Επιμορφωτικές συναντήσεις για εκπαιδευτικούς των Ε κ ΣΤ τάξεων

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας ενημερώνω ότι βάση του άρθρου 14,  παρ. 2 και 4 του  ΠΔ. 201, θα υλοποιηθούν οι παρακάτω επιμορφωτικές συναντήσεις για τους εκπαιδευτικούς των Ε και ΣΤ? τάξεων, χωρίς δαπάνη για το δημόσιο, με υποχρεωτική (Ν. 1566/85,  αρ. 55,  παρ. 1,  εδ. στ)  τη συμμετοχή των εκπαιδευτικών ως ακολούθως:

 

  1. Στις 28 Μαρτίου 2016 και ώρα 12.00-14.00. στο ΔΣ Αρναίας, βιωματικό εργαστήριο για τους εκπαιδευτικούς των Ε? τάξεων με θέμα χρήση του Φωτόδενδρου στα μαθήματα της Ε τάξης του Δημοτικού με τον επιμορφωτή Β? επιπέδου και εκπαιδευτικό του ΔΣ Μ. Παναγιάς Γιάννη Κίκα.

 

 

  1. Στις 30 Μαρτίου 2016 και ώρα 12.00-14.00, στο ΔΣ Αρναίας, βιωματικό εργαστήριο για τους εκπαιδευτικούς των ΣΤ? τάξεων με θέμα “Διερευνητική ιστορική μάθηση: Η χρήση και αξιοποίηση των ιστορικών πηγών” με επιμορφωτή το Σχολικό Σύμβουλο Τσιβά Αρμόδιο

 

Παρακαλούνται οι Διευθυντές και Προϊστάμενοι όπως προχωρήσουν σε όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις ώστε να διευκολυνθεί η μετακίνηση των συμμετεχόντων εκπαιδευτικών καθώς και να προβούν στις απαραίτητες αλλαγές στο ωρολόγιο πρόγραμμα για την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων.

Να λάβουν γνώση του παρόντος μηνύματος όλοι οι εκπαιδευτικοί ενυπόγραφα.

Απόστολος Παρασκευάς

Σχολικός Σύμβουλος

3ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Χαλκιδικής

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://aparaske.sites.sch.gr/?p=2960