πλοηγείτε στον  ιστοχώρο της Βούλας Βαβαρούτσου

για καλύτερη πλοήγηση στις ιστοσελίδες

πατήστε ΚΕΝΤΡΙΚΗ  

 

 

Η ιστοσελίδα αυτή είναι  τμήμα του οικοχώρου "ΥΠΝΟΣ"

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ την ιστοσελίδα

ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣ

εισαγωγή

Αβ-Αθ 

Αι-Αλω

Αμ-Αο

Απ-Αω   Βα-Βιτ Βλ-Βω Γα-Γιο  Γκ-Γω

Δα-Δημ

Δι-Δω

 

Εβ-Εντ Εξ-Εω Επαγγελματικός ον/ρίτης

Ζα-Ζω

Όνειρα & Ζώα

Ηβ-Ηω   Θα-Θεω Θη-Θω   Ια-Ιω

Κα-Καο

Καπ-Καω

Κε-Κιχ

Κλ-Κλω Κο-Κοψ Κρ-Κω    Λα-Λεω Λη-Λυ

Μα-Μαφ

Με-Μω

 

Να-Νω   Ξα-Ξω   Οβ-Οψ  
Πα-Παμ Παν-Παχ Πε-Πεψ Πη-Πιω Πλ Πν-Που Πρ-Πω    

Ρα-Ρη

Ρι-Ρω   Σα-Σμ Όνειρα και σεξ Σο-Σω  

Τα-Τω

 

Υα-Υω

  Φα-Φιλ Φλ-Φω   Χα-Χιο Χη-Χω

Ψα-Ψω   

Ωα-Ωψ   Παγκόσμια Τράπεζα Ονείρων (μεταφρασμένη)  

 

        

           Πη-Πιω

ΠΗΓΑΔΙ: Αν δεις καθαρό πηγάδι και το νερό να πίνετε οι δουλειές σου θα πάνε πολύ καλά και θα έχεις καλά κέρδη, αν όμως το νερό είναι θολό πρόσεξε γιατί θα έχεις πολλά εμπόδια στη δουλειά σου.

Αν παίρνουνε νερό από δικό σου πηγάδι, θα πάθεις ζημιές.

Αν παίρνεις εσύ νερό από το πηγάδι θα μάθεις ένα πολύ ευχάριστο νέο για υποθέσεις σου και αν είσαι ανύπαντρη θα έχεις μια πολύ καλή τύχη.

Αν πέφτεις σε πηγάδι και πνίγεσαι ατύχημα θα σου συμβεί.

Αν σωθείς, κάποιος φίλος σου θα σου κάνει μεγάλο κακό.

Αν το πηγάδι είναι ξερό οικονομικές στεναχώριες, αν σκάβεις όμως να κάνεις πηγάδι να έχεις υπομονή γιατί οι δουλειές σου θα πετύχουν αλλά κάπως αργά.

Αν δείτε στον ύπνο σας πως υπήρχε κάποιο πηγάδι στον κήπο του σπιτιού σας ή στο κτήμα σας, και το βλέπετε να έχει καθαρό νερό, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν καλές και ευτυχισμένες μέρες και είστε άνθρωποι τον εμπορίου, θα σημειώσετε κέρδη πολλά από τις δουλειές σας, αν είστε υπάλληλος θα πάρετε προαγωγή, ή θα πάρετε από κάπου χρήματα. Αν δείτε πως το νερό τον πηγαδιού δεν είναι καθαρό ή δεν πίνεται, να περιμένετε αναποδιές και αποτυχίες..

Αν δείτε πως έβγαζαν νερό γείτονες ή ξένοι άνθρωποι, σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε αυτές τις μέρες.

Αν δείτε πως έβγαινε το νερό μόνο του και πλημμύρισε τον κήπο σας, σημαίνει ότι θα έχετε καυγάδες με τους δικούς σας, αν ήταν στο χωράφι σας θα μαλώσετε για κληρονομιά.

Αν δείτε πως σκάβετε για να φτιάξετε πηγάδι, σημαίνει μια καινούργια και ωφέλιμη γνωριμία.

Αν όμως δείτε πως σκάβατε πηγάδι και το παρατήσατε μισοτελειωμένο, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε τέτοιες πράξεις' που θα χάσουν οι γύρω σας την εμπιστοσύνη που είχαν στο πρόσωπό σας.

Αν δείτε ότι βγάζετε νερό με οποιονδήποτε τρόπο νερό, σημαίνει πως θα πετύχετε ότι κι αν επιχειρήσετε αυτόν τον καιρό.

Αν δείτε πως καθρεπτίζεστε στα πεντακάθαρα νερά ενός πηγαδιού, σημαίνει πως θα σημειώσετε πολλές επιτυχίες στη ζωή και στον έρωτα.

Αν δείτε πως πέσατε μέσα σε ένα πηγάδι, τότε θα διατρέξετε πολύ μεγάλο κίνδυνο για τη ζωή σας αυτές τις μέρες και θα χαλάσετε τις σχέσεις σας με ένα προσφιλές σας πρόσωπο. Αν δείτε πηγάδι να βγάζει φωτιές και φλόγες δυνατές χωρίς καπνούς, σημαίνει ότι θα σας συμβούν μεγάλα και συνταρακτικά γεγονότα που δεν θα πιστεύετε κι εσείς.

Αν σημειώσετε άνοδο κοινωνική και οικονομική.

Αν είναι ξεροπήγαδο ή κατεστραμμένο, σημαίνει πως θα συναντήσετε πολλές αναποδιές που θα σας γεμίσουν θλίψη και στενοχώρια. Ακόμη σημαίνει πως θα λυπηθείτε πολύ γιατί θα διαπιστώσετε ότι μια μεγάλη προδοσία γίνεται εις βάρος σας.

Αν είστε γυναίκα και δείτε πηγάδι με θολό νερό, σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε πολύ γιατί θα γίνουν πολλά λόγια εις βάρος σας από πρόσωπα που δεν τα περιμένατε.

Αν μια κοπέλα δει ότι βγάζει και πίνει νερό καθαρό, ή πλένει τα ρούχα της με αυτό, σημαίνει ότι γρήγορα θα ετοιμάσει τα προικιά της.

Αν δει πως κάποιος άνδρας της δίνει νερό από πηγάδι και πίνει σημαίνει πως γρήγορα θα γνωρίσει τον άνδρα που θα παντρευτεί.

Αν δείτε πως πεζοπορούσατε και βρήκατε ένα πηγάδι και βγάλατε κρυστάλλινο καθαρό νερό και ήπιατε και δροσιστήκατε, αυτό σημαίνει πως τα βάσανά σας πήραν tέλος και πως η τύχη γύρισε με το μέρος σας και θα πρέπει να προσέξετε πολύ να εκμεταλλευτείτε αυτόν τον καιρό και θα βγείτε παντού κερδισμένοι.

 Αν δείτε πως βγάζετε νερό από πηγάδι και ποτίζετε άλογα ή ζώα, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες στη ζωή και θα γνωριστείτε με άτομα που θα σας βοηθήσουν σημαντικά και αποτελεσματικά.

Αν δείτε ότι τραβούσατε νερό από πηγάδι, σημαίνει ικανοποίηση κάποιας έντονης επιθυμίας.

Αν το νερό δεν ήταν καθαρό, θα υπάρξουν δυσαρέσκειες.

Ένα άδειο πηγάδι, στ' όνειρο, είναι σημάδι ότι ξένοι θα προσπαθήσουν να σας αποσπάσουν την εμπιστοσύνη και θα σας κλέψουν μέρος της περιουσίας σας.

Αν δείτε πως πέσατε σε πηγάδι, σημαίνει μεγάλη απογοήτευση.

Πηγάδι με αντλία σημαίνει ότι θα σας δοθούν ευκαιρίες για αύξηση, της περιουσίας σας. Αρτεσιανό πηγάδι, στ' όνειρο, σημαίνει θαυμάσιες προοπτικές για να κερδίσετε έδαφος στο βασίλειο της γνώσης και της τέρψης.
Πηγή  Το να ονειρευτείτε μια καθαρή πηγή που λάμπει στο φως του ήλιου, σημαίνει απόκτηση μεγάλης περιουσίας, εξωτικές διασκεδάσεις και πολλά ευχάριστα ταξίδια.

Μια βρώμικη πηγή, είναι σύμβολο απιστίας των φίλων σας και ατυχίας στον έρωτα.
Μια στερεμένη και χαλασμένη πηγή, σημαίνει παύση των απολαύσεων και θάνατο.

Για μια νέα γυναίκα που θα δει στον ύπνο της πηγή να λάμπει στο φεγγαρόφωτο, προβλέπεται κακή επιλογή στη διασκέδαση, που μπορεί να καταλήξει σε αποξένωση από το περιβάλλον της.
ΠΗΓΟΥΝΙ: Αν δείτε στον ύπνο σας κάποιο άτομο του δικού σας φύλου με τέτοιο πηγούνι και σας εντυπωσιάσει, αυτό σημαίνει πως θα παρουσιαστεί στη ζωή σας ένας σκληρός αντίπαλος που θα σας προβληματίσει πολύ και θα πρέπει να λάβετε τα μέτρα σας γιατί δεν θα μπορέσετε εύκολα να τα βγάλετε πέρα.

Αν δείτε άτομο τον αντίθετου φύλου με τέτοιο πηγούνι, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να προσέξετε πολύ γιατί θα μπλέξετε στα ερωτικά δίχτυα ατόμου που θα υποκύψετε και θα βγείτε ζημιωμένοι.

Αν δείτε ότι το δικό σας πηγούνι το νιώθετε δυνατό, αυτό σημαίνει ότι θα γίνεται δυνατοί και θα πετύχετε δίχως άλλο ότι κι αν ξεκινήσετε αυτόν τον καιρό.
ΠΗΔΗΜΑ ΠΗΔΩ:
Αν ονειρευτείτε πηδήματα, σημαίνει επιδεξιότητα, ενεργητικότητα και ικανότητα να εκμεταλλευτείτε σχεδόν κάθε επαγγελματική ευκαιρία.

Τα πηδήματα είναι καλό σημάδι όνειρο για όλους

Αν δείτε στον ύπνο σας πως σας είχαν παρουσιαστεί εμπόδια κι αναγκαστήκατε να τα πηδήσετε με επιτυχία, σημαίνει πως θα βρείτε δυσκολίες τις οποίες θα ξεπεράσετε.

Αν όμως δείτε ότι δεν τα καταφέρατε, σημαίνει πως κάτι θα σας συμβεί και θα στενοχωρηθείτε.

Αν δείτε πως κάνατε πηδήματα για ξεμουδιάσετε ή για να αθληθείτε, αυτό σημαίνει πως θα τα βγάλετε πέρα όσες δυσκολίες κι αν σας παρουσιαστούν.

Αν δείτε πως είστε αθλητής και πως πηδούσατε άλμα εις μήκος, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε επιτυχίες στα ζωή σας και θα νιώσετε μεγάλη ικανοποίηση.

Αν πηδούσατε άλμα εις ύψος και σας έκανε εντύπωση, σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες αυτόν τον καιρό σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

Κακό είναι αν δείτε ότι υπήρχαν μπροστά σας φωτιές και δείτε ότι τις πηδούσατε για να προχωρήσετε.

Αν δείτε πάλι ότι πηδάτε κάποιο φράχτη και βγήκατε από κάπου που είστε αποκλεισμένος, αυτό σημαίνει ότι 8α σας φύγουν οι στενοχώριες γιατί όλα θα σας πάνε καλά αυτόν τον καιρό.

Αν δείτε πως πηδάτε από αεροπλάνο, κάποιο κακό θα σας συμβεί, αν δείτε από τρένο ή λεωφορείο, αυτό σημαίνει πως θα χάσετε μια σημαντική ευκαιρία.
ΠΗΚΤΗ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως τρώγατε με όρεξη πηκτή, αυτό σημαίνει πως κάτι θα συμβεί αυτές τις μέρες στη ζωή σας που δεν το περιμένατε και θα σας γεμίσει χαρά και ευτυχία είτε άνδρας είστε, είτε γυναίκα.

Αν δείτε πως φτιάχνατε πηκτή, αυτό σημαίνει πως θα έχετε αυτόν τον καιρό μεγάλη οικογενειακή χαρά και ευτυχία.

Αν δείτε πως τρώyατε πηκτή και σας έκανε εντύπωση η πικάντικη γεύση της, αυτό σημαίνει πως ότι και να είστε θα ζήσετε στιγμές ακολασίας και κραιπάλης αυτόν τον καιρό κι αν δεν προσέξετε θα το πληρώσετε ακριβά αυτό.

Αν όμως δείτε πηκτή μουχλιασμένη, αυτό σημαίνει πως θα σας απειλήσει κάποια αρρώστια και πρέπει να το προσέξετε πολύ.
ΠΗΛΗΚΙΟ: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι φορούσατε πηλήκιο κάποιας μαθητικής σχολής ή τον σχολείου που φορούσαν παλιά οι μαθητές και είστε σε ώριμη ηλικία σημαίνει πως θα σας βρουν μέρες ξεγνοιασιάς κι ανεμελιάς και έτσι θα ξεδώσετε από τις στενοχώριες που είχατε αυτόν τον καιρό.

Αν δείτε πως αγοράσατε ένα τέτοιο πηλήκιο και δείτε ότι το φορούσατε, αυτό σημαίνει πως θα επιδιώξετε εσείς μια τέτοια κατάσταση.

