Ενημερωτική Συνάντηση Σχολικών Συμβούλων για το Περιφερειακό Θεματικό Δίκτυο με θέμα «Ασφάλεια στο Διαδίκτυο».

 

Μετά από 3 χρόνια σκληρής δουλειάς, το μεγαλύτερο Θεματικό Δίκτυο Σχολείων στην Ελλάδα με την ονομασία Ασφάλεια στο Διαδίκτυο, θα παρουσιάσει τις δράσεις του και θα προσκαλέσει αρχικά νέα μέλη από την Κεντρική Μακεδονία για το σχολικό έτος 2017-18.

Τρεις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, δώδεκα Διευθύνσεις Α/θμιας κ Β/θμιας Εκπ/σης, με τους Διευθυντές Εκπσης, είκοσι πέντε Σχολικοί Σύμβουλοι ΠΕ 70 κ Πληροφορικής, 165 εκπαιδευτικοί Α/θμιας κ Β/θμιας εκπαίδευσης, σε περίπου 180 Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια με 1800 μαθητές ετοιμάζονται για το νέο σχολικό έτος να εμπλακούν σε βιωματικές δράσεις σχετικά με την ασφάλεια στο Διαδίκτυο.

 

Στα πλαίσια αυτά διοργανώνεται η “Ενημερωτική Συνάντηση Σχολικών Συμβούλων για το Περιφερειακό Θεματικό Δίκτυο με θέμα «Ασφάλεια στο Διαδίκτυο».Ειδικότερα καλούνται οι Σχολικοί Σύμβουλοι Δημοτικής Εκπ/σης Κεντρικής Μακεδονίας και οι Σχολικοί Σύμβουλοι ΠΕ19 Κεντρικής Μακεδονίας σε ενημερωτική συνάντηση με θέμα: «Παρουσίαση των δράσεων του Περιφερειακού Θεματικού Δικτύου «Ασφάλεια στο Διαδίκτυο».

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφερειακής Δ/νσης Εκπ/σης Κεντρικής Μακεδονίας, ώρα 12:30-14:30.
Επιπρόσθετα θα υλοποιηθεί μέσω τηλεκπαίδευσης σύνδεση με τις πόλεις Πάτρα και Χανιά για ένα χαιρετισμό και απολογισμό δράσεων από τους συναδέλφους συντονιστές του Θεματικού Δικτύου στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Δυτικής Ελλάδας και Κρήτης.

Η παρουσίαση των δράσεων του Δικτύου θα γίνει από τον Σχολικό Σύμβουλο 3ης ΠΕ Χαλκιδικής Παρασκευά Απόστολο σε συνεργασία με τους Σχολικούς Συμβούλους Τσιβά Αρμόδιο, Μανουσαρίδη Ζαχαρία και Βασίλη Εφόπουλο.
Μετά την παρουσίαση οι ήδη συμμετέχοντες στο Δίκτυο Σχολικοί Σύμβουλοι ΠΕ 70 και Πληροφορικής θα αναφερθούν για τη λειτουργία του Δικτύου στις Περιφέρειές τους, θα γίνει συζήτηση με επίλυση αποριών και θα απευθυνθεί ανοικτή πρόσκληση συμμετοχής σε Σχολικούς Συμβούλους ΠΕ 70.

 

Η εκδήλωση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας κ Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και μπορείτε να την παρακολουθήσετε στη διεύθυνση:

 

http://www.webtv.kmaked.eu/ 

Καλή επιτυχία σε όλους…

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://aparaske.sites.sch.gr/?p=4230