Παρουσίαση Εκπαιδευτικών προγραμμάτων στα σχολεία της Βορειοανατολικής Χαλκιδικής τα σχολικά έτη 2014-2018 από τον Απόστολο Παρασκευά-Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης

Χθες υλοποιήθηκε η επιμορφωτική συνάντηση στα πλαίσια του προγράμματος που υλοποιεί το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης με τίτλο Δίκτυο Σχολείων «Τα σχολεία αναζητούν την ιστορία τους.
Στην συνάντηση είχα την ευκαιρία να παρουσιάσω τα τέσσερα ετήσια αδειοδοτημένα προγράμματα από το Υπουργείο Παιδείας και το ΙΕΠ για την τοπική ιστορία, που υλοποιήθηκαν το διάστημα 2014-2018, στα Δημοτικά Σχολεία της Βορειοανατολικής Χαλκιδικής, όταν υπηρετούσα σαν Σχολικός Σύμβουλος.
Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες που σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε τα προγράμματα αλλά κυρίως τους συναδέλφους μου εκπαιδευτικούς που μαζί με τους μαθητές/τριες τα υλοποίησαν, κάνοντας τον τόπο τους γνωστό στα πέρατα της Ελλάδας και αφήνοντας μια μεγάλη παρακαταθήκη για το μέλλον..
Για όσους δεν πρόλαβαν να παρακολουθήσουν αυτό το όμορφο ταξίδι στο παρελθόν της δημιουργίας…. μπορούν να το παρακολουθήσουν στη διεύθυνση:
Ευχαριστώ το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης που μου έδωσε τη δυνατότητα να κάνω ένα όμορφο ταξίδι στο παρελθόν και να δείξουμε ότι όταν υπάρχει θέληση και αγάπη για τη δουλειά μας μπορούμε να κάνουμε θαύματα…
Να είστε καλά..

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://aparaske.sites.sch.gr/?p=5693