Αν δείτε ότι φορούσατε ένα στρατιωτικό πηλήκιο χωρίς να είστε στρατιωτικός, αυτό σημαίνει πως θα αναλάβετε ευθύνες που δύσκολα θα τις βγάλετε πέρα.

Αν σας το φορούν άλλοι, αυτό σημαίνει πως θα σας δώσουν ευθύνες και σκοτούρες άλλοι που θα σας στενοχωρήσουν.

Αν όμως είστε στρατιωτικός και δείτε πως φοράτε το πηλήκιό σας, αυτό σημαίνει ότι θα αναγνωριστούν οι υπηρεσίες σας και οι προσπάθειές σας και θα πάρετε διάκριση ή προαγωγή.
ΠΙΑΝΟ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως είστε πιανίστας και παίζετε πιάνο χωρίς να έχετε ιδέα από μουσική, είτε άνδρας είστε είτε γυναίκα, σημαίνει πως αν το παίξιμό σας είναι τέλειο και σας ευχαριστεί, θα δοκιμάσετε μια περίοδο οικογενειακής γαλήνης και ευτυχίας. Αν δείτε πως έχετε και ακροατήριο και σας παρακολουθεί ευτυχισμένο, σημαίνει πως μια τέλεια αρμονία θα έχετε με τους άλλους ανθρώπους.

Αν δείτε απλά ένα πιάνο, αυτό σημαίνει πως θα δημιουργηθούν προστριβές και μαλώματα με προσφιλή άτομα.

Αν δείτε πως κάποιο άλλο άτομο παίζει πιάνο ή ακούτε μουσική από πιάνο χωρίς όμως να παίζει ανάλογη μουσική στο ραδιόφωνο ή την τηλεόραση την ώρα που κοιμάστε, αυτό σημαίνει ότι θα πάρετε ευχάριστα νέα, αν η μουσική είναι ευχάριστη, αντίθετα τα νέα θα είναι δυσάρεστα αν η μουσική ακούγεται πένθιμη ή φάλτσα, σημαίνει πως θα σας βρουν διαφωνίες και θα ψυχραθούν οι σχέσεις σας με τους άλλους ανθρώπους, ειδικά οι ερωτευμένοι θα μαλώσουν με το αγαπημένο τους πρόσωπο.

Αν δείτε ση' όνειρο σας πιάνο, προβλέπεται μια ευχάριστη διασκέδαση.

Αν ονειρευτείτε πως ακούγατε τη γλυκιά και αρμονική μουσική ενός πιάνου, προβλέπεται υγεία και ευημερία.

Αν η μουσική ήταν παράφωνη, θα χρειαστεί ν' ασχοληθείτε με ορισμένες ενοχλητικές καταστάσεις.

Αν η μουσική ήταν λυπητερή, θα πρέπει να περιμένετε θλιβερά νέα.

Αν δείτε ότι βρήκατε το πιάνο σας σπασμένο και ξεκούρδιστο, σημαίνει πως θ' απογοητευτείτε από τις δικές σας υποθέσεις και από αποτυχίες φίλων ή παιδιών σας.

Αν ονειρευτείτε ένα πιάνο παλιάς εποχής, σημαίνει πως, στην προσπάθεια σας για άνοδο, ξεχάσατε τη βοήθεια και τις ευκαιρίες που σας πρόσφερε το παρελθόν.

Για μια κοπέλα που θα δει πως παίζει ένα ωραίο αλλά δύσκολο κομμάτι στο πιάνο, είναι σημάδι πως ένας αδιάφορος φίλος της θα γίνει ό πιο πιστός και αφοσιωμένος εραστής της.
ΠΙΑΝΩ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως σας πετούν κάτι και το πιάνετε, σημαίνει πως θα σας βρεθεί μια ευκαιρία αυτές τις μέρες για να επιτύχετε κάτι το σημαντικό στη ζωή σας. Όσο πιο καλή σημασία έχει στα όνειρα αυτό που είδατε πως πιάνετε τόσο πιο καλή σημασία έχει το όνειρό σας.

Αν δείτε πως πιάνετε κάποιον κακοποιό, αυτό σημαίνει πως θα γνωρίσετε άτομο δυνατό και ισχυρό που θα σας φανεί πολύ χρήσιμο.

Αν δείτε πως πιάνετε την "καλή" που λέμε και νιώσετε χαρά στον ύπνο σας, σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε πολύ γιατί θα σας βρουν ατυχίες.

ΠΙΑΤΟ ΠΙΑΤΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πιάτα καθαρά και καλά τακτοποιημένα, αυτό σημαίνει μεγάλη ευτυχία στο σπίτι σας και στην οικογένειά σας.

Αν είστε νέος-α, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε γρήγορα έναν καλό και επιτυχημένο γάμο. Αν δείτε σπίτι σας πιάτα βρώμικα, σημαίνει για τους παντρεμένους ότι το ταίρι τους, τους απατά.

Για τους νέους-ες σημαίνει ότι το πρόσωπο που σκοπεύουν να παντρευτούν το μόνο που κοιτάνε είναι το συμφέρον και μόνον.

Αν δείτε πως βρεθήκατε σε ξένο σπίτι και εκεί είδατε πιάτα άπλυτα και βρώμικα, σημαίνει ότι θα πρέπει να προσέξετε πολύ γιατί κάποιος ή κάποιοι σας παίζουν άσχημα παιγνίδια. Αν δείτε ότι κρατούσατε πιάτα, σημαίνει καλοτυχία.

Αν όμως αυτά σπάσουν, είναι προάγγελμα πως η καλή τύχη θα είναι σύντομη. Ράφια με καλογυαλισμένα πιάτα προμηνούν επιτυχία στο γάμο.

Γενικά, αν ονειρευτείτε πιάτα, είναι σημάδι επιτυχίας που θα την ευχαριστηθείτε και θα ευγνωμονείτε την καλή σας τύχη.

Τα λερωμένα πιάτα είναι σημάδι πως δε θα υπάρξει ικανοποίηση και βεβαιότητα για το μέλλον. Αν δείτε πως έπεσαν πιάτα και έσπασαν μέσα στο σπίτι σας, σημαίνει ότι θα σας βρει μια στενοχώρια στην οικογένειά σας.

Αν δείτε πως τα σπάσατε εσείς, σημαίνει πως θα δημιουργήσετε καυγάδες στο σπίτι σας. Αν δείτε πως κρατάτε πιάτο στα χέρια σας και σας έπεσε κι έσπασε, αυτό σημαίνει πως θα σας βρει κάποιο ατύχημα και θα πρέπει να προσέξετε αυτές τις μέρες ιδιαίτερα.

Αν δείτε κάποιον γνωστό σας ή φίλο σας να σπάει πιάτο ή πιάτα, θα πρέπει να τον πείτε να είναι προσεκτικός αυτόν τον καιρό γιατί κάποιος κίνδυνος τον απειλεί.

Αν είστε νέος-α και δείτε πιάτο από ασήμι ή χρυσό, αυτό σημαίνει πως θα ορίσετε γρήγορα την ημερομηνία του γάμου σας.

Όταν ένας άνδρας δει λευκό πιάτο και του κάνει εντύπωση, σημαίνει πως θα σημειώσει επιτυχίες στον ερωτικό τομέα.

Αν ένας άνδρας δει πως πλένει βρώμικα πιάτα, σημαίνει ότι θα ξεκαθαρίσει μια άσχημη κατάσταση που είχε δημιουργηθεί τελευταία γύρω από το άτομό του.

Αν μια γυναίκα δει να πλένει πιάτα, αυτό σημαίνει πως θα συμβιβαστεί με τις απιστίες τον συζύγου της ή του εραστή της για να μην χαλάσει το γάμο της ή τον δεσμό της.

Αν δείτε πως τοποθετείτε φαγητό μέσα στα πιάτα, αυτό σημαίνει οικογενειακή ευτυχία και ευρωστία.
ΠΙΑΤΣΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως βρεθήκατε σε μια πιάτσα και σας έκανε εντύπωση αυτό, αν η πιάτσα ήταν γεμάτη κόσμο και σας εμπόδιζε στις κινήσεις σας, σημαίνει πως θα κριθείτε αυστηρά από το περιβάλλον σας για άσκοπες πράξεις σας και ενέργειές σας.

Αν δείτε πως βρεθήκατε σε μια πιάτσα ταξί και ψάχνετε κάποιο ταξί για να πάτε στη δουλειά σας, αν βρήκατε και μπήκατε μέσα και πήγατε στον προορισμό σας, σημαίνει πως θα βρείτε άνθρωπο να σας βοηθήσει σε μια υπόθεσή σας.

Αν περιμένατε και δεν περνούσε κανένα και εσείς νιώθατε στενοχωρημένοι, αυτό σημαίνει πως έχετε διαλέξει λάθος δρόμο και θα στενοχωρηθείτε πολύ.

ΠΙΕΣΤΗΡΙΟ: Αν δείτε κάποιο πιεστήριο στον ύπνο σας την ώρα που εργάζεται χωρίς κανένα άλλο σημάδι, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να προσέξετε πολύ αυτόν τον καιρό γιατί θα σας συμβούν γεγονότα που θα σας κάνουν να νιώσετε καταπίεση και θα σας βάλει σε πολλά και μεγάλα διλήμματα.

Αν κάποιο μέλος του σώματός σας πιάστηκε σε πιεστήριο και σας το έκοψε, αυτό σημαίνει πως θα σας συμβεί κάτι κακό αυτές τις μέρες.

Αν δείτε το πιεστήριο να εργάζεται και να βγάζει κάποιο προϊόν για το οποίο είναι προγραμματισμένο, αυτό σημαίνει πως όλα θα πάνε καλά αυτόν τον καιρό και θα έχετε κέρδη από τις επιχειρήσεις σας ή όποια δουλειά κι αν κάνετε.

Αν δε δείτε πως έβγαινε λάδι ελιάς, σημαίνει χαρά, ευτυχία και αφθονία αγαθών.

Αν το πιεστήριο είναι τυπογραφικό και δείτε να τυπώνεται κάποιο περιοδικό αισθηματικής φύσεως και εσείς το κοιτάτε, σημαίνει πως θα μάθετε νέα για κάποια σας αισθηματική υπόθεση και θα χαρείτε πολύ.

Αν δείτε να τυπώνεται κάποια εφημερίδα, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε ειδήσεις που είχαν καθυστερήσει και σας κρατούσαν σε αγωνία.
ΠΙΘΑΡΙ: Αν δείτε στον ύπνο σας απλά ένα πιθάρι, σημαίνει ότι βρίσκεστε σε κάποιο κρίσιμο σημείο της ζωής σας και θα πρέπει να δώσετε πολύ προσοχή αυτές τις μέρες γιατί κάτι θα σας παρουσιαστεί.

Αν το δείτε και σας κάνει εντύπωση που ήταν άδειο, σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε γιατί θα σας βρουν φτώχειες και στερήσεις.

Αν δείτε πιθάρι σπασμένο, σημαίνει πως κάποια ατυχία θα σας βρει αυτές τις μέρες.

Αν όμως δείτε ένα πιθάρι γεμάτο λάδι καθαρό, αυτό σημαίνει πλούτη και αφθονία αγαθών. Αν δείτε πως πλένετε ένα πιθάρι ή το γεμίζετε, να περιμένετε μεγάλη άνοδο κυρίως οικονομική.

Αν δείτε να φτιάχνετε εσείς κάποιο πιθάρι, αυτό σημαίνει πως θα δημιουργήσετε μια μεγάλη οικονομική και εμπορική επιτυχία ή μια προαγωγή αν είστε υπάλληλοι.

Αν είστε νέος-α και δείτε να φτιάχνετε πιθάρια, σημαίνει πως θα έχετε μέλλον λαμπρό και μια καλή σταδιοδρομία.
Πίθηκος Αυτό το όνειρο θα φέρει ταπείνωση και αρρώστια σε κάποιο αγαπημένο φίλο. Αν δείτε ένα μικρό πίθηκο σκαρφαλωμένο σε δέντρο, είναι προειδοποίηση πως θα πρέπει να φυλαχτείτε: κάποιο δόλιο άτομο είναι κοντά σας και θα δημιουργήσει δυσαρέσκειες στον κύκλο σας. Η απογοήτευση συμβαδίζει μ' αυτό το όνειρο.
ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΧΟΛΙΚΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως έχετε μπροστά σας έναν πίνακα σχολικό και είναι γραμμένος με θέματα και μαθήματα του σχολείου, σημαίνει πως κάποια ζητήματα που τα θεωρείτε ασήμαντα θα σας προξενήσουν μεγάλες στενοχώριες.

Αν δείτε πως γράφετε σε τέτοιο πίνακα, σημαίνει πως θα σας βρουν στενοχώριες γιατί δεν θα έχετε τα αποτελέσματα που θέλατε από τη δουλειά που ξεκινήσατε.

Αν δείτε πως βρεθήκατε και παρακολουθείτε ένα πίνακα με διάφορα χρώματα ή πίνακα που είναι γραμμένα δρομολόγια πλοίων ή αεροπλάνων, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε ευχάριστες ειδήσεις για την εργασία σας ή θα κάνετε ταξίδι για εμπορικούς σκοπούς που θα ωφεληθείτε πολλά πράγματα.
ΠΙΝΑΚΩΤΗ: Αν δείτε στον ύπνο σας μια πινακωτή να είναι γεμάτη ζυμάρι που φτιάχνουν συνήθως στα χωριά, αυτό σημαίνει πως όλα σας τα σχέδια θα πραγματοποιηθούν και μεγάλες επιτυχίες θα σημειώσετε αυτόν τον καιρό στον εμπορικό όσο και κοινωνικό τομέα. Αν μάλιστα δείτε πως έχετε ζυμώσει και τοποθετείτε εσείς το ζυμάρι στην πινακωτή, σας περιμένουν ευχάριστα γεγονότα από τις μεγάλες επιτυχίες που θα σημειώσετε αυτόν τον καιρό.

