Συνδιοργάνωση τριήμερου προαιρετικού βιωματικού σεμιναρίου στο 2ο ΔΣ Ιερισσού με το Κέντρο Πρόληψης “ΠΝΟΗ” για την ενδοσχολική βία και συνάντηση Διευθυντών και Προϊσταμένων

 

Αφίσα για Ενδοσχολική Βια-Σεπτέμβριος 2014-1

ΘΕΜΑ 1: Ενημέρωση για την συνδιοργάνωση τριήμερου προαιρετικού βιωματικού εργαστηρίου για την ενδοσχολική βία με το Κέντρο Πρόληψης «ΠΝΟΗ», με τα ονόματα συμμετεχόντων εκπαιδευτικών.

 Αγαπητοί Διευθυντές/τριες, Προϊστάμενοι/νες και εκπαιδευτικοί,  καλημέρα και καλή σχολική χρονιά

Στα πλαίσια της άριστης συνεργασίας που είχαμε τα τρία τελευταία χρόνια ξεκινάμε τη νέα σχολική χρονικά με το δεύτερο τριήμερο βιωματικό εργαστήριο για την ενδοσχολική βία, βάσει του χρονοδιαγράμματος συνεργασίας με το Κέντρο Πρόληψης «ΠΝΟΗ».

Το τριήμερο βιωματικό εργαστήριο αποτελεί συνδιοργάνωση όπως και τα προηγούμενα με:

  1. Το Παρατηρητήριο κατά της Σχολικής Βίας και του εκφοβισμού
  2. Τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης       Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής
  3. Το Κέντρο Πρόληψης Χαλκιδικής «ΠΝΟΗ»

Το σεμινάριο θα λάβει χώρα στο 2ο ΔΣ  Ιερισσού στις 3, 4, 5 Σεπτεμβρίου 2014, με ώρα προσέλευσης 8.30-14.00 για τους παρακάτω εκπαιδευτικούς:

1ο Δημ. Σχ. Ιερισσού:   Ψυλλάκος Βασίλειος, Σερτσόγλου Αναστάσιος, Μήτρου Θωμάς, Μπόγρης Σωτήρης, Κουκοβίνου Ευδοκία, Ιωάννου Άννα

  1. 2Ο Δημ. Σχ. Ιερισσού:   Έλλη Ενεχηλίδου, Μαρία Μανάρη, Σουλτάνα Λούπου, Κων/νος Κούλιας, Βασίλειος Κάρλας, Υψηλάντη Σοφία
  2. Δ.Σχ. Στρατωνίου :     Βασιλική Γεωργακούδη
  3. Δ.Σχ   Μ.Παναγίας :    Αικατερίνη Καδή , Αθανάσιος Ζαχαράκης
  4. Δ.Σχ. Ουρανούπολης: Δήμητρα Ζιοπούλου, Παρασκευή Ισαακίδου, Αθηνά Τζίτζιου
  5. Δ.Σχ. Ολυμπιάδας:  Τζιγκανούλη Αικατερίνη
  6. Δ.Σχ. Ν. Ρόδων:   Ουρανία Καλτζόγλου

 Σύνολο: Είκοσι (20) εκπαιδευτικοί

Παρακαλούνται οι Διευθυντές και οι Προϊστάμενοι των Σχολικών Μονάδων να διευκολύνουν την μετακίνηση των ανωτέρω εκπαιδευτικών.

Διευκρινίζεται ότι για την πρώτη ομάδα συναδέλφων που υλοποίησαν το ίδιο εργαστήριο στις 31 Μαρτίου και 16 /17 Ιουνίου 2014, στο ΚΠΕ Αρναίας θα ακολουθήσουν νέες ανακοινώσεις για δια ζώσης συναντήσεις αποτίμησης της εφαρμογής των δράσεων στις τάξεις τους.

 

ΘΕΜΑ 2: Συνάντηση Διευθυντών και Προϊσταμένων στο ΚΠΕ Αρναίας

 Σας ενημερώνω ότι θα υλοποιηθεί συνάντηση Διευθυντών και Προϊσταμένων των Σχολικών Μονάδων της 3ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Χαλκιδικής,  στο ΚΠΕ Αρναίας,  στις 8 Σεπτεμβρίου 2014, ώρα 10.00-14.00, στην οποία θα συμμετέχει ο νέος Διευθυντής Εκπαίδευσης ΠΕ Χαλκιδικής κ. Κούκος Δημήτριος και ο κ. Λαζάρου Λάζαρος από το ΚΕΔΥΥ Πολυγύρου.

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://aparaske.sites.sch.gr/?p=1471