Ενημέρωση για την οργάνωση επιμορφωτικών συναντήσεων για εκπαιδευτικούς των Β τάξεων των σχολείων της 3ης Περιφέρειας Χαλκιδικής

Σας ενημερώνω ότι με βάση το άρθρο 14, παρ. 2 του  ΠΔ. 201, και με την έγκριση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας κ Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας (αρ. πρ. 21096/15-10-2014)  θα υλοποιήσω τις παρακάτω επιμορφωτικές  συναντήσεις για τους εκπαιδευτικούς των Β τάξεων των σχολικών μονάδων της 3ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Χαλκιδικής.

ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΔΕΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΙΟΥ ΑΞΟΝΑ

Στις 3 Νοεμβρίου 2014 θα υλοποιηθεί επιμορφωτική συνάντηση στο ΔΣ Αρναίας και ώρα 12.00-14.00, σχετικά με διδακτικές παρεμβάσεις και προτεινόμενες διδακτικές μεθοδολογίες για τη γλώσσα και μαθηματικά της Β τάξης.

ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΕΠΤΑ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Στις 6 Νοεμβρίου 2014 θα υλοποιηθεί επιμορφωτική συνάντηση στο 2ο ΔΣ Ιερισσού  και ώρα 12.00-14.00,  σχετικά με διδακτικές παρεμβάσεις και προτεινόμενες διδακτικές μεθοδολογίες για τη γλώσσα και μαθηματικά της Β τάξης.

Παρακαλούνται οι Διευθυντές και Προϊστάμενοι να διευκολύνουν την παρακολούθηση των επιμορφωτικών συναντήσεων προχωρώντας σε όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις στο ωρολόγιο πρόγραμμα για την αναπλήρωση των συμμετεχόντων εκπαιδευτικών.

Με την μέριμνα των Διευθυντών και Προϊσταμένων οι εκπαιδευτικοί να λάβουν γνώση του παρόντος εγγράφου ενυπόγραφα.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://aparaske.sites.sch.gr/?p=1795