2016-2017

Από την χρονιά 2016-2017, λόγω αλλαγών στην Υπουργική Εγκύκλιο για τα Προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων, το “Ανακαλύπτω τη Δύναμή μου" υλοποιείται στο σχολείο μας ως Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας με 35 μόνο συμμετέχοντες από τη Α’ και Β’ τάξη και συντονίστριες τις εκπαιδευτικούς Αιμιλία Τσουκαλά (ΠΕ02) και Άννα Καραντζούλη (ΠΕ06). 

Στις 9/3/18 η Ομάδα Διαμεσολάβησης συμμετείχε σε Σχολική Ημερίδα Διαμεσολάβησης στο 3ο Γυμνάσιο Φλώρινας με προσκεκλημένα σχολεία του νομού Φλώρινας (3ο Γυμνάσιο Φλώρινας, 2ο Γυμνάσιο Φλώρινας, Γυμνάσιο Βεύης) αλλά και το 5ο Γυμνάσιο Νεάπολης Θεσσαλονίκης.

Στις 25-28/3/2017 η Ομάδα Διαμεσολάβησης του Γυμνασίου Βεύης (με συμμετοχή και μαθητών της Γ’ τάξης) πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη στο 2ο Γυμνάσιο Ασπροπύργου με σκοπό την ανταλλαγή καλών πρακτικών. Η συνάντηση Διαμεσολάβησης πραγματοποιήθηκε με την καθοδήγηση της Αγγελικής Γιαννάτου, της εκπαιδευτικού που ξεκίνησε τον Θεσμό της Σχολικής Διαμεσολάβησης στο δημόσιο ελληνικό σχολείο το 2005. 

Στις 30/3/2017 το σχολείο μας επισκέφτηκε η Στ’ τάξη του Δ/Σ Βεύης για γνωριμία με τους μαθητές και τον Σύλλογο Διδασκόντων και ξενάγηση στον σχολικό χώρο. Στις απορίες των μικρών μαθητών σχετικά με την πραγματικότητα του Γυμνασίου, το ωρολόγιο πρόγραμμα, τις εξετάσεις υπήρξε άμεση ανταπόκριση και ενημέρωση από τους μελλοντικούς συμμαθητές και καθηγητές τους.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *