πλοηγείτε στον  ιστοχώρο της Βούλας Βαβαρούτσου

για καλύτερη πλοήγηση στις ιστοσελίδες

πατήστε ΚΕΝΤΡΙΚΗ  

 

Η ιστοσελίδα αυτή είναι  τμήμα του οικοχώρου "ΥΠΝΟΣ"

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ την ιστοσελίδα

ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣ

εισαγωγή

Αβ-Αθ 

Αι-Αλω

Αμ-Αο

Απ-Αω   Βα-Βιτ Βλ-Βω Γα-Γιο  Γκ-Γω

Δα-Δημ

Δι-Δω

 

Εβ-Εντ Εξ-Εω Επαγγελματικός ον/ρίτης

Ζα-Ζω

Όνειρα & Ζώα

Ηβ-Ηω   Θα-Θεω Θη-Θω   Ια-Ιω

Κα-Καο

Καπ-Καω

Κε-Κιχ

Κλ-Κλω Κο-Κοψ Κρ-Κω    Λα-Λεω Λη-Λυ

Μα-Μαφ

Με-Μω

 

Να-Νω   Ξα-Ξω   Οβ-Οψ  
Πα-Παμ Παν-Παχ Πε-Πεψ Πη-Πιω Πλ Πν-Που Πρ-Πω    

Ρα-Ρη

Ρι-Ρω   Σα-Σμ Όνειρα και σεξ Σο-Σω  

Τα-Τω

 

Υα-Υω

  Φα-Φιλ Φλ-Φω   Χα-Χιο Χη-Χω

Ψα-Ψω   

Ωα-Ωψ   Παγκόσμια Τράπεζα Ονείρων (μεταφρασμένη)  

 

 

     Πα-Παμ

ΠΑΓΑΝΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως βγήκατε παγανιά μαζί με άλλους για ζώα, για χαμένα αντικείμενα ή οτιδήποτε άλλο, αυτό σημαίνει πως θα σας συμπαρασταθούν για να εξουδετερώσετε αντιπάλους σας ή ανταγωνιστές σας μοχθηρούς, πονηρούς και αδίστακτους..

Αν δείτε πως πέσατε επάνω σε μια παγανιά όμως που την έκαναν άλλοι, αυτό σημαίνει πως σκέφτεστε δόλια και ύπουλα και θα σας πάρουν χαμπάρι, πράγμα που θα σας κάνει να μετανιώσετε.

Αν όμως δείτε πως κάποιοι άλλοι κανονίζουν να πάνε παγανιά, χωρίς εσάς βέβαια, σημαίνει πως θα ανακαλύψετε ύπουλα σχέδια εις βάρος σας και καλό θα είναι να φυλαχτείτε όσο είναι καιρός.

Αν δείτε τέλος να δημιουργείτε εσείς μια τέτοια κατάσταση, αυτό σημαίνει πως θα ενεργήσετε πονηρά και ύπουλα.
ΠΑΓΕΤΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως παντού έχει πέσει παγετός ενώ ήταν εποχή που δεν έπρεπε να έχει πέσει, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν πλούτη, τύχη, ευημερία και ευτυχία.

Αν είστε νέος-α και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει μέλλον καλό, ευτυχία κι επιτυχία στον έρωτα. Αν όμως δείτε πως έπεσε παγετός και κατέστρεψε δένδρα, φυτά, αυτό σημαίνει πως θα χάσετε κάθε ελπίδα για κάτι καλό που περιμένατε.

Αν έκαψε λουλούδια, σημαίνει πως θα χάσετε έναν έρωτα και μια αγάπη.

Αν ο παγετός είχε πέσει σε μια λίμνη, σε ένα ποτάμι και είχε ακινητοποιήσει μια βάρκα ή κάποιο πλοίο και δεν μπορούσαν να φύγουν, σημαίνει πως στασιμότητα μεγάλη θα σας βρει αυτόν τον καιρό.

Αν δείτε πως λόγω παγετού δεν μπορούσατε να κάνετε κάποιο ταξίδι που σχεδιάζατε, αυτό σημαίνει πως τα σχέδια σας θα ναυαγήσουν για κάτι που είχατε ετοιμάσει να βάλετε μπροστά αυτές τις μέρες.
ΠΑΓΙΔΑ ΠΑΓΙΔΕΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως φτιάχνατε ή αγοράζατε παγίδα ή παγίδες, αυτό σημαίνει πως θα καταστρώσετε μεγάλα και τολμηρά σχέδια.

Αν δείτε παγίδα για μεγάλα και άγρια ζώα, σημαίνει πως θα κάνετε πολλά και μεγαλεπήβολα σχέδια. Θα σημειώσουν δε απόλυτη επιτυχία αν δείτε πως στήσατε μια τέτοια παγίδα και πιάστηκε κάποιο μεγάλο και άγριο ζώο.

Αν την δείτε όμως άδεια, σημαίνει πως οι προσπάθειές σας θα πάνε χαμένες.

Αν δείτε πως πιάστηκε φίδι, σημαίνει πως θα εξουδετερώσετε κάποιον επικίνδυνο και ύπουλο εχθρό.

Αν πιάσατε πίθηκο ή μαϊμού θα καταλάβετε πως κάποιοι πρόσωπο που είχατε εμπιστοσύνη σας εξαπατούσε.

Αν δείτε πως πιαστήκατε εσείς στην παγίδα, αυτό σημαίνει πως θα μπλέξετε πολύ άσχημα αυτόν τον καιρό και θα στενοχωρηθείτε.

Αν είστε γυναίκα παντρεμένη και δείτε πως πιαστήκατε σε παγίδα, σημαίνει πως θα πρέπει πολύ να προσέξετε γιατί θα προσπαθήσουν να σας κάνουν κακό.

Αν ονειρευτείτε ότι στήνατε παγίδες, σημαίνει ότι θα χρησιμοποιήσετε δόλια μέσα για να πετύχετε τους σκοπούς σας.

Αν δείτε πως πιαστήκατε σε παγίδα, χρειάζεται προσοχή, για να μη ξεγελαστείτε από αντιπάλους. Το να πιάσετε θήραμα σε παγίδα είναι καλό προγνωστικό: θα πετύχετε σε οτιδήποτε καταπιαστείτε. Μια άδεια παγίδα προλέγει κακοτυχία στο προσεχές μέλλον.
Παλιά ή σπασμένη παγίδα, συχνά προλέγει αρρώστια και αποτυχία στις επιχειρήσεις.
Αν όμως δείτε πως κάποια συσκευή χάλασε ενώ λειτουργούσε καλά και έγινε παγίδα για σας και πιαστήκατε, αυτό σημαίνει πως κάποιο αναπάντεχο εμπόδιο θα σας χαλάσει τα σχέδια.
ΠΑΓΚΑΚΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας παγκάκια στον κήπο σας, σημαίνει για τους παντρεμένους χαρά, ξεγνοιασιά, κι ευτυχία στο σπίτι τους και στην οικογένειά τους.

Για τους νέους-ες, σημαίνει επιτυχία στον αισθηματικό τομέα.

Αν τα παγκάκια τα δείτε σε ένα δημόσιο κήπο, αυτό σημαίνει πως όσο και να προσπαθείτε, τα αισθηματικά σας θα γίνουν γνωστά σε όλο τον κόσμο.

Αν τα παγκάκια τα δείτε γεμάτα ζευγαράκια, αυτό σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε από μοναξιά.

Αν όμως κάθεστε μόνος-νη, αυτό σημαίνει πως σας αγαπούν.

Αν δείτε πως φτιάχνετε ή αγοράζετε κάποιο παγκάκι, σημαίνει πως ένας καινούργιος έρωτας γεννιέται για σας. Αν δείτε παγκάκι σπασμένο, σημαίνει μεγάλη στενοχώρια από τη διάλυση μιας συμφωνίας ή ενός δεσμού.
ΠΑΓΚΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας έναν πάγκο σε ένα κατάστημα και αυτό σας κάνει εντύπωση, σημαίνει πως θα κάνετε μια δουλειά η οποία θα σας φέρει πολλά κέρδη που δεν τα περιμένατε.

Αν δείτε πάγκο μέσα στο σπίτι σας, αυτό σημαίνει πως θα συμβεί μεγάλο καλό στο σπίτι σας και στην οικογένειά σας.

Αν δείτε πως αγοράζετε έναν πάγκο ή τον φτιάχνατε εσείς, αυτό σημαίνει πως θα βρείτε να κάνετε μια δουλειά που θα σας φέρει χρήμα, ευτυχία και χαρά.

Αν σας τον χαρίζουν, σημαίνει πως θα σας προτείνουν μια δουλειά που θα σας κάνει πλούσιους.

Αν δείτε πως καθόσαστε σε πάγκο, να δυσπιστείτε σε οφειλέτες και επιστήθιους φίλους.

Αν δείτε πως άλλοι κάθονταν, είναι σημάδι ότι θα ξανασμίξουν φίλοι που είχαν χωριστεί από παρεξηγήσεις.
Αν δείτε πως ένας πάγκος ήταν σπασμένος, αυτό σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε γιατί παραμελήσατε τις δουλειές σας και δεν θα πάνε καλά.

Αν ένας νέος ή νέα δουν ότι συνομιλούν με πρόσωπο του αντίθετου φύλου ακουμπώντας σε έναν πάγκο, αυτό σημαίνει πως θα γνωρίσουν πρόσωπο που θα έχει πολλά λεφτά και θα παντρευτούν.

ΠΑΓΟΒΟΥΝΟ: Αν δείτε στον ύπνο σας ένα παγόβουνο να προχωρεί στη θάλασσα, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να προσέξετε γιατί κάποιος κίνδυνος θα σας παρουσιαστεί ή ένας εχθρός που δεν θα τον υπολογίσετε και μπορεί να κάνει να μετανιώσετε γιατί δεν τον πήρατε στα σοβαρά.

Αν δείτε βουνά από πάγους στην στεριά, αυτό σημαίνει τύχη, λεφτά, ευτυχία.

Αν βλέπετε να ξεκολλάει ένα μεγάλο κομμάτι πάγου και να πέφτει στη θάλασσα αυτό σημαίνει πως από απερισκεψία σας θα χάσετε ένα μέρος της περιουσίας σας.

ΠΑΓΟΔΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας μια παγόδα και σας κάνει εντύπωση, αυτό σημαίνει πως μπορεί να κάνετε ταξίδι μακρινό ή να πάρετε νέα από πρόσωπο που βρίσκεται μακριά.

Αν όμως σκέφτεστε πάντα και νοσταλγείτε ταξίδια σε εξωτικά μέρη και τα έχετε πάντα στο νου σας και δείτε αυτό το όνειρο, μην του δώσετε σημασία.

Αν όμως δείτε παγόδα και γίνεται θρησκευτική τελετή και εσείς την παρακολουθείτε, για τους νέους-ες σημαίνει πως θα γνωρίσουν αλλόθρησκο άτομο και θα το ερωτευθούν.

Για τους εμπόρους σημαίνει πως κάποια δουλειά θα ανοίξουν με το εξωτερικό ή κάποια είδηση από ξένο μέρος θα φτάσει που θα είναι πολύ ευχάριστη.

Αν δείτε στ' όνειρο σας μια παγόδα, σημαίνει πως θα κάνετε σύντομα ένα ωραίο ταξίδι.

Για την κοπέλα που θα δει ότι βρίσκεται μαζί με τον αγαπημένο της σε μια παγόδα, είναι προμήνυμα πως θα προηγηθούν πολλά γεγονότα πριν από την νομιμοποίηση του δεσμού τους.

Μια άδεια παγόδα είναι προειδοποίηση χωρισμού.
ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΕΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας να κάνετε παγοδρομίες, αυτό σημαίνει πως θα πάρουν τα μυαλά σας αέρα και θα φερθείτε επιπόλαια μετά από μια επιτυχία που θα σημειώσετε.

Αν δείτε άλλους να κάνουν παγοδρομίες, αυτό σημαίνει πως θα προσπαθήσουν να σας παρασύρουν σε επιπόλαιες πράξεις που αν τις ακολουθήσετε θα βρείτε ζημιωμένος.

Αν είστε νέος-α και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως έχουν πάρει τα μυαλά σας πολύ αέρα και κοιτάτε τις εφήμερες απολαύσεις κι όχι την πραγματικότητα.

Αν δείτε πως έχουν ετοιμάσει μια πίστα για παγοδρομίες και σας κάνει εντύπωση αυτό, σημαίνει πως θα σημειώσετε μια πρόσκαιρη επιτυχία.
ΠΑΓΟΝΙ δες ΠΑΓΩΝΙ

ΠΑΓΟΣ: Αν ονειρευτείτε πάγο, προμηνύεται μεγάλη δοκιμασία, και δόλιοι άνθρωποι θα προσπαθήσουν να σας πληγώσουν.

Αν δείτε πάγο να κυλάει σε ποτάμι με γάργαρο νερό, σημαίνει πως η επιτυχία σας θα ναυαγήσει λόγω κακού χαρακτήρα και ζηλόφθονων φίλων.

Αν δείτε πως περπατούσατε πάνω σε πάγο, κινδυνεύετε να χάσετε τις ανέσεις και την υπόληψη σας για πρόσκαιρες απολαύσεις.

Για τη νέα γυναίκα που θα δει πως περπατά πάνω σε πάγο, είναι μια προειδοποίηση πως μόνο ένα λεπτό παραπέτασμα κρύβει την ντροπή της.

Αν ονειρευτείτε ότι κρέμονται κρύσταλλοι από τις στέγες των σπιτιών, σημαίνει φτώχεια και έλλειψη ανέσεων. Ακόμη, είναι σημάδι ότι θα υπάρξουν προβλήματα υγείας.

Αν δείτε κρυστάλλους πάγου πάνω σε φράχτη, σημαίνει πως θα υποφέρετε σωματικά και πνευματικά.

Αν δείτε κρυστάλλους πάνω σε δέντρα, σημαίνει πως θα χάσετε κάθε ελπίδα.

Οι κρύσταλλοι πάνω σε πρασινάδα προμηνούν πως το λαμπρό σας μέλλον θα σκιαστεί από ύποπτεςδιακρίσεις.

Αν δείτε πως φτιάχνατε πάγο, θα αποτύχετε στη ζωή σας λόγω φιλαυτίας και εγωισμού.

Αν τρώγατε πάγο, σημαίνει αρρώστια.

Αν πίνατε παγωμένο νερό, θα αρρωστήσετε από ασωτία.

Αν κάνατε μπάνιο σε παγωμένο νερό, προγραμματισμένες διασκεδάσεις θα διακοπούν από κάποιο απρόβλεπτο γεγονός.

Αν βλέπεις ότι τρως πάγο, τον μεταφέρεις, τον πουλάς ή τον αγοράζεις θα αποκτήσεις λεφτά αλλά με ανέντιμους τρόπους και συνήθως ο κόσμος θα σε περιφρονεί, δεν θα χαρείς όμως τίποτα από αυτά γιατί θα είσαι διαρκώς άρρωστος

Αν δείτε στον ύπνο σας να απλώνεται πάγος φυσικός, αυτό σημαίνει πως θα πλουτίσετε και θα γίνετε ευτυχισμένοι.

Αν δείτε βιομηχανικό πάγο στοιβαγμένο, σημαίνει πως θα αποκτήσετε πλούτη αλλά με βρώμικα μέσα.

Αν δείτε πως αγοράζατε πάγο για το σπίτι σας και δείτε να τον μεταφέρετε εσείς, σημαίνει πως κάποια χαρά θα συμβεί στην οικογένειά σας.
ΠΑΓΟΥΡΙ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως πηγαίνετε κάπου και παίρνετε μαζί σας ένα παγούρι γεμάτο νερό για να έχετε στο δρόμο που θέλετε να περπατήσετε, αυτό σημαίνει πως δεν έχετε καμιά σιγουριά το τι θα συναντήσετε στη ζωή σας και κοιτάτε να εξασφαλιστείτε. Αυτό φανερώνει πως ο τρόπος που χειρίζεστε τις υποθέσεις σας θα σας βγάλει σε καλό.

Αν το δείτε να είναι γεμάτο νερό ή οποιοδήποτε άλλο υγρό που πίνεται, σημαίνει πως θα σημειώσετε επιτυχίες οικονομικές.

Κακό είναι αν δείτε πως δεν κλείσατε καλά το παγούρι σας ή ήταν τρύπιο και χυνόταν το νερό που είχε μέσα ή ήταν άδειο, αυτό σημαίνει στενοχώριες και λύπες γιατί δεν θα σας έλθουν τα πράγματα όπως τα θέλατε και όπως τα είχατε υπολογίσει.

Αν δείτε κάποιον να σας προσφέρει από το παγούρι του να πιείτε νερό για να ξεδιψάσετε, αυτό σημαίνει πως θα βρεθεί κάποιος που θα σας προσφέρει μια μεγάλη και σημαντική βοήθεια.

Αν σας δίνουν παγούρι γεμάτο κρασί και δείτε πως πίνετε από αυτό, σημαίνει πως θα νευριάσετε και θα διαπληκτιστείτε με άτομα που συνεργάζεστε.

Αν ένας νέος-α δουν να τους προσφέρει πρόσωπο τον αντίθετου φύλου να πιουν νερό από παγούρι, σημαίνει πως θα γνωριστούν με πρόσωπο οικονομικά ανεξάρτητο και θα κάνουν έναν ευτυχισμένο ζευγάρι.
ΠΑΓΩΝΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως αισθάνεστε παγωνιά αλλά ήταν χειμώνας, δεν θα πρέπει να δώσετε και πολύ σημασία στο όνειρο αυτό.

Αν όμως είναι περίοδος που δεν δικαιολογείται να κρυώνετε κι όμως δείτε πως νιώθατε παγωνιά, αυτό σημαίνει πως αν δεν υπήρχε καμιά οργανική αιτία, υπάρχει φόβος να αρρωστήσετε και θα πρέπει να λάβετε τα μέτρα σας.

Αν όμως δείτε πως η παγωνιά οφειλόταν στην αλλαγή τον καιρού, στο όνειρό σας πάντα, αυτό σημαίνει πως όλα θα αλλάξουν ριζικά για σας, η χαρά και η ευτυχία θα βασιλέψουν σε σας και στην οικογένειά σας. Πλούτη ανέλπιστα, καθώς επίσης θα ξεπεράσετε όλες σας τις αντιξοότητες και τις αναποδιές.

Αν ονειρευτείτε παγωνιά κατά τη διάρκεια ενός σκοτεινού και θαμπού πρωινού, σημαίνει εξορία σε ξένη χώρα, αλλά οι περιπλανήσεις σας θα τελειώσουν ειρηνικά.

Αν ονειρευτείτε παγωνιά σε ένα μικρό ηλιοφώτιστο κομμάτι γης, σημαίνει πως θα έχετε άνομες ευχαριστήσεις, αλλά αργότερα θα επιστρέψετε στην ήσυχη ζωή και θα κάνετε τους άλλους να ξεχάσουν τις παλιές σας αμαρτίες.

Αν ονειρευτείτε ένα φίλο σας στην παγωνιά, σημαίνει ότι θα νικήσετε τον ερωτικό σας αντίζηλο.

Για μια νέα γυναίκα, αυτό το όνειρο προοιωνίζεται απουσία του αγαπημένου της.
ΠΑΓΩΝΙ: Αν βλέπεις παγόνι αν είσαι άντρας θα παντρευτείς καλή πλούσια και ηθική γυναίκα, αν είσαι γυναίκα ανύπαντρη θα παντρευτείς κάποιον με αξιώματα και θα είσαι ευτυχισμένη μαζί του.

Αν είσαι παντρεμένος ή παντρεμένη πρόσεχε γιατί από τις φαντασιώσεις σου και τις μανίες σου για επιδείξεις θα καταστραφείς οικονομικά και ηθικά.

Αν το παγόνι είναι μέσα στο σπίτι σου ή στην αυλή σου θα πάρεις καλές ειδήσεις ή και δώρα.

Αν βλέπεις ότι σκοτώνεις παγόνι, πρόσεχε γιατί μόνο για τον εαυτό σου μιλάς και δεν βλέπεις τίποτα μπροστά σου και το ταίρι σου θα σε αφήσει για πάντα. Αυτό μπορεί να συμβεί ακόμη και όταν βλέπεις ότι το χαϊδεύεις.

Αν δείτε στον ύπνο σας πως είχατε στο σπίτι σας παγώνι ή παγώνια με το φανταχτερό φτέρωμα κι αυτό σας έκανε εντύπωση, σημαίνει για σας πως ευχάριστα γεγονότα θα σας συμβούν αυτές τις μέρες από ευχάριστες ειδήσεις που θα λάβετε. Οι δουλειές σας θα πάνε καλά και θα αποκομίσετε κέρδη.

Αν είστε νέος-α και δείτε αυτό το όνειρο να περιμένετε έναν καλό κι ευτυχισμένο γάμο.

Αν δείτε πως κάθεστε και θαυμάζετε κάποιο παγώνι, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να προσέξετε πολύ γιατί θα συνδεθείτε με πρόσωπο που με τον εγωισμό του και τις ιδιοτροπίες τον θα σας βασανίσει πολύ.

Αν δείτε πως ήταν να αγοράσετε κάποιο πουλί και προτιμήσατε το παγώνι, αυτό σημαίνει πως ο εγωισμός που θα δείξετε θα σας φέρει σε πολύ δύσκολη θέση με τους συνεργάτες σας και με το περιβάλλον σας.

Αν δείτε πως σκοτώσατε ένα παγώνι, αυτό σημαίνει πως θα δημιουργήσετε άσχημη ατμόσφαιρα τόσο στην δουλειά σας όσο και στην οικογένειά σας. Με τον χαρακτήρα σας κινδυνεύετε να χάσετε τα πάντα. Το όνειρο σας προειδοποιεί να καθίσετε και να σκεφτείτε και να αλλάξετε πορεία.

Για μια γυναίκα που θα δει παγώνι στον ύπνο της, σημαίνει πως έχει βάλει σκοπό να ξεγελάσει τους πάντες και τα πάντα. Δεν θα υπολογίσει τίποτα και χωρίς φραγμούς θα κάνει τους πάντες να την περιφρονήσουν. Η μεγαλομανία και η υπεροψία θα την καταστρέψουν είτε παντρεμένη είναι είτε ανύπαντρη.

Αν δείτε στον ύπνο σας πως κρατούσατε ένα παγώνι και σας έφυγε είτε άνδρας είτε γυναίκα είστε, σημαίνει πως θα γλιτώσετε από πολλές άσχημες ιστορίες γιατί θα πάρετε είδηση νωρίς αλλάζοντας χαρακτήρα και αυτό θα σας βγει σε καλό.

Αν δείτε παγώνι μέσα σε κλουβί, αυτό σημαίνει πως θα συναντήσετε πρόσωπο του αντιθέτου φύλου με σας που με τα πολλά τον ελαττώματα θα σας φέρει σε δύσκολη θέση, και αν δεν τον περιφρονήσετε, θα το μετανιώσετε πολύ ακριβά.

Αν ακούτε κράξιμο παγωνιού σημαίνει πως θα πάρετε πολύ άσχημες ειδήσεις.

Αν δείτε στ' όνειρο σας παγώνι, σημαίνει πως πίσω από τη διασκέδαση και την ανεμελιά κρύβεται λύπη και αποτυχία, που για ένα διάστημα θα σκιάσουν την ευτυχία σας.

Η γυναίκα που θα δει στ' όνειρο της ότι έχει παγώνια, θα πέσει έξω στην εκτίμηση της για το χαρακτήρα κάποιου άντρα.

Αν δείτε στ' όνειρο σας παγώνια με ανοιχτή την πλουμιστή ουρά τους και ακούσετε συγχρόνως τις σκληρές φωνές τους, σημαίνει ότι κάποιο ελκυστικό πρόσωπο θα σας δημιουργήσει προβλήματα.
ΠΑΓΩΤΟ: Αν δείτε στον ύπνο σας να τρώτε παγωτό και αυτό σας προξενεί ευχαρίστηση, σημαίνει πως μεγάλη στενοχώρια σας περιμένει από καυγάδες και γκρίνιες που θα παρουσιαστούν στο οικογενειακό σας περιβάλλον και την αιτία θα την δώσετε εσείς.

Αν όμως δείτε πως το δοκιμάσατε και ήταν ανούσιο και σας προξένησε δυσφορία και το πετάξατε, αυτό σημαίνει πως θα αποφύγετε με τον τρόπο σας δυσάρεστα γεγονότα που θα απειλήσουν εσάς και την οικογένειά σας.

Αν είστε νέα κοπέλα και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως με την άσχημη διαγωγή σας θα προξενήσετε σοβαρές και άσχημες καταστάσεις με το πρόσωπο που αγαπάτε και ο δεσμός σας θα διακοπεί οριστικά.

Αν όμως το πετάξατε γιατί το δοκιμάσατε και σας προξένησε αηδία, τότε σημαίνει πως θα διορθώσετε τελευταία στιγμή τις άσχημες καταστάσεις με τον δεσμό σας.

Το να δείτε πως τρώτε παγωτό, σημαίνει και αρρώστια. Το ίδιο σημαίνει αν δείτε πως τρώει άλλος. Μόνο αν δείτε πως φτιάχνετε παγωτό να περιμένετε επιτυχίες τόσο στον οικονομικό όσο και στον αισθηματικό τομέα.

Αν δείτε πως αγοράσατε παγωτό, να αποφύγετε κάθε συνεργασία, κάθε συμβουλή και κάθε προτροπή ή συμβουλή.

Αν δείτε πως πουλάτε παγωτό ή παγωτά, αυτό σημαίνει πως καμιά σοβαρότητα δεν σας διακρίνει αυτό τον καιρό τόσο στις δουλειές σας όσο και στον έρωτα.

Αν δείτε πως προσφέρετε παγωτό, θα λυπήσετε κάποιον με άσχημα λόγια που θα κάνετε. Το ίδιο θα σας λυπήσουν εσάς αν δείτε πως σας προσφέρουν παγωτό.

Αν ονειρευτείτε πως τρώγατε παγωτό, σημαίνει πως θα επιτύχετε σε επιχείρηση που έχετε ήδη αναλάβει. Αν δείτε παιδιά να τρώνε παγωτό, σημαίνει ευημερία και ευτυχία.

Για τη νέα γυναίκα που θα αναποδογυρίσει το παγωτό της μπροστα στον εραστή ή το φίλο της, σημαίνει πως θα την κατακρίνουν για την αγένεια της προς τους άλλους.

Αν δείτε ξινισμένο παγωτό, σημαίνει πως αναπάντεχα προβλήματα θα χαλάσουν την ευχαρίστηση σας.

Αν το παγωτό ήταν λιωμένο, η προγραμματισμένη σας διασκέδαση θα ναυαγήσει.
ΠΑΖΑΡΙ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως είστε ή βρεθήκατε σε κάποιο παζάρι μεγάλο και τριγυρνάτε εξετάζοντάς το ή το κοιτάτε και ακούτε τις φωνές των πραματευτών, και ο θόρυβος αυτό τον παζαριού σας εντυπωσιάζει, αυτό σημαίνει θα ακούσετε να γίνεται ενοχλητικός ντόρος γύρω από το άτομο σας.

Αν όμως σας κάνει εντύπωση που ήταν γεμάτο εμπορεύματα κι αυτό σας προξενούσε ευχαρίστηση, σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες στη ζωή σας.

Αν δείτε πως ψωνίζατε σε ένα πλούσιο παζάρι, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν ευτυχισμένες στιγμές στην οικογένειά σας που θα τις φέρετε εσείς.
ΠΑΖΑΡΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως κάνατε παζάρια για να αγοράσετε κάτι, αυτό σημαίνει πως θα βρεθείτε σε δύσκολα διλήμματα γύρω από μια δουλειά που σχεδιάζετε να κάνετε. Τα πράγματα είναι δύσκολα για σας αυτήν την περίοδο και θα πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή πριν ξεκινήσετε κάτι.

Αν δείτε πως παζαρεύατε και πετύχατε ευνοϊκή αγορά σ' αυτό που παζαρεύατε, αυτό σημαίνει πως με μηχανορραφίες θα προσπαθήσετε να κερδίσετε κάτι αλλά θα αποτύχετε, αν δείτε πως δεν τα καταφέρατε στο παζάρεμα, αυτό σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε γιατί θα πετύχετε κάτι με δόλιο τρόπο.
ΠΑΘΗΜΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως κάνατε κάτι δηλαδή μια ζημιά στη δουλειά σας ή την εργασία
σας ή όπου αλλού και σας λύπησε αυτό, σημαίνει πως δίνετε δικαιώματα σε γνωστούς και φίλους να σκέφτονται άσχημα γύρω από το άτομό σας. Αιτία θα είναι γι αυτήν την κατάσταση μια επιτυχία που σημειώσετε θα την διατυμπανίζετε με άσχημο τρόπο κι έτσι θα προκληθούν τα άσχημα λόγια εις βάρος σας.