Αν όμως δείτε άδεια πινακωτή όπου και να την δείτε, σημαίνει πως θα σας βρουν δυσάρεστα γεγονότα που θα σας γεμίσουν στενοχώρια.
Πινέζες  Αν δείτε στ' όνειρο σας πινέζες, σημαίνει διαφωνίες και φασαρίες στο περιβάλλον σας.

Για μ ία γυναίκα που θα δει πως χρησιμοποιούσε πινέζες, είναι σημάδι δυσάρεστων περιστατικών.
ΠΙΝΕΛΟ: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι μέσα στο σπίτι σας υπάρχουν πινέλο ή πινέλα ζωγραφικής, αυτό σημαίνει πως οι σκέψεις σας, οι κατευθύνσεις σας θα σας βάλουν σε λάθος δρόμο και τα αποτελέσματα θα είναι οδυνηρά.

Αν είστε γυναίκα και δείτε πινέλο ή πινέλα, αυτό σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε πολύ όταν θα διαπιστώσετε ότι σας κοροϊδεύουν.

Αν δείτε ότι σας προσφέρουν πινέλο ή πινέλα, είτε άνδρας είστε είτε γυναίκα, σημαίνει πως δεν πρέπει να δώσετε σημασία σε ότι σας πουν, σε ότι σας υποσχεθούν αυτόν τον καιρό γιατί θα σας εξαπατήσουν.

Αν όμως δείτε πινέλα που βάφουν οικοδομές ή οτιδήποτε άλλο, είτε τα κρατάτε στα χέρια σας είτε τα έχετε σπίτι σας είτε τα αγοράζετε, αυτό σημαίνει πως θα κουραστείτε και θα κοπιάσετε αλλά στο τέλος σας περιμένουν οι επιτυχίες.
ΠΙΟΝΙ ΠΙΟΝΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως κρατάτε στα χέρια σας πιόνι ή πιόνια σκακιού ή ντάμας χωρίς όμως να παίζετε κανένα παιχνίδι από αυτά, σημαίνει πως είναι για σας η κατάλληλη περίοδος που πρέπει να βάλετε σε ενέργεια τα σχέδιά σας και τους σκοπούς σας γιατί και τον καιρό έχετε στα χέρια σας και οι άνθρωποι οι κατάλληλοι θα βρεθούν για να σας προσφέρουν τις υπηρεσίες που θέλετε προκειμένου να βγείτε εσείς κερδισμένοι. Το όνειρο σας ειδοποιεί να κοιτάξετε να φερθείτε έξυπνα.

Κακό είναι αν δείτε ότι πετάτε τα πιόνια. Αυτό σημαίνει ότι από την απερισκεψία σας θα χάσετε πολλές ευκαιρίες στη ζωή σας.
ΠΙΠΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως αγοράζετε ή κρατάτε στα χέρια σας μια πίπα για τσιγάρα, σημαίνει ότι θα σας βρουν στενοχώριες αλλά θα βρείτε τρόπο να αντεπεξέλθετε τις στενοχώριες αυτές και να τις ξεπεράσετε με το λιγότερο κόστος.

Αν δείτε πως καπνίζετε τσιγάρο με πίπα, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν στενοχώριες και σκοτούρες τις οποίες θα ξεπεράσετε γιατί θα δείξετε επιπολαιότητα και αναισθησία.

Αν δείτε πως σας κάνουν δώρο μια τέτοια πίπα ή την βρίσκετε στο δρόμο και την χρησιμοποιείτε, αυτό σημαίνει πως θα βρεθούν άτομα που θα σας δείξουν την συμπαράστασή τους σε μια δύσκολη για σας περίοδο.

Αν είστε γυναίκα και δείτε να κρατάτε μια πίπα στα χέρια σας μακριά και καπνίζετε, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν δυσάρεστα γεγονότα από την μεγαλομανία σας.

Το όνειρο σας ειδοποιεί να κοιτάξετε να προσγειωθείτε γιατί θα πέσετε πολύ χαμηλά αν δείτε πως καπνίζετε με τέτοια πίπα και παριστάνετε την "μεγαλοκυρία". 

Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι καπνίζατε πίπα, σημαίνει πως θα χαρείτε με την επίσκεψη ενός παλιού φίλου, και πως οι διαφωνίες σας με κάποιο πρόσωπο θα τελειώσουν ομαλά
ΠΙΠΕΡΙ: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι αγοράζετε πιπέρι μαύρο από τον μπακάλη της γειτονιάς, αυτό σημαίνει πως κάποια δύσκολη κατάσταση θα περάσετε η οποία θα σας στενοχωρήσει γιατί δώσατε εμπιστοσύνη σε άτομα που δεν έπρεπε και δεν ήταν άξια εμπιστοσύνης.

Αν δείτε πως τρίβετε πιπέρι στο φαγητό σας και το τρωτε και νιώθετε και την γεύση του, αυτό σημαίνει πως τον δυναμισμό σας και τον ακέραιο χαρακτήρα σας θα κάνετε τον κόσμο να σας εκτιμήσει και να σας εξυψώσει.

Αν νιώσετε κάψιμο από πιπέρι στο στόμα σας, αυτό σημαίνει πως κάποια στενοχώρια θα σας βρει σύντομα.

Αν δείτε ότι βάζετε στο φαγητό σας πιπέρι κόκκινο, σημαίνει ότι θα φερθείτε δυναμικά αυτόν τον καιρό και θα πετύχετε τόσο στον επαγγελματικό όσο και αισθηματικό τομέα.

Αν δείτε στον ύπνο σας μια πιπεριά ή σε γλάστρα, ή στον κήπο σας, ή στο χωράφι σας να είναι γεμάτη καρπούς πράσινους όμως, αυτό σημαίνει πως θα δείξετε μεγάλη επιπολαιότητα την οποία θα κοιτάξουν να την εκμεταλλευτούν για να σας ζημιώσουν είτε άνδρας είστε είτε γυναίκα.

Αν δείτε κόκκινη πιπεριά καυτερή πάνω στο φυτό της πιπεριά, αυτό σημαίνει πως θα αφήσετε να κυριαρχήσουν επάνω σας τα βίαια πάθη.

Για την γυναίκα είναι άσχημο το όνειρο γιατί θα παρασυρθεί σε ακολασίες που θα τις πληρώσει ακριβά. 

Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι πιπέρι σας καίει τη γλώσσα, σημαίνει πως θα έχετε προβλήματα με τους γνωστούς σας λόγω της αγάπης σας για το κουτσομπολιό.

Αν δείτε κόκκινο πιπέρι στον ύπνο σας, προβλέπεται για σας ένας οικονομικά ανεξάρτητος σύντροφος στο γάμο.

Αν δείτε κόκκινες πιπεριές, σημαίνει πως θα χρειαστεί αγώνας για να κατακτήσετε τα δικαιώματα σας.

Αν δείτε ότι τρίβατε μαύρο πιπέρι, σημαίνει πως θα πέσετε θύμα της πανουργίας κάποιων δόλιων ανθρώπων.

Αν το είδατε πάνω στο τραπέζι, προβλέπονται καυγάδες.

Η κοπέλα που θα δει ότι έβαζε πιπέρι στο φαγητό της, θα πρέπει να περιμένει πως θα εξαπατηθεί από φίλους της.
ΠΙΡΟΥΝΙ ΠΙΡΟΥΝΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως αγοράζετε πιρούνια, αυτό σημαίνει ότι θα μάθετε για κάποια κληρονομιά.

Αν δείτε πως τρωτε με πιρούνι, σας περιμένει χαρά μεγάλη γιατί θα μάθετε πως κερδίσατε χρήματα.

Αν δείτε πως τρωτε με ακριβά πιρούνια από χρυσό κι ασήμι, αυτό σημαίνει πως θα σας στοιχίσει πολύ ακριβά ο τρόπος ζωής που ζητάτε και θέλετε να κάνετε.

Αν δείτε πως τα πιρούνια ήταν σκουριασμένα, σημαίνει πως σας περιμένουν μεγάλες στενοχώριες και μεγάλη κούραση για να πάρετε κάτι που σας ανήκει.

Αν δείτε πιρούνια τακτοποιημένα στο τραπέζι ή στο πλυντήριο ή όπου αλλού, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν πολύ ευχάριστες εκπλήξεις αυτόν τον καιρό.

Αν μια νέα γυναίκα δει ότι πλένει πιρούνια, αγοράζει πιρούνια ή τακτοποιεί πιρούνια, αυτό σημαίνει πως γρήγορα θα ετοιμαστεί για τον γάμο της.

Αν μια παντρεμένη γυναίκα δει αυτό το όνειρο, σημαίνει πως η οικογένειά της θα προοδέψει πολύ και θα μπει η ευτυχία στο σπίτι της.

Αν ονειρευτείτε πιρούνι, σημαίνει πως οι εχθροί σας υπονομεύουν τη θέση σας.

Για μια γυναίκα, αυτό το όνειρο σημαίνει δυσάρεστες οικογενειακές καταστάσεις.

Για τους ερωτευμένους, σημαίνει χωρισμό

ΠΙΣΙΝΑ: Αν δείτε ότι στο σπίτι σας υπάρχει ή κατασκευάζετε μια πισίνα, αυτό σημαίνει πως τα μυαλά σας έχούν πάρει αέρα και κοιτάτε την εύκολη ζωή και τις απολαύσεις. Αυτό θα σας βγει σε κακό αν δεν βάλετε την λογική και δεν προσγειωθείτε.

Αν όμως βλέπετε μια πισίνα με ολοκάθαρο νερό, αυτό σημαίνει πως θα νιώσετε μια περίοδο επιτυχιών και ευχάριστων καταστάσεων στη ζωή σας γιατί θα δείτε όλα σας τα όνειρα να πραγματοποιούνται. Κακό είναι αν δείτε πως τα νερά της πισίνας είναι θολά ή βρώμικα. Αυτό σημαίνει ότι στενοχώριες και δύσκολες καταστάσεις θα σας βρουν.
ΠΙΣΣΑ: Αν δείτε πως ασφαλτοστρώνουν κάποιο μεγάλο δρόμο με πίσσα κι αυτός είναι καθαρός παρόλο ότι θα είναι μαύρος, αυτό σημαίνει πως θα σας βρει περίοδος επιτυχιών στον επαγγελματικό τομέα.

Αν η πίσσα που είναι πεσμένη στο δρόμο κάνει το βάδισμά σας δύσκολο, τότε σημαίνει πως θα σας βρουν μεγάλα εμπόδια αυτήν την περίοδο στις δουλειές σας και τις υποθέσεις σας.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως ζητάτε κάποιο πιστοποιητικό προσωπικά δικό σας από κάποια υπηρεσία, αυτό σημαίνει πως κάτι σας βασανίζει και μέχρι του σημείου να σας έχει γίνει άγχος. Αυτό οφείλεται σε σας και μόνο γιατί έχετε παραμελήσει τα πάντα και δείχνει πως βασίζεστε στις πλάτες των άλλων.

Αν όμως δείτε πως πήρατε το πιστοποιητικό που ζητάτε: κατ το κρατάτε στα χέρια σας με κάποια ικανοποίηση αυτό σημαίνει πως θα πάρετε ευχάριτες ειδήσεις για κάποιο ζήτημα που σας απασχολεί και θα δείτε πως τα πράγματα θα πάνε πιο καλά από ότι είχατε υπολογίσει και είχατε φανταστεί.

Αν δείτε πως κρατάτε στα χέρια σας το πιστοποιητικό γέννησης σας, σημαίνει πως θα πάρετε θέση αρκετά υψηλή.

Αν το πιστοποιητικό είναι κάποιου άλλου προσώπου, σημαίνει ότι θα χαρείτε πολύ για την πρόοδό του.
Πιστόλι Πιστόλι, στο όνειρο, είναι σημάδι ατυχίας.

Αν δείτε πως είστε κάτοχος πιστολιού, είναι σημάδι ότι έχετε κακό χαρακτήρα.

Αν ονειρευτείτε πως ακούσατε τον κρότο ενός πιστολιού, σημαίνει πως θα μάθετε για κάποιο σχέδιο που απειλεί τα συμφέροντα σας.

Αν δείτε ότι πυροβολήσατε με το πιστόλι σας, σημαίνει πως θα εμπνεύσετε σε κάποιον αθώο μίσος, και πως θα προσπαθήσετε να εκδικηθείτε για κάποιο κακό που νομίζετε πως σας έκαναν.
ΠΙΣΤΩΣΗ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως αναγκαστήκατε εκ των πραγμάτων να κάνετε αγορά ενός αντικειμένου με δόσεις γιατί δεν διαθέτετε τα χρήματα να το πάρετε τοις μετρητοίς και δείτε μάλιστα να σας χρεώνουν σε μια κάρτα ή τεφτέρι, αυτό σημαίνει πως θα κερδίσετε χρήματα που δεν τα περιμένατε και θα βγείτε πραγματικά από μεγάλο αδιέξοδο.

Αν όμως δείτε ότι δίνετε χρήματα για κάτι σαν προκαταβολή, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε λόγια που θα σας στενοχωρήσουν.

