Online Users

None

Login

Banner
Political Responsibility
Μέσω του ωκεανού σε όλο τον πλανήτη η ραδιενέργεια της Φουκουσίμα PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Saturday, 19 November 2011 19:22

Το μεγαλύτερο μέρος των ραδιενεργών καταλοίπων μετά την έκρηξη στο ιαπωνικό πυρηνικό εργοστάσιο της Φουκουσίμα κατέληξε στον ωκεανό και στη συνέχεια, μέσω των ρευμάτων, άρχισε να μεταφέρεται σε όλο τον πλανήτη, σύμφωνα με μία νέα ιαπωνική επιστημονική μελέτη. Εν τω μεταξύ, ποσότητα ραδιενεργού καισίου βρέθηκε σε ρύζι που παράχθηκε 60 χλμ. έξω από τη Φουκουσίμα.

Read more...
 
Χημεία στο σπίτι ? εξαφάνιση ποτηριού PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Sunday, 13 November 2011 14:51

Όταν ο Θαλής ο Μιλήσιος τον 6ο αιώνα π.Χ. δίδασκε ότι ο κόσμος μας αποτελείται από τέσσερα στοιχεία, τη γη, τον αέρα, το νερό και τη φωτιά, δεν μπορούσε φυσικά να φανταστεί ότι οι ιδέες του θα ενέπνεαν 2500 χρόνια μετά μέχρι και ήρωες κόμιξ!

Κι όμως σε αυτά τα στοιχεία είναι βασισμένοι οι Φανταστικοί 4, ένα από τα πιο δημοφιλή κόμιξ που κυκλοφορούν. Μάλιστα έχει κάνει και καριέρα στο σινεμά με δύο ταινίες, μια το 2005 και μια το 2007, ενώ εννοείται ότι έχουν κυκλοφορήσει παιδικές σειρές και βιντεοπαιχνίδια με τους φανταστικούς Φανταστικούς 4

Read more...
 
Η Γενετική Επανάσταση PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Friday, 04 November 2011 16:18

Την ανάγκη να προετοιμαστεί το Εθνικό Σύστημα Υγείας της Μ. Βρετανίας για μία επερχόμενη «γενετική επανάσταση» επισημαίνει αναφορά του Foundation for Genomics and Population Health.

Read more...
 
Τρανσγένεση βιοηθική και Αλμαδοβάρ PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Thursday, 27 October 2011 15:49

Το περασμένο Σάββατο είδα την ταινία ?το δέρμα που κατοικώ? (the skin I live in) του Pedro Almod?var. Ο πρωταγωνιστής είναι ένας τρελός επιστήμονας που μετά από πολλά πειράματα έχει δημιουργήσει έναν νέο τύπο δέρματος που είναι πιο σκληρό και πιο ανθεκτικό.

Read more...
 
Που πάει μια φωτοτυπία όταν πετιέται;Στον παράδεισο της μουσικής PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Monday, 24 October 2011 19:00

Πατήστε ΕΔΩ να ακούστε την Eco Art Band να παίζει μουσική με όργανα από ανακυκλώσιμα υλικά.

Ο κ.Χρήστος Τσόνιας είναι φύλακας στο Μουσικό Σχολείο Κομοτηνής και δημιουργεί μουσικά όργανα από ύφασμα και χαρτί. Πραγματικά μουσικά όργανα που παίζουν μουσική. Δεν είναι μουσικός, ούτε κατασκευαστής οργάνων. Απλά ένας άνθρωπος που πιάνουν τα χέρια του, όπως λέει.

Last Updated on Monday, 24 October 2011 19:08
Read more...
 
«StartPrev12345678910NextEnd»

Page 3 of 11
 

Search

Statistics

Members : 1130
Content : 270
Web Links : 16
Content View Hits : 32837

Poll

Should we use nuclear energy?