Αν όμως δείτε πως αιτία για να πάθετε κάτι ήταν κάποιο γνωστό σας πρόσωπο, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε μια σημαντική βοήθεια από πρόσωπο τον περιβάλλοντός σας.

Αν ήταν άγνωστο άτομο την βοήθεια θα σας την προσφέρει πρόσωπο που δεν το περιμένατε.

Αν ήταν εχθρικό σας πρόσωπο που θα σας προξενήσει τη ζημιά, σημαίνει πως θα συμφιλιωθείτε με κάποιον ανταγωνιστή σας.
ΠΑΘΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως σας είχε κυριεύσει κάποιο πάθος χωρίς όμως αυτό να συμβαίνει στην πραγματικότητα, σημαίνει πως θα σας συμβεί κάποια δυσάρεστη κατάσταση αυτόν τον καιρό που δεν θα μπορέσετε να την αποφύγετε και που θα σας στενοχωρήσει πολύ.

Αν όμως στην πραγματικότητα έχετε κάποιο πάθος και στον ύπνο σας δείτε πως δεν κυριαρχεί πλέον, αυτό σημαίνει πως θα σας συμβούν ευχάριστα γεγονότα στη ζωή αυτόν τον καιρό και θα σας δώσουν την ευτυχία και την χαρά και ίσως θεραπευτείτε κι από αυτό το πάθος που σας βασάνιζε.

Αν δείτε άλλον να έχει κάποιο πάθος, αυτό σημαίνει πως θα μάθετε για κάποιο κακό που θα συμβεί σε κάποιον και θα στενοχωρηθείτε.

Αν είναι γνωστό σας το πρόσωπο που είδατε προσπαθήστε να το ειδοποιήσετε να προσέχει.

Αν δείτε πως κάποιο άτομο θεραπεύτηκε από κάποιο πάθος που είχε, αυτό σημαίνει πως θα χαρείτε για το πολύ ευχάριστο κι ευτυχισμένο γεγονός που θα συμβεί στο πρόσωπο αυτό.
ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας παιδικά παιχνίδια και τα θαυμάζετε, αυτό σημαίνει πως θα νιώσετε την χαρά και την αγαλλίαση τις μέρες που έρχονται.

Αν δείτε πως αγοράζετε παιχνίδια και πως τα κάνετε δώρο σε παιδί ή παιδιά, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε κέρδη στις δουλειές σας και θα γίνετε ευτυχισμένοι γιατί δεν το περιμένατε.

Αν δείτε πως φτιάχνετε παιχνίδια παιδικά, αυτό σημαίνει πως θα δημιουργήσετε κέρδη από μια εργασία που θα κάνετε ή θα πάρετε κάποια θέση.

Αν είστε νέος-α και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα σημειώσετε επιτυχίες στη ζωή και στον έρωτα.

Αν δείτε πως παίζετε με παιδιά και η ηλικία σας είναι μεγάλη, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε ή σκέφτεστε πράγματα που δεν αρμόζουν σε σας και αν τα κάνετε το μόνο που θα πετύχετε είναι να σας κακολογήσουν.

Αν δείτε παιχνίδια ερωτικά στον ύπνο σας να κάνετε με πρόσωπο τον αντιθέτου φύλου, είτε είχατε κατά την διάρκεια τον ύπνου σας ερωτικές επιθυμίες είτε όχι, σημαίνει πως αν το πρόσωπο ήταν μελαχρινό, θα μαλώσετε με το πρόσωπο που συνδέεστε, είτε με τον- την σύζυγό σας και την αιτία θα την δώσετε και οι δύο.

Αν είναι το πρόσωπο ξανθό μετά τους τσακωμούς θα συνδεθείτε πιο πολύ με το αγαπημένο σας πρόσωπο.

Αν ονειρευτείτε παιγνίδια που είναι καινούργια, προβλέπεται ευχάριστη οικογενειακή ζωή, αλλά αν είναι σπασμένα, θλίψη θα γεμίσει την ψυχή σας.

Αν δείτε στ' όνειρο σας παιδιά να παίζουν με παιγνίδια, είναι σημάδι ευτυχισμένης οικογενειακής ζωής.

Αν δείτε ότι δίνατε παιγνίδια, είναι σημάδι ότι θα αγνοηθείτε από τους γνωστούς σας

ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΤΥΧΕΡΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας να παίζετε τυχερά παιχνίδια και κερδίζετε, αυτό σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε πολύ με το περιβάλλον σας και θα τσακωθείτε άσχημα και θα σας κάνουν πέρα όλοι με την άσχημη συμπεριφορά σας.

Αν δείτε πως παίζατε και χάνατε, αυτό σημαίνει πως θα νιώσετε ευτυχισμένος γιατί θα σημειώσετε επιτυχίες παντού και θα νιώσετε μεγάλη χαρά κι ευτυχία.

Αν δείτε πως σας κάλεσαν για τυχερά παιχνίδια κι εσείς το αποφύγατε, αυτό σημαίνει πως θα προλάβετε δυσάρεστες καταστάσεις την τελευταία στιγμή.
ΠΑΙΓΝΙΟΧΑΡΤΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως κρατούσατε κι ανακατεύατε τα χαρτιά μιας τράπουλας για να παίξετε με κάποιον ή κάποιους άλλους, αυτό σημαίνει πως θα προκαλέσετε μεγάλες αναταραχές στο περιβάλλον σας και θα τσακωθείτε άσχημα τόσο με φίλους όσο και με συγγενείς.

Αν δείτε πως την ανακατεύατε μόνοι σας, αυτό σημαίνει πως έχετε σκοπό να βάλετε ύποπτες δουλειές μπροστά.

Αν τις ξεκινήσετε θα ζημιωθείτε και θα στενοχωρηθείτε πολύ.

Αν δείτε πως ρίχνετε πασιέντζες με μια τράπουλα που κρατούσατε στα χέρια σας, αυτό σημαίνει πως τα έχετε αφήσει όλα στη τύχη και δεν έχετε πάρει στα σοβαρά τα προβλήματα που σας απασχολούν.

Αν δείτε πως αγοράζατε μια τράπουλα καινούρια, αυτό σημαίνει πως θα καταφέρετε με πονηριές και κόλπα να πετύχετε όχι και τόσο σημαντικά πράγματα στη ζωή σας.

Αν σας προσφέρουν μια τράπουλα ή προσφέρετε, αυτό σημαίνει πως θα σας παίξουν ή θα παίξετε ύποπτα παιχνίδια. Δείτε όμως και τη λέξη τράπουλα στον ονειροκρίτη.
ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ :Αν δείτε στον ύπνο σας να κάνετε το επάγγελμα του παιδαγωγού χωρίς όμως να έχετε σχέση με το επάγγελμα αυτό ή το είχατε στο μυαλό σας πριν κοιμηθείτε, αυτό σημαίνει πως θα μπορέσετε να δημιουργήσετε μια πολύ καλή κατάσταση γύρω από το άτομό σας και όλοι θα σας θαυμάζουν γιατί με εύστοχες και πετυχημένες ενέργειες που θα κάνετε θα πετύχετε επαγγελματικά.

Αν δείτε πως μιλάτε με κάποιον παιδαγωγό, αυτό σημαίνει πως θα σας βοηθήσει κάποιος πιο πεπειραμένος από σας και θα σας συμβουλέψει ώστε να πετύχετε αυτό που επιδιώκετε.

Αν δείτε πως σας ζήτησαν να κάνετε τον παιδαγωγό, αυτό σημαίνει πως θα σας προσφέρουν μια θέση που δεν την περιμένατε.

Αν είστε νέος-α και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα έχετε μεγάλη τύχη στη ζωή και στον γάμο.
ΠΑΙΔΕΥΩ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως παιδεύετε κάποιον άνδρα άγνωστό σας, αυτό σημαίνει πως σας περιμένει μεγάλη κούραση και προσπάθεια για να φτάσετε εκεί που θέλετε.

Αν παιδεύετε αντίπαλό σας και σας προξενεί ικανοποίηση, αυτό σημαίνει πως θα δώσετε σε κάποιον εχθρό σας δύναμη και χαρά.

Αν δείτε πως το πρόσωπο που παιδεύετε ήταν γυναίκα, αυτό σημαίνει πως η γυναίκα που επιθυμείτε θα σας περιφρονήσει. Αν είστε νέος και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα γνωρίσετε γυναίκα που δεν θα αξίζει τον κόπο να ασχοληθείτε μαζί της και θα στενοχωρηθείτε πολύ.

Αν δείτε να παιδεύετε παιδί ή παιδιά, αυτό σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε πολύ γιατί θα κάνετε άστοχες ενέργειες που δεν θα αρμόζουν σε σας και θα σας κατηγορήσουν άσχημα.

Τέλος αν δείτε πως παιδεύουν εσάς, σημαίνει πως αυτές τις μέρες θα έχετε φοβερά μεγάλη τύχη. Το όνειρο σας ειδοποιεί να την εκμεταλλευτείτε με κάθε τρόπο.

Αν δείτε πως σας παίδευε κάποιος εχθρός σας, αυτό σημαίνει πως θα χαρείτε γιατί θα βρείτε την ευκαιρία να τον εξουδετερώσετε.
ΠΑΙΔΑΚΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως ψήνατε παϊδάκια στα κάρβουνα, αυτό σημαίνει για όλους ευτυχισμένες ερωτικές στιγμές τις μέρες που ακολουθούν.

Αν δείτε πως τρώγατε νόστιμα παϊδάκια και δεν κοιμηθήκατε πεινασμένοι, αυτό σημαίνει πως θα περάσετε χαρούμενες μέρες γιατί θα δείτε πως όλα θα σας πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο.

Αν μια γυναίκα ή κοπέλα δει αυτό το όνειρο, σημαίνει εγκυμοσύνη.

Αν το δει έγκυος θα πρέπει να προσέξει γιατί θα έχει πρόωρο τοκετό.

Αν δείτε παϊδάκια άψητα, σημαίνει πως κάποια ασθένεια σας τριγυρνά και θα πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή στην υγεία σας.
ΠΑΙΔΙ ΠΑΙΔΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως κρατούσατε μικρό παιδί στην αγκαλιά σας, αυτό σημαίνει πως σας περιμένει μια μεγάλη στενοχώρια. Όσο μικρό παιδί δείτε, τόσο πιο μεγάλη θα είναι η πίκρα που θα πάρετε.

Αν όμως δείτε πολλά παιδιά να παίζουν και να νιώθουν χαρούμενο, αυτό σημαίνει πως σας περιμένει μεγάλη χαρά κι ευτυχία στην οικογένειά σας.

Αν δε σας κάνουν εντύπωση τα καλά και περιποιημένα ρούχα που φορούν, αυτό σημαίνει πως θα χαρείτε γιατί στα οικογενειακά σας βάρη θα μπορέσετε να τα φέρετε εις πέρας και θα νιώσετε μεγάλη ικανοποίηση.

Αν είστε ανύπαντρος και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα κάνετε γάμο ευτυχισμένο που θα αναλάβετε με χαρά την θεμελίωση μιας ωραίας κι ευτυχισμένης οικογένειας.

Αν δείτε πως παιδιά είχαν στήσει καυγά, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν πολλές φασαρίες και θα στενοχωρηθείτε. Αν δείτε να χτυπάτε κάποιο παιδί, αυτό σημαίνει πως θα αντιμετωπίσετε κάποιο μεγάλο κίνδυνο και θα πρέπει να πρoσέξετε πολύ αυτές τις μέρες.

Αν δείτε πως σας φιλούσε κάποιο παιδί, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε μεγάλη χαρά.

Αν δείτε πως ξαναγίνατε παιδί, αυτό σημαίνει πως θα έχετε μια σοβαρή ερωτική κατάκτηση που θα σας φέρει μια πρόσκαιρη ευτυχία.

Αν δείτε πως παίζετε με παιδί ή παιδιά, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν ευχάριστα γεγονότα που θα σας κάνουν να νιώσετε ευτυχισμένοι.

Αν δείτε τον ή την σύντροφό σας να έχει εμφάνιση παιδιού, αυτό σημαίνει πως κάποια στενοχώρια θα σας βρει αυτές τις μέρες από κάποιο αναπάντεχο γεγονός που θα μεγαλώσει άσχημα.

Αν βλέπεις ότι έχεις παιδιά και έχεις και στην πραγματικότητα θα σου παρουσιαστούν προβλήματα που θα σε ταλαιπωρήσουν αρκετά, αν όμως δεν έχεις παιδιά και τα βλέπεις στον ύπνο σου ότι είναι δικά σου θα έχεις επιτυχία στην εργασία σου.

Αν βλέπεις απλώς ένα μικρό παιδί θα γνωρίζεις κάποιον με πολλά πλεονεκτήματα και θα σε βοηθήσει αρκετά αλλά εσύ δεν θα το εκτιμήσεις.

Γενικά αν τα παιδιά είναι όμορφα σημαίνει καλά και ευχάριστα, αν όμως είναι άσχημα θα έχεις πολλές πίκρες και φροντίδες.

Αν κρατάς ένα μικρό παιδί και το φιλάς και το χαϊδεύεις θα περάσεις βάσανα τα οποία τα προκάλεσες εσύ. Αν δεις άντρα γέρο να γίνετε παιδί, κάποιον θα ξεγελάσεις και θα τον εκμεταλλευτείς.

Αν δεις παιδί να χορεύει πιθανότατα το παιδί αυτό να αρρωστήσει.

Αν δείτε στ' όνειρο σας πολλά όμορφα παιδιά, είναι προμήνυμα μεγάλης ευημερίας και ευδαιμονίας.
Για μια μητέρα που θα ονειρευτεί το παιδί της ελαφρά άρρωστο, σημαίνει ότι μπορεί να το δει να χαίρεται μια ρωμαλέα υγεία, αλλά μπορεί να τη βασανίσουν άλλα μικροπράγματα.

Αν δείτε παιδιά να εργάζονται ή να μελετούν, σημαίνει ειρήνη και γενική ευημερία.

Αν δείτε το παιδί σας απελπιστικά άρρωστο ή νεκρό, έχετε κάθε λόγο να φοβάστε, γιατί απειλείται η ευημερία του.

Αν δείτε το πεθαμένο σας παιδί, σημαίνει στενοχώρια και απογοήτευση στο κοντινό μέλλον.
Αν ονειρευτείτε απογοητευμένα παιδιά, σημαίνει φασαρίες με εχθρούς, και ανήσυχα προμηνύματα από το ύπουλο έργο φαινομενικά φιλικών ανθρώπων.

Αν δείτε πως χοροπηδάτε και παίζετε με παιδιά, σημαίνει ότι όλες σας οι κερδοσκοπικές και ερωτικές επιχειρήσεις θα πάνε καλά.

ΠΑΙΡΝΩ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως παίρνετε κάτι που το είχατε ανάγκη και το κάνατε δικό σας, αυτό σημαίνει πως κάτι που περιμένατε να γίνει δεν θα πραγματοποιηθεί.

Αν δείτε πως σας έχουν πάρει κάτι και μόλις το αντιληφθήκατε σας στενοχώρησε, αυτό σημαίνει πως θα νιώσετε μεγάλη χαρά από κάποιο ευχάριστο γεγονός και από χρήματα που θα κερδίσετε.

Αν δείτε πως παίρνετε κάτι που σας προσφέρουν, αυτό σημαίνει πως θα νιώσετε μεγάλη χαρά γιατί θα δείτε όλα να σας πηγαίνουν καλά στη ζωή σας αυτόν τον καιρό.

Αν δείτε πως παίρνετε στα χέρια σας κάποιο πακέτο από κάποιον και σας προξενήσει απορίες, στον ύπνο σας πάντα, αυτό σημαίνει πως θα γεμίσετε με αμφίβολές και απορίες από το φέρσιμο γνωστών σας προσώπων.

Αν όμως περιμένατε κάποιο πακέτο και δείτε πως το παραλάβατε, αυτό σημαίνει πως θα μάθετε πολλά μυστικά για τα οποία είχατε επιθυμία να τα πληροφορηθείτε.
ΠΑΚΕΤΟ:
Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι σας δίνουν ένα πακέτο, σημαίνει πως θα δοκιμάσετε μιαν ευχάριστη έκπληξη λόγω της επιστροφής κάποιου προσώπου, ή πως θα λάβετε μέρος σε κοσμικά γεγονότα.
Αν ονειρευτείτε πως κουβαλάτε ένα πακέτο, σημαίνει ότι θα ασχοληθείτε με κάποια ενοχλητική υπόθεση.

Αν δείτε ότι σας έπεσε από τα χέρια ένα πακέτο πριν το παραδώσετε, σημαίνει πως θα χαλάσει κάποια συμφωνία σας.  

Αν δείτε στον ύπνο σας πως φτιάχνατε πακέτα και πως τα τακτοποιούσατε, αυτό σημαίνει πως θα αναγκαστείτε να βάλετε μια τάξη στη ζωή σας και στις δουλειές σας, γιατί θα διαπιστώσετε πως όλα τα έχετε παραμελήσει.

Αν πακετάρατε διάφορα πράγματα και τα στέλνατε κάπου, αυτό σημαίνει πως θα δώσετε χαρά σε άτομα που είχαν την ανάγκη σας.

Αν δείτε πως παρατηρούσατε διάφορα πακέτα και σας προξενούσε απορία η προέλευσή τους και το περιεχόμενο τους, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να προσέξετε πολύ αυτό τον καιρό την συμπεριφορά γνωστών, συγγενών, φίλων και συνεργατών σας.

Αν δείτε πως ανοίγατε ένα πακέτο που σας έστειλαν ή που το βρήκατε τυχαία στο δρόμο ή οπουδήποτε αλλού, αυτό σημαίνει πως θα μάθετε για κάτι που βασάνιζε από καιρό. Το πόσο όμως θα σας δώσει χαρά ή λύπη, είναι ανάλογα με το τι βρήκατε ανοίγοντας το πακέτο.
ΠΑΛΑ (ΜΑΧΑΙΡΙ ΜΕΓΑΛΟ): Αν δείτε στον ύπνο σας πως κρατούσατε ένα μεγάλο μαχαίρι, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν δυσάρεστες ειδήσεις από τις οποίες θα στενοχωρηθείτε πολύ.

Αν δείτε πως ακονίζατε ένα τέτοιο μαχαίρι αυτό σημαίνει πως θα βάλετε μπροστά ύποπτα σχέδια από τα οποία θα αποκομίσετε μόνο στενοχώριες και βάσανα.

Αν όμως δείτε πως το χρησιμοποιούσατε και κόβατε ωμό κρέας, σημαίνει πως θα αντιμετωπίσετε κάποια ασθένεια, αν ήταν ψητό, να περιμένετε κέρδη κι ευχάριστα γεγονότα.

Αν κόβατε οτιδήποτε άλλο, σημαίνει πως θα κάνετε ταξίδι και θα στενοχωρηθείτε, αλλά θα σας βγει σε καλό. Τέλος αν δείτε πως σας χάριζαν ένα τέτοιο μαχαίρι, σημαίνει πως θα μπλέξετε σε άσχημες καταστάσεις αν το δεχτείτε.

Αν όχι τότε θα δείτε πως σας έβγαλε ή θα σας βγάλει σε καλό μια συνεργασία που δεν την κάνατε.

Αν δείτε πως πετούσατε ένα τέτοιο μαχαίρι ή το σπάζατε, θα γλιτώσετε από πολλές στενοχώριες και βάσανα.
ΠΑΛΑΒΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως νιώθατε παλαβός, σημαίνει πως θα σας διακρίνει η φρονιμάδα, η άνεση και οι σωστές ενέργειες που θα κάνετε αυτόν τον καιρό σε δύσκολες καταστάσεις, και θα πετύχετε και θα τακτοποιήσετε όπως πρέπει τις υποθέσεις σας.

Αν δείτε πως σας θεωρούσαν παλαβό, αυτό σημαίνει πως θα σας εκτιμήσουν για τον καλό σας χαρακτήρα και για τις σωστές τοποθετήσεις σας στην κοινωνία.

Αν όμως δείτε πως εσείς περιπαίζατε κάποιον παλαβό, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να προσέξετε πολύ γιατί οι τρόποι σας και η συμπεριφορά σας θα σας εκθέσουν στα μάτια του κόσμου και όλοι θα σας περιφρονούν και θα σας κοροϊδεύουν.

Αν είστε γυναίκα και δείτε στον ύπνο σας πως σας θεωρούσαν και σας αποκαλούσαν παλαβή, αυτό σημαίνει πως θα κοιτάξετε με διάφορους τρόπους να αποσιωπήσετε κάποιον χωρισμό και θα γλιτώσετε μια φίλη σας να διαλύσει το γάμο της, ή τον αρραβώνα της ή τον δεσμό της και θα σας εκτιμήσουν πολύ.

Αν σαν γυναίκα δείτε πως αποκαλούσατε μια άλλη γυναίκα παλαβή, ή την κοροϊδεύατε, αυτό σημαίνει πως κάποια φίλη σας θα φερθεί πονηρά και θα κοιτάξει να σας πάρει τον άνδρα ή τον αγαπημένο σας.
ΠΑΛΑΙΟΠΩΛΕΙΟ: Αν δείτε στον ύπνο σας ένα παλαιοπωλείο κι αυτό σας έκανε εντύπωση, σημαίνει επιτυχίες στον οικονομικό και κοινωνικό τομέα αυτόν τον καιρό.

Αν είστε εμπορευόμενος, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλη πρόοδο στην εργασία σας κι αν είχατε υπόψη σας να κάνετε μια νέα δουλειά μην διστάσετε να την προχωρήσετε, θα σημειώσει μεγάλη επιτυχία.
ΠΑΛΑΙΟΠΩΛΗΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως είστε παλαιοπώλης χωρίς αυτό να συμβαίνει στην πραγματικότητα, σημαίνει πως θα βρείτε κάτι το καινούργιο να κάνετε στη ζωή σας που θα σας φέρει κέρδη και χαρά.

Αν δείτε πως μιλάτε με κάποιον παλαιοπώλη, αυτό σημαίνει πως θα σας προτείνουν άλλοι να κάνετε κάτι καινούργιο στην ζωή σας.

Αν δείτε που πουλάτε ότι παλιό έχετε σε έναν παλιατζή, αυτό σημαίνει πως θα βρείτε τον τρόπο να διώξετε τις στενοχώριες από πάνω σας και θα ανακουφιστείτε πολύ.
ΠΑΛΑΙΟ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως έχετε σπίτι σας πράγματα παλιά κι αυτό σας προξενεί στενοχώρια, σημαίνει πως, αν τα τακτοποιείτε για να φανούν πιο καλά, θα κοιτάξετε να κρύψετε κάποια στενοχώρια πλην όμως δεν θα το καταφέρετε.

Αν δείτε πως φοράτε ή προβάρετε παλιά ρούχα, σημαίνει πως θα σας βρει σοβαρή αρρώστια.

Αν δείτε πως έχετε σπίτι σας παλιά ρούχα, βιβλία, παπούτσια, κατσαρόλες, κλπ., σημαίνει πως θα περάσετε μεγάλη στενοχώρια. Αν δείτε πως προσπαθείτε να αναπαλαιώσετε πράγματα να φανούν καινούργια, σημαίνει πως θα κοιτάξετε να αλλάξετε τρόπο ζωής ή δουλειά.
ΠΑΛΑΜΑΡΙ: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι έχετε δικό σας ένα τέτοιο χοντρό σχοινί, ή ότι το κρατάτε στα χέρια σας, σημαίνει πως όλα στη ζωή σας θα εξελιχθούν ωραία και πως η σιγουριά και οι επιτυχίες θα διαδέχονται η μία την άλλη και θα νιώσετε ευτυχισμένος.

Αν δείτε πως αγοράζατε παλαμάρι, αυτό σημαίνει πώς θα καταστρώσετε μεγάλα σχέδια και θα χρειαστεί να καταβάλετε μεγάλες προσπάθειες στη ζωή σας αλλά αν επιμείνετε θα κερδίσετε.

Αν δείτε πως σας χάρισαν ένα παλαμάρι, σημαίνει πως θα βρείτε μεγάλη υποστήριξη που δεν την περιμένατε και που θα ωφεληθείτε πολλά. Το όνειρο σας προειδοποιεί να κοιτάξετε να μην χάσετε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν.

Αν δείτε πως δένουν κάποιο καράβι ή δένετε εσείς οτιδήποτε με αυτό, σημαίνει πως έχετε τόσο γερά οργανώσει τις δουλειές σας που δεν θα αποτύχουν με τίποτε.

 Κακό είναι αν δείτε πως κρατάτε ένα τέτοιο παλαμάρι και προσπαθείτε να δέσετε κάτι και δεν τα καταφέρνετε, αυτό σημαίνει πως ότι σχεδιάζατε να κάνετε θα ναυαγήσει.

Κακό για μια γυναίκα είναι να δει όνειρο με παλαμάρι, γιατί σημαίνει πως με τον τρόπο της και τον άπληστο χαρακτήρα της θα κακολογηθεί στο περιβάλλον της και θα δημιουργήσει πολλά σκάνδαλα που δεν θα της βγουν σε καλό.
ΠΑΛΑΜΗ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως είχατε την παλάμη σας ανοιχτή και την κοιτούσατε άδεια, αυτό σημαίνει πως σύντομα θα πάρετε χρήματα πολλά και αναπάντεχα.

Καλό είναι ύστερα από το όνειρο αυτό να πάρετε και κανένα λαχείο.

Αν δείτε πως ανοίγουν την παλάμη τους άλλοι και σας την προτείνουν, αυτό σημαίνει πως, αν ζητούν ελεημοσύνη, θα σας ζητήσουν χρήματα.

Αν σας την προτείνουν και μέσα έχει χρήματα, σημαίνει πως θα ζητήσουν παλιά χρέη.
ΠΑΛΑΜΙΔΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας αυτό το ψάρι και σας κάνει εντύπωση, αυτό σημαίνει πως θα σας βρει κάποια λαχτάρα αυτόν τον καιρό.

Αν δείτε πως ψαρεύατε παλαμίδα, σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε πολύ γιατί κάποιο αναπάντεχο δυσάρεστο γεγονός θα σας χαλάσει την ηρεμία και τη γαλήνη σας. Αν δείτε πως αγοράζατε παλαμίδα και την πηγαίνατε σπίτι σας, σημαίνει πως θα σας βρουν στενοχώριες στην οικογένειά σας. Αν δείτε πως την τρώγατε με οποιονδήποτε τρόπο, αυτό σημαίνει πως θα βρεθείτε σε κύκλο που θα σας προξενήσει μεγάλα προβλήματα. Καλό είναι να μην δεχθείτε καμιά πρόσκληση αυτές τις μέρες για πουθενά και να αποφύγετε να προσκαλέσετε στο δικό σας σπίτι άλλα άτομα.
ΠΑΛΑΣΚΕΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως φοράτε παλάσκες στα πόδια σας κι ετοιμάζεστε για εκστρατεία αλλά δεν έχετε καμιά σχέση με τον στρατό, ή δεν συζητήσατε τίποτα γύρω από επιστρατεύσεις και πολεμικές ασκήσεις, ή είδατε κάποια ταινία πριν κοιμηθείτε, σημαίνει πως θα περάσετε στενοχώριες από μεγάλες δυσκολίες που θα σας βρουν αυτόν τον καιρό. θα κουραστείτε πολύ δε με την στενοχώρια και θα δώσετε μεγάλο αγώνα για να επιτύχετε και να τα βγάλετε πέρα.

Αν όμως δείτε πως φορέσατε παλάσκες για να περπατήσετε και να φυλαχτείτε από αγκάθια ή θάμνους, αυτό σημαίνει πως θα βρείτε την πιο κατάλληλη προστασία για να πετύχετε τους σκοπούς σας και να βγείτε νικητές στις δυσκολίες που θα συναντήσετε τόσο στη ζωή όσο και στην δουλειά που κάνετε.

Παλάτι Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι περπατούσατε μέσα σε ένα παλάτι, σημαίνει πως οι προοπτικές σας θα βελτιωθούν.
Αν δείτε πως μέσα στο παλάτι γινόταν χορός, σημαίνει πως θα κάνετε ευχάριστες και χρήσιμες γνωριμίες. Για την κοπέλα που θα δει ότι πήρε μέρος σ'έναν τέτοιο χορό, προβλέπεται πλούσιος γάμος και γενναιοδωρία των συγγενών τη
ς

Αν βλέπεις ότι μπαίνεις σε παλάτι ίσως να αποκτήσεις χρήματα αλλά ίσως να κάνεις και εχθρούς και μπορεί να κάνεις σχέση με γυναίκα η οποία να σε βλάψει ηθικά και υλικά.

Αν μπαίνεις στο παλάτι με όργανα και μουσικές κάποιος στενός σου συγγενής θα πεθάνει. Αν δεις ότι καίγετε το παλάτι μεγάλη συμφορά για τον τόπο σου.

Αν κτίζεις παλάτι, θα πάρεις μεγάλη βοήθεια για κάτι που ετοιμάζεις.