Αν δείτε να πουλάτε εσείς με πίστωση σε κάποιον άλλο, αυτό σημαίνει πως με τις έξυπνες ενέργειές σας και με τους σωστούς υπολογισμούς θα πετύχετε να δημιουργήσετε άνοδο στα οικονομικά σας αν είστε άνθρωπος του εμπορίου, αν είστε δημόσιος υπάλληλος, σημαίνει πως η εργατικότητά σας και η ευσυνειδησία σας θα ανταμειφθούν.

Αν μια γυναίκα δει ότι πούλησε κάτι με πίστωση σε άνδρα, σημαίνει πως έχει εκτεθεί πολύ στα μάτια του κόσμου με την επιπόλαιο συμπεριφορά της κι αυτό θα την κάνει να μετανιώσει.

Αν δει όμως πως κάποιος άνδρας της κάνει πίστωση, αυτό σημαίνει πως δίνει εύκολα εμπιστοσύνη στον πρώτο τυχόντα και θα στενοχωρηθεί πολύ στο μέλλον. 

Αν δείτε στ' όνειρο σας πως ζητούσατε πίστωση, σημαίνει πως θα έχετε λόγους να στενοχωριέστε, αν και μερικές φορές θα έχετε την τάση να βλέπετε τα πράγματα αισιόδοξα.

Αν δείτε πως δίνατε πίστωση σε άλλον, είναι προειδοποίηση πως πρέπει να προσέξετε, διότι είναι πιθανό να εμπιστευθείτε εκείνους που τελικά επιδιώκουν να σας βλάψουν.
ΠΙΤΑ: Αν είστε άνδρας και δείτε στον ύπνο σας πως έχετε δική σας μια πίτα, αυτό σημαίνει πως πολλά ευχάριστα γεγονότα θα σας συμβούν αυτές τις μέρες. Οποία δουλειά κι αν κάνετε θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες, πράγμα που θα σας προσφέρει άνοδο τόσο οικονομική όσο και κοινωνική.

Πολύ καλό είναι ειδικά το όνειρο αν δείτε ότι τρώτε την πίτα.

Αν μια νέα κοπέλα δει πως φτιάχνει πίτα ή τρώει πίτα, αυτό σημαίνει πως θα ετοιμάσει γρήγορα τα προικιά της για έναν καλό και ευτυχισμένο γάμο. Η καμένη πίτα όμως σημαίνει στενοχώριες και ατυχίες για όλους αρκεί να μην είναι δική τους η πίτα που κάηκε.

Αν είναι πίτα καμένη κάποιου άλλου οι πίκρες και οι ατυχίες θα είναι για τον άλλον ή τους άλλους.
ΠΙΤΟΥΡΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας να αγοράζετε πίτουρα ή να τα έχετε σπίτι σας, σημαίνει πως κάτι που δεν υπολογίζατε και δεν του δίνατε σημασία είναι πολύτιμο και θα στενοχωρηθείτε γιατί δεν το προσέξατε. Το όνειρο σας ειδοποιεί να μην αφήσετε τίποτα απαρατήρητο να περάσει για σας.

Αν δείτε πως φτιάχνετε πίτουρα για να ταΐσετε ζώα ή κότες, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε πρόοδο στα οικονομικά σας.

Αν όμως δείτε να τρώνε κότες πίτουρα, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν κουτσομπολιά και δυσάρεστες καταστάσεις. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

           Πλ

ΠΛΑΖ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως απλώνεται μπροστά σας μια μεγάλη και ωραία πλαζ και αυτό σας προξενεί ευχαρίστηση, σημαίνει πως θα σας βρει μια περίοδος ηρεμίας και γαλήνης. Αν δείτε ότι βρίσκεστε σε μια πλαζ που είναι γεμάτη παραθεριστές και κολυμβητές, σημαίνει πως θέλετε να ριχτείτε με πάθος στην περιπέτεια και στην κραιπάλη.

Αν δείτε πως ζείτε και εσείς την ευχαρίστηση της πλαζ μαζί με άλλους ανθρώπους μέσα στο κατακαλόκαιρο, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε αυτόν τον καιρό σημαντικές ερωτικές κατακτήσεις αλλά εφήμερες.

Αν είστε γυναίκα και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα πληρώσετε ακριβά την επιπολαιότητα σας σαν γυναίκα.
ΠΛΑΘΩ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως πλάθετε κουλούρια, κουραμπιέδες, ζυμάρι κλπ., σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλη πρόοδο στις δουλειές σας και μάλιστα θα σας τύχουν ευκαιρίες μεγάλες που ίσως δεν τις περιμένατε.

Αν είστε νέος-α και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα φτιάξετε μια πολύ καλή σταδιοδρομία με την δυναμικότητά σας και την εξυπνάδα σας.

Αν όμως δείτε συγγενείς σας πεθαμένους να πλάθουν ζυμάρι, αυτό σημαίνει πως θα τακτοποιήσετε εκκρεμείς λογαριασμούς σας μετά από πιέσεις και με δυσφορία δική σας.
ΠΛΑΚΕΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βγάζετε ή φτιάχνετε πλάκες μικρές ή μεγάλες δεν έχει σημασία, σημαίνει πως θα κουραστείτε χωρίς καμιά ωφέλεια.

Αν δείτε πεζοδρόμιο με πλάκες και σας κάνει εντύπωση αυτό, σημαίνει ότι γνωστοί και φίλοι θα σας κατηγορήσουν και θα σας εκθέσουν άδικα.

Αν δείτε ότι το σπίτι σας έχει στέγη από πλάκες, αυτό σημαίνει στενοχώρια από αβεβαιότητα και ανασφάλεια που θα νιώσετε τις μέρες αυτές.

Αν δείτε πως ο δρόμος που περνάτε είναι στρωμένος με πλάκες, σημαίνει πως καλύτερα είναι να αλλάξετε δρόμο στη ζωή σας γιατί αυτός που ακολουθείτε δεν θα σας προσφέρει τίποτα αξιόλογο.

Αν δείτε πως κρατάτε πλάκες από πολύτιμα μέταλλα, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν γκρίνιες και φασαρίες λόγω οικονομικών δυσχερειών.

Αν δείτε αντί πλάκες από πέτρα ή τσιμέντο, πλακάκια γυαλιστερά, αυτό σημαίνει πως θα πάει η ζωή σας στο καλύτερο και θα σας βρουν ευτυχισμένες μέρες.
ΠΛΑΝΗ: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κρατάτε στα χέρια σας αυτό το ξυλουργικό εργαλείο, σημαίνει πως θα νιώσετε μια μεγάλη ικανοποίηση γιατί θα δείτε ότι οι κόποι σας και οι προσπάθειές σας θα έχουν τα αποτελέσματα που θέλατε.

Αν δείτε δε, πως χρησιμοποιείτε αυτήν την πλάνη και λειαίνετε επιφάνειες, αυτό σημαίνει πως η πρόοδός σας και η άνοδός σας θα είναι τέτοια που δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας.

Αν όμως δεν πρόκειται για τη πλάνη το εργαλείο αλλά ότι πέσατε σε κάποια πλάνη, τότε δείτε τη λέξη ΠΛΑΝΩΜΑΙ στον ονειροκρίτη.
ΠΛΑΝΟΔΙΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως κάνετε τον πλανόδιο για να ζήσετε, ότι κι αν πουλάτε σημαίνει πως θα νιώσετε όλες τις στενοχώριες και σκοτούρες να φεύγουν και θα περάσετε μια περίοδο ξεγνοιασιάς και ανεμελιάς.

Αν δείτε πλανόδιο θίασο να δίνει παραστάσεις και να τον παρακολουθείτε, αυτό σημαίνει πως θέλετε να απαλλαγείτε από φροντίδες και σκοτούρες κι αυτό θα σας κάνει να στενοχωρηθείτε γιατί θα παραμερίσετε τα πραγματικά σας προβλήματα.
ΠΛΑΝΩΜΑΙ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως πλανηθήκατε για κάτι και σας έπαιξαν παιχνίδια άλλοι, αυτό σημαίνει πως αντίθετα θα νιώσετε την ικανοποίηση και τη χαρά γιατί θα δείτε πως βρέθηκαν ή θα βρεθούν άνθρωποι να σας συμβουλέψουν και να σας βοηθήσουν, που δεν περιμένατε.

Αν δείτε πως εσείς πλανάτε άλλους και νιώσετε ευχαρίστηση, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε πράξεις και έργα για τα οποία θα μετανιώσετε πολύ.
Πλαστά χρήματα Αν δείτε στ' όνειρο σας πλαστά χρήματα, σημαίνει ότι θα έχετε φασαρίες με κάποιο πεισματάρικο και ανάξιο πρόσωπο. Αυτό το όνειρο είναι πάντα κακός οιωνός, είτε αν δείτε πως παίρνετε είτε αν δείτε πως δίνετε τέτοια χρήματα.
ΠΛΑΣΤΙΚΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως αγοράζετε ή χρησιμοποιείτε πλαστικά σκεύη ή οτιδήποτε άλλο αντικείμενο από τέτοιες ουσίες, σημαίνει πως θα κοιτάξετε να ξεγελάσετε τον εαυτόν σας με ψεύτικες δουλειές.

Αν δείτε πως φτιάχνετε εσείς διάφορα πλαστικά αντικείμενα, μην περιμένετε να σας πάρουν στα σοβαρά.

Αν δείτε λουλούδια από πλαστική ύλη, σημαίνει πως θα ζήσετε έναν ψεύτικο έρωτα.

Αν όμως ντύνετε τους τοίχους του σπιτιού σας με πλαστικό για να σας προστατέψει από την υγρασία ή για να καλύψετε διάφορες ατέλειες, σημαίνει πως ναι μεν θα γλιτώσετε από κάποια δυσάρεστα γεγονότα που θα τύχουν αυτές τις μέρες στην οικογένειά σας, αλλά δεν θα κρατήσετε για πολύ την ψεύτικη και απατηλή συγκάλυψη των γεγονότων και θα τα βρείτε μπροστά σας και θα στενοχωρηθείτε.
ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως πλαστογραφήσατε εσείς κάτι για να έχετε κάποιο όφελος, αυτό σημαίνει πως αν περάσει το κόλπο σας αυτό και πράγματι ξεγελάσατε κάποιον ή κάποιους, θα πικραθείτε πολύ από το φέρσιμο γνωστών και φίλων. Μην παραξενευτείτε όμως γιατί την αιτία θα δώσετε εσείς να σας φερθούν ύπουλα και ψεύτικα.

Αν δείτε πως κάνατε πλαστογραφία και σας έπιασαν, σημαίνει πως θα καταφέρετε να ξεγελάσετε κάποιον ή κάποιους.

Αν δείτε πως κρατάτε ένα κάλπικο πλαστογραφημένο νόμισμα και πάτε να το εξαργυρώσετε, σημαίνει πως άστοχες εκτιμήσεις και ενέργειες θα σας κάνουν να χάσετε χρήματα.

Αν δείτε πως σας προσφέρουν κάποιοι άλλοι ένα πλαστογραφημένο έντυπο και εσείς το παίρνετε, σημαίνει πως θα πάρετε βοήθεια ανέλπιστη από άτομα που δεν περιμένατε.
ΠΛΑΤΑΝΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως έχετε στον κήπο ή το χωράφι σας έναν πλάτανο, σημαίνει πως δεν θα έχουν οι υποθέσεις και οι δουλειές σας τα αποτελέσματα που περιμένατε.

Αν όμως κάθεστε κάτω από έναν πλάτανο μέσα στο κατακαλόκαιρο και νιώθετε δροσιά και ξεκούραση, αυτό σημαίνει πως μια δουλειά που την θεωρούσατε ασήμαντη θα σας δώσει μεγάλη ανακούφιση οικονομική.

Αν δείτε κούτσουρα ή καδρόνια από πλάτανο, σημαίνει να μην περιμένετε πολλά πράγματα από όσα σας υποσχέθηκαν, ότι και να γίνει δεν θα βοηθηθείτε αποτελεσματικά.

Αν δείτε πως κόβετε κάποιον πλάτανο γιατί έπρεπε να τον κόψετε κατά τη γνώμη σας, σημαίνει πως μια ζημιά που θα φανεί μεγάλη στη αρχή, δεν θα σας στενοχωρήσει πολύ.
ΠΛΑΤΕΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως βρίσκεστε σε μια πλατεία γεμάτη κόσμο, σημαίνει πως βολοδέρνετε άδικα και χάνετε άσκοπα τον καιρό σας και θα χάσετε πολλές ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν αυτόν τον καιρό.

Αν δείτε πως βρίσκεστε μέσα στην πλατεία και περπατάτε μόνος σας ή σηκώνεστε και θαυμάζετε την πλατεία, σημαίνει ότι θα βρείτε προστασία και χρήματα πολλά και αναπάντεχα ή θα ξεκινήσετε μια επιχείρηση που αν προχωρήσει σωστά θα κερδίσετε πολλά χρήματα.

Αν μια νέα γυναίκα ανύπαντρη δει αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα γνωρίσει άνδρα πλούσιο και δυνατό και θα την κάνει ευτυχισμένη.

Αν βρεθείτε σε μια πλατεία όμως σκοτεινή και σας προξενήσει στον ύπνο σας μια δυσφορία, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν ατυχίες και στενοχώριες.
ΠΛΑΤΗ ΠΛΑΤΕΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως κάποιος σας γύρισε τις πλάτες του όταν μιλούσατε ή εξετάζατε τις πλάτες τον, αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να πάρετε τα μέτρα σας γιατί κάποιος ή κάποιοι θέλουν να σας κάνουν κακό.

