Έναρξη σχολικής χρονιάς 2015-2016

Αγαπητοί/ες συνάδελφοι/σες,

Με την έναρξη του νέου σχολικού έτους 2015-2016 θα ήθελα να ευχηθώ μια καλή και δημιουργική χρονιά. Διανύουμε την τέταρτη χρονιά συνεργασίας μας η οποία εξελίσσεται σε πλαίσια κατανόησης, εποικοδομητικής προσπάθειας και δημιουργίας.

Από το ρόλο του Σχολικού Συμβούλου Γενικής Αγωγής θέλω να επιβεβαιώσω ότι και τη φετινή χρονιά, όπως και όλες τις προηγούμενες, θα συνεχιστεί η υποστήριξη των συναδέλφων στο διδακτικό τους έργο με την οργάνωση επιμορφωτικών συναντήσεων, ημερίδων και βιωματικών σεμιναρίων, η επίλυση ενδεχόμενων δυσκολιών στο έργο τους με τις συνεχείς δια ζώσης επισκέψεις μου στα σχολεία καθώς και με την λειτουργία και υποστήριξη στην εφαρμογή καινοτομιών στην εκπαίδευση αλλά και εκπαιδευτικών προγραμμάτων στην διδακτική πράξη.

Θα ήθελα να υπενθυμίσω στους εκπαιδευτικούς, τη διεύθυνση της ιστοσελίδας μου (https://aparaske.sites.sch.gr/) όπου καθημερινά ενημερώνεται με υλικό για την υποστήριξη των μαθημάτων, συνδέσμους για όλα τα γνωστικά αντικείμενα, επιμορφωτικό υλικό και πληροφορίες για όλα τα προγράμματα που υλοποιούνται.

Επιπλέον, στη διεύθυνση http://isecurenet.sch.gr/portal/ θα βρείτε υλικό από το Θεματικό Δίκτυο «Ασφάλεια στο Διαδίκτυο» που ξεκίνησε από τα σχολεία μας και λειτουργεί σε τέσσερις άλλους νομούς στην Ελλάδα (Αχαΐα, Ηλεία, Κιλκίς, Αιτωλοακαρνανία) και περιέχει υλικό συνεχώς ανανεωμένο για την ασφάλεια στο διαδίκτυο.

Θα παρακαλούσα να μην διστάσετε να ζητήσετε τη βοήθειά μου σε ότι σας απασχολεί στην καθημερινή σας διδακτική πρακτική. Σας εύχομαι ολόψυχα  καλή σχολική  χρονιά με δύναμη και υγεία

 

Παρακαλούνται να ενημερωθούν για την παρούσα επιστολή όλοι οι εκπαιδευτικοί των σχολείων της 3ης ΠΕ Χαλκιδικής ενυπόγραφα.

 

Ο Σχολικός Σύμβουλος Γενικής Αγωγής

Δρ. Απόστολος Παρασκευάς

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://aparaske.sites.sch.gr/?p=2547