Αν σε διώχνουν από παλάτι, ή θα εξευτελιστείς ή θα χωρίσεις και θα φταίει η συμπεριφορά σου.

Αν είσαι ελεύθερος/η και δεις ότι καταστρέφεις ένα παλάτι αποτυχίες φοβερές στα ερωτικά σου.

ΠΑΛΑΤΙ Α (ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΣ ΚΤΙΡΙΟ): Αν δείτε στον ύπνο σας κάποιο κτίριο και το θαυμάζετε σαν παλάτι και μπροστά του μένετε εκστατικοί, αυτό σημαίνει πως θα συναντήσετε πολλές περιπλοκές στις δουλειές σας από άστοχες ενέργειες σας που θα σας στενοχωρήσουν πολύ.

Αν δείτε πως αισθάνεστε ζήλια για κάποιο τέτοιο κτίριο, αυτό σημαίνει πως αφήσατε κάποια ευκαιρία να χαθεί στη ζωή σας και θα λυπηθείτε πολύ γιατί φταίγατε εσείς.

Αν δείτε πως εργάζεστε σε ένα τέτοιο κτίριο, αυτό σημαίνει πως θα βάλετε μπροστά μεγάλα σχέδια που θα κουραστείτε πολύ αλλά αν επιμείνετε να πετύχετε.

Μεγάλες επιτυχίες θα σημειώσετε αν δείτε πως μπαίνετε και βγαίνετε ελεύθερα σε αυτό το κτίριο.

Αν δείτε πολλά τέτοια κτίρια, αυτό σημαίνει πως θα αναλάβετε ευθύνες, θα τα βγάλετε πέρα και θα βγείτε κερδισμένοι.

Αν δείτε πως για κατοικία έχετε ένα τέτοιο κτίριο, αυτό σημαίνει άνοδο κοινωνική και οικονομική, τα όνειρα σας θα πραγματοποιηθούν αν δουλέψετε και ενεργήσετε σωστά.

Αν δείτε τέλος πως γίνεστε ανεπιθύμητοι σε ένα τέτοιο μέρος και φεύγετε ή σας διώχνουν, αυτό σημαίνει πως θα μειωθείτε ηθικά και θα στενοχωρηθείτε από την διάλυση κάποιον δεσμού ή γάμου.

ΠΑΛΗ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως παρακολουθούσατε αγώνα πάλης σαν θεατής, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν γεγονότα και καταστάσεις που θα σας προξενήσουν προστριβές και επεισόδια τόσο στον χώρο της εργασίας σας όσο και στην οικογένειά σας.

ΠΑΛΙΑΤΣΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως είστε ντυμένος παλιάτσος σε ένα τσίρκο και πως μετά τα αστεία σας κάνατε τον κόσμο να γελά μαζί σας, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να προσέξετε πολύ αυτόν τον καιρό γιατί θα γίνετε θέμα δυσμενών συζητήσεων για το άτομό σας. Θα πρέπει να μετρήσετε πολύ τις ενέργειές σας και τις πράξεις σας. Αν πάλι βλέπετε εσείς παλιάτσο ή παλιάτσους μέσα σε ένα τσίρκο και γελάτε εσείς, αυτό σημαίνει πως θα πικραθείτε πολύ με την συμπεριφορά φίλων σας και συνεργατών σας, γιατί θα μάθετε πως σας κοροϊδεύουν και παίζουν παιχνίδια στη πλάτη σας.

Αν όμως είναι εποχή αποκριάς μπορεί και να μην έχει σημασία το όνειρο αυτό.

Αν δείτε πως σας πρότειναν να ντυθείτε παλιάτσος κι εσείς το αρνηθήκατε, αυτό σημαίνει πως θα γλιτώσετε τελευταία στιγμή την γελοιοποίηση που μπορούσατε να πάθετε από κάποιες ενέργειες γνωστών και φίλων σας.
Αν ονειρευτείτε πως ξεγελαστήκατε από παλιάτσο, σημαίνει πως θα δυσκολευτείτε ν' αναγνωρίσετε ορισμένες προσοδοφόρες για σας καταστάσεις.

Αν δείτε παλιάτσο, σημαίνει πως θα έχετε προβλήματα.
Αν δείτε πως είσασταν ντυμένος παλιάτσος, σημαίνει αδικαιολόγητα λάθη και παράτολμες επιθέσεις ενάντια σε δυνατούς και πλούσιους. Επιδέξιες γυναίκες θα σας παρασύρουν στην αμαρτία.
ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως βρεθήκατε κάπου που παρατηρείται το φαινόμενο της παλίρροιας και σας εντυπωσιάσει αυτό, σημαίνει πως θα συμβούν στη ζωή σας αυτές τις μέρες πολλές και σοβαρές καταστάσεις γιατί θα σας βασανίσει η αστάθεια και η αβεβαιότητα.

Αν όμως δείτε τα νερά την ώρα που πλημμυρίζουν και είναι πεντακάθαρα, σημαίνει πως ευχάριστα γεγονότα θα σημαδέψουν τη ζωή σας.

Αν δείτε τα νερά να κατεβαίνουν και να παρουσιάζεται ο βυθός, αυτό σημαίνει πως θα ανακαλύψετε πράγματα που δεν τα περιμένατε μέχρι σήμερα στη ζωή σας. Καλό θα είναι να συνδυάσετε τα πράγματα που παρουσιάστηκαν και να δείτε την ερμηνεία τους στον ονειροκρίτη και να βρείτε τη σωστή ερμηνεία του ονείρου σας.
ΠΑΛΛΑΚΙΔΑ: Αν είστε άνδρας και δείτε στον ύπνο σας παλλακίδα ή παλλακίδες, αν δεν είχατε στο νου σας τέτοια πράγματα πριν κοιμηθείτε, σημαίνει πως σας περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις και γεγονότα αυτές τις μέρες.

Αν όμως δείτε πως διατηρείτε εσείς παλλακίδες, αυτό σημαίνει πως σκέφτεστε πολύ επιπόλαια στη ζωή σας και αυτό θα σας βγει σε κακό.

Αν είστε γυναίκα και δείτε πως γίνατε παλλακίδα, σημαίνει πως έχετε άσχημες αντιλήψεις για τη ζωή και με τον τρόπο που φέρεστε θα δημιουργήσετε πολλά σχόλια εις βάρος σας.

Αν δείτε πως μιλάτε ή κάνετε σαν γυναίκα παρέα με παλλακίδες, σημαίνει πως θα πρέπει να προσέξετε πολύ γιατί δεν έχετε την εκτίμηση τον κόσμου που πρέπει σαν γυναίκα.

Αν ένας άντρας ονειρευτεί ότι συνοδεύεται από μια παλλακίδα, είναι προμήνυμα ότι κινδυνεύει να εξευτελιστεί δημόσια, στην προσπάθεια του να κρύψει από τον κόσμο τον αληθινό του χαρακτήρα και την κατάσταση της δουλειάς του.
Για μια γυναίκα που θα ονειρευτεί πως είναι παλλακίδα, είναι σημάδι ότι θα εξευτελίσει τον εαυτό της με τις απρέπειές της. Για έναν άντρα που θα δει στ' όνειρο του πως η ερωμένη του είναι άπιστη, σημαίνει ότι θα έχει ν' αντιμετωπίσει παλιούς εχθρούς, θα εμφανιστούν αναμενόμενες αναποδιές.
Παλτό Αν δείτε στ' όνειρο σας ένα παλτό, σημαίνει πως θα υποφέρετε από αντιθέσεις που θα προέλθουν από τους γύρω σας. Αν δείτε πως δανειστήκατε παλτό, σημαίνει πως θα υποφέρετε από τα λάθη των άλλων.
Αν δείτε πως θαυμάζατε ή φορούσατε ένα ωραίο καινούργιο παλτό, σημαίνει πως θα είστε εξαιρετικά τυχεροί στην πραγματοποίηση των σχεδίων σας.
ΠΑΛΟΥΚΙ : Αν δείτε στον ύπνο σας πως αγοράζατε ή φτιάχνατε παλούκια, αυτό σημαίνει πως έχετε αγανακτήσει και βρίσκεστε σε μια περίοδο αναταραχών και δεν ξέρετε ποιον δρόμο και τι ενέργειες πρέπει να κάνετε για να βγείτε από δύσκολες καταστάσεις που σας έχουν βρει αυτόν τον καιρό.

Αν όμως δείτε πως βάζετε παλούκια για να φράξετε το χωράφι σας ή τον κήπο σας, αυτό σημαίνει πως θα ενεργήσετε με αποφασιστικότητα για να διορθώσετε τα κακώς κείμενα στη ζωή σας και στις δουλειές σας.

Αν όμως δείτε παλούκια να σας φράζουν τον δρόμο και να μην μπορείτε να περάσετε, αυτό σημαίνει πως αν τα είχατε βάλει εσείς, είχατε πάρει άστοχες αποφάσεις και τώρα θα βρείτε τα δυσάρεστα αποτελέσματα μπροστά σας, αν τα είχαν βάλει άλλοι σημαίνει πως έχετε δημιουργήσει πολλούς εχθρούς και θα σας κάνουν κακό.

Αν τα σπάτε και ανοίγεται ο δρόμος μπροστά σας ελεύθερος, αυτό σημαίνει πως θα νικήσετε τα εμπόδια και τα πετύχετε χωρίς άλλο. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

 

 

    Παν-Παχ

ΠΑΝΑΓΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας την Παναγία είτε να παρουσιάζεται απλά, είτε να την συναντήσατε στον δρόμο, αυτό φανερώνει πως η χάρη Της σας προστατεύει και θα έχετε την ευλογία Της αυτόν τον καιρό. Κάθε σας όνειρο θα πραγματοποιηθεί, κάθε σας ενέργεια θα έχει επιτυχίες ανέλπιστες.

Αν είστε άρρωστος θα γιατρευτείτε, αν είστε φυλακισμένος θα πάρετε χάρη και θα αποφυλακιστείτε. Για όλους δε σημαίνει οικογενειακή γαλήνη, ευτυχία και επιτυχίες σε ότι καταπιαστούν. Αν είστε νέος-α και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει μέλλον λαμπρό και γάμο τρισευτυχισμένο.

Αν βλέπεις ότι έρχεται μπροστά σου η Παναγία πάρε θάρρος για τη ζωή σου και για τις δυσκολίες σου γιατί θα απαλλαγείς από θλίψεις και βάσανα.

Αν είσαι ελεύθερη θα παντρευτείς ένα πολύ καλό άντρα που ούτε καν το φανταζόσουνα. Γενικά είναι ένα πολύ καλό όνειρο για όσους έχουν προβλήματα.
ΠΑΝΑΔΕΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως είχατε πανάδες στο σώμα σας είτε άνδρας είστε είτε γυναίκα, σημαίνει πως, αν ήταν στο πρόσωπό σας, θα πάρετε μεγάλη στενοχώρια από κάποια προσβολή που θα σας γίνει.

Αν ήταν στο σώμα σας, θα πρέπει να προσέξετε πολύ γιατί κάποια αρρώστια θα σας απειλήσει.

Αν δείτε πως είχατε πανάδες στο πρόσωπο και βάζατε διάφορα επιθέματα για να τις καλύψετε, αυτό σημαίνει πως θα κοιτάξετε με ψεύτικα μέσα να πετύχετε άνοδο κοινωνική.
Πανδοχείο Αν ονειρευτείτε ένα πανδοχείο, είναι προμήνυμα ευημερίας και απολαύσεων, αν είναι άνετο και ωραία επιπλωμένο.

Αν δείτε πως βρισκόσαστε σ' ένα κακοδιατηρημένο πανδοχείο, προβλέπονται μικρές επιτυχίες ή πένθιμες καταστάσεις, ή δυσάρεστα ταξίδια.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ: Αν δείτε στον ύπνο σας απλά ένα πανεπιστήμιο, χωρίς όμως να είστε φοιτητής, αυτό σημαίνει πως ακούγονται και λέγονται πολλά εις βάρος σας χωρίς όμως να έχουν καμιά βάση, γι αυτό κοιτάξτε την δουλειά σας και προχωρήστε στην ζωή όπως εσείς νομίζετε και μην δίνετε σημασία σε κανέναν και σε τίποτα.

Το πανεπιστήμιο που είδατε απλά σημαίνει για σας πως ενεργείτε σωστά και έχετε ξεσηκώσει τη ζήλια και τον φθόνο των γύρω σας.

Αν δείτε πως βρίσκεστε μέσα σε ένα πανεπιστήμιο και δείτε να σας διδάσκουν, αυτό σημαίνει πως θα βρεθούν πολλοί να σας δώσουν συμβουλές.

Αν δείτε πως μπαίνετε μέσα σε ένα πανεπιστήμιο, αυτό σημαίνει πως θα βρεθείτε σε δύσκολη θέση και θα ζητήσετε πράγματι συμβουλές για να βγείτε από κάποιο αδιέξοδο.

Αν δείτε πως βρίσκεστε μέσα στο πανεπιστήμιο σαν φοιτητής, χωρίς να συμβαίνει αυτό στην πραγματικότητα, σημαίνει πως θα καταβάλετε μεγάλους κόπους αλλά η ευφυΐα σας και η εξυπνάδα σας θα σας φέρει τα αποτελέσματα που θέλετε και επιδιώκετε τόσο στις δουλειές σας όσο και στην ιδιωτική σας ζωή.

Πανεπιστήμιο/φοιτητής: Αν βλέπεις ότι είσαι φοιτητής και μπαίνεις στο πανεπιστήμιο θα περάσεις εμπόδια μέχρι να επιτύχεις αυτό που θέλεις αλλά το αποτέλεσμα θα είναι καλό.

Αν απλώς κοιτάς το πανεπιστήμιο, οι σκέψεις που κάνεις είναι σωστές για αυτό μην ακούς τις συμβουλές κανενός.

ΠΑΝΕΡΙ: Αν δείτε στον ύπνο σας πανέρι ή πανέρια γεμάτα, αυτό σημαίνει πλούτη, χαρά και ευτυχία.

Αν είστε άνθρωπος τον εμπορίου, σημαίνει πως θα πάνε τόσο καλά οι δουλειές σας που δεν το είχατε ποτέ σας φανταστεί.

Αν είχατε σκοπό να ξεκινήσετε μια δουλειά, μην διστάσετε να τη βάλετε μπροστά, θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες.

Αν είστε υπάλληλοι,' σας περιμένει προαγωγή και αναγνώριση της εργατικότητάς σας και της αξίας σας.

Αν είστε νέος-α και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα κάνετε λαμπρή καριέρα και ένα επιτυχημένο γάμο.

Αν δείτε πανέρι ή πανέρια άδεια, αυτό σημαίνει πως θα περάσετε από μια πρόσκαιρη στενοχώρια οικονομικής φύσεως.
ΠΑΝΗΓΥΡΙ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως κάπου γίνεται πανηγύρι κι εσείς απλά ακούτε τις φωνές, γλέντια και τραγούδια, χωρίς όμως να παίζει το ραδιόφωνο ή η τηλεόραση ή να γίνεται κάποιο γλέντι την ώρα που κοιμάστε, αυτό σημαίνει πως, αν νιώσετε στενοχωρημένος που δεν πήγατε γιατί σας εμπόδισαν, θα νιώσετε χαρά από ευχάριστες ειδήσεις και ευμενή σχόλια για το άτομό σας.

Αν όμως νιώσατε πως αυτά που ακούγατε να γίνονται στο πανηγύρι σας προξενούσαν δυσφορία, αυτό σημαίνει πως και στην πραγματικότητα θα λυπηθείτε για κάτι που θα σας συμβεί και θα είναι δυσάρεστο αυτές τις μέρες.

Αν δείτε ότι βρίσκεστε κι εσείς στο πανηγύρι ή πηγαίνετε σ' αυτό, σημαίνει πως σας περιμένουν λύπες και στενοχώριες, θα είναι οικονομικές αν δείτε πως γυρίζετε από γλέντι κάποιου πανηγυριού.

Αν ονειρευτείτε πως βρισκόσαστε σε πανηγύρι, σημαίνει ότι θα κάνετε μια ευχάριστη και επικερδή δουλειά και ότι θα έχετε ευχάριστη συντροφιά.

Για μια νέα γυναίκα, αυτό το όνειρο σημαίνει ότι θα βρει έναν πρόσχαρο και καλό άντρα για σύντροφο της ζωής της. Αν δείτε πως σας καλούν να πάτε σε κάποιο πανηγύρι αλλά δεν πήγατε, αυτό σημαίνει πως θα δείτε τις δουλειές σας να πηγαίνουν καλά και θα νιώσετε ευτυχισμένος και χαρούμενος.

Το ίδιο καλό είναι το όνειρό σας όταν βλέπετε να τελειώνει και να διαλύεται κάποιο πανηγύρι και να φεύγουν από αυτό, αλλά εσείς δεν είχατε λάβει μέρος.
ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως ετοιμάζατε έναν πανηγυρικό λόγο, αυτό σημαίνει πως έχετε αρχίσει να σκέφτεστε με επιπόλαια μέσα να προχωρήσετε στη ζωή.

Αν δείτε πως εκφωνείτε εσείς πανηγυρικό λόγο και πως σας ακούν με προσοχή, αυτό σημαίνει πως θα σας χλευάσουν για τα φερσίματά σας και τα λάθη σας και θα νιώσετε μεγάλη στενοχώρια.

Μόνο αν δείτε πως πήγατε να εκφωνήσετε πανηγυρικό λόγο και σας εμπόδισαν, σας σταμάτησαν ή σας αποδοκίμασαν, αυτό σημαίνει πως θα βρεθούν άτομα να σας συγκρατήσουν από επιπόλαιες πράξεις για να γλιτώσετε από άλλες δυσάρεστες καταστάσεις.
ΠΑΝΘΗΡΑΣ: Αν δείτε στον δρόμο σας πάνθηρα και αυτό σας έκανε εντύπωση στον ύπνο σας, σημαίνει πως κάποιος ύπουλος και επικίνδυνος εχθρός έκανε την εμφάνισή του στη ζωή σας.

Το όνειρο σας προειδοποιεί να πάρετε τα μέτρα σας πριν να είναι αργά.

Αν δείτε στ' όνειρο σας πάνθηρα κι αισθανθείτε φόβο, σημαίνει πως οι συμφωνίες σας στη δουλειά ή στον έρωτα θα αθετηθούν λόγω κάποιων αρνητικών επιρροών.

Αν όμως δείτε πως εξουδετερώσατε τον πάνθηρα, σημαίνει πως θα έχετε επιτυχίες σε όλους τους τομείς. Το περιβάλλον σας θα έχει καλή τύχη.

Αν δείτε πως ένας πάνθηρας σας απειλούσε με την παρουσία του, σημαίνει πως θ' απογοητευτείτε από τις επιχειρήσεις σας. Μερικά πρόσωπα δεν θα εκπληρώσουν τις υποσχέσεις τους σε σας.

Αν ονειρευτείτε πως ακούσατε το βρυχηθμό ενός πάνθηρα και φοβηθήκατε, σημαίνει πως θα ακούσετε άσχημα νέα για τη δουλειά σας και ίσως υποφέρετε από την κοινωνική επίκριση.

Αν όμως δεν φοβηθήκατε, σας περιμένουν λιγότερες στενοχώριες.

Αν δείτε πως σας κυνηγά, αυτό σημαίνει πως ο αντίπαλος σας έβαλε μπροστά τα ύπουλα σχέδιά τον για να σας κάνει κακό. Θα τα καταφέρετε αν δείτε πως δεν μπορέσατε να προφυλαχτείτε και σας πρόλαβε.

Αν όμως δείτε πως κάπου κρυφτήκατε, αυτό σημαίνει πως θα βρείτε τον τρόπο να αποφύγετε τον εχθρό σας ή τον αντίπαλό σας. Αν δείτε πως τον σκοτώσατε ή τον τρέψατε σε φυγή, αυτό σημαίνει πως θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από τον ή τους εχθρούς και τους αντιπάλους που σας τριγύριζαν.

Αν δείτε ψόφιο πάνθηρα, αυτό σημαίνει πως θα χαρείτε γιατί θα ανακαλύψετε τα καταχθόνια σχέδια των εχθρών σας και θα τους εξουδετερώσετε.
ΠΑΝΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πανιά καραβιού ή οποιουδήποτε πλεούμενου, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε κάποιο ξαφνικό ταξίδι.

Αν δείτε πως ταξιδεύετε με ένα πλεούμενο με ανοιγμένα τα πανιά, είναι για σας η πιο τυχερή περίοδος της ζωής σας και καλό είναι να κοιτάξετε να την εκμεταλλευτείτε ανάλογα. Την ίδια σημασία έχει το όνειρο αν δείτε πως εμπορεύεστε τέτοια πανιά.

Αν δείτε πανιά όμως στοιβαγμένα σε μαγαζί ή στο σπίτι σας, αυτό σημαίνει πως θα έχετε άσχημα μπλεξίματα.

Αν δείτε πως ήταν πανιά απλωμένα, σημαίνει πως κάτι που περιμένατε να γίνει θα μετατεθεί γι αργότερα.

Αν δείτε να πλένετε και να σιδερώνετε πανιά, σημαίνει πως θα καταπιαστείτε με κάτι καινούργιο στη δουλειά σας.

Αν δείτε να καίγεται πανί ή πανιά, σημαίνει πως κάποια οικονομικά ζημιά σας απειλεί αυτόν τον καιρό.

Κακό είναι το όνειρο αν δείτε μαύρα πανιά. Σημαίνει άσχημες ειδήσεις και στενοχώριες.
ΠΑΝΟΠΛΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας μια πανοπλία απλά τοποθετημένη κάπου και σας κάνει εντύπωση, αυτό φανερώνει πως αφήσατε κάπου υποχρεώσεις που δεν τις τηρήσατε και θα νιώσετε τύψεις γι αυτό. Αν δείτε πως την πετούσατε, αυτό σημαίνει πως θα δείξετε

Πανόραμα Αν δείτε στ' όνειρο σας ένα-πανόραμα, σημαίνει πως θα αλλάξετε ασχολία ή κατοικία, θα πρέπει όμως να χαλιναγωγήσετε την επιθυμία σας γι' αλλαγή περιβάλλοντος ή φίλων.
Παντελόνια Αν δείτε παντελόνια στον ύπνο σας, προμηνύεται κίνδυνος να δελεαστείτε από ενέργειες που δεν είναι έντιμες.

Αν δείτε ότι προσπαθούσατε να τα φορέσετε από την ανάποδη, είναι σημάδι πως η γοητεία γίνεται μέρος του εαυτού σας.
ΠΑΝΤΖΑΡΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως αγοράσατε ή είχατε στην κουζίνα σας παντζάρια, αυτό σημαίνει πως κάτι θα αλλάξει στη ζωή σας προς το καλύτερο. Το ίδιο σημαίνει αν δείτε παντζάρια σε κήπο ή σε χωράφι.

Αν δείτε πως φυτεύετε παντζάρια εσείς, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε απόφαση ή θα σας δοθεί η ευκαιρία να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο και θα το πετύχετε.

Αν δείτε παντζάρια κατακόκκινα στο πιάτο σας, θα σας βρουν ευτυχισμένες μέρες και θα ξεφύγετε από τις στενοχώριες που σας βασάνιζαν μέχρι τώρα.

Αν μια νέα γυναίκα δει να καθαρίζει παντζάρια φρέσκα και κατακόκκινα, σημαίνει πως θα δημιουργήσει έναν φλογερό ερωτικό δεσμό που θα της αναπληρώσει κάθε προηγούμενη αισθηματική απογοήτευση.

Αν δείτε πως τρωτε παντζάρια, θα πρέπει να προσέξετε γιατί θα προσπαθήσουν να σας κακολογήσουν.  Αν δείτε στον ύπνο σας πως μαγειρεύετε παντζάρια στο σπίτι σας, αυτό σημαίνει πως θα έχετε αναπάντεχο καλό αυτές τις μέρες μέσα στην οικογένεια σας.

Αν τα δείτε σε χωράφι ή τα φυτεύετε στον κήπο σας ή στον μανάβη της γειτονιάς σας, αυτό σημαίνει πως θα έχετε γενική εκτίμηση στον κύκλο σας γιατί θα καταλάβουν τον καλό σας χαρακτήρα.

Αν δείτε πως τρωτε παντζάρια, αυτό σημαίνει πως θα σας συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα και πιθανόν να έχετε πολλά κέρδη απ' την δουλειά σας και ίσως από κληρονομικά ή από λαχείο.

Αν δείτε παντζάρια να φυτρώνουν άφθονα, προβλέπεται καλή σοδειά και ειρήνη στον τόπο' αν δείτε πως τρώγατε παντζάρια με άλλους, θα ακούσετε ευχάριστες ειδήσεις.

Παντομίμα Αν δείτε στ' όνειρο σας παντομίμα, σημαίνει πως οι φίλοι σας θα σας εξαπατήσουν.

Αν δείτε πως παίζατε εσείς παντομίμα, σημαίνει πως θα προσβάλετε κάποιον. Οι υποθέσεις σας δεν θα έχουν επιτυχία.
ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ: Αν δείτε στον ύπνο σας απλά ένα παντοπωλείο, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν ευχάριστα γεγονότα αυτόν τον καιρό.

Αν δείτε πως είστε μέσα σε ένα παντοπωλείο γεμάτο εμπορεύματα και σας κάνει εντύπωση η αφθονία των ειδών, αυτό σημαίνει πως θα σας παρουσιαστούν πολλές και μεγάλες ευκαιρίες στη ζωή και θα πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή να τις εκμεταλλευτείτε ανάλογα.

Αν δείτε πως ψωνίζετε σε ένα τέτοιο παντοπωλείο, σημαίνει πως σας περιμένουν μεγάλα κέρδη, μεγάλη οικονομική άνοδος, χαρά κι ευτυχία, ότι κι αν είστε, άνδρας, γυναίκα, νέος, νέα.

Κακό είναι το όνειρο αν δείτε ένα μπακάλικο με άδεια ράφια και ενώ θέλατε να ψωνίσετε δεν βρήκατε τίποτα.
ΠΑΝΤΟΠΩΛΗΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας να κάνετε το επάγγελμα αυτό, χωρίς αυτό να συμβαίνει στην πραγματικότητα, σημαίνει για σας πλούτη, ευτυχία και επιτυχία στον έρωτα.

Αν όμως δείτε πως είχατε μπακάλικο και το πουλήσατε, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε πολλές ανοησίες και επιπολαιότητες στη ζωή σας που θα σας ζημιώσουν πολύ και θα χάσετε σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

Αν είστε νέα γυναίκα και δείτε να συνομιλείτε με έναν μπακάλη ή να ψωνίζετε σε ένα μπακάλικο, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε έναν πλούσιο και πετυχημένο γάμο που θα σας δώσει την ευτυχία και την χαρά. Τέλος αν δείτε κάποιο μπακάλικο να έχει πάρει φωτιά και να καίγεται, σημαίνει για σας μεγάλη οικονομική καταστροφή.
ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας απλά παντόφλες, ή αγοράζατε, ή τις κρατούσατε στα χέρια σας, σημαίνει για σας πως θα σας βρουν ευτυχισμένες μέρες χωρίς προβλήματα και σκοτούρες.

Αν δείτε πως φορούσατε παντόφλες γιατί σας στένευαν τα παπούτσια σας ή γιατί μπήκατε στο σπίτι σας, αυτό σημαίνει για σας μεγάλη ανακούφιση και ευτυχισμένα γεγονότα θα σας βρουν αυτόν τον καιρό.

Αν δείτε πως σας χάρισαν ένα ζευγάρι παντόφλες και τις χαρήκατε, σημαίνει πως, σαν άνδρας, θα πέσετε στον έρωτα μιας γυναίκας που δεν αξίζει.

Αν είστε γυναίκα και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει ερωτικές περιπέτειες χωρίς αντίκρισμα και μόνο στενοχώριες θα σας δώσούν.

Αν δείτε στ' όνειρο σας παντόφλες, σημαίνει πως σκεπτόσαστε νο αναμιχθείτε σε κάποια υπόθεση που δεν θα έχει καλό τέλος. Ίσως δημιουργήσετε σχέσεις με παντρεμένο πρόσωπο που θα καταλήξουν σε προβλήματα αν όχι σε σκάνδαλο.

Αν ονειρευτείτε πως θαυμάζανε τις παντόφλες σας, σημαίνει πως θα δημιουργήσετε μια ερωτική σχέση που δεν θα έχει άσχημη κατάληξη.

Αν σαν άνδρας δείτε πως χαρίζατε παντόφλες σε γυναίκα, σημαίνει πως θα φερθείτε πρόστυχα σε κάποια γυναίκα την οποία θα κάνετε θύμα σας με ψεύτικες υποσχέσεις.