Αν δείτε το αγαπημένο σας πρόσωπο σας γύρισε τις πλάτες του με περιφρόνηση, σημαίνει πως θα το πληγώσετε βαρείά ενώ αυτό ζητάει να σας δείξει την αγάπη του.

Αν την γυρίσατε εσείς με περιφρόνηση, σημαίνει πως εσείς θα πληγωθείτε από το πρόσωπο που αγαπάτε.

Αν όμως είδατε πως σας έκαναν εντριβή για να σας ανακουφίσουν από τους πόλους, αυτό σημαίνει πως θα βρείτε μεγάλη υποστήριξη αυτές τις μέρες.

Αν δείτε ότι η πλάτη σας έχει πληγές ή σπυριά, αυτό σημαίνει πως δεν θα δείξετε μεγάλη προσοχή και θα πάθετε οικονομικές ζημιές αλλά και κάποιο ατύχημα.
ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ Αν δείτε στον ύπνο σας ότι σας κοινοποίησαν χαρτιά για να σας βγάλουν στον πλειστηριασμό οτιδήποτε δικό σας, αυτό σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε με λόγια που θα ακούσετε να γίνονται εις βάρος σας και δεν θα μπορέσετε να αντιδράσετε γιατί έχετε αφήσει πολλές εκκρεμότητες κι έχετε δείξει μέχρι τώρα πολύ άσχημο χαρακτήρα.

Αν δείτε πως σας έβγαλαν το σπίτι στον πλειστηριασμό και δείτε ότι το χάσατε, σημαίνει πως θα πάρετε χρήματα αναπάντεχα ή κάποια κληρονομιά θα σας τύχει.

Αν δείτε πως γίνεται ένας πλειστηριασμός και εσείς απλά παραβρίσκεστε, σημαίνει πως όχι μόνον δεν θα αντιμετωπίσετε οικονομικό πρόβλημα, αλλά θα έχετε μεγάλη οικονομική άνθιση. Αν δείτε πως παίρνετε κι εσείς μέρος σε κάποιο πλειστηριασμό, αυτό σημαίνει για τους εμπόρους άνοδο των εργασιών τους, για δε τους υπαλλήλους προαγωγή.

Αν δείτε πως εσείς βγάζετε στον πλειστηριασμό περιουσιακά στοιχεία άλλον ή άλλων, σημαίνει πως θα κάνετε πολύ ανέντιμες πράξεις και θα βλάψετε άλλον ή άλλους.

Για τις γυναίκες που θα δουν να βγάζουν σε πλειστηριασμό περιουσιακά τους στοιχεία, σημαίνει πως θα πάθουν μεγάλο εξευτελισμό και διασυρμό κοινωνικό.
Πλεκτό Αν δείτε στον ύπνο σας πως πλέκατε, είναι προμήνυμα ότι θα μπλεχτείτε σε μια ανόητη υπόθεση, προϊόν υπερβολικής περιέργειας νια τις υποθέσεις άλλων. Κρατείστε τη γλώσσα σας σε γυναίκες που σας παρουσιάζονται πολύ έμπιστες.

Για τη γυναίκα που ία ονειρευτεί πως πλέκει, σημαίνει πως θ' αποκτήσει ήσυχο σπίτι και καλά παιδιά.

Για τον άντρα που θα δει πως πλέκει, σημαίνει οικονομία και σημαντική βελτίωση στα οικονομικά του.

Αν μια νέα κοπέλα ονειρευτεί πως πλέκει, σημαίνει πως θα έχει πιστό και αξιόλογο σύζυγο.
ΠΛΕΚΩ: Αν είστε γυναίκα και δείτε πως πλέκετε στο όνειρό σας, σημαίνει πως θα πάρουν τα μυαλά σας αέρα και θα δοθείτε στον πρώτο τυχόντα.

Αν είστε παντρεμένη θα φτάσετε μέχρι το χωρισμό.

Αν είστε γυναίκα ανύπαντρη και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα παντρευτείτε σύντομα. Για έναν άνδρα που θα δει να πλέκει στον ύπνο τον, σημαίνει πως θα χρησιμοποιήσει για να επιτύχει τους σκοπούς τους όλα τα δόλια και ύπουλα μέσα, θα στενοχωρηθεί όμως γιατί θα τον καταλάβουν και θα εκτεθεί.

Αν ο άνδρας δει μια γυναίκα να πλέκει, είτε παντρεμένος είτε ανύπαντρος είναι, σημαίνει ότι θα συναντήσει κάποια γυναίκα και θα ενωθεί μαζί της με έρωτα παράφορο.

Αν μια γυναίκα δει έναν άνδρα να πλέκει, σημαίνει πως δεν πρέπει να δώσει εμπιστοσύνη αυτόν τον καιρό σε κανέναν γιατί θα προδοθεί και θα στενοχωρηθεί πολύ.

Αν δείτε πως πλέκετε δίχτυα ή τριχιές, αυτό σημαίνει για μεν το δίχτυ μπερδέματα και φασαρίες, για δε τις τριχιές, δηλ. τα σχοινιά, χαρούμενο ταξίδι για τους παντρεμένους, για τους ανύπαντρους σημαίνει γάμο.

Αν δείτε να πλέκετε σχοινί και το μήκος τον είναι μεγάλο, σημαίνει μακροζωία και επιτυχίες παντού.

Αν δείτε πως πλέκετε γαϊτανάκι, τότε δείτε την ανάλογη λέξη στον ονειροκρίτη.
ΠΛΕΝΩ ΠΛΕΝΟΜΑΙ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως πλένετε τα χέρια σας με καθαρό
νερό, αυτό σημαίνει πως θα φανείτε συνεπείς και τίμιοι σε όλους τους ανθρώπους είτε άνδρας είστε είτε γυναίκα.

Αν δείτε πως πλένετε τα χέρια σας και δεν καθαρίζουν, αυτό σημαίνει πως έχετε κάνει βρωμιές, θα τις αντιληφθούν και θα πληρώσετε ακριβά γι αυτές.

Αν δείτε πως πλένεστε με θολό ή βρώμικο νερό, σημαίνει πως θα σας βρει μια μεγάλη απογοήτευση τις μέρες αυτές.

Αν δείτε ότι πλένετε όλο σας το σώμα με καθαρό νερό, σημαίνει πως θέλετε να δειχθείτε καθαροί και τίμιοι μέσα στην κοινωνία.

Αν δείτε πως δεν έφυγαν οι βρωμιές από το σώμα σας, σημαίνει πως δεν θα καταφέρετε τίποτα στη ζωή σας όσο κι αν προσπαθήσετε.

Αν είστε γυναίκα και δείτε πως πλένεστε σε όλο σας το σώμα, αυτό σημαίνει πως θέλετε να απαρνηθείτε τον παλιό κακό εαυτό σας και να αλλάξετε τελείως.

Αν ένας άνδρας δει πλένει το σώμα της γυναίκας του με καθαρό νερό, σημαίνει πως θα ξεχάσει το παρελθόν της και θα δώσει βάση στο παρόν και στο μέλλον.

Αν δείτε πως το νερό είναι θολό, αυτό σημαίνει ότι δεν θα καταφέρετε τίποτα απολύτως και περισσότερο θα στενοχωρηθείτε.

Αν δείτε πως σαν γυναίκα πλένετε τον ερωμένο σας, σημαίνει πως προσπαθείτε να κρύψετε τον παράνομο δεσμό σας. Το ίδιο σημαίνει και για τον άνδρα.

Αν μια γυναίκα δει πως πλένεται μαζί με άλλη γυναίκα, αν δεν έχουν λεσβιακό έρωτα, σημαίνεt πως η μία προσπαθεί να καλύψει τις βρωμιές της άλλης.

Αν δείτε πως πλένετε την αυλή σας, το σπίτι σας, το δρόμο σας, το μαγαζί σας, αυτό σημαίνει ότι θα προκόψετε πολύ, είτε άνδρας είστε είτε γυναίκα.

Αν δείτε πως πλένετε το πρόσωπό σας, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες παντού με ότι κι αν έχετε καταπιαστεί.
ΠΛΕΞΙΔΕΣ: Αν δείτε γυναίκα να έχει μακριά και καλά χτενισμένα μαλλιά και τα πλέκει ωραίες πλεξίδες, σημαίνει πως θα νιώσετε χαρά και ευτυχία γιατί θα γνωρίσετε κάτι το νέο στη ζωή σας κι αν είστε ανύπαντροι θα βρείτε το πρόσωπο που πράγματι σας ταιριάζει για να κάνετε μια ευτυχισμένη οικογένεια.

Αν τα μαλλιά που βλέπετε να πλέκονται είναι ξανθά και μακριά μέχρι τους γοφούς της γυναίκας, αυτό σημαίνει πως θα χαρείτε πολύ γιατί θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες στον κοινωνικό και αισθηματικό τομέα.

Αν τα μαλλιά που πλέκονται είναι κοντά, αυτό σημαίνει πως τα λόγια που σας λένε δεν τα πιστεύουν, γι αυτό πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή γιατί κοιτάζουν να σας κοροϊδέψουν.

Αν δείτε πως κάνετε πλεξίδες με έντερα, σημαίνει πως θα σας βρεθεί μια ευκαιρία να καλυτερέψετε τη ζωή σας και θα πρέπει να προσέξετε καλά αυτές τις μέρες.

Αν δείτε πως τρώτε τέτοιες πλεξούδες, αυτό σημαίνει επιτυχίες στον επαγγελματικό και κοινωνικό τομέα.

Αν δείτε πως τρωτε πλεξούδες με ακαθαρσίες γιατί είναι άπλυτες, σημαίνει πως θα πάρετε χρήματα που δεν τα περιμένατε.

Αν δείτε πως κάνετε πλεξούδες την χαίτη ενός λιονταριού, σημαίνει πως θα συναντήσετε δυνατή προστασία από πρόσωπο που είναι πολύ δυνατό και ισχυρό.

Αν δείτε πως κάνετε πλεξούδες τη χαίτη ενός άσπρου αλόγου, σημαίνει πως θα είστε τυχεροί αυτές τις μέρες και πρέπει να κοιτάξετε και να προσπαθήσετε να το εκμεταλλευτείτε.

Κακό είναι αν δείτε ότι κάνετε πλεξούδες τα μαλλιά κάποιου πεθαμένου, θα σας βρουν στενοχώριες και μπλεξίματα από κάποια κληρονομιά και θα μαλώσετε με συγγενείς σας. Τέλος αν ένας άνδρας δει μια γυναίκα με μακριά μαλλιά και τα κάνει πλεξούδες, αυτό σημαίνει πως η συμπεριφορά του είναι άσχημη και πρέπει να την αλλάξει γιατί δίνει στόχο για σχόλια πολύ οδυνηρά εις βάρος του.
ΠΛΕΥΡΑ: Αν είστε άνδρας και δείτε στον ύπνο σας πως νιώθετε τα πλευρά σας να είναι πιο πλατιά από ότι είναι στην πραγματικότητα, σημαίνει πως θα νιώσετε μεγάλη ικανοποίηση από την γυναίκα σας αν είστε παντρεμένοι.

Αν είστε ανύπαντροι και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα σας τύχει γυναίκα τίμια και θα σταθεί στο πλευρό σας σαν υποψήφια σύζυγος.

Αν σαν άνδρας νιώσετε στον ύπνο σας τα πλευρά σας πιο αδύνατα από το κανονικό τους, σημαίνει πως θα απελπιστείτε από την συμπεριφορά της γυναίκας σας ή δεν θα σας τύχει καλή γυναίκα στο γάμο σας αν είστε ανύπαντρος.

Αν δείτε πως πονούν τα πλευρά σας, χωρίς αυτό να συμβαίνει στην πραγματικότητα, σημαίνει πως θα χάσετε την υποστήριξη ανθρώπων δικών σας.

Αν δείτε πως σας έλειπαν τα πλευρά σας είτε άνδρας είστε είτε γυναίκα, σημαίνει πως θα χάσετε τον σύντροφό σας. ότι σημαίνει πιο πάνω για τους άνδρες στο όνειρο ισχύει και για τις γυναίκες όταν δουν όνειρο να σχετίζεται με τα πλευρά της.

Πλεύση Αν ονειρευτείτε πως πλέατε πάνω σε νερό, σημαίνει ότι θα υπερνικήσετε όλα τα εμπόδια, πράγμα που, για την ώρα, φαίνεται πως είναι πάνω από τις δυνάμεις σας.

Αν το νερό ήταν θολό, τότε οι επιτυχίες σας δεν θα είναι ικανοποιητικές.

ΠΛΗΓΗ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως το σώμα σας είναι γεμάτο πληγές χωρίς όμως να γνωρίζετε την αιτία της εμφάνισής τους και αυτό σας γέμισε στενοχώρια, σημαίνει πως θα πάρετε μεγάλες προσβολές για ότι έχετε κάνει μέχρι σήμερα.

Αν δείτε όμως πως κάποιος ή κάποιοι σας χτύπησαν στο σώμα σας και σας δημιούργησαν πληγή ή πληγές και μάλιστα είδατε να τρέχει και αίμα, αυτό σημαίνει πως θα σας προσφέρουν μεγάλη βοήθεια πρόσωπα πού δεν είχατε υπολογίσει.

Όσο πιο βαθιές πληγές κι όσο πιο πολλές δημιουργήθηκαν στο σώμα σας, τόσο σημαντική θα είναι και η βοήθεια πού θα σας δώσουν.

Αν δείτε πως κάποιο άγριο ζώο σας προξένησε πληγές στο σώμα σας, αυτό σημαίνει πως κάποιος που ήταν εχθρός σας, θα τον συμβουλευτείτε και θα γίνει πιστός σας φίλος.

