Χαιρετισμός Σχολικού Συμβούλου για το σχολικό έτος 2014-2015

ΘΕΜΑ: Αγαπητοί/ες  συνάδελφοι/σες

 

Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους μια καλή και δημιουργική χρονιά.

Η νέα σχολική χρονιά 2014-2015 αποτελεί μια χρονιά με πολλές δυσκολίες αλλά και προκλήσεις για το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας. Κατά τη διάρκεια των τριών ετών που υπηρετώ στην 3η Εκπαιδευτική Περιφέρεια Χαλκιδικής πιστεύω ότι συνεργάστηκα άψογα με  όλους σας επιλύοντας δυσκολίες και προβλήματα πάντοτε προς όφελος των μαθητών αλλά και των συναδέλφων.

Δεν σταμάτησα να  θεωρώ τον εαυτό μου ως συνεργάτη, εμψυχωτή και συντονιστή της ομάδας των εκπαιδευτικών της περιφέρειάς μας και με το ίδιο πνεύμα  θα είμαι ενεργητικά στη διάθεσή σας, για να προσφέρω οτιδήποτε θα μπορούσε να σας φανεί χρήσιμο στην πορεία της συνεργασίας μας.

Θέλω, με την ευκαιρία αυτή, να σας διαβεβαιώσω για την πρόθεσή μου να συνεχίσουμε τη διατήρηση του πολύ καλού κλίματος συνεργασίας και αλληλεπίδρασης, μέσα στο οποίο θα έχετε κάθε δυνατή υποστήριξη από εμένα. Ευελπιστώ ότι θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας και να θέσουμε σωστά θεμέλια στο μέλλον των παιδιών μας.

Στα πλαίσια της υποστήριξης της διδακτικής σας πρακτικής  θα ήθελα να σας ενημερώσω  για

την νέα μου ιστοσελίδα που βρίσκεται στη διεύθυνση

 

https://aparaske.sites.sch.gr/

 

και έχει ελεύθερα διαθέσιμο πολυμεσικό υλικό για εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς. Σας εύχομαι καλή σχολική χρονιά, κουράγιο και δύναμη στο δύσκολο έργο σας  και να είστε σίγουροι ότι θα είμαι δίπλα σας όποτε με χρειαστείτε.

 

Παρακαλούνται όλοι οι εκπαιδευτικοί να λάβουν γνώση του  παρόντος εγγράφου ενυπόγραφα.

 

 

Ο Σχολικός Σύμβουλος3ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Π.Ε.

Νομού Χαλκιδικής

 

Απόστολος Παρασκευάς

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://aparaske.sites.sch.gr/?p=1541