Αν είστε γυναίκα και δείτε πως αγοράζατε κεντημένες παντόφλες, ή πως τις κεντούσατε εσείς, αυτό σημαίνει πως μάταια θα προσπαθήσετε να κατακτήσετε τον άνδρα που επιθυμείτε, το όνειρο σας προειδοποιεί να εγκαταλείψετε κάβε προσπάθεια γιατί κι αν ακόμα συνδεθείτε αργότερα θα το μετανιώσετε.
ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως είστε παντρεμένος και σας έκανε εντύπωση το γεγονός, σημαίνει πως θα παρουσιαστεί ευκαιρία να δημιουργήσετε μια ευχάριστη και ξένοιαστη συντροφιά και θα περάσετε ευχάριστα.
ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ: Αν είστε παντρεμένοι και δείτε στον ύπνο σας πως παντρεύεστε, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν δυσάρεστες καταστάσεις στην οικογένειά σας και ειδικά με τον ή την σύντροφο σας.

Αν είστε παντρεμένος-η και δείτε πως παντρεύεστε τη γυναίκα σας ή τον άνδρα σας, σημαίνει πως το καλύτερο που είναι να κάνετε, είναι να χωρίσετε γιατί αργά ή γρήγορα θα καταλήξετε στο διαζύγιο. Αυτό σημαίνει πως έχετε κάνει έναν γάμο αταίριαστο που μόνο με μεγάλες προσπάθείες και υποχωρήσεις κρατιέται.

Αν δείτε πως κάνετε γάμο, αυτό σημαίνει πως οι εμπορικές σας υποθέσεις δεν βαδίζουν καλά και θα πάρουν άσχημη τροπή. Αν δείτε πως παντρεύεστε και δείτε την τελετή, σημαίνει δυσάρεστα γεγονότα, αρρώστια, και αν είστε άρρωστος η κατάστασή σας θα γίνει χειρότερη.

Αν δείτε γαμήλια γάντια για τον γάμο σας, να περιμένετε ατύχημα.

Αν είστε νέος-α και δείτε πως παντρεύεστε, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν επιτυχίες και κοινωνικές διακρίσεις.
ΠΑΝΟΥΚΛΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως έπιασε επιδημία πανούκλας και βλέπετε ανθρώπούς να έχουν προσβληθεί από την αρρώστια αυτή, σημαίνει πως θα σας βρουν δυσάρεστα γεγονότα, τόσο στις δουλειές σας και στις υποθέσεις σας, όσο και στη συνεργασία σας με άλλους ανθρώπους. Μην περιμένετε τίποτα το καλό αυτές τις μέρες και ίσως αρρωστήσετε και εσείς.

Αν όμως δείτε πως είχατε εσείς πανούκλα, αυτό σημαίνει πως δεν θα πρέπει να έχετε καμία ανησυχία για την υγεία σας αλλά να περιμένετε και κέρδη από τις δουλειές σας που δεν τα περιμένατε.
ΠΑΝΩΦΟΡΙ:
Αν δείτε στον ύπνο σας ότι φοράτε το πανωφόρι ενός άλλου, σημαίνει ότι θα ζητήσετε από κάποιο φίλο να εγγυηθεί για σας.

Αν δείτε το παλτό σας σκισμένο, σημαίνει την απώλεια στενού φίλου και ζοφερή κατάσταση στις επιχειρήσεις. 

Αν δείτε στ' όνειρο σας ένα καινούργιο πανωφόρι, θα χρειαστεί να ξαναφτιάξετε την περιουσία σας, διότι θα τη χάσετε από υπερβολική εμπιστοσύνη σε κερδοσκοπικές επιχειρήσεις.
Αν δείτε στον ύπνο σας πως φορούσατε ένα καινούργιο παλτό μέσα στον χειμώνα και νιώθετε ζεστά μέσα στο κρύο, αυτό σημαίνει πως θα νιώσετε σιγουριά, προστασία και επιτυχία στις δουλειές σας καθώς και άνοδο οικονομική και κοινωνική.

Αν είστε νέος-α και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως δεν πρέπει να φοβάστε, η ζωή σας, το μέλλον σας θα είναι λαμπρό και θα κάνετε μια σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση ή και γάμο επιτυχημένο. Αντίθετα στενοχώριες, οικονομικές δυσχέρειες και αποτυχίες, σημαίνει αν δείτε πως φορούσατε βρώμικο, κουρελιασμένο και τρύπιο παλτό.
ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας παξιμάδια, σημαίνει πως θα πάρετε νέα από πρόσωπο φιλικό ή
συγγενικό που βρίσκεται μακριά.

Αν δείτε πως τρώτε παξιμάδια, αυτό σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε γιατί θα δείτε πως κάτι δεν πηγαίνει καλά στις δουλειές σας και θα κοιτάξετε να πάρετε μέτρα για να διορθώσετε και θα τα καταφέρετε. Το ίδιο σημαίνει αν δείτε να φτιάχνετε εσείς παξιμάδια.

Αν δείτε πως αγοράζετε ή πουλάτε παξιμάδια, σημαίνει πως θα συναντήσετε φίλο ή συγγενή που είχατε να δείτε καιρό.

Αν τα παξιμάδια είναι καμένα, τότε σημαίνει πως δεν πρέπει να περιμένετε τίποτε καλό αυτές τις μέρες. Πολύ καλό είναι το όνειρο όσοι βλέπετε να βάζετε παξιμάδια στο φούρνο να ψηθούν, σημαίνει ευτυχία και χαρά τόσο σε σας όσο και στην οικογένειά σας.

Αν δείτε πως τρώτε ή ψήνετε παξιμάδια, είναι ένδειξη κακής υγείας και προμήνυμα οικογενειακών καυγάδων για ανόητες διαφορές.
ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας έναν παπαγάλο να σας μιλάει, αυτό σημαίνει πως κάποιος γνωστός, φίλος ή συγγενής θα προσπαθήσει να σας κάνει κακό και θα τα καταφέρει, αν δείτε να κουβεντιάζετε με έναν παπαγάλο.

Αν δείτε πως δεν δώσατε καμία σημασία στα λόγια τον παπαγάλου, αυτό σημαίνει πως δεν θα καταφέρουν να σας κάνουν κακό όσο κι αν προσπαθήσουν.

Αν όμως δείτε πως αγοράσατε ή είχατε δικό σας παπαγάλο, αυτό σημαίνει πως είστε άτομο που δίνετε σημασία στο λόγια και όχι στα έργα.

Το όνειρο σας ειδοποιεί να αλλάξετε χαρακτήρα αν θέλετε να επιτύχετε στη ζωή σας.

Αν δείτε πως πήρατε δώρο έναν παπαγάλο, σημαίνει πως πρέπει να αποφύγετε συνεργασία που σας προτείνουν ή προξενιό αν είστε ανύπαντρος-η.

Αν δείτε πως εσείς δωρίζετε έναν παπαγάλο, αυτό σημαίνει πως θα φερθείτε πρόστυχα σε πρόσωπο που δεν έπρεπε.

Αν δείτε παπαγαλάκια μικρά και παιχνιδιάρικα, σημαίνει πως θα ζήσετε λίγες ευχάριστες αλλά περαστικές χαρές που θα αγγίξουν τα όρια της επιπολαιότητας.

Αν δείτε πως σας τσίμπησε παπαγάλος, αυτό σημαίνει πως θα πληρωθείτε για τις άστοχες και επιπόλαιες πράξεις σας και θα στενοχωρηθείτε.

Αν δείτε στ' όνειρο σας παπαγάλους να φλυαρούν, προβλέπεται χασομέρικη ζωή και κουτσομπολιό με τους φίλους σας.

Αν δείτε ήσυχους παπαγάλους, προβλέπεται ένα διάλειμμα στους οικογενειακούς καυγάδες.

Η κοπέλα που θα δει ότι έχει έναν παπαγάλο, θα θεωρηθεί εριστική από τον αγαπημένο της.

Αν δείτε πως διδάσκατε έναν παπαγάλο, σημαίνει πως θα έχετε προβλήματα με τις ιδιωτικές σας υποθέσεις.

Ένας ψόφιος παπαγάλος είναι σημάδι απώλειας κοινωνικών σχέσεων
ΠΑΠΑΔΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας και σας έκανε εντύπωση μια παπαδιά, σημαίνει πως θα προσπαθήσουν να σας παραπλανήσουν. Μην δώσετε σημασία σε ότι σας πουν αυτές τις μέρες.

ΠΑΠΑΡΟΥΝΑ: Οι παπαρούνες στ' όνειρο προοιωνίζονται μια περίοδο γοητευτικών απολαύσεων και κολακευτικής δουλειάς, χωρίς όμως σταθερές βάσεις.

Αν δείτε πως μυρίζατε μια παπαρούνα, θα πέσετε θύμα της πειθούς και της κολακείας ενός προσώπου.

Αν δείτε στον ύπνο σας έναν κήπο ή έναν αγρό γεμάτο παπαρούνες ανθισμένες, σημαίνει πως θα σας βρουν γεγονότα που θα σας προξενήσουν μεγάλη υπερένταση, θυμό και νεύρα.

Πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί αυτές τις μέρες γιατί μπορεί να κάνετε και κανένα κακό πάνω στα νεύρα σας.

Αν δείτε πως κόβετε παπαρούνες, αυτό σημαίνει πως θα διακόψετε μια συνεργασία, έναν δεσμό με τρόπο που δεν τον περιμένατε και που θα σας δημιουργήσει στενοχώρια.

Αν δείτε πως σας προσφέρουν ή προσφέρετε παπαρούνα ή παπαρούνες, αυτό σημαίνει πως θα μάθετε για κάποιο φίλο ξεχασμένο ή μια παλιά σας αγάπη πως σας θυμάται ακόμη και πως την αιτία του χωρισμού την δημιουργήσατε εσείς.
 

ΠΑΠΑΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας παπά να λειτουργεί σε εκκλησία, ή να είναι ντυμένος με τα γιορτινά άμφια, σημαίνει για σας πως θα πάρετε ευχάριστες ειδήσεις και θα σημειώσετε επιτυχίες στις δουλειές σας.

Το ίδιο σημαίνει αν δείτε κάποιον παπά να παντρεύεται ή να παντρεύει.

Αν δείτε παπά με τα μαύρα ράσα, σημαίνει πως θα περάσετε μια μεγάλη αρρώστια.

Αν δείτε πολλούς παπάδες μαζί, είτε στο δρόμο, είτε στο σπίτι σας, να περιμένετε μεγάλη δυστυχία και θάνατο ακόμη αγαπημένου σας προσώπου.

Αν δείτε παπάδες με τα ράσα τους να γλεντούν και να χορεύουν, σημαίνει πως θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί αυτόν τον καιρό γιατί σας περιμένουν μεγάλες συμφορές και στενοχώριες.

Αν δείτε παπά να σας προσφέρει κάτι και να το παίρνετε, σημαίνει ότι μεγάλη συμφορά σας απειλεί.

Αν δείτε παπά ή ιερωμένο γενικά να κηρύττει τα λόγια τον θεού, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε ευχάριστες ειδήσεις.

Αν δείτε παπά να εξομολογεί άλλους, σημαίνει πως θα μάθετε πολλά πράγματα που προσπαθούσατε καιρό να τα πληροφορηθείτε.
Πάπας Κάθε όνειρο στο οποίο θα δείτε τον Πάπα χωρίς να μιλάει, είναι προειδοποίηση υποδούλωσης, θα υποδουλωθείτε στη θέληση κάποιου άρχοντα ή κάποιας γυναίκας.

Αν δείτε πως μιλούσατε με τον Πάπα, σημαίνει πως σύντομα θα σας απονεμηθούν κάποιες τιμές.
Αν ο Πάπας φαινόταν λυπημένος ή δυσαρεστημένος, τότε το όνειρο είναι προειδοποίηση για κάποιο κακό ή λύπη.

ΠΑΠΙΑ: Αν δείτε πάπια ή πάπιες να κολυμπούν σε λίμνη, ή σε ποτάμι, ή σε θάλασσα, σημαίνει πως θα σας βρουν ευχάριστες στιγμές και καταστάσεις χαρούμενες και ευτυχισμένες.

Αν δείτε και πάπιες να περπατούν στο δρόμο ή να είναι μέσα σε κοτέτσι, σημαίνει κέρδη που δεν τα περιμένατε και που δεν τα είχατε καν φανταστεί.

Αν δείτε στην αυλή σας ή το κοτέτσι σας πάπια ή πάπιες, σημαίνει πως θα σας βρουν ευχάριστα γεγονότα στην οικογένειά σας.

Η ευτυχία, η χαρά, τα πλούτη θα είναι το χαρακτηριστικό τις μέρες που έρχονται.

Αν δείτε πως σφάζετε μια πάπια για να την μαγειρέψετε, αυτό σημαίνει πως μεγάλη τύχη σας περιμένει. Αν δείτε να μαγειρεύετε πάπια, σημαίνει πως θα σημειώσετε μια ωραία ερωτική κατάκτηση.

Αν δείτε πως τρώτε πάπια, σημαίνει πως θα πάρετε πολύ ευχάριστες ειδήσεις.

Κακό είναι το όνειρο αν δείτε πάπια ψόφια, σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε γιατί δεν θα γίνει κάτι που περιμένατε.

Αν δείτε πως ντουφεκίσατε πάπια ή πάπιες, σημαίνει πως με τα ίδια σας τα χέρια θα διώξετε την ευτυχία από κοντά σας.

Αν δείτε στον ύπνο σας αγριόπαπιες σε καθαρά νερά, σημαίνει ευχάριστα ταξίδια.

 Άσπρες πάπιες σε αγρόκτημα, σημαίνουν ευφορία και πλούσια συγκομιδή.

Αν δείτε πως κυνηγούσατε πάπιες, σημαίνει αναπροσαρμογή εργασίας.

Αν τις είδατε σκοτωμένες, είναι προειδοποίηση ότι εχθροί θα θελήσουν να ανακατευθούν στις ιδιωτικές σας υποθέσεις.

Αν οι πάπιες πετούσαν, προμηνύεται λαμπρό μέλλον* επίσης, γάμος για τους ανύπαντρους και παιδιά σε νέο σπιτικό.
ΠΑΠΛΩΜΑ: Αν δείτε στ' όνειρο σας πάπλωμα, προβλέπονται ευχάριστες και ευνοϊκές συνθήκες.

Για μια κοπέλα, αυτό το όνειρο είναι σημάδι πως με τον πρακτικό και συνετό της χαρακτήρα, θα γίνει αντικείμενο θαυμασμού ενός άντρα που θα την ζητήσει σε γάμο.

Αν το πάπλωμα ήταν καθαρό, αλλά είχε τρύπες, σημαίνει πως ο άντρας της θα εκτιμάει τα προσόντα της, αλλά δεν θα είναι αυτός που ονειρευόταν εκείνη. Αν το πάπλωμα ήταν βρώμικο, σημαίνει πως, εξαιτίας της απροσεξίας της στο ντύσιμο και τους τρόπους, δεν θα μπορέσει να εξασφαλίσει τον κατάλληλο γι αυτή σύζυγο.

Αν δείτε στον ύπνο σας πως αγοράζατε ή σας πρόσφεραν ένα πάπλωμα, ή απλά το είδατε και σας έκανε εντύπωση, αυτό σημαίνει πως θα βρεθεί κάποιος να σας φροντίσει και να σας βοηθήσει σε μια δύσκολη σας στιγμή.

Αν δείτε πως είστε σκεπασμένος με ένα πάπλωμα κι αυτό σας ζεσταίνει μέσα στην καρδιά τον χειμώνα, αυτό σημαίνει σιγουριά, προστασία και βοήθεια σημαντική.

Αν όμως δείτε απλά πως είστε σκεπασμένος με πάπλωμα, αυτό σημαίνει στενοχώριες, ευθύνες και βάσανα.

Αν είστε σκεπασμένος με πάπλωμα και δείτε πως το πετάξατε από πάνω σας, σημαίνει απαλλαγή από βάσανα και στενοχώριες.
Παπουτσής Αν δείτε στ' όνειρο σας παπουτσή, σημαίνει πως οι ενδείξεις για την άνοδο σας δεν είναι ελπιδοφόρες.

Για τη γυναίκα που θα δει πως ο άντρας ή ο εραστής της είναι παπουτσής, προβλέπεται η πραγματοποίηση των επιθυμιών της.
ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ: Αν βλέπεις ότι φοράς παπούτσια παλιά πρόσεχε την φτώχεια σου γιατί είσαι υπεύθυνος για αυτό, αν είναι σχισμένα κάτι κακό θα κάνεις και θα κατηγορηθείς.

Αν έχουν λάσπες άνθρωποι οι οποίοι ωφελήθηκαν από σένα θα σε βλάψουν.

Αν φοράς καινούρια παπούτσια θα έχεις καλή τύψη στις δουλειές σου, υγεία και εκτίμηση από τον κόσμο.

Αν όμως σε στενεύουν τα παπούτσια περίμενε μεγάλες στεναχώριες, εχθρούς, απώλειες χρημάτων, αν αγοράζεις παπούτσια θα πετύχεις αυτό που θέλεις αλλά με βάσανα πολλά.

Αν δείτε στον ύπνο σας πως αγοράζατε παπούτσια καινούργια, σημαίνει πως θα πάρετε αποφάσεις που αν δεν τις εγκαταλείψετε θα οδηγηθείτε στην επιτυχία όλα σας τα σχέδια θα πραγματοποιηθούν.

Αν δείτε πως πετάξατε τα παλιά σας παπούτσια, σημαίνει πως θα αντιδράσετε σωστά σε δύσκολες καταστάσεις και αυτό θα σας βγει σε καλό.

Αν δείτε πως καίγατε παλιά σας παπούτσια, αυτό σημαίνει πως θα σταματήσετε τα κουτσομπολιά του κόσμου και θα ανεβάσετε τη θέση σας στο περιβάλλον σας αποδεικνύοντας με τον τρόπο σας πως άδικα σας συκοφαντούσαν.

Αν δείτε πως βάφετε και γυαλίζετε τα παπούτσια σας, αυτό σημαίνει πως θα βελτιωθεί πολύ η κατάσταση των οικονομικών σας γιατί θα δείξετε και προβάλετε νέες ιδέες στον επαγγελματικό τομέα.

Αν δείτε πως φοράτε παπούτσια καινούργια και σας πηγαίνουν καλά στα πόδια σας, αυτό σημαίνει πως θα πετύχετε σε όλες σας τις υποθέσεις.

Αν δείτε πως πέφτουν στενά, σημαίνει πως πίκρες και στενοχώριες σας περιμένουν.

Αν δείτε πως τα παπούτσια σας ήταν γεμάτα λάσπες, σημαίνει πως θα μειωθείτε ηθικά. Αν τα δείτε σχισμένα, σημαίνει προσβολή.

Αν είστε γυναίκα και δείτε παπούτσια να τα φοράτε και να σας κάνουν εντύπωση, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε δυστυχισμένο κι αποτυχημένο γάμο αν είστε ανύπαντρη, αν είστε παντρεμένη θα πει πως ο γάμος σας είναι σκέτη αποτυχία.

Αν είστε άνδρας και δείτε πως αντί για παπούτσια φοράτε μπότες καινούργιες, σημαίνει πως θα σημειώσετε επαγγελματική και κοινωνική άνοδο.

Αν μια γυναίκα δει να φοράει παπούτσια με υψηλά τακούνια, σημαίνει πως έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό της, πράγμα που δεν θα της βγει σε καλό.
Παππούς · Γιαγιά Αν ονειρευτήκατε τον παππού ή τη γιαγιά σας και μιλήσατε μαζί τους, σημαίνει πως θα συναντήσετε σοβαρές δυσκολίες, οι οποίες όμως θα ξεπεραστούν με σοφές συμβουλές.

Αν δείτε στον ύπνο σας τον παππού σας που ακόμη βρίσκεται στη ζωή, να σας συζητεί, να σας χαμογελά, ή να σας χαιρετά, αυτό σημαίνει πως θα νιώσετε μια απέραντη γαλήνη κι ευτυχία αυτές τις μέρες στη ζωή σας.

Αν δείτε τον παππού σας να είναι στενοχωρημένος και βρίσκεται μακριά σας, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να έλθετε σε μια επικοινωνία μαζί τον, αλλά μπορεί και να περάσετε και πολλές στενοχώριες.

Αν ο παππούς σας δεν είναι στη ζωή και τον δείτε να παρουσιάζεται στον ύπνο σας και να σας ζητάει κάτι, σημαίνει πως θα πρέπει να του ανάψετε κανένα κερί.

Αν δείτε στον ύπνο σας την γιαγιά σας και αυτή είναι ζωντανή, σημαίνει πως θα σας συμβούν ευτυχισμένα γεγονότα σύντομα.

Αν είναι πεθαμένη και προσπαθεί να σας πάρει κοντά της θα σας συμβεί μεγάλο ατύχημα.

Αν σας διώχνει, αυτό σημαίνει πως θα γλυτώσετε από σοβαρό κίνδυνο.

Αν την δείτε απλώς αυτό σημαίνει πως έχετε έναν γερό προστάτη.

Αν δεν ζητάει τίποτα αλλά τον δείτε να σας μιλάει, αυτό σημαίνει πως όσες στενοχώριες έχετε θα σας φύγουν και όποια εμπόδια είχατε θα τα παραμερίσετε.

Αν όμως δείτε κάποιον παππού μαζί με τα εγγονάκια του, αυτό σημαίνει για σας ευχάριστη οικογενειακή ατμόσφαιρα από γεγονότα που θα σας χαροποιήσουν.

Τέλος αν δείτε πως εσείς γίνατε παππούς, αυτό σημαίνει καθιέρωση και στην δουλειά σας και στην κοινωνία.

ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως πεθάνατε και βρεθήκατε στον παράδεισο, σημαίνει πως θα ζήσετε πολλά κι ευτυχισμένα χρόνια.

Αν πάλι βρεθήκατε απλά στον παράδεισο χωρίς να έχετε πεθάνει, σημαίνει πως κάθε σας όνειρο και κάθε επιθυμία σας θα πραγματοποιηθεί.

Αν δείτε πως βρεθήκατε στον παράδεισο και κουβεντιάζατε με άλλους διάφορα θέματα, αυτό σημαίνει πως θα σας πάνε καλά και πως ότι κι αν κάνετε θα σημειώσει μεγάλη επιτυχία.

Την ίδια σημασία έχει αν δείτε πως βρεθήκατε κάπου που ήταν σαν ένας πραγματικός παράδεισος.

Αν όμως δείτε πως φύγατε από τον παράδεισο, ή σας έδιωξαν, αυτό σημαίνει ότι κάτι δεν θα πάει καλά αυτές τις μέρες στη ζωή σας.

Αν δείτε στ' όνειρο σας τον Παράδεισο, είναι σημάδι πως έχετε πιστούς φίλους που είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν.

Αυτό το όνειρο προλέγει ένα υπέροχο ταξίδι για τους ναυτικούς και τους ταξιδιώτες. Για τις μητέρες, αυτό το όνειρο είναι σημάδι καλών και υπάκουων παιδιών.

Αν είστε άρρωστος ή άτυχος, σας περιμένει γρήγορη ανάρρωση ή καλή τύχη.

Για τους ερωτευμένους, αυτό το όνειρο είναι σημάδι πλούτου και αφοσίωσης.

Αν δείτε πως χαθήκατε μέσα στον Παράδεισο, σημαίνει πως θα ξεκινήσετε μια επιχείρηση που αρχικά θα φαίνεται προσοδοφόρα, μα που θα αποδειχθεί απογοητευτική και ενοχλητική.
ΠΑΡΑΘΥΡΟ: Αν βλέπεις ότι το σπίτι σου δεν έχει παράθυρα, μεγάλες οικονομικές στεναχώριες θα έχεις, αν όμως έχει γύρο γύρο παράθυρα θα πετύχεις στη δουλειά σου και θα έχεις ηθικές ικανοποιήσεις.

Αν βλέπεις ένα παράθυρο στο δωμάτιο σου και να είναι ανοιχτό κάποιος θα σε βοήθησε να αποκτήσεις μια δημόσια θέση ή να πετύχεις στη δουλειά σου κάτι ακατόρθωτο.

Αν είναι όμως είναι κλειστό αυτόν που υπολόγιζες ότι θα σε βοηθήσει θα σε απογοητεύσει.

Αν βλέπεις ότι βγαίνεις από το παράθυρο αντί από την πόρτα, η ερωτική σχέσει που υπολόγιζες ότι θα είχε καλό μέλλον θα τελειώσει άσχημα.

Αν πέφτεις από το παράθυρο ή σε ρίχνει άλλος, πρόσεχε και θα μπλεχτείς σε υπόθεση χωρίς να υπάρχει λόγος και θα βγεις χαμένος ή θα πάρεις προσβολές από άτομα που αγαπάς. Αν δείτε στον ύπνο σας πως κάθεστε στο ανοιχτό παράθυρό σας και κοιτάζετε μακριά και απολαμβάνετε μια όμορφη θέα, αυτό σημαίνει πως θα ξεφύγετε από βάσανα και στενοχώριες γιατί θα δείτε να πραγματοποιούνται οι στόχοι σας και θα νιώσετε ικανοποίηση από τις επιτυχίες.

Αν δείτε πως το σπίτι σας έχει παράθυρα ωραία, καλά βαμμένα και βλέποντάς τα σας προξενούν ευχαρίστηση, αυτό σημαίνει πως θα νιώσετε μεγάλη χαρά και ικανοποίηση από την καλή έκβαση των εργασιών σας και των υποθέσεών σας, χρήματα και ευτυχία θα σας συνοδεύουν αυτές τις μέρες.

Αν δείτε πως τα παράθυρα του σπιτιού σας είναι κλειστά, αυτό σημαίνει πως κάποια στενοχώρια θα σας βρει αυτές τις μέρες, ίσως και μια αδιαθεσία.

Αν όμως δείτε το σπίτι σας να μην έχει παράθυρα, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν στενοχώριες μεγάλες και δυσκολίες πολλές θα περάσετε αυτόν τον καιρό.

Αν δείτε πως κοιτάζετε σε κάποιο παράθυρο κλειστό, αυτό σημαίνει πως νοσταλγία για τα περασμένα να θα πνίξει την καρδιά.

Αν δείτε πως μπαίνετε σε ένα σπίτι από το παράθυρο, σημαίνει πως θα κάνετε κάτι που δεν θα είναι νόμιμο.

Αν δείτε πως σας βγάζουν έξω από το παράθυρο, σημαίνει πως δεν πρέπει να περιμένετε τίποτε το καλό αυτές τις μέρες.

Αν μια γυναίκα δει ένα σπίτι και είναι τα παράθυρά του ανοιχτά, αυτό σημαίνει πως θα νιώσει μεγάλη οικογενειακή γαλήνη, αν είναι παντρεμένη, αν είναι ανύπαντρη σημαίνει πως θα κάνει έναν επιτυχημένο γάμο.

Αν όμως κοιτάζοντας κάποιο παράθυρο σας κάνουν εντύπωση τα παραθυρόφυλλά τον, αυτό σημαίνει πως θα περάσετε μια ερωτική περιπέτεια.
Παραίτηση Αν ονειρευτείτε ότι υποβάλατε την παραίτηση σας από οποιαδήποτε θέση, σημαίνει ότι οι νέες σας επιχειρήσεις δεν θα έχουν επιτυχία.

Το ν' ακούσετε στ' όνειρο σας ότι άλλοι παραιτήθηκαν, σημαίνει ανεπιθύμητες συναναστροφές.
ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως αφήνατε δικά σας πράγματα για παρακαταθήκη, αυτό σημαίνει πως θα πάψετε για αρκετό καιρόν να έχετε οικονομικές δυσχέρειες. Σημαίνει άνοδο των εργασιών σας και των κερδών σας. Μην διστάσετε να κάνετε και τα πιο δύσκολα οικονομικά ρίσκα, θα σημειώσετε μεγάλη και σίγουρη επιτυχία.

Αν όμως δείτε πως εσείς πήρατε πράγματα άλλων για παρακαταθήκη, αυτό σημαίνει πως θα βρεθείτε σε πολύ δύσκολη οικονομική θέση αυτόν τον καιρό.

Αν όμως πράγματι έχετε παρακαταθήκη ή παρακαταθήκες και δείτε στον ύπνο σας να βάζετε παρακαταθήκη, αν δεν είχατε στο νου σας αυτή τη σκέψη πριν κοιμηθείτε, σημαίνει πως θα απαλλαγείτε κι από τις υπόλοιπες που είχατε στην πραγματικότητα.
Παράλυση  Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι είστε παράλυτος, σημαίνει πως κάνατε λαθεμένες συμφωνίες.
Αν δείτε πως ένας φίλος σας είναι παράλυτος, σημαίνει πως θα έχετε αμφιβολίες για την πίστη του και ίσως υπάρξει αρρώστια στην οικογένεια σας.

Για τους ερωτευμένους που θα ονειρευτούν ότι ο σύντροφος τους είναι παράλυτος, σημαίνει πως κάποια απογοήτευση θα σκιάσει το δεσμό τους

ΠΑΡΑΜΑΝΑ: Αν δείτε ότι είστε τροφός, σημαίνει ότι θα χηρέψετε ή ότι θα αναλάβετε τη φροντίδα ηλικιωμένου ή μικρού παιδιού.