Αν μια γυναίκα δει πως κάποιος άνδρας την χτύπησε και της δημιούργησε πληγές στο σώμα της, σημαίνει πως θα βρει μεγάλη υποστήριξη από το περιβάλλον της αν είναι παντρεμένη, και αν είναι ανύπαντρη θα καλοπαντρευτεί.

Αν δείτε πως κάποιο άτομο συγγενικό ή φιλικό σε σας έχει βγάλει πληγές στο σώμα τον, αυτό σημαίνει πως κάτι θα πάθει το πρόσωπο αυτό και θα στενοχωρηθείτε κι εσείς.

Αν δείτε πως έχετε μια πληγή και σας είπαν ή σας δημιουργήθηκε η εντύπωση πως δεν υπάρχει γιατρειά, τότε πρέπει να δώσετε μεγάλη σημασία στο περιβάλλον που ζείτε γιατί δεν σας βλέπουν με καλό μάτι και σας κυνηγάει μια παλιά σας αμαρτία που δεν σας έχουν συγχωρήσει.

Αν δείτε πως κάποιος περιποιείται τις πληγές σας και σας ανακουφίζει, σημαίνει πως θα ευεργετήσετε κάποιον αλλά θα νιώσετε την αχαριστία.

Αν δείτε πως περιποιείστε την πληγή κάποιον άλλου, σημαίνει πως θα γίνει ακριβώς το αντίθετο.

Αν συναντήσετε στον ύπνο σας άτομο ξαπλωμένο να βογκάει γιατί έχει πληγές στο σώμα του, αλλά εσείς δεν τις βλέπετε, σημαίνει ότι θα πρέπει να προσέξετε πολύ γιατί κάποιος θα προσπαθήσει να σας ξεγελάσει για να σας αποσπάσει χρήματα ή ευεργεσία.

Αν πάλι δείτε αυτό για τον εαυτόν σας, δηλ. κάνετε τον πληγωμένο ενώ δεν είστε, σημαίνει πως θα προσπαθήσετε να εξαπατήσετε εσείς, προσέξτε όμως γιατί η υποκρισία σας θα γίνει γνωστή και θα γίνετε ρεζίλι.
Πληγές Αν ονειρευτείτε πως βλέπατε πληγές, προβλέπεται αρρώστια που θα σας δημιουργήσει απώλειες και πνευματικά προβλήματα.
Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι καλύπτατε μια πληγή, σημαίνει πως θα θυσιάσετε τις προσωπικές σας επιθυμίες για την ευχαρίστηση των άλλων.
Αν δείτε ότι ένα μωρό είχε μια βαθιά πληγή, προβλέπεται πως ορισμένα ανησυχητικά γεγονότα θα σας αποσπάσουν από τα σχέδια και τους στόχους σας και πως τα παιδιά κινδυνεύουν από κάποια κολλητική αρρώστια.
Αν δείτε πως εσείς είχατε πληγές, σας περιμένει κακή υγεία και ανωμαλίες στις επιχειρήσεις, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί μετά από αυτό το όνειρο.
Αν δείτε ότι είσθε πληγωμένος, είναι σημάδι απογοήτευσης και κακής διεξαγωγής επιχειρήσεων.
Το να δείτε άλλους πληγωμένους, σημαίνει αδικία σε βάρος σας από μέρους φίλων.
Αν ονειρευτείτε ότι περιποιόσαστε ένα τραύμα, σημαίνει ότι θα έχετε την ευκαιρία να συγχαρείτε τον εαυτό σας για τα επιτεύγματα του.
Πληγούρι Αν δείτε στον ύπνο σας πληγούρι. σημαίνει την εκπλήρωση φλογερών ευχών.

Αν δείτε πως το τρώγατε, είναι σημάδι ότι απερίσκεπτα θα ρίξετε εμπόδια στο δρόμο της ίδιας σας της προόδου.
Πλήθος Αν δείτε στον ύπνο σας ένα μεγάλο πλήθος καλοντυμένων ανθρώπων σε κάποια διασκέδαση, σημαίνει ευχάριστη παρέα με φίλους' μα αν δείτε πως κάτι χάλασε το κέφι των καλεσμένων, σημαίνει στενοχώρια και απώλεια φιλίας, και δυστυχία εκεί που περιμένατε οφέλη και εγκάρδιες σχέσεις. Σημαίνει επίσης δυσαρέσκεια για την κυβέρνηση και οικογενειακές διαφωνίες.

Αν δείτε πλήθος σ' εκκλησία, σημαίνει ότι πιθανόν να θρηνήσετε κάποιο θάνατο, ή να αναπτυχθεί κάποια ελαφρά δυσαρέσκεια.

Αν δείτε πλήθος στο δρόμο, είναι προμήνυμα ότι θα προωθήσετε τα συμφέροντα σας πέρα από όλων των άλλων.

Το να ονειρευτεί κανείς πλήθος είναι συνήθως καλό, αν πάρα πολλοί απ' αυτό το πλήθος δε φορούν μαύρη ή σκούρα φορεσιά.
ΠΛΗΜΜΥΡΑ: Αν ονειρευτείτε πλημμύρα, σημαίνει πως θα έχετε την επιθυμητή πρόοδο στις επιχειρήσεις σας.

Αν δείτε στον ύπνο σας πως έγινε μεγάλη πλημμύρα και πως θολά νερά είχαν κατακλύσει τον τόπο, βλέπατε καταστροφές παντού, σε σπίτια, σε δένδρα κλπ., σημαίνει πως θα σας βρουν μεγάλες στενοχώριες και βάσανα που κυρίως θα προέρχονται από τα οικονομικά σας. Αν δείτε πως από την πλημμύρα αποκλειστήκατε κάπου και δεν μπορείτε να μετακινηθείτε, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν μεγάλες δυσκολίες για τις οποίες θα στενοχωρηθείτε πολύ.

Αν δείτε πως η πλημμύρα σας παρέσυρε χωρίς να μπορείτε να αντιδράσετε, αυτό σημαίνει πως θα πάθετε μεγάλες και ανεπανόρθωτες ζημιές.

Αν όμως σωθήκατε φτάνοντας σε στέρεο έδαφος, σημαίνει πως θα πάθετε ζημιές αλλά θα γλιτώσετε.

Αν η πλημμύρα παρέσυρε το σπίτι σας, τη σοδειά σας, αυτό σημαίνει μεγάλη καταστροφή.

Αν είστε γυναίκα και δείτε αυτό το όνειρο σημαίνει πως θα πάθετε μεγάλο ρεζίλεμα στην κοινωνία από την συμπεριφορά σας, είτε παντρεμένη είστε είτε ανύπαντρη.

Αν όμως δείτε μια πλημμύρα ήρεμη με καθαρά νερά, είτε στον κάμπο είτε στο σπίτι σας, αυτό σημαίνει μεγάλες επιτυχίες και πρόοδο.

Αν δείτε τέτοια πλημμύρα και δείτε πως εκμεταλλευτήκατε το γεγονός και κολυμπήσατε στα καθαρά νερά ή χρησιμοποιήσατε βάρκα, σημαίνει πως θα σας βρει ένα αναπάντεχο καλό και θα νιώσετε την χαρά και την ευτυχία. Σας περιμένουν πλούτη, ευημερία και χαρά. Για τους νέους-ες που θα δουν αυτό το όνειρο, σημαίνει ότι θα έχουν μέλλον λαμπρό και θα κάνουν έναν ευτυχισμένο γάμο. Κακό θα είναι αν δείτε πως η πλημμύρα σας ξερίζωσε κάποιο δένδρο δικό σας που το μήνυμά του είναι καλό στα όνειρα, ή σας γκρέμισε κάποιο μέρος από το σπίτι σας, ή είδατε να έχει παρασύρει και πνίξει κάποιο άτομο δικό σας.
Πλήρωμα Αν ονειρευτείτε πως είδατε ένα πλήρωμα σκάφους έτοιμο ν' αφήσει το λιμάνι, κάποιο απρόβλεπτο περιστατικό θα σας αναγκάσει να ματαιώσετε ταξίδι από το οποίο θα κερδίζατε πολλά.

Αν δείτε πλήρωμα ν' αγωνίζεται για να σώσει πλοίο σε καταιγίδα, σημαίνει καταστροφή σε στεριά και θάλασσα.

Για τους νέους, ένα τέτοιο όνειρο είναι κακός οιωνός.
ΠΛΗΡΩΜΗ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως πληρώνετε για κάτι που αγοράζετε και δείτε τα χρήματα που δίνετε γι αυτό, σημαίνει πως θα νιώσετε μεγάλη ανακούφιση γιατί θα δείτε να σας φεύγουν στενοχώριες και υποχρεώσεις που είχατε από παλιά.

Αν δείτε πως πληρώνετε παλιά σας χρέη και νιώθετε ανακούφιση γι αυτό χωρίς όμως να έχετε χρέη στην πραγματικότητα, σημαίνει πως θα εισπράξετε χρήματα ή θα τα κερδίσετε. Αν όμως στην πραγματικότητα έχετε χρέη και δείτε στον ύπνο σας πως τα πληρώνατε τότε θα τα δημιουργήσετε.

Αν δείτε πως πληρώνετε εργάτες που έχετε στο κτήμα σας ή την οικοδομή σας, αυτό σημαίνει πως θα έχετε άνοδο κοινωνική και οικονομική.

Αν δείτε πως πληρώνετε για έξοδα κηδείας, θα πάρετε κληρονομιά.

Αν πληρώνετε όργανα σε γλέντι, σημαίνει πως θα υπερβάλετε στις δυνατότητές σας και θα κοιτάξετε να δειχτείτε πιο πάνω από ότι είστε στην πραγματικότητα και θα μειωθείτε ηθικά.

Αν δείτε πως πληρώνεστε από κάποιον για εργασία που τον προσφέρατε, σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε γιατί θα νιώσετε να σας πνίγουν οι υποχρεώσεις και θα δυσκολευτείτε να τις βγάλετε εις πέρας.

Αν δείτε πως σας δίνουν απόδειξη για να εισπράξετε χρήματα, αυτό σημαίνει πως θα σας ζητήσουν τα χρήματα που χρωστάτε.
ΠΛΟΙΟ:
Το πλοίο, στ' όνειρο, είναι προμήνυμα λαμπρών προοπτικών, αν ήταν πάνω "σε καθαρό νερό.

Αν το νερό ήταν θολό και ταραγμένο, έγνοιες και άτυχες αλλαγές απειλούν εκείνον που θα το ονειρευτεί.

Αν δείτε πως ταξιδεύατε πάνω σε πλοίο με εύθυμη συντροφιά χωρίς κανένα ατύχημα, μπορείτε να περιμένετε πολλά καλά.

Κακοτυχίες περιμένουν όποιον ονειρευτεί πως πέφτει από πλοίο που πλέει σε τρικυμισμένα νερά.

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βρεθήκατε σε γαλήνια θάλασσα, ή είδατε ένα πλοίο να ταξιδεύει ήρεμα κι εσείς το κοιτάζατε αδιάφοροι χωρίς να σας ενδιαφέρει που πηγαίνει, τι πλοίο είναι και από πού έρχεται, σημαίνει πως θα περάσετε ήρεμα τις μέρες που έρχονται και τίποτα κακό δεν θα σημειωθεί στη ζωή σας.

Αν μάθετε κάποια νέα ούτε που θα σας συγκινήσουν καν.

Αν όμως δείτε κάποιο πλοίο να πλέει ολοταχώς προς το μέρος σας κι αυτό σας κάνει εντύπωση στον ύπνο σας, σημαίνει πως θα πάρετε αυτές τις μέρες πολύ ευχάριστες ειδήσεις.

Αν έχει σήματα και σημαία ξένη, θα είναι ειδήσεις από το εξωτερικό, αν είναι του κράτους που ζείτε θα είναι από εκεί.

Αν το πλοίο είναι εμπορικό οι ειδήσεις που θα πάρετε αφορούν οικονομικές συναλλαγές ευχάριστες που θα σας φέρουν κέρδη.

Αν δείτε πως ένα πλοίο μπαίνει στο λιμάνι, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες παντού.

Αν δείτε πως ταξιδεύετε με πλοίο σε ήρεμη θάλασσα, σημαίνει πως όλες σας οι υποθέσεις βαδίζουν προς την επιτυχία και θα νιώσετε ευτυχισμένοι.

Αν δείτε πως ταξιδεύετε και η θάλασσα είναι φουρτουνιασμένη, να περιμένετε πολλές δυσκολίες και βάσανα.

Αν δε δείτε πως τα κύματα χτυπούν το πλοίο και βρέχεστε κι εσείς, αυτό σημαίνει πως θα σας πιάσει η απογοήτευση και η απελπισία από τις στενοχώριες που θα σας βρουν.

Για τους νέους-ες που θα δουν ότι κάνουν ταξίδι σε ήρεμη θάλασσα, σημαίνει πως όλα θα τους πάνε καλά, το μέλλον τους διαγράφεται λαμπρό και θα κάνουν πετυχημένο γάμο.

Αν δείτε πως ανεβαίνετε τη σκάλα ενός πλοίου για να ταξιδέψετε, σημαίνει πως σας περιμένει αγώνας και βάσανα για να πετύχετε τους σκοπούς σας.

Αν δείτε πλοίο να είναι αγκυροβολημένο, αυτό σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε γιατί δεν θα έλθουν τα πράγματα όπως τα είχατε υπολογίσει.

