράμματος GeoGebra. Όλα τα φύλλα εργασίας του ιστότοπου που αφορούν την ύλη του Γυμνασίου έχουν διδαχθεί σε τάξη. Καλώ οποιονδήποτε συνάδελφο, αν κάποιο φύλλο του ταιριάζει, να το φωτοτυπήσει και να το μοιράσει στους μαθητές του (αφού ενδεχομένως το τροποποιήσει, για τη δική του τάξη). Να τους αφήσει να εργαστούν ατομικά ή ανά θρανίο ή ανά ομάδες και να συζητήσει μαζί τους τις όποιες απορίες τους. Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα σε μια τέτοια περίπτωση τη γνώμη του. Πιο αναλυτικά για τα φύλλα εργασίας και τον ιστότοπο εδώ.

Όλα τα φύλλα εργασίας και τα φυλλάδια των ασκήσεων του δικτυακού τόπου διατίθενται ως έχουν και μπορούν να τροποποιηθούν, να εκτυπωθούν και να διανεμηθούν ελεύθερα.

Άλγεβρα Α΄ Γυμνασίου

Γεωμετρία Α΄ Γυμνασίου
Άλγεβρα B΄ Γυμνασίου
Γεωμετρία B΄ Γυμνασίου

Άλγεβρα Γ΄ Γυμνασίου

Γεωμετρία Γ΄ Γυμνασίου
Άλγεβρα Α΄ Λυκείου
Γεωμετρία Α΄ Λυκείου
Άλγεβρα Β΄ Λυκείου
Γεωμετρία Β΄ Λυκείου
Κατεύθυνση Β΄ Λυκείου
Γενική Παιδεία Γ΄ Λυκείου
Κατεύθυνση Γ΄ Λυκείου

 

Εκπαιδευτικά Λογισμικά

GeoGebra

 

 

Δικτυακοί Τόποι που Προτείνονται:

Δικτυακός Τόπος του Μαθηματικού Γιώργου Μαντζώλα

Δικτυακός Τόπος του Μαθηματικού Θάνου Ζαχογεώργου

Δικτυακός Τόπος του Μαθηματικού  Αθανάσιου Ατματζίδη

Τράπεζα Θεμάτων Ενδοσχολικών Εξετάσεων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας

Mathematics and Multimedia - GeoGebra 

                    Wolfram Alpha Computational Knowledge Engine                      (Υπολογίζει τα πάντα, βάλτε τα γενέθλιά σας για δοκιμή!)

Νέα