Για τη γυναίκα που θα ονειρευτεί ότι είναι τροφός, είναι ένα προμήνυμα ότι θα χρειαστεί να βασίζεται στις δικές της δυνάμεις για την εξασφάλιση των αναγκών της.

Αν δείτε στον ύπνο σας μια παραμάνα να θηλάζει ένα μωρό, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν ευχάριστα γεγονότα, άνοδο στη δουλειά σας και κέρδη.

Αν δείτε πως έχετε παραμάνα στο σπίτι σας και θηλάζει δικό σας μωρό, σημαίνει πως θα έχετε μεγάλη τύχη αυτόν τον καιρό και ευτυχία και η χάρη θα μπει στο σπίτι σας.

Αν είστε γυναίκα και δείτε πως εσείς κάνατε την παραμάνα, αυτό σημαίνει πως θα καταξιωθείτε στο περιβάλλον σας και η χαρά και η ευτυχία θα σας συνοδεύουν αυτόν τον καιρό.

Αν δείτε παραμάνα να θηλάζει μωρό δοκιμάστε τη τύχη σας αγοράζοντας κάποιο λαχείο.

Αν δείτε πως θηλάζετε οι ίδιοι σαν μωρό από μια παραμάνα, αυτό σημαίνει πως όλα σας τα όνειρα θα πραγματοποιηθούν, όλα σας τα σχέδια θα επιτύχουν όσο παράτολμα και ριψοκίνδυνα κι αν είναι, η τύχη θα είναι με το μέρος σας.
ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως διαβάζετε κάποιο παραμύθι, αυτό σημαίνει πως πρέπει να προσέξετε πολύ γιατί αυτόν τον καιρό θα πέσετε σε μια περίοδο που θα δείξετε μια παράλογη αστάθεια και θα βρουν ευκαιρία να σας παραπλανήσουν και με λόγια και με έργα.

Αν δείτε πως λέγατε παραμύθια σε μικρά παιδιά, αυτό σημαίνει πως θα ζημιωθείτε πολύ αυτόν τον καιρό γιατί δεν θα δώσετε και δεν θα δείξετε την σοβαρότητα στους άλλους. Θα δώσετε έτσι την ευκαιρία να σας κάνουν κακό.

Προσέξτε πολύ αυτές τις μέρες γιατί θα δείξετε αδεξιότητα και απειρία. Δεν θα σας πάρουν στα σοβαρά και θα στενοχωρηθείτε.

Προσέξτε τα λόγια σας και τις πράξεις σας γιατί θα το μετανιώσετε αργότερα.

Αν είστε κοπέλα και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει για σας πως θα πέσετε θύμα εκμετάλλευσης από ανθρώπους που δεν το περιμένατε και θα πικραθείτε πολύ. Καλό θα είναι αυτόν τον καιρό να μην δώσετε εμπιστοσύνη σε κανένα. Όλοι κοιτάζουν να εκμεταλλευτούν την καλή σας καρδιά και την ευπιστία σας.

Αν δείτε άλλον να λέει παραμύθια κι εσείς ακούτε, αυτό σημαίνει πως θα μπλέξετε άσχημα με άτομα που θα σας ζημιώσουν πολύ με τα έργα τους τα οποία θα κάνουν πίσω από την πλάτη σας. Θα καταλάβετε πρόσωπα που δεν τα περιμένατε να σας δημιουργούν δυσάρεστες καταστάσεις.

Αυτόν τον καιρό ανοίξτε πιο πολύ τα μάτια σας για να προλάβετε μεγάλο κακό που σας ετοιμάζουν στο περιβάλλον σας.
ΠΑΡΑΝΥΜΦΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας παράνυμφο ή παρανυφάκια, αυτό σημαίνει κάποιο ευχάριστο γεγονός θα σας δώσει μεγάλη χαρά για δικό σας πρόσωπο.

Αν δείτε τον εαυτό σας παράνυμφο, σημαίνει πως κάποιο ευτυχισμένο γεγονός θα σας συμβεί που θα σας δώσει μεγάλη χαρά και ανακούφιση.

Αν δείτε τα παιδιά σας να είναι παρανυφάκια σε κάποιο γάμο, αυτό σημαίνει ότι θα έχετε μεγάλη χαρά στην οικογένειά σας από μέρος που δεν το περιμένατε.
ΠΑΡΑΣΗΜΟ: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι σας παρασημοφορούν προσφέροντάς σας κάποια παράσημα, σημαίνει για σας πως θα νιώσετε υπερήφανοι γιατί όλοι θα αναγνωρίσουν την αξία σας και τον καλό σας χαρακτήρα.

Αν δείτε πως φοράτε παράσημο ή παράσημα, αυτό σημαίνει πως σας περιμένει μεγάλη ευτυχία αυτόν τον καιρό.

Αν όμως δείτε πως παρασημοφορούν άλλο ή άλλους, θα χαρείτε για την επιτυχία και την ευτυχία άλλων.

Κακό είναι το όνειρο και για σας και για άλλους αν δείτε πως φοράτε ή φορούν ή σας προσφέρουν ή τους προσφέρουν παράσημο και έχει το σχήμα του σταυρού. Μεγάλη ευτυχία είναι αν δείτε παράσημα ή άλλα χρυσά.

Αν ονειρευτείτε παράσημο, σημαίνει τιμές που θα κερδίσετε με την αξία και τους κόπους σας.
Αν δείτε πως χάσατε ένα παράσημο, σημαίνει πως θα συναντήσετε ατυχίες εξαιτίας της απιστίας των άλλων.
Παρασημοφορία Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι παρασημοφορηθήκατε, ή ότι παρασημοφορήθηκαν άλλοι για κάποια ηρωική πράξη, είναι προμήνυμα ότι θα γίνετε άξιος, αλλά λίγοι θα αναγνωρίσουν την ικανότητα σας.
ΠΑΡΑΣΙΤΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως στο χωράφι σας ή στον κήπο σας είχαν φυτρώσει παράσιτα, αυτό σημαίνει πως θα βρουν δυσάρεστες καταστάσεις στη δουλειά σας και την οικογένειά σας. Θα σας βρουν δυσκολίες που δεν τις περιμένατε.

Αν όμως δείτε πως ξεριζώνατε αυτά τα παράσιτα, σημαίνει πως θα ξεκαθαρίσετε πολλές και δύσκολες καταστάσεις τόσο στις δουλειές σας όσο και στην οικογένειά σας που σας είχα βρει αυτόν τον καιρό.

Αν ακούγατε μουσική στο ραδιόφωνό σας ή στην τηλεόρασή σας και βλέπατε πως υπήρχαν παράσιτα και σας στενοχωρούσαν, αυτό σημαίνει πως θα σας χαλάσουν την ηρεμία και την ησυχία σας αναπάντεχα περιστατικά και θα στενοχωρηθείτε.

Μην προβείτε σε συμφωνίες αυτές τις ημέρες γιατί θα σας βρουν εμπόδια και διαφωνίες, καλό θα είναι σε σοβαρές συζητήσεις να μετρήσετε πολύ πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις.
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως είστε στα παρασκήνια ενός θεάτρου σαν ηθοποιός αλλά στην πραγματικότητα δεν έχετε καμιά σχέση με το επάγγελμα αυτό και δεν φανταζόσαστε τίποτα γύρω από τα θέατρα πριν κοιμηθείτε, σημαίνει πως με την συμπεριφορά σας και τα φερσίματά σας έχετε δημιουργήσει μια αρνητική κατάσταση στο περιβάλλον σας για το άτομό σας κι αυτό θα σας βγει σε κακό αν δεν αλλάξετε τρόπους και φέρσιμο στους γύρω σας.

Αν όμως βρεθήκατε απλά μέσα στα παρασκήνια ενός θεάτρου και σας προξένησε εντύπωση αυτό, σημαίνει πως αυτόν τον καιρό πρέπει να γίνετε πολύ προσεκτικοί αυτόν τον καιρό γιατί θα σας στήσουν παγίδες και θα σας βρουν μπλεξίματα και πολλές άσχημες καταστάσεις, τόσο στη δουλειά σας όσο και στην κοινωνική σας ζωή.

Αν είστε νέα κοπέλα και δείτε αυτό το όνειρο αυτό σημαίνει πως δώσατε μόνες σας το δικαίωμα να σας κατηγορήσουν και να σας διαβάλουν στο πρόσωπο που αγαπάτε κι αν δεν προσέξετε θα κινδυνέψετε να διακόψετε τον δεσμό σας.
Παρατηρητήριο Αν ονειρευτείτε πως θωρούσατε την πλάση και όμορφες πεδιάδες από ένα παρατηρητήριο, σημαίνει πως σύντομα θα ανεβείτε σε υψηλή και μόνιμη εμπιστευτική θέση.

Για μια νέα γυναίκα, αυτό το όνειρο σημαίνει την πραγματοποίηση των ονείρων της. Αν ο ουρανός ήταν συννεφιασμένος, οι σκοποί σας δεν θα πραγματοποιηθούν

ΠΑΡΕΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως κάνατε παρέα με πρόσωπα που δεν τα είχατε ποτέ άλλοτε γνωρίσει, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε φοβερή κοινωνική άνοδο αυτόν τον καιρό είτε άνδρας είστε είτε γυναίκα.

Αν δείτε πως μέσα στα άτομα αυτά υπήρξε και κάποιο άτομο που το συμπαθήσατε ιδιαίτερα, αυτό σημαίνει πως θα μαλώσετε άσχημα με κάποιο άτομο που είστε πολύ φίλοι.

Αν αντιπαθήσετε άτομο ή άτομα, σημαίνει πως θα βρείτε άτομα που θα σας συμπαρασταθούν στις δύσκολές σας καταστάσεις.

Αν μαλώσατε με την παρέα σας σημαίνει κοινωνικά αναγνώριση και μεγάλη υποστήριξη από πρόσωπα που δεν τα περιμένατε.
Παρεκκλήσι Αν δείτε στ' όνειρο σας παρεκκλήσι, σημαίνει διαφωνία σε κοινωνικούς κύκλους και ατακτοποίητη δουλειά.

Αν δείτε πως είσαστε μέσα σε παρεκκλήσι, σημαίνει απογοήτευση και αλλαγή επιχείρησης ή εργασίας.
Για τους νέους που θα ονειρευτούν ότι μπήκαν σε παρεκκλήσι, σημαίνει ψεύτικες αγάπες και εχθρούς. Μπορεί να μπλεχτούν σε αποτυχημένους δεσμούς.
ΠΑΡΕΛΑΣΗ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως γίνεται παρέλαση με μπάντες παίζοντας διάφορα εμβατήρια σε ατμόσφαιρα γιορταστική, αυτό σημαίνει πως θα σας συμβούν ευχάριστα γεγονότα αυτές τις μέρες που θα σας γεμίσουν ευτυχία και χαρά.

Να εξετάσετε όμως πως κατά την διάρκεια τον ύπνου σας δεν αντηχούσαν μουσικές παρόμοιες με αυτές του ονείρου.

Αν δείτε πως είστε κι εσείς μέλος της παρελάσεως, σημαίνει πως έχουν πάρει τα μυαλά σας αέρα και έχετε μεγαλεπήβολα σχέδια στο μυαλό σας αλλά δεν κοιτάτε να τα υλοποιήσετε.
ΠΑΡΘΕΝΑ:
Το να δείτε παρθένο στον ύπνο σας, σημαίνει καλοτυχία στις επιδιώξεις σας.

Για μια παντρεμένη γυναίκα που θα ονειρευτεί πως είναι παρθένος, είναι σημάδι πως θα υποφέρει από μεταμέλειες για το παρελθόν της και το μέλλον δεν θα έχει πάρα πολλά καλά να της υποσχεθεί.

Αν μια νέα κοπέλα ονειρευτεί ότι δεν είναι παρθένος, είναι μια προειδοποίηση ότι κινδυνεύει να χάσει την υπόληψη της εξαιτίας της συμπεριφοράς της με τους άντρες.
Αν ένας άντρας δει στον ύπνο του ότι έχει αθέμιτες σχέσεις με παρθένο, σημαίνει ότι θα αποτύχει στις επιχειρήσεις του και οι φιλοδοξίες του δεν θα πραγματοποιηθούν.

Αν δείτε στον ύπνο σας κοπέλα και σας κάνει εντύπωση που είναι παρθένα, αν είναι ξανθή κι ωραία, σημαίνει πως θα νιώσετε την χαρά μιας αισ8ηματικής κατακτήσεως.

Αν είστε νέος-α, αυτό σημαίνει για σας ότι θα έχετε ερωτικές κατακτήσεις και μεγάλες συγκινήσεις θα νιώσετε αυτόν τον καιρό.

Αν είναι γυναίκα περασμένης ηλικίας και σας κάνει εντύπωση που είναι παρθένα, αυτό σημαίνει ότι κάπως αργά θα μάθετε για μια πλάνη και θα στενοχωρηθείτε.

Αν δείτε πως κάνατε έρωτα με μια τέτοια γυναίκα είτε μικρή είτε μεγάλη είναι, σημαίνει πως θα γελαστείτε στην επιλογή προσώπου και θα στενοχωρηθείτε γιατί θα καταλάβετε πως σας έπαιξε παιχνίδια.

Αν δείτε πως διαπιστώσατε ότι μια κοπέλα είναι παρθένα εξετάζοντας τα γεννητικά της όργανα, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε μεγάλη στενοχώρια από κάποια προσβολή που θα σας γίνει.

Αν δείτε απλά πολλές τέτοιες κοπέλες ωραίες να γελάνε και να χαριεντίζονται μεταξύ τους, σημαίνει ευχάριστες ειδήσεις.

Κακό είναι το όνειρο αν δείτε τέτοιες κοπέλες και είναι αποκρουστικές στην εμφάνιση.

Δείτε όμως και τη λέξη ΚΟΠΕΛΑ στον ονειροκρίτη και έτσι θα έχετε μια πλήρη ερμηνεία του ονείρου σας.
ΠΑΡΚΑΡΩ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως οδηγείτε αυτοκίνητο και σταματήσατε να παρκάρετε κάπου, σημαίνει πως κάποιο απότομο και ξαφνικό εμπόδιο θα σας παρουσιαστεί στην εξέλιξη των υποθέσεών σας και στην εργασία σας σχετικά.

Θα σας στενοχωρήσει αλλά θα είναι παροδικό και δεν θα έχει μεγάλες και άσχημες συνέπειες. Το ίδιο σημαίνει αν δείτε πως πηγαίνατε το αμάξι σας σε parking.

Αντίθετα όμως αν δείτε πως ταξιδεύατε με άσχημο καιρό και αναγκαστήκατε να πάτε το αμάξι σας στο parking, αυτό σημαίνει πως σε δύσκολη στιγμή που θα βρεθείτε θα βρείτε τη λύση να γλιτώσετε από πολλές δυσάρεστες καταστάσεις.
Πάρκο Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι περπατάτε σ' ένα όμορφο πάρκο, προβλέπονται ευχάριστες διακοπές.

Αν περπατούσατε μαζί με τον σύντροφο σας, προβλέπεται ένας άνετος και ευτυχισμένος γάμος.

Παραμελημένο πάρκο, στ' όνειρο, είναι σημάδι αναπάντεχων ατυχιών.
ΠΑΡΟΔΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως θέλατε και προτιμούσατε να περνάτε από παρόδους, αυτό σημαίνει πως μόνοι σας θα μπείτε σε περιπέτειες που θα σας βάλουν σε μπελάδες.

Αν το κάνατε για να αποφύγετε κάποιον ή κάποιους, αυτό σημαίνει πως θα χρησιμοποιήσετε ύπουλα μέσα για να πετύχετε με δόλια μέσα τους σκοπούς σας.

Αν δείτε πως ξεφύγατε άθελά σας από τον δρόμο σας και μπλεχτήκατε σε παρόδους, αυτό σημαίνει πως από απροσεξία θα μπλέξετε άσχημα αυτόν τον καιρό.
ΠΑΡΟΥΣΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως έκανε ξαφνικά την παρουσία του κάποιος που δεν γνωρίζατε καν κι αυτό σας προξένησε εντύπωση, αυτό σημαίνει πως πρόσωπα και καταστάσεις που δεν επιθυμούσατε θα τα βρείτε μπροστά σας και θα σας προξενήσουν λύπες και στενοχώριες.

Αν δείτε πως παρουσιαστήκατε κάπου εσείς που δεν σας περίμεναν, αυτό σημαίνει πως θα δημιουργήσετε άσχημες καταστάσεις στους γύρω σας με την συμπεριφορά σας.

Αν όμως ήταν να κάνετε την παρουσία σας κάπου και δείτε πως την κάνατε την ώρα και την στιγμή που έπρεπε, αυτό σημαίνει ότι θα σας επαινέσουν για την τιμιότητά σας.

Αν δείτε πως αόριστα αισθάνεστε την παρουσία κάποιον ή κάποιων χωρίς να καταλαβαίνετε για ποιον πρόκειται, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν δυσάρεστες καταστάσεις που θα σας γίνουν ενοχλητικές. Αν αισθανθείτε την παρουσία φαντασμάτων κλπ. αυτό σημαίνει στενοχώριες από περασμένες υποθέσεις.
ΠΑΡΤΙΤΟΥΡΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως κρατούσατε στα χέρια σας μια παρτιτούρα της μουσικής και την κοιτούσατε και σας έκανε εντύπωση πως ήταν κάτι το ακαταλαβίστικο για σας, αυτό σημαίνει πως θα σας παρουσιαστεί κάποιο μπλέξιμο που θα σας φέρει σε δύσκολη πραγματικά θέση.

Αν δείτε πως μπορούσατε και βγάλατε κάποιο νόημα, αν φυσικά δεν έχετε ιδέα από μουσική, τότε σημαίνει πως θα βρεθείτε αντιμέτωποι με ραδιουργίες τις οποίες θα υπερνικήσετε και θα νιώσετε μεγάλη ανακούφιση.
ΠΑΣΤΟ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως τρώτε παστό είτε κρέας είτε ψάρι, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε πίκρες από την κάμψη των εργασιών σας.

Αν είστε νέος-α και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα ψυχραθείτε με το αγαπημένο σας πρόσωπο για οικονομικά ζητήματα.

Αν δείτε να παστώνουν ή να παστώνετε κρέας ή ψάρι, σημαίνει φιλονικίες και καυγάδες στην οικογένειά σας.
ΠΑΣΧΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας την χαρούμενη και γιορταστική μέρα τον Πάσχα να την περνάτε με χαρά και ευχαρίστηση, σημαίνει ότι κάποιο ευχάριστο γεγονός θα σας δώσει μεγάλη χαρά αυτές τις μέρες.

Αν δείτε δε πως είστε μέσα στην εκκλησία και γιορτάζετε το Πάσχα, σημαίνει πως μια μεγάλη ευτυχία θα σας βρει αυτές τις μέρες.

Αν είστε νέος-α και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα πραγματοποιήσετε σύντομο κι ευτυχισμένο γάμο.

Αν είστε εμπορευόμενος, θα δείτε μεγάλη άνοδο στην εργασία σας και στα οικονομικά σας, αν είστε ασθενής θα γίνετε γρήγορα καλά.

Αν κάνετε μαζί με την οικογένειά σας το Πάσχα, σύντομα θα νιώσετε μια οικογενειακή ευτυχία.

Αν δείτε πως κάνατε προετοιμασίες για το Πάσχα, αυτό σημαίνει ότι θα σας έλθουν όλα βολικά και η χαρά και η ευτυχία θα βασιλεύει στην οικογένειά σας.
ΠΑΣΧΑΛΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πασχαλιά ανθισμένη να την θαυμάζετε και να απολαμβάνετε το άρωμά της, αυτό σημαίνει πως μεγάλη χαρά κι ευτυχία θα σας βρει αυτές τις μέρες.

Αν την δείτε σε μια γλάστρα στον κήπο ή την βεράντα τον σπιτιού σας, σημαίνει ότι η ευτυχία θα πλημμυρίσει την οικογένειά σας.

Αν είστε νέος-α και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα ζήσετε ένα ωραίο αίσθημα το οποίο θα καταλήξει σε γάμο πετυχημένο και ευτυχισμένο.

Αν σας προσφέρουν άνθη πασχαλιάς ή προσφέρετε σε άτομο τον άλλον φύλου, αυτό σημαίνει έρωτα κεραυνοβόλο και γρήγορο γάμο.

Αν δείτε πασχαλιά σε μπουκέτο, αυτό σημαίνει πως μια γνωριμία θα σας δώσει άλλη μορφή στη ζωή σας.
ΠΑΤΑΓΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως ακούσατε έναν πάταγο που έγινε γιατί συνέβη κάτι το συνταρακτικό, αυτό σημαίνει πως θα σας συνταράξουν μεγάλα περιστατικά αυτές τις μέρες στη ζωή σας.

Αν ο πάταγος αυτός έγινε για κάποιο γνωστό σας πρόσωπο, σημαίνει πως θα μάθετε κάτι το συνταρακτικό για το πρόσωπο αυτό.

Αν δείτε πως ακούσατε έναν πάταγο από κάποια καθίζηση ή γκρέμισμα βουνού ή βράχου ή από κάποια ξένη οικοδομή, αυτό σημαίνει πως θα σας συμβεί κάτι που θα σας αναστατώσει.

Αν πάλι δείτε ότι ο πάταγος προερχόταν από το γκρέμισμα τον σπιτιού σας χωρίς όμως να το δείτε να γκρεμίζεται, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν πολύ δυσάρεστα πράγματα αυτόν τον καιρό.

Αν δείτε πως σας έκανε εντύπωση ο πάταγος ενός καταρράχτη, αυτό σημαίνει πως θα σας πικράνει ο χωρισμός με το αγαπημένο σας πρόσωπο.                                

ΠΑΤΑΤΕΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας να τρωτε πατάτες, σημαίνει πως όλα θα σας πάνε καλά. Μεγάλες επιτυχίες θα σημειώσετε στις δουλειές σας και στις αισθηματικές σας υποθέσεις.

Αν δείτε πως αγοράζετε πατάτες και τις πηγαίνετε σπίτι σας, αυτό σημαίνει ότι θα σας βρει οικογενειακή χαρά και ευτυχία.

Αν δείτε ότι καθαρίζετε πατάτες για να τις μαγειρέψετε, σημαίνει πως θα σας βρουν γκρίνιες που όμως θα περάσουν και όλα θα τακτοποιηθούν.

Αν δείτε πως τηγανίζετε πατάτες, θα σας βρουν μαλώματα με συγγενικά σας πρόσωπα.

Αν δείτε πατάτες φυτεμένες στον αγρό με ωραίο φύλλωμα και άνθη, σημαίνει πως θα πραγματοποιήσετε κέρδη όποια δουλειά κι αν κάνετε.

Αν δείτε πως βγάζετε πατάτες από τη γη, σημαίνει άφθονα κέρδη ή χρήματα αναπάντεχα.

Αν δείτε πως ποτίζετε πατάτες στο χωράφι σας, αυτό σημαίνει πως έχετε προγραμματίσει σωστά τις δουλειές σας και οι κόποι σας θα αμειφθούν σύντομα.

Αν δείτε ότι αποθηκεύετε πατάτες στο σπίτι σας, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μια μεγάλη επιτυχία που θα σας ικανοποιήσει πολύ.

Οι πατάτες στ' όνειρο, είναι προάγγελμα ευχάριστων γεγονότων.

Αν δείτε πως σκάβατε ένα χώρο με πατάτες, προβλέπεται επιτυχία.

Αν δείτε πως τις τρώγατε, θα καρπωθείτε ένα σημαντικό κέρδος.

Αν δείτε πως τις μαγειρεύατε, η δουλειά σας θα είναι κατάλληλη για σας.

Αν δείτε πως τις φυτεύατε, σημαίνει πραγματοποίηση των επιθυμιών σας.

Αν δείτε πατάτες που σαπίζουν, σημαίνει πως οι διασκεδάσεις σύντομα τελειώνουν και το μέλλον σας διαγράφεται σκοτεινό.
ΠΑΤΕΝΤΑ (ΔΙΠΛΩΜΑ ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΑΣ): Αν δείτε στον ύπνο σας ότι πήρατε στα χέρια ένα τέτοιο δίπλωμα, αυτό σημαίνει πως κάτι το καινούργιο θα βρείτε να κάνετε που θα σας δώσει πολλές επιτυχίες στη ζωή και χρήματα.

Αν το δίπλωμα αφορούσε την βιομηχανία, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να δώσετε πολύ προσοχή αυτές τις μέρες γιατί κάτι το διαφορετικό θα σας παρουσιαστεί, μια ευκαιρία την οποία θα πρέπει να την εκμεταλλευτείτε σωστά αν θέλετε να πετύχετε στη ζωή.

Αν η ευρεσιτεχνία αφορούσε το σπίτι σας και μόνο, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε μεγάλη χαρά στην οικογένειά σας.

Κακό είναι το όνειρο αν δείτε πως σχίσατε μια τέτοια πατέντα που ήταν να την χρησιμοποιήσετε ή δείτε πως την χάσατε. Αυτό σημαίνει πως κάτι που θα άλλαζε ριζικά τη ζωή σας, δεν μπορέσατε να το εκμεταλλευτείτε σωστά.

Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι προσπαθούσατε να εξασφαλίσετε μια πατέντα, σημαίνει πως θα είστε προσεκτικοί και φιλόπονοι για υπόθεση που θα αναλάβετε.

Αν δεν μπορέσατε να εξασφαλίσετε την πατέντα, σημαίνει πως θ' απογοητευθείτε από υποθέσεις που θ' αναλάβετε λόγω του ότι δεν είναι της αρμοδιότητας σας.

Αν δείτε πως αγοράζατε μια πατέντα, σημαίνει πως θα κάνετε ένα κουραστικό και άκαρπο ταξίδι.
Αν δείτε στ' όνειρο σας μια πατέντα, σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε από κάποια αρρώστια.
ΠΑΤΕΡΑΣ ή ΜΠΑΜΠΑΣ: Αν ονειρευτείτε τον πατέρα σας, σημαίνει πως σύντομα θ' μπλεχτείτε σε μια δύσκολη κατάσταση και θα χρειαστείτε ένα σοφό σύμβουλο για ν' απαλλαγείτε από αυτήν.

Αν ο πατέρας σας είναι ήδη νεκρός, το να τον δείτε στον ύπνο σας σημαίνει πως οι επιχειρήσεις σας χρειάζονται προσοχή σε ό,τι αφορά τη διοίκηση τους.

Για μια νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί τον πεθαμένο πατέρα της, προβλέπεται πως ο εραστής της θα την κοροϊδέψει.

Αν είσαι ανύπαντρος και βλέπεις ότι είσαι πατέρας με παιδιά θα φορτωθείς μεγάλα βάσανα, αν ο πατέρας σου είναι νεκρός και τον βλέπεις νεκρό ή ζωντανό ή ότι προσπαθεί να σε πα΄ρει μαζί του ή ατύχημα θα σου συμβεί ή θάνατος στην οικογένεια.

Αν δείτε στον ύπνο σας τον πατέρα σας αλλά είναι στην πραγματικότητα ζωντανός, αυτό σημαίνει πως κάτι δεν θα πάει καλά στην οικογένειά σας.

Αν βλέπεις τον πατέρα σου νεκρό ενώ είναι ζωντανός θα σε συκοφαντήσουν και θα πάρεις μεγάλες στεναχώριες για αυτό

Αν ο πατέρας σας είναι νεκρός και τον δείτε στον ύπνο σας, αυτό σημαίνει πως αν συζητάτε μαζί του θα σας βρουν δύσκολες καταστάσεις στη ζωή σας.

Αν είναι ζωντανός και τον δείτε νεκρό, αυτό σημαίνει υγεία, ευτυχία και μακροζωία.

Αν δείτε ότι είστε πατέρας ενώ είστε ήδη, αυτό σημαίνει πως θα νιώσετε οικογενειακή γαλήνη.

Κακό είναι για έναν νέο ανύπαντρο αν δει ότι είναι πατέρας στον ύπνο τον. Αυτό σημαίνει πως θα τον βρουν σκοτούρες και ευθύνες μεγάλες αυτόν τον καιρό.

Αν βλέπεις πολλούς ανθρώπους και τους θεωρείς όλους δικούς σου πατέρες θα σε προστατεύσει άτομο και θα ωφεληθείς πολύ.

ΠΑΤΗΤΗΡΙ: Αν δείτε στον ύπνο σας ένα πατητήρι γεμάτο ολόφρεσκα σταφύλια έτοιμα να πατηθούν, αυτό σημαίνει ότι θα έχετε μεγάλη οικονομική άνθιση αυτές τις μέρες και η χαρά και η ευτυχία θα σας συντροφεύουν.

Αν έχετε σκοπό να ξεκινήσετε κάτι μην διστάσετε, θα σημειώσετε μεγάλη επιτυχία.