Αν δείτε πλοίο να βυθίζεται αυτό σημαίνει πως θα πικραθείτε γιατί θα σας βρουν η ατυχία και η γρουσουζιά.

Αν δείτε πως κάποιο πλοίο καίγεται, αυτό σημαίνει πως θα σας αναστατώσουν ειδήσεις που θα πάρετε.

Αν δείτε πως πήρε φωτιά το πλοίο που ταξιδεύετε, σημαίνει ότι κάποια καταστροφή σας περιμένει και θα ναυαγήσουν πολλά από τα σχέδιά σας.

Αν δείτε πως κάνετε ταξίδι με πλοίο και πως έχετε συντροφιά άτομο τον αντί8ετου φύλου, σημαίνει πως θα πάρουν τα μυαλά σας αέρα και θα παραμερίσετε τα πραγματικά σας σχέδια και θα κινδυνέψετε να πάθετε ζημιές.

Αν δείτε πως ταξιδεύετε με πλοίου τον πολεμικού ναυτικού, σημαίνει πως θα πάρετε τιμές και αξιώματα, κι αν είστε νέος-α θα βρείτε δουλειά και θα κάνετε καριέρα στο δημόσιο.

Αν τέλος δείτε πως παρακολουθείτε την κατασκευή ενός πλοίου, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να κουραστείτε πάρα πολύ για να φτάσετε στην επιτυχία που θέλετε.

Αν δείτε πλοίο να το επιδιορθώνουν, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να ζητήσετε την βοήθεια κάποιου για να πετύχετε τους στόχους σας και τις επιδιώξεις σας.

Αν δείτε στον ύπνο σας μια ωραία θαλαμηγό να ταξιδεύει σε μια γαληνεμένη θάλασσα ή να είναι σε ήσυχο λιμανάκι αγκυροβολημένη, σημαίνει πως σας περιμένει οικογενειακή ευτυχία και ηρεμία. Αν δείτε πως είστε και εσείς μέσα σε μια θαλαμηγό, αυτό σημαίνει πως σας περιμένει μια περίοδος ψυχικής ευφορίας και όλο ευχάριστες περιπέτειες.
Πλοίο γραμμής Αν δείτε στ' όνειρο σας την άφιξη πλοίου της γραμμής, σημαίνει ότι σας πλησιάζει κάποια ευχάριστη αλλαγή.
Αν δείτε πως το πλοίο απομακρυνόταν, σημαίνει πως θ' αντιμετωπίσετε μικρές απώλειες και απογοητεύσεις.
ΠΛΟΥΤΗ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως αποκτήσατε πλούτη και πως κάνετε ζωή πλουσίου, σημαίνει πως θα σας βρει η φτώχεια και η οικονομική καταστροφή.
Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κατείχατε πλούτο, σημαίνει δραστηριοποίηση για την αντιμετώπιση προβλημάτων, με αποτέλεσμα την επιτυχία.

Το να δείτε άλλους πλούσιους, σημαίνει πως οι φίλοι σας θα προθυμοποιηθούν να σας βοηθήσουν σε περίπτωση ανάγκης.

Για μια νέα γυναίκα, το να δει πως συναναστρέφεται με πλούσιους σημαίνει ότι θα έχει υψηλά ιδανικά και ότι θα καταφέρει να βρει κάποιον που θα μπορέσει να βοηθήσει στην πραγμάτωση τους.
Πλυντήριο Αν δείτε ότι πλένατε ρούχα, σημαίνει αγώνες που θα καταλήξουν σε νίκες. Αν τα ρούχα πλύθηκαν καλά, τότε τα επιτεύγματα σας θα σας φέρουν τέλεια ευτυχία.

Αν όμως δεν πλύθηκαν καλά, θα συμβεί το αντίθετο.

Το να δείτε στον ύπνο σας όμορφα κορίτσια να πλένουν, σημαίνει ότι θα αναζητήσετε απολαύσεις που δεν είναι της δικής σας σειράς.
Πλύσιμο Αν δείτε στον ύπνο σας ότι πλενόσαστε, είναι σημάδι πως καμαρώνετε για τις πολυάριθμες παράνομες ερωτικές σχέσεις σας.
ΠΛΥΣΤΡΑ: Αν είστε γυναίκα και δείτε στον ύπνο σας πως αναγκάζεστε ή αναγκαστήκατε ή απλά κάνετε το επάγγελμα της πλάστρας για να ζήσετε, αυτό σημαίνει για την παντρεμένη ότι θα έχει αυτό τον καιρό μεγάλη προκοπή στην οικογένειά της και θα συμβάλλει κι αυτή κατά πολύ σ' αυτό και θα ανοιχτούν νέοι ορίζοντες για το μέλλον.

Για την ανύπαντρη κοπέλα σημαίνει πως θα δημιουργήσει ένα μέλλον λαμπρό και γρήγορα θα κάνει μια ευτυχισμένη οικογένεια.

Αν δείτε πως έχετε μια πλύστρα στο σπίτι σας είτε άνδρας είστε είτε γυναίκα, σημαίνει πως προσπαθείτε να καλύψετε και να κρύψετε τη πραγματική σας κατάσταση από τον κόσμο γιατί φοβάστε ότι σας κακολογούν για την κατάστασή σας.

Αν ένας άνδρας δει να κάνει το επάγγελμα αυτό, σημαίνει πως θα περάσει περίοδο μεγάλης οικονομικής και αισθηματικής άνθισης.

Αν δείτε σαν άνδρας είτε σαν γυναίκα κάποιον άλλον άνδρα να κάνει το επάγγελμα αυτό, σημαίνει πως έχετε αμαρτίες και θέλετε να τις κρύψετε.

Πλύστρα, στ' όνειρο, σημαίνει απιστίες και περίεργες περιπέτειες.

Για τους εμπορευόμενους και τους αγρότες, προμηνά επέκταση στις εμπορικές εργασίες και καλή συγκομιδή αντίστοιχα.

Για μια γυναίκα που θα δει ότι είναι πλύστρα, σημαίνει ότι θα αδιαφορήσει εντελώς για την αξιοπρέπεια της προκειμένου να επιτύχει αθέμιτη εύνοια από κάποιον άνδρα ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

       Πν-Που

ΠΝΕΥΜΑΤΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι έκανε την εμφάνισή τον κάποιο ή κάποια πνεύματα αλλά με λευκή αμφίεση, σημαίνει ότι θα βρείτε λύσεις στα προβλήματά σας και θα νιώσετε ανακούφιση μεγάλη.

Αν ήταν η εμφάνισή τους μαύρη, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε δυσάρεστες ειδήσεις και πιθανόν θα πάρετε το μήνυμα για κάποιον θάνατο.

Αν δείτε πως ζητάτε συμβουλή από πνεύματα και δείτε ότι σας έδιναν συμβουλές στον ύπνο σας, αν είναι για καλό σας να τις ακολουθήσετε, αν όχι το μόνο που έχετε να κάνετε είναι ένα ευχέλαιο στο σπίτι σας.

Αν δείτε πως προσκαλείτε πνεύματα στον ύπνο σας μόνοι σας ή μαζί με άλλους, αυτό σημαίνει πως έχετε αφήσει τα προβλήματα σας να συσσωρευτούν και θα βρεθείτε σε μεγάλο αδιέξοδο.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι πηγαίνετε να βρείτε έναν πνευματικό να εξομολογηθείτε, σημαίνει πως δεν μπορείτε να κρατήσετε τα μυστικά σας, αλλά αισθάνεστε και αδυναμία στο να λύσετε προσωπικά σας ζητήματα.

Καλό είναι μετά από το όνειρο αυτό να μελετήσετε σωστά τα προβλήματα σας μόνοι σας και να μην εμπιστεύεστε κανέναν γιατί όλοι θα κοιτάξουν να εκμεταλλευτούν τις αδυναμίες σας.

Αν δείτε έναν πνευματικό να εξομολογεί άλλον αυτό σημαίνει πως θα πληροφορηθείτε μυστικά που είχατε λόγους να τα μάθετε.
ΠΝΙΓΩ ΠΝΙΓΟΜΑΙ ΠΝΙΓΜΟΣ: Εδώ πρέπει να ξεχωρίσουμε την λέξη ΠΝΙΓΩ από τη λέξη ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΩ που έχει τη δική της έννοια και σημασία στην ανάλογη λέξη στον ονειροκρίτη. Αν λοιπόν δείτε πως πνίγετε κάποιο πρόσωπο σε μια θάλασσα, σε ένα ποτάμι, σε ένα λάκκο με νερό, σημαίνει ότι θα βρεθείτε σε μια κατάσταση νεύρων και θα κοιτάξετε να κάνετε κάποιο κακό σε κάποιον ή κάποιους.

Το όνειρο σας ειδοποιεί να κοιτάξετε να βάλετε μπροστά την λογική σε μια ενδεχόμενη διαφορά σας με κάποιον γιατί μετά θα το μετανιώσετε οπωσδήποτε.

Αν δείτε πως προσπαθούσε να σας πνίξει η γυναίκα σας, αυτό σημαίνει πως την έχετε αφήσει πολύ ελεύθερη και θα κοιτάξει να το εκμεταλλευτεί με κάθε τρόπο.

Αν είστε νέος και ανύπαντρος και δείτε πως κάποια κοπέλα ή γυναίκα προσπαθεί να σας πνίξει, σημαίνει ότι θα σας φέρουν προξενιά πολύ σύντομα.

Αν δείτε σαν άνδρας πως είναι γυναίκα αυτή που επιπλέει στα κύματα, ή στα βράχια, ή στην άμμο, αυτό σημαίνει πως κάποια γυναίκα έχει την ανάγκη σας.

Το ίδιο σημαίνει και για την γυναίκα που θα δει άνδρα πνιγμένο.

Αν δείτε πως εσείς κινδυνεύετε να πνιγείτε και πως προσπαθείτε να γλιτώσετε είτε σε θάλασσα, είτε σε λίμνη, ή ποτάμι, αυτό σημαίνει πως θα παλέψετε πολύ στη ζωή σας αλλά θα καταφέρετε να βγείτε κερδισμένοι και θα ανεβείτε κοινωνικά και οικονομικά. Αν δείτε πως νιώθετε απελπισμένοι από διάφορα περιστατικά και πάτε να πνιγείτε, αυτό σημαίνει πως ευχάριστα 'γεγονότα θα σας βρουν, χρήματα θα κερδίσετε και άνοδο στην εργασία σας.

Αν δείτε κάποιον ή κάποια να πνίγεται μπροστά στα μάτια σας και προσπαθείτε να τον ή να την σώσετε, σημαίνει πως θα τον ή την οδηγήσετε στην καταστροφή ή την αφάνεια. Αν δείτε πως κάποιοι άλλοι προσπαθούν να σας πνίξουν, αυτό σημαίνει πως αν δεν έχετε χρέη θα τα δημιουργήσετε και θα δεινοπαθήσετε γιατί στο τέλος θα σας καταπιέσουν σε μεγάλο βαθμό γιατί δεν θα κάνετε σωστή διαχείριση στις δουλειές σας ή δεν 9α τοποθετήσετε σωστά τα χρήματα που θα δανειστείτε.

Αν δείτε πως σας πνίγει κάτι χωρίς όμως να υπήρχε κατά την διάρκεια τον ύπνου σας αναπνευστικό πρόβλημα, σημαίνει πως θα σας βρουν δυσάρεστες καταστάσεις τόσο στις δουλειές σας όσο και στην οικογένειά σας

Αν πάλι δείτε πως κινδυνεύετε από ασφυξία χωρίς πάλι να έχετε αναπνευστικό πρόβλημα, αυτό σημαίνει πως έχετε αφήσει πολλά προβλήματά σας άλυτα και θα βρείτε τώρα όλα να σας ταλαιπωρούν και δύσκολα θα βρείτε λύση.

Κακό είναι αν δείτε ότι θέλετε να πνιγείτε με σχοινί, σημαίνει οικονομική καταστροφή. Αν ένας νέος δει μια γυναίκα να προσπαθεί να τους περάσει σχοινί στο λαιμό για να τον πνίξει, αυτό σημαίνει πως θα αποτύχει στο γάμο του.

Αν δει ότι ο ίδιος περνάει σχοινί στο λαιμό μιας γυναίκας για να την πνίξει, σημαίνει πως θα παντρευτεί από συμφέρον και θα την κάνει δυστυχισμένη.

Αν δείτε πως καταφέρατε και πνίξατε πουλιά πετούμενα, αυτό σημαίνει πως θα δημιουργήσετε άσχημες εντυπώσεις γιατί δεν θα εκμεταλλευτείτε σωστά τις ευκαιρίες που σας δίνονται.

Αν δείτε πως πνίγετε άγρια ζώα, σημαίνει πως θα κατατροπώσετε και θα εξουδετερώσετε εχθρούς και αντιπάλους.

Αν δείτε πως πνίγετε κότες, πάπιες κλπ., θα προξενήσετε καταστροφές στην οικογένειά σας με τον τρόπο ζωής που κάνετε.
Αν ονειρευτείτε ότι πνιγόσαστε, σημαίνει απώλεια υλική και ηθική, αλλά αν κάποιος σας έσωσε, μπορείτε να περιμένετε άνοδο κοινωνική, τιμές και πλούτο.

Το να δείτε άλλους ότι πνίγονται και πάτε να τους βοηθήσετε, είναι σημάδι ότι θα βοηθήσετε φίλους να καταλάβουν υψηλές θέσεις, πράγμα που θα σας κάμει να αιστανθείτε ευχαρίστηση. 