Αν δείτε πως πατούν σε ένα πατητήρι σταφύλια γρήγορα θα σας αναγγείλουν μια πολύ ευχάριστη είδηση.

Αν τα πατάτε εσείς τα σταφύλια μέσα στο πατητήρι, αυτό σημαίνει ότι θα πετύχετε ότι επιδιώκετε στη ζωή σας.

Αν δείτε πως φτιάχνετε εσείς ένα πατητήρι ή το παραγγείλατε να σας το κάνουν, αυτό σημαίνει πως θα πετύχετε με τον σωστό σας προγραμματισμό με ότι κι αν καταπιαστείτε αυτές τις μέρες.

Κακό είναι αν δείτε ένα πατητήρι εγκαταλελειμμένο, αυτό σημαίνει οικονομικές δυσπραγίες και στενοχώριες.

Αν ήταν παλιό και το επισκευάζατε, αυτό σημαίνει ότι θα γλιτώσετε από πολλές στενοχώριες και δυσκολίες οικονομικές, χάρη στην εργατικότητά σας και την εξυπνάδα σας.
ΠΑΤΙΝΙΑ:
Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι κάνατε πατινάζ στον πάγο, σημαίνει πως κινδυνεύετε να χάσετε τη δουλειά σας ή κάποιο πολύτιμο αντικείμενο.

Αν ο πάγος έσπασε, σημαίνει πως έχετε ανάξιους φίλους που σας δίνουν κακές συμβουλές.

Αν δείτε άλλους να πατινάρουν στο πάγο, προβλέπεται πως αντιπαθητικά πρόσωπα θα συνδέσουν το όνομα σας με κάποιο δήθεν σκάνδαλο προσώπου που θα σας θαυμάζει.
Αν ονειρευτείτε απλώς πατίνια, προβλέπονται διαφωνίες μεταξύ γνωστών σας.
Αν δείτε νέους ανθρώπους να κάνουν πατίνι πάνω σε πίστα, σημαίνει πως η υγεία σας θα είναι καλή και πως θα απολαύσετε τη χαρά της προσφοράς στους γύρω σας.

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι φορούσατε πατίνια και με αυτά τρέχατε στους δρόμους, σημαίνει ότι θα σημειώσετε μεγάλες λες επιτυχίες που θα μιλήσουν όλοι για σας.

Μια ανέμελη ζωή σας περιμένει αλλά δεν πρέπει να μυαλά σας να πάρουν αέρα.

Αν δείτε όμως ότι πέφτετε, αυτό σημαίνει επιτυχίες.

Κακό είναι αν δείτε πως πατινάρετε σε μια πίστα και κάνετε φιγούρες, αυτό σημαίνει πως έχουν πάρει τα μυαλά σας αέρα και κινδυνεύετε να πάθετε ζημιές και εξευτελισμούς.

Αν δείτε πως πατινάρετε σε μια πίστα και πέσατε, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν απογοητεύσεις από τις απερισκεψίες σας.
ΠΑΤΟΣ: Αν δείτε πως έχετε πάτους στα παπούτσια σας και χάλασαν, σημαίνει πως θα σας βρουν δυσκολίες που θα σας στενοχωρήσουν πολύ.

Αν δείτε ότι αλλάξατε πάτους χωρίς να t τα φορέσετε, αυτό σημαίνει πως θα ετοιμάσετε και θα σχεδιάσετε με τον καλύτερο τρόπο για να προχωρήσετε στη ζωή.

Αν όμως δείτε πως κοιτάζετε τον πάτο ενός ξεροπήγαδου, ενός άδειου κιβωτίου, βαρελιού κλπ., αυτό σημαίνει ότι θα δυσκολευτείτε πολύ στη ζωή σας αυτόν τον καιρό. Σημαίνει ότι θα σας βρουν δυσκολίες πολλές και δύσκολα θα μπορέσετε να ξεπεράσετε.

Αν όμως δείτε ηώς κοιτάτε τον πάτο ενός δοχείου γεμάτο υγρό, ή μιας γαλήνιας θάλασσας, αυτό σημαίνει χαρά, γαλήνη κι ευτυχία.

Αν δείτε πως γεμίσατε ένα δοχείο και δεν μπορούσε να γεμίσει γιατί ήταν τρύπιος ο πάτος τον, σημαίνει ότι μάταια αγωνίζεστε, οι κόποι σας για κάτι καλό θα πάνε χαμένοι.
ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πατριάρχη με τα γιορτινά τον άμφια, σημαίνει πως θα σας βρει μεγάλη χαρά κι ευτυχία τις μέρες που έρχονται.

Αν δείτε πως πατριάρχης λειτουργεί στην εκκλησία, αυτό σημαίνει πως θα έχετε την χαρά, την γαλήνη και την ευλογία του Θεού.
ΠΑΤΡΙΔΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως επισκεφτήκατε την ιδιαιτέρα σας πατρίδα, αυτό σημαίνει πως θα συμβεί κάτι το ευχάριστο στην οικογένειά σας.

Αν δείτε πως κάνατε άλλη πατρίδα και αυτό σας ευχαριστούσε και νιώθατε ικανοποίηση, αυτό σημαίνει πως κάτι καινούργιο θα παρουσιαστεί στη ζωή σας αυτόν τον καιρό.
ΠΑΤΣΑΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως έχετε σπίτι σας πατσά βρώμικο, δηλαδή με τις ακαθαρσίες του, αυτό σημαίνει κέρδη από τη δουλειά σας ή από κάποια κληρονομιά ή λαχείο.

Αν δείτε πως τρώτε πατσά και αυτό σας προξενεί ευχαρίστηση, σημαίνει ότι σας περιμένει οικογενειακή χαρά και ευτυχία.

Αν όμως δείτε να σας σερβίρει το αγαπημένο σας πρόσωπο ή ο σύντροφός σας μαγειρεμένο πατσά με διάφορα χορταρικά, αυτό σημαίνει ότι θα προκύψουν μεταξύ σας καυγάδες που θα φτάσουν μέχρι τον χωρισμό.

Αν ονειρευτείτε πατσά, θα πρέπει να περιμένετε κινδύνους και ασθένειες.
Το να δείτε στ' όνειρο σας ότι τρώγατε πατσά, είναι προμήνυμα ότι θ' απογοητευτείτε από κάποιο σοβαρό ζήτημα.
ΠΑΥΣΗ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως ενώ εργάζεστε κάνετε ή σας κάνουν παύση εργασίας, σημαίνει πως θα πάθετε οικονομικές αβαρίες.

Αν σας έπαυσαν από την εργασία σας, αυτό σημαίνει ότι θα σας δώσουν προαγωγή.

Αν δεν είστε υπάλληλος και δείτε πως είστε και σας σταματήσουν, σημαίνει πως κάτι το δυσάρεστο θα συμβεί αυτές τις μέρες στην δουλειά σας.
ΠΑΧΝΗ: Αν σας κάνει εντύπωση η πάχνη η πρωινή να έχει τυλίξει το περιβάλλον, αυτό σημαίνει ότι μια μεγάλη μελαγχολία θα κυριαρχήσει μέσα σας και θα σας χαλάσει το κέφι.

Αν δείτε ότι απότομα έπεσε πάχνη στο σπίτι σας,
σημαίνει ότι κάτι δυσάρεστο θα συμβεί στην οικογένειά σας.
ΠΑΧΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι αποκτήσατε πάχος ενώ δεν έχει συμβεί ούτε συμβαίνει στην πραγματικότητα, σημαίνει πως σας περιμένουν πλούτη, χαρά και ευτυχία όποια δουλειά κι αν κάνετε. Αν είστε έμπορος θα σημειώσουν μεγάλη άνοδο οι επιχειρήσεις σας.

Αν είστε στο στάδιο της έναρξης μιας επιχείρησης μην διστάσετε να την ξεκινήσετε, θα σημειώσετε μεγάλη επιτυχία.

Αν είστε υπάλληλος θα πάρετε αύξηση, ή λεφτά από λαχείο ή κληρονομιά.

Αν είστε ασθενής θα γίνετε σύντομα καλά. Κακό είναι για μια γυναίκα να δει ότι πάχυνε, αυτό σημαίνει ότι θα δημιουργήσει άσχημες καταστάσεις στην οικογένειά της γιατί θα μπλέξει σε αλλά ενδιαφέροντα που θα την απομακρύνουν από αυτήν.

Το όνειρο ειδοποιεί πως Θα το πληρώσει πολύ ακριβά αν δεν αλλάξει συμπεριφορά.

Αν είστε γέρος αδύναμος και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει ότι θα συμβεί κάτι στον εαυτό σας που θα σας δώσει δύναμη και κουράγιο για να ζήσετε πολλά χρόνια.

Αν δείτε κάποιον άλλον γνωστό σας ή συγγενή σας να έχει παχύνει στο όνειρό σας, αυτό σημαίνει ότι θα πληροφορηθείτε για μια μεγάλη επιτυχία τον προσώπου αυτού και θα χαρείτε αλλά θα λυπηθείτε από ζήλια.

Τέλος αν δείτε πάχος από κρέατα να κρατάτε στα χέρια σας, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε επιτυχίες επαγγελματικές αλλά θα δείξετε μεγάλη πονηριά για να πετύχετε.

Αν στο όνειρο σας δείτε πως παίρνετε βάρος και παχαίνετε, σημαίνει πως στο άμεσο μέλλον θα γίνει μια ευχάριστη και ευτυχής αλλαγή στη ζωή σας.

Αν δείτε άλλους να παχαίνουν, σημαίνει ευημερία.
Παχυσαρκία  Για κάποιον που θα ονειρευτεί πως είναι παχύσαρκος, είναι σημάδι ότι θ' αυξηθεί η περιουσία του και θα έχει ευχάριστη μόνιμη θέση.

Αν δείτε άλλους παχύσαρκους, σημαίνει ασυνήθιστη δραστηριότητα και ευημερία.

Αν ένας άντρας ή μια γυναίκα ονειρευτούν τον εαυτό τους άγαρμπα χοντρό, θα πρέπει να προσέξουν πολύ την ηθική τους υπόσταση και τις παρορμήσεις τους.

Αν δείτε στ' όνειρο σας φωτογραφίες σας τραβηγμένες τηλεσκοπικώς ή μικροσκοπικώς με κυρτό ή κοίλο κάτοπτρο, είναι προμήνυμα κακού. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

    Πε-Πεψ

ΠΕΔΙΑΔΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας μια ωραία κατάφυτη πεδιάδα κι αυτό σας προξενεί ευχαρίστηση, σημαίνει ότι σας περιμένουν πλούτη, χαρά και ευτυχία.

Όλα θα σας έλθουν βολικά και σε βαθμό πού δεν τον περιμένατε και εσείς οι ίδιοι.

Μετά από το όνειρο αυτό καλό είναι να δοκιμάσετε και την τύχη σας με κανένα λαχείο.

Για τους νέους-ες που θα δουν αυτό το όνειρο, σημαίνει ότι τους ανοίγεται ένα μέλλον λαμπρό και μια επιτυχημένη σταδιοδρομία τόσο στην εργασία τους όσο και στο γάμο τους που θα είναι σύντομος.

Κακό όμως είναι το όνειρο αν δείτε μια πεδιάδα κατάξερη, άγονη, ακαλλιέργητη και σας προξενεί απογοήτευση. Μην περιμένετε τίποτα καλό αυτόν τον καιρό. Όλα σας τα σχέδια θα ναυαγήσουν.

Αν όμως δείτε πεδιάδα μεγάλη που την καλλιεργούν αγρότες και αυτό σας προξενεί ευχαρίστηση, σημαίνει ότι κάτι το πολύ σημαντικό θα συμβεί αυτές τις μέρες στη ζωή σας, όλα θα πάνε καλά και ότι είχατε σχεδιάσει θα βρει την πραγματoποίησή του.

Αν ονειρευτείτε ότι περπατούσατε σε ευχάριστες και πράσινες πεδιάδες, είναι προμήνυμα μεγάλης βελτίωσης στις επιχειρήσεις σας και στον έρωτα.

Αν οι πεδιάδες που θα δείτε είναι ξερές και γυμνές, το όνειρο αυτό σημαίνει εντελώς το αντίθετο.

Αν δείτε ότι οι πεδιάδες είχαν έλη, είναι σημάδι αρρώστιας και στενοχώριας.

Αν δείτε στ' όνειρο σας μια πεδιάδα, σημαίνει πως θ' απολαύσετε ανέσεις, πολυτέλεια και αδιάκοπη πρόοδο.

Μια κυματιστή πεδιάδα με γρασίδι και λουλούδια σημαίνει ευτυχία.

Μια άγονη πεδιάδα σημαίνει απώλειες και λύπη λόγω της απουσίας κάποιου φίλου.
Αν δείτε πως χανόσασταν σε μια πεδιάδα, είναι σημάδι λύπης και ατυχίας.
ΠΕΔΙΛΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι αγοράζετε ένα ζευγάρι πέδιλα και το φοράτε και νιώσετε δροσιά και ανακούφιση, σημαίνει ότι κάποια επιτυχία θα σημειώσετε αυτές τις μέρες και θα νιώσετε ανακούφιση.

Αν όμως δείτε ότι φοράτε πέδιλα για να κάνετε σκι για σπορ, αυτό σημαίνει πως αεροβατείτε και ζείτε στον κόσμο της φαντασίας.

Αν όμως τα σκι τα φορέσατε για να καλύψετε μια απόσταση μέσα στα χιόνια και στους πάγους, αυτό σημαίνει ότι θα σας βρει μεγάλη ευτυχία από ανέλπιστα γεγονότα και καταστάσεις που θα σας βρουν. 

Αν ονειρευτείτε ότι περπατούσατε σε ευχάριστες και πράσινες πεδιάδες, είναι προμήνυμα μεγάλης βελτίωσης στις επιχειρήσεις σας και στον έρωτα.

Αν οι πεδιάδες που θα δείτε είναι ξερές και γυμνές, το όνειρο αυτό σημαίνει εντελώς το αντίθετο.

Αν δείτε ότι οι πεδιάδες είχαν έλη, είναι σημάδι αρρώστιας και στενοχώριας.

Αν δείτε στ' όνειρο σας μια πεδιάδα, σημαίνει πως θ' απολαύσετε ανέσεις, πολυτέλεια και αδιάκοπη πρόοδο. Μια κυματιστή πεδιάδα με γρασίδι και λουλούδια σημαίνει ευτυχία.

Μια άγονη πεδιάδα σημαίνει απώλειες και λύπη λόγω της απουσίας κάποιου φίλου.
Αν δείτε πως χανόσασταν σε μια πεδιάδα, είναι σημάδι λύπης και ατυχίας.
ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι περπατάτε σε ένα πεζοδρόμιο γεμάτο κόσμο και αυτό σας δυσκολεύει στο βάδισμά σας, ή ότι το πεζοδρόμιο είναι δύσβατο, σημαίνει πως μεγάλα εμπόδια θα σας παρουσιαστούν αυτές τις μέρες που δύσκολα θα ξεπεράσετε.

Αν όμως ανεβήκατε στο πεζοδρόμιο για να αποφύγετε τον κίνδυνο μην σας παρασύρει κανένα τροχοφόρο, αυτό σημαίνει πως θα μπλέξετε σε άσχημες καταστάσεις από κακές εκτιμήσεις που κάνατε αυτόν τον καιρό.

Αν είστε γυναίκα και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει ότι θα δημιουργηθούν καταστάσεις άσχημες γύρω από το άτομό σας που θα ντραπείτε και τις αιτίες θα τις έχετε δώσει εσείς.
ΠΕΘΕΡΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας την πεθερά σας, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν ευχάριστα γεγονότα αν η πεθερά σας μένει μακριά από σας και δείτε ότι σας έκανε επίσκεψη.

Αν μένετε μαζί και την δείτε στον ύπνο σας, τότε να περιμένετε καυγάδες οικογενειακούς και στενοχώριες.

Αν μια γυναίκα δει αυτό το όνειρο, αυτό σημαίνει πως θα δημιουργηθούν καυγάδες στην οικογένειά της και θα φταίει η ίδια δίνοντας τις ανάλογες αιτίες με την συμπεριφορά της.

Αν είστε ανύπαντρος-η και στον όνειρό σας δημιουργείται η εντύπωση για κάποια γυναίκα ότι είναι η πεθερά σας, τότε να προσέξετε πολύ γιατί κάποια γυναίκα θα κοιτάξει να σας διαβάλει στο πρόσωπο που αγαπάτε.

Αν όμως δείτε την μητέρα του ή της αγαπημένης σας και την αντιμετωπίσετε σαν πεθερά, αυτό σημαίνει πώς θα μαλώσετε με το αγαπημένο σας πρόσωπο.

Αν ονειρευτείτε την πεθερά σας, σημαίνει πως θα υπάρξουν ευχάριστες συμφιλιώσεις, μετά από σοβαρές διαφωνίες.

Για τη γυναίκα που θα δει πως μαλώνει με την πεθερά της, σημαίνει πως θα ενοχληθεί από εριστικά και αναίσθητα πρόσωπα.
ΠΕΘΕΡΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας τον πεθερό σας με τον οποίο έχετε αγαθές σχέσεις στην πραγματικότητα, τότε το όνειρο είναι καλό και σημαίνει πως θα βρείτε προστασία και υποστήριξη από πρόσωπο που δεν το περιμένατε.

Αν είχατε ποτέ διαφορές στην πραγματικότητα με τον πεθερό σας και τον δείτε στον ύπνο σας, θα έχετε ανάλογες καταστάσεις με το πώς τον είδατε.

Αν τον είδατε χαρούμενο θα μαλώσετε μαζί τον θα αγαπήσετε και θα λύσετε τις διαφορές σας ομαλά.

Αν ήταν πεθαμένος τότε θα κοιτάξετε να ανάψετε κανένα κερί για τον ή την πεθερά σας που είδατε στον ύπνο σας.

Αν ονειρευτείτε τον πεθερό σας, σημαίνει πως θα έχετε συγκρούσεις με φίλους ή συγγενείς.

Αν τον ονειρευτείτε ευδιάθετο και υγιή, προμηνύονται ευχάριστες οικογενειακές σχέσεις.
ΠΕΙΝΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας ενώ κοιμηθήκατε χορτάτοι ότι πεινάτε, μπορεί τις πιο πολλές φορές να προέρχεται από στομαχικές διαταραχές.

Αν όμως δεν συμβαίνει τέτοιο πράγμα και δείτε πως πεινάτε και δεν βρίσκετε να φάτε τίποτε, αυτό σημαίνει πως θα είστε αυτόν τον καιρό τυχεροί και να κοιτάξετε να το εκμεταλλευτείτε.

Αν δείτε κάποιον να είναι πεινασμένος, αυτό σημαίνει πως κάποιος εχθρός θα παρουσιαστεί στη ζωή σας. Αν δείτε πως πεινούν άλλοι κι εσείς τους δίνετε φαγητό, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε λεφτά από μέρος που δεν το περιμένατε.

Κακό είναι αν δείτε πως έχει πέσει πείνα και μέσα στο κακό περιλαμβάνεστε κι εσείς. Σας περιμένουν άσχημες μέρες.

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι πεινάτε, είναι κακός οιωνός: δεν θα βρείτε άνεση και ικανοποίηση στο σπίτι σας και για τους ερωτευμένους σημαίνει δυστυχισμένο γάμο.
Πείραγμα  Αν ονειρευτείτε ότι πειράζατε οποιονδήποτε, σημαίνει ότι θ' αγαπηθείτε για τον ευχάριστο και καλό χαρακτήρα σας. Οι επιχειρήσεις σας επίσης θα σημειώσουν επιτυχία.

Το να ονειρευτείτε ότι σας πειράζουν, είναι σημάδι ότι θα κερδίσετε την αγάπη εύπορου και ευχάριστου προσώπου.
Αν μια νέα γυναίκα δει ότι την πειράζουν, πρέπει να προσέξει τους βιαστικούς δεσμούς, διότι δεν θα την οδηγήσουν σε καλά αποτελέσματα.
ΠΕΙΡΑΜΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κάνετε ετοιμασίες για κάποιο πείραμα και τακτοποιείτε τα υλικά, αυτό σημαίνει πως θα ετοιμάσετε μια δουλειά που θα εξαρτηθεί μόνο από σας αν θα έχει επιτυχία ή όχι.

Αν δείτε πως κάνετε πείραμα, αυτό σημαίνει πως θα βρεθείτε σε τέλμα και δεν θα μπορέσετε να επιτύχετε τους σκοπούς σας.

Αν δείτε να κάνουν άλλοι πείραμα ή πειράματα, αυτό σημαίνει πως θα βγείτε κερδισμένοι από την αδράνεια των άλλων.

Αν σας βοηθά ή βοηθάτε άλλους σε πείραμα ή πειράματα, σημαίνει ότι θα ασχοληθείτε με οτιδήποτε άλλο εκτός από τη δουλειά που πρέπει να κάνετε και θα ζημιώσετε και θα στενοχωρηθείτε.
Πειρασμός Αν ονειρευτείτε ότι βρεθήκατε σε πειρασμό, σημαίνει ότι θ' αναμειχθείτε σε κάποια φασαρία όπου ζηλόφθονα πρόσωπα θα προσπαθήσουν να σας εκτοπίσουν και να κερδίσουν την εύνοια φίλων σας.

Αν δείτε ότι αντιστέκεστε σε πειρασμούς, προοιωνίζεται επιτυχία στις προσπάθειες σας παρ' όλες τις αντιξοότητες.
Πειρατής  Αν δείτε στ' όνειρο σας πειρατές, σημαίνει πως θα βρεθείτε εκτεθειμένος σε δόλια σχέδια κακών φίλων σας.
Αν ονειρευτείτε πως είσαστε πειρατής, σημαίνει πως θα ξεπέσετε στα μάτια των φίλων και γνωστών σας.

Αν μια κοπέλα δει πως ο αγαπημένος της είναι πειρατής, θα πρέπει να περιμένει απογοήτευση λόγω της αντιξοότητας και της δολιότητάς του.

Αν δει ότι την αιχμαλώτισαν πειρατές, σημαίνει ότι θ' αφήσει το σπίτι της δίνοντας πίστη στις παραπλανητικές υποσχέσεις κάποιου προσώπου.
ΠΕΙΣΜΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι σας έπιασε πείσμα σε όποια κατάσταση της ζωής σας και με οποιαδήποτε κατάσταση απέναντι σε ανθρώπους, αυτό σημαίνει ότι θα δείξετε μεγάλη αδεξιότητα σε κάποια φάση της κοινωνικής σας ή επαγγελματικής σας καταστάσεως που θα σας βρει και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να ζημιωθείτε αρκετά.

Αν όμως σας έπιασε πείσμα για να κάνετε κάτι και τελικά το κάνατε εξ αιτίας ενός πείσματος, αυτό σημαίνει ότι δεν θα φερθείτε σωστά στην κατάλληλη στιγμή και αυτό θα γίνει αιτία να χάσετε μια μεγάλη ευκαιρία στη ζωή σας.
ΠΕΛΑΡΓΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πελαργούς να περνάνε πάνω από το κεφάλι σας ή να είναι κάπου μαζεμένοι, σημαίνει να περιμένετε ευχάριστες εξελίξεις στη ζωή σας και στα επαγγελματικά σας. Με ότι κι αν ασχοληθείτε αυτόν τον καιρό θα σημειώσει μεγάλη επιτυχία.

Αν δείτε έναν πελαργό, σημαίνει ευχάριστη είδηση.

Για τους νέους-ες ο πελαργός σημαίνει προμήνυμα γάμου και για την παντρεμένη γυναίκα σημαίνει ευτυχές γεγονός.

Αν δείτε όμως ένα ζευγάρι πελαργών να φτιάχνει τη φωλιά του στο σπίτι σας ή σε ένα δένδρο του σπιτιού σας, αυτό σημαίνει πως αν είστε παντρεμένοι, δεν είστε ευχαριστημένος με τον σύντροφό σας και αποζητάτε αλλού την ευτυχία αν δεν την έχετε μέχρι τώρα.

Για τους ανύπαντρους σημαίνει ότι από κάπου θέλουν να στηριχτούν κι αποζητούν τον γάμο για στήριγμα.
Πελεκάνος Αν δείτε στ' όνειρο σας πελεκάνο, σας περιμένουν απογοητεύσεις ανάμικτες με επιτυχίες. 

Αν δείτε πως πιάσατε ένα πελεκάνο, θα μπορέσετε να ξεπεράσετε τις απογοητεύσεις σας.

Αν δείτε πως σκοτώσατε πελεκάνο, σημαίνει πως θα πάρετε δικαιώματα άλλων με τη βία.

Αν δείτε πελεκάνους να πετούν, σας περιμένουν αλλαγές που θα επηρεάσουν τις απόψεις σας για την καλοσύνη.
ΠΕΛΑΤΕΙΑ: Αν είστε επαγγελματίας και δείτε στον ύπνο σας πως χάσατε την πελατεία σας και αυτό σας στενοχωρούσε, σημαίνει ότι θα πάνε καλά οι δουλειές σας που δεν το περιμένατε.

Αν όμως δείτε πως σας έπεσε πολύ πελατεία τότε να περιμένετε πολύ δυσάρεστες εξελίξεις αυτόν τον καιρό στις δουλειές σας.

Αν είστε νέος-α και δεν έχετε κατάστημα, ή άνθρωπος που δεν εξαρτάται η δουλειά τον από μαγαζί και δείτε αυτό το Όνειρο, αυτό σημαίνει ότι δεν θα τα πάτε καλά αυτόν τον καιρό με τους συνανθρώπους σας.

Ειδικά άσχημο όνειρο είναι για την γυναίκα γενικά.
ΠΕΝΘΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο πως φοράτε πένθος, αυτό σημαίνει ότι θα σας βρει μια μεγάλη και ανέλπιστη χαρά. Ιδιαίτερα ευχάριστο είναι το όνειρο αν δείτε πως φοράτε και πένθος εξ αιτίας κάποιου θανάτου.

Για τους επαγγελματίες σημαίνει άνοδο μεγάλη στη δουλειά τους και ευχάριστα γεγονότα από παντού.

Για τους παντρεμένους χαρές, γάμους και ευτυχισμένα γεγονότα.

Αν μια ανύπαντρη κοπέλα δει να φοράει μαύρα αυτό σημαίνει ότι γρήγορα θα παντρευτεί.

Ο νέος που θα δει αυτό το όνειρο σημαίνει επαγγελματική αποκατάσταση και μεγάλη ευτυχία από πολλά ευχάριστα γεγονότα που θα τον συμβούν.

Κακό είναι αν δείτε άλλους να έχουν πένθος, ή να πενθούν, αυτό σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε πολύ με την άσχημη συμπεριφορά των γύρω σας.

Αν δείτε πως φοράτε κάποιο πένθος χωρίς όμως να δείτε ότι κάποιος δικός σας ήταν πεθαμένος, σημαίνει πως κάποια γεγονότα θα σας συμβούν που θα σας στενοχωρήσουν φαινομενικά αλλά θα σας βγουν σε καλό.

Αν ονειρευτείτε πένθος για παιδί, είναι προειδοποίηση ότι τα σχέδια σας σύντομα θα αποτύχουν, και εκεί που περιμένετε επιτυχία θα απογοητευθείτε.
Πένθος συγγενών ή φίλων, σημαίνει επίσης αποτυχία σχεδίων και φτωχή προοπτική για το μέλλον.
ΠΕΝΝΑ: Αν δείτε πως αγοράζετε μια καινούργια πέννα και κάθεστε και γράφετε, αλλά δεν έχετε καμιά σχέση με το γράψιμο, σημαίνει πως θα πάρετε πολύ ευχάριστες ειδήσεις αν το γράψιμο είναι ωραίο και σας προξενεί ευχαρίστηση.

Αν όμως δείτε ότι έχετε μια πέννα στα χέρια σας η οποία είναι ελαττωματική και το γράψιμο δεν γίνεται καλό, αυτό σημαίνει ότι τα νέα που περιμένετε να έλθουν δεν θα είναι ευχάριστα.

Αν δείτε πως γράφετε ερωτική επιστολή, τότε σημαίνει ότι θα έχετε πολύ ευχάριστες ερωτικές συγκινήσεις.
Πέπλος Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι φοράτε πέπλο, είναι δείγμα πως δεν είστε απόλυτα ειλικρινής με το πρόσωπο που έχετε ερωτικό δεσμό και ότι καταφεύγετε σε στρατηγήματα για να το κρατήσετε.

Αν ονειρευτείτε ότι άλλοι φοράνε πέπλο, είναι μια προειδοποίηση ότι φίλοι θα προσπαθήσουν να σας δυσφημίσουν.

Παλιό και σχισμένο πέπλο σημαίνει ότι γίνεται καλοσχεδιασμένη προσπάθεια για να σας ξεγελάσουν.

Για μια νέα γυναίκα, το να ονειρευτεί ότι χάνει το πέπλο της, είναι σημάδι πως ο εραστής της έχει καταλάβει τις πονηριές της και πρόκειται να της ανταποδώσει τα ίδια.

Νυφικό πέπλο, στ' όνειρο, είναι σημάδι επιτυχημένης αλλαγής, που θα γίνει σύντομα, καθώς και ευχαρίστησης από τη θέση που θα κατέχετε.

Όταν μια νέα γυναίκα ονειρευτεί πως φορά νυφικό πέπλο, θα πρέπει να περιμένει ότι οι υποθέσεις που θα αναλάβει θα της αποφέρουν πολλά κέρδη και ικανοποίηση.

Αν δει πως το πέπλο της ξέφυγε ή της το χάλασε κάποιο ατύχημα, υπάρχει κίνδυνος να στενοχωρηθεί και να πονέσει.

Το να δείτε ότι πετάξατε πέπλο, σημαίνει χωρισμό και απόγνωση.

Πένθιμο πέπλο, στ' όνειρο, είναι προμήνυμα προσβολής και δυσκολίας στις επιχειρήσεις.
ΠΕΠΟΝΙ: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι αγοράζετε πεπόνι από έναν μανάβη, σημαίνει πως θα χάσετε άδικα χρήματα ή θα κάνετε άσκοπες σπατάλες και αυτό θα σας στενοχωρήσει πολύ.

Αν δείτε πεπόνια είτε στον μανάβη ή πεπονιές με πεπόνια, αυτό σημαίνει ότι θα σας βρουν μεγάλες στενοχώριες και οικονομικές δυσκολίες καθώς και άσχημα νέα θα είναι στο πρόγραμμα αυτών των ημερών.

Αν δείτε ολόκληρο πεπόνι έχει την ίδια σημασία.

Αν είστε νέα κοπέλα και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα κάνετε γάμο από έρωτα αλλά δεν θα σας βγει σε καλό.

Αν το όνειρο αυτό δει μια παντρεμένη γυναίκα, σημαίνει πως θα πέσει στα δίχτυα άλλον άνδρα και θα φτάσει στο διαζύγιο με τον άνδρα της.

Το ίδιο αν η παντρεμένη γυναίκα δει πως τρώει πεπόνι τότε θα επιδιώξει μόνη της τις ερωτικές περιπέτειες που θα καταλήξουν στον χωρισμό.

Αν μια νέα κοπέλα δει να τρώει πεπόνι αυτό σημαίνει πως θα μπλέξει σε πολλές ερωτικές περιπέτειες που θα σας προξενήσουν εξευτελισμούς και ντροπές γιατί δεν αποκλείεται να μείνει και έγκυος.

Αν όμως είστε άνδρας και δείτε ότι τρώτε πεπόνι, σημαίνει ευχάριστα νέα και καλές εξελίξεις στη δουλειά σας.

Καλό είναι το όνειρο αν δείτε ότι πετάτε πεπόνια ολόκληρα ή τα καταστρέφετε.

Αν ονειρευτείτε πεπόνια, σημαίνει κακή υγεία και ατυχίες στις επιχειρήσεις.

Αν δείτε πως τα τρώτε, σημαίνει πως κάποια βιαστική ενέργεια θα σας δημιουργήσει άγχος.

Αν τα δείτε να μεγαλώνουν πάνω στις πεπονιές, σημαίνει πως τα τωρινά σας προβλήματα θα έχουν ευτυχή κατάληξη για σας.
ΠΕΡΑΣΜΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως βρεθήκατε κάπου και δεν μπορούσατε να βαδίσετε και ψάξατε και βρήκατε κάποιο πέρασμα για να προχωρήσετε, αυτό σημαίνει πως θα βρείτε τον τρόπο να ξεπεράσετε τις μεγάλες δυσκολίες που θα σας βρουν αυτόν τον καιρό.

Όσο πιο εύκολα δείτε πως βαδίζετε αυτό το πέρασμα, τόσο εύκολα θα ξεπεράσετε τα εμπόδια, τα βάσανα και τις δυσκολίες που σας βρήκαν αυτόν τον καιρό.

Αν δείτε πως παρόλο που βρήκατε το πέρασμα αυτό ήταν δύσβατο και με δυσκολία προχωρήσατε, σημαίνει ότι θα περάσετε μεγάλες δυσκολίες και πολλά βάσανα αυτόν τον καιρό.

Αν είστε εμπορευόμενος άνθρωπος να προσέξετε αυτόν τον καιρό γιατί θα πάνε πολύ άσχημα οι δουλειές σας.

Αν είναι ξεκινήσετε κάτι τώρα, μην το επιχειρήσετε γιατί δεν θα πάει καθόλου καλά.
ΠΕΡΔΙΚΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας μια πέρδικα και είστε άνδρας, είτε παντρεμένος είτε ανύπαντρος, σημαίνει ότι θα γνωρίσετε γυναίκα που θα την αγαπήσετε πολύ.

Αν δείτε πως ακούσατε κελάηδισμα πέρδικας, σημαίνει ότι θα ακούσετε ερωτικά λόγια.

Αν είστε άνδρας και δείτε ότι τρώτε πέρδικα ή πέρδικες, αυτό σημαίνει ότι θα πάρετε πολλά χρήματα από τη δουλειά σας ή από κάποιο λαχείο.

Αν μια γυναίκα δει πέρδικα, σημαίνει ότι θα αρχίσει μια άστατη και ανήθικη ζωή που θα πικράνει πολλούς με την συμπεριφορά της και ειδικά τους δικούς της.

Αν δείτε πως αιχμαλωτίσατε μια πέρδικα, σημαίνει πως θα νιώσετε ευτυχισμένος στη ζωή σας γιατί θα δείτε την αγάπη και την υποστήριξη των γύρω σας.

Αν δείτε πως κρατάτε μια πέρδικα στα χέρια σας και παίζετε μαζί της, αυτό σημαίνει ότι θα περάσετε μια ευχάριστη περίοδο γαλήνης και ευτυχίας.

Αν δείτε πως κυνηγάτε και σκοτώνετε πέρδικες, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν στενοχώριες και αποτυχίες στη δουλειά σας που δύσκολα θα ξεπεράσετε.

Κακό επίσης είναι αν δείτε ότι σφάζετε πέρδικα.

Αυτό σημαίνει ότι θα κάνετε μια βρώμικη πράξη που θα σας εκθέσει ανεπανόρθωτα στο περιβάλλον σας. Πολύ καλό είναι το όνειρο αν δείτε ότι διατηρείτε εκτροφείο με πέρδικες, σημαίνει άνοδο κοινωνική και οικονομική.

Αν δείτε πέρδικες στ' όνειρο σας, σημαίνει πως οι συνθήκες για την οικονομική σας επιχείρηση θα είναι ευνοϊκές.

Αν δείτε πως τις παγιδεύατε, είναι σημάδι πραγματοποίησης των επιθυμιών σας.

Αν δείτε πως τις σκοτώνατε, σημαίνει ότι θ' αποκτήσετε περιουσία, μέρος της οποίας θα μοιραστεί σε άλλους.

Αν δείτε πως τις τρώγατε, θα σας αποδοθούν τιμές που σας ανήκουν.

Αν δείτε πέρδικες να πετούν, σημαίνει πως το μέλλον κρύβει πολλές υποσχέσεις για σας.
Περιβόλι  Αν δείτε στ' όνειρο σας πως περπατούσατε μέσα σ' ένα όμορφο και περιποιημένο περιβόλι μαζί με το σύντροφο σας, σημαίνει πως ένας μακροχρόνιος δεσμός θα έχει ευχάριστη κατάληξη.

Αν το περιβόλι ήταν γεμάτο με ώριμα φρούτα, σημαίνει πως θ' ανταμειφθείτε για την πίστη σας σ' αυτούς που υπηρετήσατε.
Για τους επιχειρηματίες, είναι σημάδι ότι τα σχέδια τους θα γνωρίσουν πλήρη επιτυχία.

Για τις γυναίκες, αυτό το όνειρο σημαίνει ευτυχισμένο σπιτικό, πιστό σύζυγο και υπάκουα παιδιά.

Αν δείτε πως μέσα στο περιβόλι υπήρχαν γουρούνια που έτρωγαν τα πεσμένα φρούτα, είναι σημάδι πως θα χάσετε ιδιοκτησία στην προσπάθεια σας να διεκδικήσετε κάτι που πραγματικά δεν σας ανήκει.

Αν δείτε πως μαζεύατε ώριμα φρούτα, σημαίνει πως θα έχετε αφθονία αγαθών.

Αν δείτε πως τα φρούτα του περιβολιού ήταν σάπια, σημαίνει πως παρόλη τη χαρά και τον πλούτο, θα ζείτε μέσα στην αθλιότητα.

Αν δείτε πως καθώς περπατούσατε σε περιβόλι πιαστήκατε σε βάτους,σημαίνει πως θ' αντιμετωπίσετε ένα ζηλόφθονο εχθρό, ή αν είστε παντρεμένοι πως θα έχετε ένα σοβαρό καυγά με τον σύντροφο σας.

Αν ονειρευτείτε ένα άγονο περιβόλι, σημαίνει πως θα χάσετε την ευκαιρία ν' ανεβείτε ψηλά.

Αν δείτε γυμνό περιβόλι, σημαίνει πως πρέπει να προσέξετε τον τρόπο διασκέδασης σας.

Αν δείτε ένα καταστρεμμένο από καταιγίδα περιβόλι, σημαίνει πως θα έχετε ανεπιθύμητους επισκέπτες ή καθήκοντα.
ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ: Αν δείτε πως περιγελάτε κάποιον ή κάποιους στον ύπνο σας, σημαίνει πως θα πάθετε πολλές και μεγάλες προσβολές εξ αιτίας του άσχημου χαρακτήρα σας. Το όνειρο σας ειδοποιεί να αλλάξετε τρόπο συμπεριφοράς γιατί θα ζημιωθείτε πολύ στη ζωή σας και θα πέσετε πολύ στην εκτίμηση της κοινωνίας.

Αν δείτε άλλους να περιγελούν κάποιον ή κάποιους και εσείς στενοχωρηθήκατε γι αυτό, σημαίνει ότι θα ευχαριστηθείτε για την δίκαιη τιμωρία κάποιων που έπρεπε να τιμωρηθούν.

Αν είστε γυναίκα και δείτε στον ύπνο σας να σας περιγελούν, αυτό σημαίνει πως θα νιώσετε περηφάνια για τα καλά λόγια που θα ακούσετε για το άτομό σας.

Σ' αυτό θα συμβάλει και η τέλεια συμπεριφορά σας στο περιβάλλον σας.
ΠΕΡΙΔΕΡΑΙΟ:
Για τη γυναίκα που θα ονειρευτεί πως δέχεται ένα περιδέραιο, προβλέπεται ένας ερωτευμένος σύζυγος κι ένα όμορφο σπίτι.

Αν δει πως έχασε ένα περιδέραιο, σημαίνει πως σύντομα θα γευτεί την απογοήτευση

Αν δείτε στον ύπνο σας πως θαυμάζετε σε μια βιτρίνα ένα ωραίο διαμαντένιο περιδέραιο, αυτό σημαίνει ότι αν είστε άνδρας, αποκτάτε την μεγάλη ζωή χωρίς όμως να επιδιώκετε ή να προσπαθείτε να κάνετε κάτι για να ανεβείτε κοινωνικά και οικονομικά.

Αν δείτε σαν άνδρας πως αγοράζετε ένα ακριβό περιδέραιο και το κρατάτε στα χέρια, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε ευχάριστες ειδήσεις για κάτι που περιμένατε με αγωνία. Όλα θα σας πάνε καλά, τόσο στις δουλειές σας όσο και στον έρωτα.

Αν δείτε αυτό το όνειρο και είστε γυναίκα, αυτό σημαίνει ότι 8α έχετε οικογενειακή ευτυχία αν είστε παντρεμένη, αν είστε ανύπαντρη, σημαίνει ότι θα κτίσετε την ευτυχία με τα ίδια σας τα χέρια.

Αν μια γυναίκα δει πως φοράει ακριβό περιδέραιο στο λαιμό της, σημαίνει πως θα στενοχωρηθεί πολύ από την συμπεριφορά φίλων και γνωστών της.

Αν μια κοπέλα δει αυτό πως φοράει περιδέραιο με λευκά κοράλλια, σημαίνει ότι αγνή και άδολη αγάπη θα συναντήσει αυτές τις μέρες.

Αν τα κοράλλια είναι κόκκινα σημαίνει πως θα συνδεθεί ερωτικά με νέο.

Αν μια παντρεμένη γυναίκα δει αυτό το όνειρο, σημαίνει ότι η ευτυχία στην οικογένειά της είναι απέραντη και ακλόνητη.

Αν μια γυναίκα δει περιδέραιο με ωραία μαργαριτάρια, σημαίνει πως θα έχει μεγάλες επιτυχίες στο κοινωνικό της περιβάλλον και θα νιώσει την αγνή και γνήσια φιλία και υποστήριξη από πρόσωπα που δεν τα είχε φανταστεί.

Αν το περιδέραιο είναι χρυσό, σημαίνει ότι θα συνδεθεί ερωτικά με νέο πλούσιο και ο δεσμός τους θα καταλήξει σε γάμο γρήγορο και ευτυχισμένο.

Αν είστε παντρεμένη και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα συνδεθείτε περισσότερο με τον άνδρα σας.

Αν δείτε πως κρατάτε στα χέρια σας ένα μαργαριταρένιο περιδέραιο και αυτό σπάει, αυτό σημαίνει ότι θα συμβεί δυσάρεστο γεγονός και θα στενοχωρηθείτε πολύ.

Για τους ερωτευμένους που θα δουν αυτό το όνειρο σημαίνει διακοπή του δεσμού τους και τους αρραβωνιασμένους χωρισμό.

Αν δείτε ότι φτιάχνετε περιδέραια στον ύπνο σας χωρίς να είναι το επάγγελμά σας αυτό, σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες στη ζωή σας κυρίως στον επαγγελματικό τομέα και όσο πιο ακριβά υλικά χρησιμοποιείτε τόσο μεγάλη θα είναι η επιτυχία σας.

Αν όμως δείτε πως κατασκευάζετε περιδέραια με ψεύτικα υλικά, αυτό σημαίνει πως θα κοιτάξετε να επιβληθείτε με αθέμιτα μέσα.
ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως φοράτε περικεφαλαία και αυτό σας ευχαριστεί, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε πράξεις που θα σας ζημιώσουν και θα σας μειώσουν ηθικά και θα νιώσετε πολύ άσχημα. Πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα αυτόν τον καιρό γιατί θα πληρώσετε ακριβά κατ θα βγείτε μετανιωμένος.

Αν δείτε πως σας φορούν μια περικεφαλαία άλλοι και εσείς την δέχεστε, αυτό σημαίνει πως θα κοιτάξουν να σας γελοιοποιήσουν. Θα πρέπει να προσέξετε πολύ αυτές τις μέρες τις προτάσεις που θα σας κάνουν και να τις εξετάσετε προσεκτικά.
ΠΕΡΙΚΟΚΛΑΔΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι θαυμάζετε μια ολόδροση και ανθισμένη περικοκλάδα, αυτό σημαίνει πως μετά από πολλά μπερδέματα και στενοχώριες θα έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε στις προσπάθειές σας.

Αν όμως δείτε μια περικοκλάδα και σας κάνει εντύπωση το πλέξιμό της στον τοίχο της ή σε ένα δένδρο του κήπου σας, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν μπελάδες και μπλεξίματα και θα πρέπει αυτόν τον καιρό να προσέξετε τις σχέσεις σας και τις υποθέσεις σας ακόμη που εμπιστεύεστε τα μυστικά σας.

Αν φυτεύετε περικοκλάδες, σημαίνει πως θα γίνετε αιτία καυγάδων και θα στενοχωρηθείτε πολύ. Αν δείτε πως σας προσφέρουν περικοκλάδες, σημαίνει πως θα βρεθούν άτομα να σας συμπαρασταθούν στις δύσκολες στιγμές σας.
ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΝΩ ΩΣΗ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως σας περικύκλωσαν άνθρωποι οπλισμένοι με μαχαίρια, πιστόλια κλπ., σημαίνει πως έχετε βρεθεί σε αδιέξοδο και θα πρέπει να προσέξετε πολύ.

Αν σας έχουν περικυκλώσει άγρια θηρία, σημαίνει πως έχετε πολλούς και άσπονδους εχθρούς.

Αν είστε περικυκλωμένος από σκυλιά και αυτά σας προστατεύουν, σημαίνει πως θα βρείτε υποστήριξη πολλών και καλών φίλων.

Αν βρεθείτε στο όνειρό σας περικυκλωμένοι από φίδια, αυτό σημαίνει μεγάλη στενοχώρια από μεγάλη προδοσία που θα σας κάνει πρόσωπο αγαπημένο.

Αν σας έχουν περικυκλώσει φλόγες, σημαίνει μεγάλες οικονομικές δυσκολίες.

Αν είστε περικυκλωμένος από αγκάθια, βάτους κλπ., σημαίνει πως θα απελπιστείτε πολύ αυτόν τον καιρό από αναπάντεχες αναποδιές και από μεγάλες δυσκολίες.
ΠΕΡΙΛΥΠΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως σας συνέβη κάτι το δυσάρεστο και νιώσατε λύπη, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε μια μεγάλη και αναπάντεχη χαρά.

Αν νιώσατε περίλυπος για τον χαμό ενός δικού σας προσώπου, ή για κακές πράξεις του, αυτό σημαίνει πως θα περάσετε μια περίοδο ευχαρίστησης και οικογενειακής ευτυχίας.

Αν δείτε πως νιώσατε περίλυπος γιατί χάσατε χρήματα ή γιατί δεν πηγαίνουν καλά οι δουλειές σας, αυτό σημαίνει πως θα κερδίσετε χρήματα και οι δουλειές σας θα πάνε πολύ καλά.

Αν όμως δείτε πως νιώσατε περίλυπος για την απώλεια κάποιου πολύτιμου αντικειμένου, αυτό σημαίνει πως θα νιώσετε χαρά γιατί θα αγαπήσετε με πρόσωπο που είχατε μαλώσει παλιά από την άσχημη συμπεριφορά τον.

Αν όμως δείτε πως αόριστα νιώσατε λύπη και δεν μπορείτε να προσδιορίσετε το λόγο, αυτό σημαίνει πως στην πραγματικότητα ίσως νιώσετε μια ανασφάλεια και αυτό είναι συσχετισμένο με το όνειρό σας.

Αν όμως δεν νιώθετε ανασφάλεια στην πραγματικότητα και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως κάποια στενοχώρια θα σας βρει και αιτία θα είστε εσείς οι ίδιοι.

Αν είστε γυναίκα και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα νιώσετε χαρά γιατί θα αισθανθείτε έμπρακτα την εκτίμηση του κόσμου.

Αν είναι νέα κοπέλα και δει πως είναι λυπημένη από την άσχημη συμπεριφορά του αγαπημένου της προσώπου, αυτό σημαίνει πως το αγαπημένο της πρόσωπο θα της δείξει έμπρακτα την αγάπη τον.
ΠΕΡΙΜΕΝΩ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως περιμένετε κάποιον να έλθει κι αυτός αργεί και νιώσετε ανησυχία, σημαίνει πως κάτι βαραίνει την συνείδησή σας και νιώθετε ενοχές.

Αν δείτε να έρχεται έστω και καθυστερημένα, σημαίνει πως θα συμφιλιωθείτε με κάποιον που είχατε μαλώσει παλιά.

Αν δείτε ότι περιμένετε να σας έλθουν χρήματα και δεν έρχονται, σημαίνει πως θα κλείσετε κάποιους παλιούς λογαριασμούς προς όφελός σας.

Αν περιμένετε να πάρετε γράμμα και δείτε ότι το πήρατε, σημαίνει πως θα πρέπει να δείτε κάποιον παλιό φίλο ή συνεργάτη σας γιατί κάτι έχετε να ωφεληθείτε.

Αν δείτε πως περιμένετε στη γωνιά ενός δρόμου ή σε ένα σκοτεινό μέρος για κάποιο ραντεβού, σημαίνει πως ασχολείστε με άσκοπα πράγματα και θα σας βγει σε κακό.
ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως αποκτήσατε περιουσία κτηματική και νιώθετε ικανοποίηση και ευχαρίστηση, σημαίνει πως σας περιμένουν καταστροφές και συμφορές.

Αν είναι και δείτε πως ήταν χρήματα πολλά, σημαίνει φτώχεια και μιζέρια και το φταίξιμο θα είναι δικό σας γιατί δεν βαδίζετε και δεν ενεργείτε σωστά.

Αν όμως δείτε πως είχατε περιουσία είτε κτηματική είτε χρηματική και την χάσατε, τότε να κοιτάξετε την τύχη σας σε λαχείο, σας πέφτουν χρήματα.

Αν δείτε πως μοιράζετε την περιουσία σας μεταξύ των συγγενών σας, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν μεγάλα μπερδέματα και φασαρίες στην οικογένειά σας.

Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι περιέρχεται στη κατοχή σας μεγάλη περιουσία, σημαίνει ότι θα λάβετε αυτή την κληρονομιά στο μέλλον, αλλά εντελώς διαφορετικά απ' ό,τι περιμένατε.

Για μια νέα γυναίκα, σημαίνει ότι η κληρονομιά που θα πάρει θα είναι απογοητευτική, θα πρέπει να ζήσει με οικονομία, γιατί θα κληρονομήσει φτωχό σύζυγο και πολλά παιδιά.
ΠΕΡ1ΠΑΤΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως κάνετε περίπατο μόνοι σας σε κάποιο έρημο μέρος και αυτό σας προξενεί φόβο, σημαίνει πως θα έχετε μια μεγάλη παρεξήγηση μεταξύ των πιο' καλών σας φίλων.

Αν κάνετε περίπατο σε ένα ωραίο πάρκο καταπράσινο και ολάνθιστο, σημαίνει ότι θα νιώσετε χαρά και ικανοποίηση γιατί θα τελειώσει μια άσχημη κατάσταση που έχετε στο περιβάλλον σας.

Αν είστε άνδρας παντρεμένος και δείτε ότι κάνετε περίπατο με μια παντρεμένη γυναίκα, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να προσέξετε τη γυναίκα σας γιατί σας απατά.

Αν είστε παντρεμένος και δείτε πως πήγατε περίπατο με νέα κοπέλα, αυτό σημαίνει πως κυνηγάτε εφήμερες περιπέτειες και δεν θα σας βγει σε καλό.

Αν μια γυναίκα δει πως βγήκε περίπατο μόνη της, σημαίνει πως θα νιώσει τη γκρίνια των δικών της εξ αιτίας της συμπεριφοράς της.

Αν δει ότι πηγαίνει περίπατο με φίλη της, σημαίνει πως θα αντιμετωπίσει πολλά κουτσομπολιά εις βάρος της.

Αν είστε άνδρας και κάνετε περίπατο με φιλικά πρόσωπα, αυτό σημαίνει πως οι δουλειές σας θα πανε πολύ καλά.

Αν κάνετε περίπατο με άγνωστα άτομα, σημαίνει πως θα σας εξαπατήσουν, θα σας καταχραστούν και πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα.

Αν είστε νέα κοπέλα και δείτε να κάνετε περίπατο με το πρόσωπο που αγαπάτε, σας περιμένουν ευχάριστες ειδήσεις και γάμος.

Αν δείτε πως πήγατε περίπατο με ηλικιωμένο άτομο, σημαίνει χρήματα, υποστήριξη και προκοπή.

Αν δείτε πως πηγαίνετε περίπατο με μικρό παιδί, κάποια στενοχώρια θα πάρετε αυτές τις μέρες.

Αν είστε νέος-α και δείτε πως πηγαίνετε περίπατο με πρόσωπο άγνωστο σας τον αντίθετου φύλου, αυτό σημαίνει πως θα περάσετε μια ευχάριστη ερωτική περιπέτεια αλλά περαστική.

Αν πάλι πήγατε περίπατο με άλογο, σημαίνει μεγάλη επιτυχία και ειδικά αν το άλογο είναι άσπρο.

Αν πηγαίνετε με ένα αμάξι της παλιάς εποχής, αυτό σημαίνει ευχάριστη ερωτική συνάντηση με αγαπημένο σας πρόσωπο από το παρελθόν.

Κακό είναι το όνειρο αν είστε άρρωστος και δείτε πως πήγατε περίπατο, η κατάστασή σας θα χειροτερέψει.

Αν δείτε στ' όνειρο σας πως κάνατε περίπατο, σημαίνει πως θ' ασχοληθείτε με υποθέσεις που χρειάζονται ενεργητικότητα και που θα αφήσουν κέρδος.

Αν δείτε άλλους να κάνουν περίπατο, σημαίνει πως θ' αντιμετωπίσετε εχθρούς στις υποθέσεις σας.
ΠΕΡΙΠΛΟΚΕΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως σας βρήκαν διάφορες περιπλοκές και νιώσατε στενοχωρημένοι, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν γεγονότα που θα σας στενοχωρήσουν πολύ.

Αν δείτε πως κάποια υπόθεσή σας περιπλέχτηκε, σημαίνει ότι θα έχετε μπερδέματα και οικονομικές δυσκολίες.
ΠΕΡΙΠΝΕΥΜΟΝΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι σας έπιασε περιπνευμονία χωρίς όμως να υπήρχε καμιά αιτία οργανική πριν κοιμηθείτε, αυτό σημαίνει πως δεν θα πάνε καλά οι αισθηματικές σας υποθέσεις και θα στενοχωρηθείτε πολύ.

Αν δείτε πως θεραπευτήκατε από περιπνευμονία τότε κάθε παρεξήγηση με το αγαπημένο σας πρόσωπο θα έχει καλό τέλος.
ΠΕΡΙΠΟΛΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως γίνεται περιπολία στην πόλη σας κι αυτό σας προξενεί σιγουριά και ασφάλεια, αυτό σημαίνει πως δεν πρέπει να ανησυχείτε γιατί όλα θα πάνε καλά και θα βρείτε υποστήριξη από πρόσωπα που δεν το περιμένατε.

Αν όμως δείτε πως περνάει περίπολος δίπλα σας χωρίς κανένα λόγο, αυτό σημαίνει πως θα μαλώσετε και θα παρεξηγηθείτε με πρόσωπο πολύ αγαπητό σας.

Αν η περίπολος που θα δείτε έρχεται προς το σπίτι σας ή το γραφείο σας, αυτό σημαίνει φασαρίες και μπερδέματα με την οικογένειά σας ή με τους συναδέλφους σας ή τους συνεργάτες σας.

Αν δείτε πως σας συνέλαβε μια περίπολος, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν δυσάρεστες καταστάσεις και θα στενοχωρηθείτε πολύ.

Αν δείτε πως είστε και εσείς μέλος της περιπόλου, σημαίνει πως θα πρέπει να προσέξετε πάρα πολύ αυτόν τον καιρό γιατί θα μπλέξετε άσχημα με το περιβάλλον σας και θα στενοχωρηθείτε πολύ. αν μια γυναίκα δει το όνειρο αυτό, σημαίνει πως θα μπλέξει σε δυσάρεστες καταστάσεις εξ αιτίας της κακής συμπεριφοράς της.

Αν μια κοπέλα δει πως την συνέλαβε μια περίπολος και την πήγαινε συνοδεία, αυτό σημαίνει πως θα βρεθούν άτομα να την υποστηρίξουνε σε μια δύσκολή της στιγμή.
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ: Αν δείτε στον ύπνο σας ένα περίπτερο εξοχικό σε ωραία τοποθεσία, και η θέα τον σας προξενεί ευχαρίστηση, αυτό σημαίνει πως θα ζηλέψετε για την ευτυχία άλλων.

Αν δείτε πως μένατε σε ένα τέτοια περίπτερο, αυτό σημαίνει πως μια περαστική και ωραία αισθηματική περιπέτεια θα σας μείνει αξέχαστη, αλλά θα κρατήσει λίγο.

Αν δείτε ένα συνηθισμένο περίπτερο και δείτε πως αγοράζετε κάτι, αυτό σημαίνει πως δεν πρέπει να περιμένετε πολλά πράγματα από τη δουλειά σας.

Αν όμως το περίπτερο το δείτε γεμάτο εμπορεύματα και παιχνίδια, θα έχετε μια καλή πρόταση συνεργασίας και θα πρέπει να την χειριστείτε σωστά για να έχετε όφελος. Σκεφτείτε και πράξτε σωστά.
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Αν δείτε στον ύπνο σας ένα κάτασπρο και ζωηρό περιστέρι, είναι μήνυμα χαράς, ευτυχίας και ευημερίας.

Αν είστε νέος-α και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει ευχάριστες ειδήσεις, γρήγορο και ευτυχισμένο γάμο. Το μαύρο περιστέρι σημαίνει επιτυχία αλλά θα κοπιάσετε πολύ για να πετύχετε τους σκοπούς σας και τις επιδιώξεις σας.

Αν το περιστέρι το δείτε να πετά στον ουρανό, σημαίνει πως θα πάρετε ευχάριστα νέα για κάτι που περιμένατε από καιρό τώρα θα πραγματοποιηθεί.

Αν δείτε πολλά περιστέρια μαζί είτε να πετούν, είτε να είναι σε μια πλατεία, ή χωράφι, σημαίνει για σας πρόοδο, ευημερία, ευτυχία και χαρά.

Για τους νέους-ες σημαίνει αποκατάσταση και έρωτα που θα καταλήξει σε έναν πετυχημένο γάμο.

Για όλους σημαίνει επιτυχίες παντού και αν είστε εμπορευόμενοι μην διστάσετε να ρισκάρετε σε οποιαδήποτε επιχείρηση.

Η επιτυχία σας είναι σίγουρα εξασφαλισμένη, η τύχη είναι με το μέρος σας, αγοράστε και κανένα λαχείο. Αν δείτε πως πιάσατε ένα περιστέρι και το κρατάτε στα χέρια σας, να είστε σίγουροι τόσο για την καλή σας τύχη, όσο και για την ευτυχία που θα νιώσετε βλέποντας να τα όνειρά σας να πραγματοποιούνται, οι σχέσεις σας με τους άλλους ανθρώπους να είναι τέλειες και να νιώσετε την μεγάλη υποστήριξη συγγενών και φίλων.

Για τους νέους-ες το περιστέρι που θα δουν να κρατάνε στα χέρια τους είναι επιτυχία στη ζωή τους και την ευτυχία που θα βρουν κοντά στο πρόσωπο που αγαπάνε και που θα γίνουν ένα ευτυχισμένο ζευγάρι. Αν δείτε πως σκοτώνετε περιστέρια με ντουφέκι, σημαίνει για σας πως όσο κι αν η τύχη και η ευτυχία ήλθαν κοντά σας, θα τα καταστρέψετε όλα με τα ίδια σας τα χέρια.

Αν δείτε πως σφάζετε περιστέρι ή περιστέρια, αυτό σημαίνει πως θα φερθείτε με αχαριστία και αγνωμοσύνη σε άνθρωπο ή ανθρώπους που σας ευεργέτησαν ή θα κοιτάξετε να τους εκμεταλλευτείτε με τον χειρότερο τρόπο. θα δείξετε εγωισμό και θα φερθείτε πολύ σκληρά και ανάξια σε άτομο ή άτομα που έτυχε να έχουν την ανάγκη σας και αργά ή γρήγορα θα το μετανιώσετε πολύ.

Αν δείτε πως τρωτε στο τραπέζι σας περιστέρια, αυτό σημαίνει πλούτη, ευτυχία και οικογενειακή γαλήνη. Για δε τους ανύπαντρους πλούσιο και ευτυχισμένο γάμο.

Αν δείτε πως μαδάτε περιστέρι, αυτό σημαίνει πως θα σας περιφρονήσει o κόσμος με τις παράνομες ενέργειές σας εις βάρος άλλων.

Αν τέλος δείτε περιστέρια να μαλώνουν μεταξύ τους να περιμένετε να αντικρίσετε την αχαριστία από πρόσωπα που τα είχατε ευεργετήσει.

Αν δείτε περιστέρια να ζευγαρώνουν αυτό σημαίνει πως θα ζήσετε ευτυχισμένες μέρες κοντά στο πρόσωπο που αγαπάτε. Κακό είναι αν δείτε ψόφια περιστέρια ή να πέφτουν ψόφια από τον ουρανό.

Περιστέρια  Αν δείτε στ' όνειρο σας περιστέρια που γουργουρίζουν στις φωλιές τους, προβλέπεται οικογενειακή γαλήνη και καλά παιδιά.

Για μια κοπέλα, αυτό το όνειρο προμηνά ένα γρήγορο και άνετο γάμο.

Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι παίρνατε μέρος σε αγώνα σκοποβολής, όπου στύχος ήταν περιστέρια, σημαίνει πως, ο σκληρύς χαρακτήρας σας θα εμφανιστεί στις συναλλαγές σας και πως πρέπει να προφυλαχτείτε από διασκεδάσεις χαμηλού επιπέδου.

Αν δείτε περιστέρια να πετούν, σημαίνει ελευθερία και ίσως νέα από κάποιον που λείπει. 

Αν δείτε περιστέρια να ζευγαρώνουν και να χτίζουν φωλιές, προβλέπεται ειρήνη και χαρούμενη οικογενειακή ζωή, άπου τα παιδιά θα είναι υπάκουα και η ευτυχία θ' αγκαλιάζει τους πάντες.

 Το ν' ακούσετε στ' όνειρύ σας το θλιβερό τιτίβισμα περιστεριών, συνήθως είναι προμήνυμα θανάτου ένας πατέρα.

Αν δείτε σκοτωμένο περιστέρι, προβλέπεται χωρισμός ζευγαριού από απιστία ή θάνατο.

Άσπρα περιστέρια, σημαίνουν αφθονία και πιστούς φίλους.
Περιφρόνηση Αν ονειρευτείτε ότι περιφρονήσατε δικαστήριο, σημαίνει ότι έχετε διαπράξει εμπορική και κοινωνική αδιακρισία, πράγμα που δεν έπρεπε να κάμετε.
Αν ονειρευτείτε πως άλλοι σας περιφρόνησαν, θα επιτύχετε να κερδίσετε τον ύψιστο σεβασμό, και θα αποχτήσετε ευημερία και ευτυχία.

Αν όμως αξίζατε την περιφρόνηση, μπορείτε να περιμένετε την εκδίωξη σας από τη δουλειά ή τους κοινωνικούς κύκλους.

Αν δείτε πως περιφρονήσατε κάποιο φίλο σας ή ένα οποιοδήποτε άτομο, σημαίνει πως δεν θα μπορέσετε να βρείτε την ευτυχία λόγω του δύστροπου και αντιπαθητικού χαρακτήρα σας.
Περούκα Αν δείτε ότι φορούσατε περούκα, σύντομα θα βρεθείτε εμπρός σε αναπάντεχες αλλαγές.

Το χάσιμο περούκας σημαίνει πως οι εχθροί σας θα ικανοποιηθούν από κάποιο πάθημα σας.

Αν δείτε άλλους να φοράνε περούκα, σημαίνει συνωμοσία σε βάρος σας.
Περπάτημα Αν δείτε ση' όνειρο σας ότι περπατάτε μέσα από νερά καθαρά, προβλέπονται φευγαλέες αλλά δυνατές χαρές.

Αν το νερό ήταν λασπερό, προμηνύεται κίνδυνος αρρώστιας ή κάποια θλιβερή εμπειρία.

Αν ονειρευτείτε παιδάκια να περπατάνε μέσα από καθαρά νερά, είναι ένα όνειρο ευοίωνο που προμηνά ευνοϊκές επιχειρήσεις.

Για μια νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί ότι περπατά σε καθαρά αφρισμένα νερά, προβλέπεται πως γρήγορα θα αποχτήσει ό,τι επιθυμεί η ψυχή της.
Περπάτημα σε ανώμαλο δρόμο και δύσκολα μονοπάτια σημαίνει στενοχώριες και μπερδέματα στις εμπορικές επιχειρήσεις.

Περπάτημα σε ευχάριστους δρόμους σημαίνει επιτυχία και καλή τύχη.

Αν ονειρευτείτε πως περπατούσατε τη νύχτα, δεν είναι καλός οιωνός.

Για μια νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί πως περπατούσε γρήγορα, είναι προμήνυμα κληρονομιάς και απόκτησης επιθυμητού αντικειμένου.
Πέσιμο Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι πέφτατε και ότι είσαστε πολύ φοβισμένοι, σημαίνει ότι θα κάνετε ένα μεγάλο αγώνα από τον οποίο θα βγείτε κερδισμένοι σε τιμές και πλούτη.

Αν όμως δείτε ότι πληγωθήκατε την ώρα της πτώσης, θα υποστείτε ταλαιπωρίες και θα χάσετε φίλους.
Πέστροφα Αν δείτε πέστροφες στ' όνειρο σας, είναι σημάδι ευημερίας.

Το να δείτε ότι τρώγατε πέστροφες, σημαίνει ευτυχισμένες καταστάσεις.

Αν ονειρευτείτε ότι ψαρεύατε με αγκίστρι και πιάσατε πέστροφα, αυτό είναι ένδειξη σίγουρης επιτυχίας και ικανότητας.

Αν δείτε πως σας βγήκε από το αγκίστρι και έπεσε πίσω στο νερό, είναι σημάδι πως η ευτυχία δεν θα κρατήσει για πολύ.

Το να ονειρευτείτε ότι πιάνατε πέστροφες με δίχτυ, είναι προμήνυμα μεγάλης ευημερίας.
ΠΕΤΑΓΜΑ ΠΕΤΩ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως πετάτε πράγματα άχρηστα και καθαρίζετε το χώρο στο σπίτι σας, στο γραφείο ή στον κήπο σας, αυτό σημαίνει για σας απαλλαγή από πολύ δυσάρεστες καταστάσεις. Θα ξεκινήσετε κάτι το νέο, το καινούργιο και νέες βάσεις θα φτιάξετε για να προχωρήσετε στη ζωή.

Κακό είναι αν δείτε πως πετάτε πράγματα χρήσιμα και που η σημασία τους, το μήνυμά τους είναι καλό. Αν δείτε πουλί να πετά στον ουρανό, αυτό είναι ότι ευχάριστη είδηση θα πάρετε για τις δουλειές σας και για κάτι που περιμένατε.

Αν δείτε αγγέλους να πετούν ντυμένοι στα λευκά, σημαίνει πως θα έλθει η ευτυχία, η χαρά στο σπίτι σας.

Για τους ανύπαντρους τόσο το πουλί, όσο και οι άγγελοι είναι η ευτυχία που θα νιώσουν στον έρωτα και στο γάμο τους.

Αν δείτε πως πετάτε ψηλά μόνοι σας χωρίς φτερά, αυτό σημαίνει πως τα βάσανά σας θα πάρουν τέλος, οι δουλειές σας θα πάνε καλά, και η ευτυχία θα γεμίσει εσάς και την οικογένειά σας.

Αν δείτε πως πετάτε ψηλά και κάτω βλέπετε μια πόλη αυτό σημαίνει πως η επιτυχία σας θα στενοχωρήσει πολλούς.

Αν δείτε άλλους να πετούν ψηλά, αυτό σημαίνει πως δεν πρέπει να εμπιστευτείτε κανέναν γιατί όλοι θα προσπαθήσουν να σας ξεγελάσουν με ψεύτικες υποσχέσεις και με λόγια φανταχτερά.

Τέλος αν δείτε πως πετούν ζώα, αυτό σημαίνει πως θα νιώσετε μεγάλες απογοητεύσεις και θα γίνουν πράγματα αλλόκοτα που δεν τα είχατε ποτέ σας φανταστεί.
Πέταγμα Αν ονειρευτείτε πως πετούσατε ψηλά στην ατμόσφαιρα, σημαίνει πως η συζυγική σας ζωή θα αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα.

Αν δείτε πως πετούσατε χαμηλά, σχεδόν κοντά στο έδαφος, σημαίνει αρρώστια και δύσκολες καταστάσεις, που όμως θα τις ξεπεράσετε τελικά.

Αν δείτε πως πετούσατε πάνω από λασπόνερα, σημαίνει πως πρέ-πει να προσέξετε τις προσωπικές σας υποθέσεις, γιατί σας τριγυρίζουν εχθροί.

Αν δείτε πως πετούσατε πάνω από ερείπια, σημαίνει πως η τύχη δεν σας βοηθά και πως το περιβάλλον σας είναι δυσάρεστο.

Αν παρατηρήσατε πράσινα δέντρα και βλάστηση από κάτω σας, την ώρα που πετούσατε, θα υποφέρετε από προσωρινή ανησυχία, αλλά μετά σας περιμένει ευημερία.

Αν ονειρευτείτε πως βλέπατε τον ήλιο την ώρα που πετούσατε, σημαίνει πως οι επιχειρήσεις σας θα πάνε καλά, παρόλο που εσείς δεν το πιστεύετε.

Αν δείτε πως πετούσατε στο διάστημα περνώντας το φεγγάρι και τους άλλους πλανήτες, σημαίνει πως έρχονται λιμοί, πόλεμοι και. προβλήματα κάθε λογής.

Αν δείτε πως πετούσατε με μαύρα φτερά, σημαίνει πως θα δοκιμάσετε πικρές απογοητεύσεις.

Αν πέσατε την ώρα που πετούσατε, είναι σημάδι πως σας περιμένει αποτυχία.

Αν όμως ξυπνήσατε την ώρα που πέφτατε, σημαίνει πως θα μπορέσετε να σωθείτε από την αποτυχία. Για ένα νέο άντρα που θα ονειρευτεί πως πετά με άσπρα φτερά πάνω από πράσινη βλάστηση, σημαίνει πρόοδος στις επιχειρήσεις του και επιτυχία στην αγάπη. Αυτό το όνειρο συνήθως είναι σημάδι αυξανόμενης ευημερίας και εκπλήρωσης των επιθυμιών.

Αν η βλάστηση είναι καταστρεμμένη ή καμένη, σημαίνει πως θ' αντιμετωπίσετε εμπόδια στην εκπλήρωση των σκοπών σας. Τελικά θα έχει επιτυχία, αλλά όχι ιδιαίτερα μεγάλη.

Για μια νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί πως πετά από πόλη σε πόλη και «προσγειώνεται» πάνω σε καμπαναριά εκκλησιών, προμηνύεται πως θα της δοθεί η ευκαιρία να πολεμήσει για τα δικαιώματα της στον έρωτα και την αγάπη, θα απειληθεί από μια περίοδο κακής υγείας και ίσως κάποιος δικός της πεθάνει αργότερα.

Αν ονειρευτεί πως πυροβολείται την ώρα που πετά, σημαίνει πως οι εχθροί της θα προσπαθήσουν να εμποδίσουν την άνοδο και την ευημερία της.
ΠΕΤΑΛΟ: Αν ονειρευτείτε πέταλο, σημαίνει πρόοδο στις επιχειρήσεις και τυχερούς δεσμούς για τις γυναίκες. Αν το δείτε σπασμένο, προβλέπεται κακή τύχη και αρρώστια.

Αν δείτε ένα πέταλο να κρέμεται σε φράχτη, σημαίνει πως τα ενδιαφέροντα σας θα φθάσουν μακρύτερα απ' όσο περιμένατε.

Αν δείτε πως βρήκατε πέταλο στο δρόμο, σημαίνει πως θα έχετε κέρδος από κει που δεν το περιμένατε.  

Αν δείτε στον ύπνο σας πως βρήκατε ένα πέταλο όπως και να ήταν αυτό, σημαίνει πως θα έχετε τη τύχη με το μέρος σας αυτόν τον καιρό με ότι καταπιαστείτε θα σημειώσει μεγάλη επιτυχία. θα σας συμβούν γεγονότα πολύ ευχάριστα που δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας. θα βρείτε υποστήριξη από παντού. Όλοι θα ζητούν την παρέα σας και θα προσφερθούν να σας βοηθήσουν.

Για τους νέους-ες που θα δουν αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα κάνουν μια μεγάλη ερωτική επιτυχία. Ένας ευτυχισμένος ερωτικός δεσμός είναι το μήνυμα του ονείρου αυτού καθώς και μια ευκαιρία για κοινωνική και επαγγελματική αποκατάσταση.
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πεταλούδα, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε μήνυμα σύντομα από κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο που σας αγαπά.

Αν έρχεται πετώντας προς το μέρος σας, να περιμένετε σύντομα να συμβεί αυτό.

Αν δείτε να σας τριγυρίζουν πεταλούδες πετώντας γύρω σας ή μπροστά σας, αν γίνονται ενοχλητικές σημαίνει πως θα κάνετε άσκοπα λόγια και αλόγιστες πράξεις που θα στενοχωρηθείτε πολύ με τους γύρω σας.

Αν όμως δείτε πεταλούδες πολύχρωμες να πετούν σε καταπράσινο λιβάδι και σας προξενεί ευχαρίστηση το πέταγμά τους και τα ωραία χρώματα των φτερών τους, σημαίνει πως θα νιώσετε ευχάριστη ερωτική περιπέτεια που δεν θα κρατήσει όμως πολύ.

Αν δείτε πως πιάνετε στα χέρια σας μια πεταλούδα και έμεινε το χρώμα των φτερών της στα χέρια σας, αυτό σημαίνει πως θα σας μείνει βαθιά χαραγμένη μέσα σας κάποια γρήγορη και ευχάριστη ερωτική σας στιγμή.

Αν δείτε στον ύπνο σας μια πεταλούδα ανάμεσα σε άνθη και πράσινα χόρτα, είναι ένδειξη ευημερίας και καλών επιτευγμάτων.

Αν δείτε πεταλούδες να πετούν εδώ κι εκεί, σημαίνει πως θα λάβετε ειδήσεις για φίλους που απουσιάζουν, με γράμμα, ή από κάποιον που τους είδε.

Για μια νέα γυναίκα, η πεταλούδα είναι σημάδι ευτυχισμένου έρωτα που θα επιστεγαστεί με μια ισόβια ένωση.
ΠΕΤΑΛΩΜΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως πεταλώνατε άλογο, μουλάρι, ή γαϊδούρι, αυτό σημαίνει πως θα σας βρούνε μεγάλες στενοχώριες αν τα ζωντανά αυτά είναι δικά σας.

Αν πεταλώνατε ξένα ζωντανά, χωρίς να παίρνετε αμοιβή γι αυτό, σημαίνει πως θα κάνετε κάποιον να στενοχωρηθεί πολύ.

Αν είστε γυναίκα και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει για σας πως θα στενοχωρηθείτε πολύ γιατί θα πάρετε χαμπάρι ότι σας πρόδιδε το αγαπημένο σας πρόσωπο χωρίς να μπορέσετε να αντιδράσετε.

Αν δείτε πως πεταλώνατε άγρια θηρία και αυτά δέχονταν το πετάλωμα, αυτό σημαίνει πως θα μπορέσετε να επιβληθείτε στους εχθρούς σας και δεν θα μπορέσουν να σας κάνουν κανένα κακό.

Αν είστε γυναίκα και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα εξουδετερώσετε επικίνδυνο ερωτικό σας αντίπαλο. Αν δείτε να πεταλώνουν άλογα, αυτό σημαίνει ότι θα αποφύγετε ύπουλες ενέργειες εχθρών ή αντιπάλων σας και δεν θα μπορέσουν να σας βλάψουν.
ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ (ΑΛΜΠΑΝΗΣ): Αν δείτε στον ύπνο σας να κάνετε τον πεταλωτή χωρίς να έχετε καμία σχέση με το επάγγελμα αυτό, σημαίνει πως θα μπορέσετε να επιβληθείτε στον επαγγελματικό και κοινωνικό τομέα. θα καταφέρετε να υπερνικήσετε τα μεγάλα εμπόδια που θα σας παρουσιαστούν αφού όμως κοπιάσετε πολύ.

Πολύ καλό θα είναι για σας το όνειρο αυτό αν δείτε πως σας έφεραν πολλά άλογα μαζί για να τα πεταλώσετε.
Πετεινού λάλημα  Αν ονειρευτείτε πως ακούσατε πετεινό να λαλεί το πρωί, είναι καλό σημάδι.

Αν είστε μόνος (-η), σημαίνει πρώιμο γάμο και πλούσιο νοικοκυριό.

Αν ονειρευτείτε πως ακούσατε πετεινό τη νύχτα, είναι απελπισία και θα ακολουθήσουν γεγονότα που θα σας κάμουν να κλάψετε.
Αν ονειρευτήκατε πως είδατε κοκορομαχία, θα εγκαταλείψετε την οικογένεια σας εξαιτίας φιλονεικιών και απιστίας. Αυτό το όνειρο συνήθως αναγγέλλει κάποια απροσδόκητα και θλιβερά γεγονότα.

Ο πετεινός ειδοποίησε τον απόστολο Πέτρο όταν επρόκειτο να απαρνηθεί τον Χριστό. Μπορεί επίσης να σας ειδοποιήσει σε όνειρο όταν οι παγίδες των εγκόσμιων πραγμάτων σας έχουν εκτρέψει από τον «ίσιο δρόμο» της θεϊκής σοφίας.
ΠΕΤΡΑ ΠΕΤΡΕΣ: Αν δείτε στο όνειρό σας πέτρα ή πέτρες, αυτό σημαίνει εμπόδια και στενοχώριες που θα περάσετε αυτόν τον καιρό.

Αν δείτε μια πέτρα να σας εμποδίζει και να σας κάνει αδιάβατο το δρόμο σας, σημαίνει πως κάτι δεν θα πάει καλά αυτές τις μέρες στη δουλειά σας και θα σας ανατρέψει πολλά από τα σχέδιά σας τα οποία δεν θα υλοποιηθούν και θα στενοχωρηθείτε.

Αν όμως δείτε πως καταφέρατε και μετακομίσατε αυτήν την πέτρα, αυτό σημαίνει πως θα καταβάλετε μεγάλες προσπάθειες για προχωρήσετε για να πετύχετε.

Αν δείτε πως σηκώνετε πέτρα ή πέτρες, σημαίνει για σας βάσανα και ευθύνες ότι θα σας βρουν αυτόν τον καιρό.

Αν δείτε ότι σας πετροβολούν και σας πετυχαίνουν, αυτό σημαίνει πως και λόγια άσχημα θα ακούσετε και αρρώστια θα σας απειλήσει.

Αν όμως δεν σας πετύχει, τότε σημαίνει ότι κανείς δεν θα μπορέσει να σας βλάψει.

Αν ρίχνετε εσείς πέτρα ή πέτρες σε άλλους, σημαίνει ότι με ύπουλα μέσα θα κοιτάξετε να βλάψετε άλλα άτομα.

Αν δείτε ότι μια πέτρα που κρατούσατε στα χέρια σας ξέφυγε, αυτό σημαίνει πως θα φερθείτε λογικά γιατί θα σας φύγουν από πάνω σας ευθύνες και στενοχώριες.

Αν δείτε πως ρίχνετε πέτρες στο σπίτι σας, σημαίνει πως θα προξενήσετε ζημιά με την συμπεριφορά σας στην οικογένειά σας. Αν δείτε ότι έπεσε πέτρα στη σκεπή του σπιτιού σας και προξένησε ζημιές, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν μεγάλες στενοχώριες.
ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ: Αν δείτε στον ύπνο σας πετρέλαιο, σημαίνει ότι θα σας βρουν δυσάρεστα γεγονότα.

Αν όμως δείτε πως χρησιμοποιήσατε πετρέλαιο για να ανάψετε φωτιά κι αυτή άναβε χωρίς όμως να βγάζει καπνούς, σημαίνει πως θα στενοχωρήσει κάτι κι εσείς θα βρείτε τον τρόπο να αποφύγετε την στενοχώρια και να σας βγει σε καλό.

Αν το δείτε σε ένα μεγάλο δοχείο και το κλείνετε για να μην μυρίζει, θα προσπαθήσετε να απομονώσετε τις στενοχώριες κι αυτό θα είναι καλό για σας. Κακό είναι το όνειρο αν δείτε πως αλείφεστε με πετρέλαιο ή το πίνετε.
ΠΕΤΣΕΤΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως αγοράζετε πετσέτα ή πετσέτες και σας κάνει εντύπωση η καθαριότητά τους και η καλή τους εμφάνιση, σημαίνει πως θα σας βρουν ευτυχισμένες μέρες.

Αν τις πηγαίνετε σπίτι σας και με χαρά τις τοποθετείτε στη θέση τους, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν ευτυχισμένες μέρες στην οικογένειά σας. Πιο καλό είναι το όνειρο αν δείτε πως αντικαθιστάτε τις παλιές σας πετσέτες με καινούργιες, αυτό σημαίνει ότι η περίοδος της ανέχειας που σας βασάνιζε πέρασε και άλλη εποχή χαρούμενη διαγράφεται για σας.

Αν δείτε ότι χρησιμοποιείτε καινούργια πετσέτα για να σκουπιστείτε, σημαίνει πως χάρη στη δυναμικότητά σας και στις δυνατότητές σας θα πετύχετε στη ζωή σας.

Αν δείτε ότι πήγατε για μπάνιο και διαλέξατε μια μεγάλη πετσέτα πεντακάθαρη για να την χρησιμοποιήσετε, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε ταξίδι για εμπορικούς λόγους και θα σημειώσετε μεγάλη επιτυχία.

Κακό είναι αν δείτε ότι πήρατε στα χέρια σας μια βρώμικη πετσέτα για να σκουπιστείτε, σας περιμένουν οικονομικές δυσχέρειες, στενοχώριες και γρουσουζιές.

Αν δείτε μια σχισμένη πετσέτα, αυτό σημαίνει πως πρέπει να προσέξετε γιατί σας περιμένουν καταστροφές.

Αν μια κοπέλα δει πως πλένει πετσέτες, τις σιδερώνει και τις τακτοποιεί, σημαίνει πως θα κάνει γρήγορα έναν καλό και πετυχημένο γάμο.

Αν δείτε πως πλένετε πετσέτες βρώμικες ή πετάτε τις σχισμένες, αυτό σημαίνει πως θα γλιτώσετε από πολλές καταστροφές χάρη στον δυναμικό σας χαρακτήρα.

Αν δείτε στ' όνειρο σας πετσέτες, σημαίνει ζωηρές διασκεδάσεις στις οποίες θα παίξετε κύριο ρόλο.
Αν μια γυναίκα δει στον ύπνο της λερωμένες πετσέτες, σημαίνει πως θα θιγεί από προσβλητική συμπεριφορά άλλων.
ΠΕΤΣΙ: Αν δείτε να κρατάτε ένα πετσί στα χέρια σας και έχετε τη σκέψη ότι το επεξεργάζεστε εσείς και το γυαλίζετε, αυτό σημαίνει πως όποια δουλειά κι αν κάνετε θα βγάλετε πολλά χρήματα.

Αν δε δείτε πως στα έπιπλά σας, στο γραφείο σας, στην καρέκλα σας τοποθετούσατε ένα τέτοιο πετσί, αυτό σημαίνει πως θα σας βρει μεγάλη τύχη αυτόν τον καιρό.

Το ίδιο καλό είναι αν δείτε πως αγοράζετε ένα τέτοιο πετσί που η όψη του σας ευχαριστούσε.

Αν δείτε πετσί φιδιού και σας κάνει εντύπωση, θα πρέπει να προσέξετε πολύ γιατί θα σας βρουν μεγάλες φασαρίες από ύπουλες καταστάσεις που σας έχουν ετοιμάσει βρωμερά κυκλώματα που έχετε πέσει αυτόν τον καιρό.
ΠΕΥΚΟ: Αν δείτε στον ύπνο σας ένα πεύκο ολόδροσο και ζωηρό, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες στον εμπορικό τομέα αν είστε εμπορευόμενος άνθρωπος. θα τα δώσετε όλα για την επιτυχία σας και θα παραμελήσετε τα αισθηματικά σας πράγμα από το οποίο θα πάρετε πολλές στενοχώριες.

Οι επιτυχίες σας όμως θα είναι πιο σημαντικές αν δείτε πως έχετε καθίσει στη σκιά ενός πεύκου.

Αν δείτε πως κόβετε ένα πεύκο, αυτό σημαίνει πως θα προτιμήσετε την αγάπη από το υλικά αγαθά.

Αν δείτε να καίγεται ένα πεύκο, σημαίνει πως θα χάσετε μια ευκαιρία και θα χάσετε πολλά από μια δουλειά που παραμελήσατε. Τ

ο πεύκο, στ' όνειρο σας, σημαίνει ευτυχία και πλούτο έπειτα από θλίψη και στενοχώρια.

Για μια νέα γυναίκα, σημαίνει λαμπρό μέλλον έπειτα από απογοητεύσεις.

Για τους άρρωστους, σημαίνει γρήγορη ανάρρωση. Αυτό το όνειρο προλέγει επιτυχία σε όλους τους τομείς.
ΠΕΦΤΩ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως πέφτετε από ψηλά, θα πρέπει να διαπιστώσετε πριν από όλα αν είχατε βαρυστομαχιά πριν κοιμηθείτε, αν όχι, σημαίνει πως θα πάθετε οικονομική καταστροφή και αν είστε υπάλληλος μπορεί να χάσετε και την δουλειά σας ακόμη.

Αν καταφέρετε και σηκωθείτε μετά το πέσιμο και σταθείτε στα πόδια σας, αυτό σημαίνει πως με την θέλησή σας θα κοιτάξετε να ορθοποδήσετε και να ανακτήσετε τις απώλειες που μπορεί να πάθετε.

Κακό είναι αν δείτε πως πέσατε και δεν μπορέσατε να σηκωθείτε. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

 

Η ιστοσελίδα αυτή είναι  τμήμα του οικοχώρου "ΥΠΝΟΣ"

 

 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ © 2008-2009 ΒΟΥΛΑ ΒΑΒΑΡΟΥΤΣΟΥ*

από 7/4/09  .free counters.free counters......

...

Μετρητής 

Επισκεπτών

από 16/1/2009

.......