Για μια νέα κοπέλα που θα δει ότι ο αγαπημένος της πνίγεται, σημαίνει στέρηση.
ΠΟΔΗΛΑΤΟ: Αν δείτε στον ύπνο σας ένα ποδήλατο καινούργιο ή παλιό και αυτό σας κάνει εντύπωση, σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε γιατί θα ματαιωθεί για σας ένα ραντεβού, θα ακυρωθεί μία συμφωνία που είχατε κάνει και δεν θα φταίτε εσείς.

Αν δείτε πως ανεβαίνετε σε ποδήλατο και προχωράτε καλά, αυτό σημαίνει για σας πως θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες με ότι έχετε καταπιαστεί τώρα τελευταίο.

Αν όμως δείτε πως τρέχετε με ποδήλατο, βρίσκετε εμπόδια αλλά προχωρείτε, σημαίνει πως θα κουραστείτε αλλά η επιτυχία σας είναι εξασφαλισμένη.

Αν δείτε πως τρέχετε με ένα ποδήλατο και πέφτετε, αυτό σημαίνει πως τα οικονομικά σας θα παρουσιάσουν μεγάλη κάμψη και θα πέσετε έξω στους υπολογισμούς σας.

Αν δείτε άλλον επάνω σε ποδήλατο, να περιμένετε ζημιές.

Αν δείτε πως γίνονται αγώνες ποδηλάτων, δηλαδή ποδηλατοδρομίες, θα μάθετε για κάποιο ατύχημα.

Αν στους αγώνες χαρίζετε ποδήλατο ή σας χαρίζουν θα πάρετε ή θα δώσετε μεγάλη στενοχώρια.

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι ανεβαίνατε με ποδήλατο σε ανήφορο, σημαίνει λαμπρές προοπτικές.

Αν κατηφορίζατε, σημαίνει --για τη γυναίκα-- προειδοποίηση να προσέξει, διότι κινδυνεύει το καλό της όνομα και η υγεία της' η κακοτυχία πλανιέται γύρω της
ΠΟΔΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως έχετε πόδια γερά και δυνατά και αισθάνεστε ικανοποίηση γι αυτό, σημαίνει πως σας περιμένουν ευτυχισμένες μέρες γιατί θα πάρετε χρήματα όποια δουλειά κι αν κάνετε.

Τα γερά πόδια που θα δείτε σε άλλον σημαίνει ότι θα σας υποστηρίξουν για να ανεβείτε κοινωνικά και επαγγελματικά.

Αν δείτε ωραία γυναικεία πόδια και σας κάνουν εντύπωση στο όνειρό σας, αν είστε άνδρας σας περιμένουν αισθηματικές περιπέτειες, αν είστε γυναίκα θα σημειώσετε επιτυχία με το να εξουδετερώσετε ερωτική σας αντίπαλο.

Αν μια γυναίκα δει ότι έχει ωραία πόδια, αυτό σημαίνει πως θα πάθει ζημιές από την μεγαλομανία της αν δεν εκμεταλλευτεί σωστά τις ευκαιρίες που θα της παρουσιαστούν. Αν δείτε πως έχετε πόδια καθαρά, σημαίνει πως θα κάνετε γνωριμίες πολύ χρήσιμες. Αν δείτε πως πλένετε τα πόδια σε καθαρό νερό, σημαίνει πως θα ρισκάρετε, θα ριψοκινδυνέψετε αλλά θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες γι αυτό μην διστάσετε να πάρετε όποια απόφαση αυτόν τον καιρό.

Αν δείτε πως έχετε λερωμένα πόδια θα πρέπει να προσέξετε τις παρέες σας και τις φιλίες που θα σας προτείνουν, δεν θα σας βγάλουν σε καλό.

Αν δείτε πως πλένετε τα πόδια κάποιου άλλου, σημαίνει πως με κάποιον παλιό εχθρό θα τα βρείτε και θα γίνετε φίλοι.

Αν δείτε πως σας φιλούν τα πόδια, να προσέξετε πολύ όσους σας τριγυρίζουν, δεν είναι όλοι τους καλοί.

Αν φιλάτε εσείς πόδια άλλου, αυτό σημαίνει πως θα υποκριθείτε αλλά θα πάθετε μεγάλο κοινωνικό κατήφορο.

Αν δείτε πως χτυπήσατε τα πόδια σας, σημαίνει ατύχημα και οικονομική ζημιά που θα είναι μεγαλύτερη αν δείτε πως σας έκοψαν το πόδι ή είδατε πόδια κομμένα.

Αν δείτε ότι έχετε πολύ μαλλιαρά πόδια, σημαίνει πως θα νιώσετε δυνατοί στο περιβάλλον σας.

Αδύνατα πόδια σημαίνουν δυσκολίες, δυσπραγίες και οικονομικές ζημιές.

Αν δείτε πως περπατάτε με πόδια ξύλινα, σημαίνει πως θα ζημιωθείτε οικονομικά.

Αν δείτε ότι τα πόδια σας είναι άρρωστα και πρησμένα, μην περιμένετε τίποτα καλό αυτές τις μέρες.

Αν μια νέα γυναίκα ανύπαντρη δει στον ύπνο της ανδρικά πόδια γερά, σημαίνει πως θα κάνει γάμο πετυχημένο και σύντομο και θα γίνει ευτυχισμένη.

Αν ονειρευτείτε πως κοιτάζατε τα πόδια σας, είναι προμήνυμα απογοήτευσης, θα σας ξεπεράσει κάποιος με μεγαλύτερη θέληση και ισχυρότερο χαρακτήρα.

Το να δείτε πως κοιτάζατε τα πόδια κάποιου άλλου, σημαίνει πως θα εδραιώσετε τα δικαιώματα σας με ευχάριστο αλλά αποφασιστικό τρόπο και θα ξεπεράσετε τα συνηθισμένα όρια στη ζωή σας.

Αν ονειρευτείτε πως πλένατε τα πόδια σας, σημαίνει πως θ' αφήσετε τους άλλους να σας εκμεταλλευτούν.
Αν ονειρευτείτε πως σας πονούσαν τα πόδια σας, σημαίνει πως θα έχετε προβλήματα οικογενειακά που θα σας προκαλέσουν ψυχικά τραύματα.

Αν ονειρευτείτε πως τα πόδια σας ήταν κόκκινα και πρησμένα, σημαίνει πως θα κάνετε μιαν απότομη αλλαγή στη δουλειά σας και θα χωρίσετε από την οικογένεια σας.

Γενικά, αυτό το όνειρο είναι κακό.

Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι θαυμάζατε κάποια καλοκαμωμένα γυναικεία πόδια, σημαίνει επιπολαιότητα και κακή κρίση.

Αν ονειρευτείτε κακοσχηματισμένα πόδια, σημαίνει επιζήμιες απασχολήσεις και μη συνεργάσιμους συναδέλφους.

Τα πληγωμένα πόδια στ' όνειρο προμηνούν απώλειες και κρίσεις ελονοσίας.

Αν δείτε πως είχατε έλκη στα πόδια σας, σημαίνει ότι θα εξαντλήσετε το εισόδημα σας για να βοηθήσετε άλλους.

Αν δείτε ότι δεν μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε τα πόδια σας, σημαίνει φτώχεια.

Το να δείτε ότι σας έκοψαν το ένα πόδι, είναι προμήνυμα απώλειας πολύτιμου φίλου, και πως η ζωή στο σπίτι σας θα γίνει δύσκολη.

Αν μια νέα γυναίκα δει ότι έχει μαλλιαρά πόδια, σημαίνει ότι θα επιβληθεί στο σύζυγο της. Αν ονειρευτείτε ότι τα πόδια σας ήταν καθαρά και καλοκαμωμένα, σας περιμένει ευτυχισμένο μέλλον με αφοσιωμένους φίλους.
ΠΟΔΙΑ΄: Αν σαν άνδρας δείτε στον ύπνο σας ότι αγοράζετε γυναικεία ποδιά ή βλέπετε καθαρή κρεμασμένη γυναικεία ποδιά στο σπίτι σας, ή την φοράει η γυναίκα σας, ή η ερωμένη σας και αυτό σας κάνει εντύπωση, σημαίνει πως θα περάσετε πολύ ευτυχισμένες στιγμές.

Αν είναι σχισμένη ή λερωμένη, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν γκρίνιες και στενοχώριες.

Αν είστε γυναίκα και δείτε πως φοράτε καθαρή ποδιά, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε τους γύρω σας να μιλάτε για σας, για την καλή σας καρδιά, την τιμιότητά σας, την νοικοκυροσύνη σας.

Αν σαν γυναίκα δείτε πως φοράτε λερωμένη ποδιά, αυτό σημαίνει πως εξ αιτίας σας θα έχετε ερωτικές αποτυχίες.

Αν μια νέα κοπέλα δει να φοράει καθαρή ποδιά, θα της τύχει προξενιό.

Αν είναι κόκκινη θα παντρευτεί γρήγορα, αν δει κίτρινη θα μαλώσει με τον αγαπημένο της, αν είναι σκούρα ή λερωμένη, σημαίνει ερωτική απογοήτευση.

Ποδιά που θα δείτε να είναι σχισμένη, ή την σχίσατε, ή την πετάξατε, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν ατυχίες και θα γίνουν σχόλια εις βάρος σας.

Αν μια νέα γυναίκα ονειρευτεί ποδιά, σημαίνει πως η πορεία της θα είναι γεμάτη από σκαμπανεβάσματα.

Για μια μαθήτρια που θα δει πως η ποδιά της ήταν πολύ φαρδιά ή σχισμένη, σημαίνει πως δε θα πάει καλά στο σχολείο και θα χρειαστεί ιδιωτικά μαθήματα από γονείς και δασκάλους.
ΠΟΔΟΒΟΛΗΤΟ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως ακούτε κάποιο ποδοβολητό χωρίς να συμβαίνει αυτό στην πραγματικότητα κατά την ώρα του ύπνου σας, είτε αυτό προέρχεται από ανθρώπους είτε από ζώα, σημαίνει πως θα σας βρουν στενόχωρες καταστάσεις και δεν θα μπορείτε να βρείτε αρχή και τέλος αυτόν τον καιρό.

Αν δε το ποδοβολητό συνοδεύεται από σκόνη, αυτό σημαίνει πως κάτι το ασαφές θα σας βασανίσει αυτές τις μέρες για κάποια δουλειά σας ή για κάποιο αίσθημά σας.
πόθος δεσ Λαχτάρα - πόθος  

ΠΟΙΝΗ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως δικάζεστε από κάποιο δικαστήριο και σας καταδικάζουν επιβάλλοντας σας μια ποινή, αυτό σημαίνει πως κάτι το ευχάριστο σας περιμένει αυτές τις μέρες.

Αν δείτε πως σας κοινοποίησαν κάποια ποινή που σας είχε επιβληθεί και έπρεπε να την εκτελέσετε ή να την πληρώσετε, αυτό σημαίνει πως θα πάνε όλα καλά και θα σημειώσετε επιτυχία στις δουλειές σας.

Αν δείτε ότι έχετε κάποια ποινή αλλά για κάποιο λόγο αθωωθήκατε, αυτό σημαίνει πως θα γλιτώσετε από πολλές στενοχώριες και βάσανα.

ΠΟΛΕΜΙΚΟ (ΠΛΟΙΟ): Αν δείτε στον ύπνο σας πολεμικό πλοίο, σημαίνει μακρινά ταξίδια και χωρισμό από τη χώρα και τους φίλους σας, και ίσως πολιτικές διαμάχες στη χώρα σας.

Αν το πλοίο ήταν χτυπημένο, σημαίνει πως ξένα στοιχεία θα βλάψουν τις εθνικές υποθέσεις.

Αν το πλοίο ταξίδευε σε ταραγμένη θάλασσα, σημαίνει πως ξένες δυνάμεις θα βάλουν σε κίνδυνο προσωπικές σας υποθέσεις.

Αν δείτε στον ύπνο σας πως σε μια γαλήνια θάλασσα πλέουν πολεμικά πλοία και σας κάνει εντύπωση το γεγονός, σημαίνει πως έχετε βάλει μπροστά πολλά και μεγαλεπήβολα σχέδια.

Αν δείτε ότι ο στόλος έρχεται προς το μέρος σας ή μπαίνει σε λιμάνι όχι σε ναύσταθμο, αυτό σημαίνει πως όλα σας τα σχέδια θα πραγματοποιηθούν και θα νιώσετε μια μεγάλη οικονομική άνθιση.

Αν είστε εμπορευόμενος άνθρωπος και έχετε στο μυαλό σας να ξεκινήσετε μια καινούργια επιχείρηση και δείτε αυτό το όνειρο, μην διστάσετε να προχωρήσετε, θα σημειώσετε μεγάλη επιτυχία.

Αν είστε νέος και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα δείξετε δυναμισμό και εργατικότητα και θα κάνετε μια λαμπρή καριέρα.

Αν δείτε δε πως βρίσκεστε πάνω σε πολεμικό πλοίο, σημαίνει για σας πλούτη και αξιώματα.

Κακό είναι αν δείτε στον ύπνο σας ότι βυθίζεται ένα πολεμικό πλοίο, αυτό σημαίνει πως τα σχέδιά σας θα σημειώσουν παταγώδη αποτυχία.
ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΛΕΜΩ: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κηρύχτηκε πόλεμος στην χώρα που διαμένετε ενώ στην πραγματικότητα δεν συμβαίνει τέτοιο πράγμα, σημαίνει πως θα αντιμετωπίσετε δυσάρεστες καταστάσεις που θα δυσκολέψουν τη ζωή με τους γύρω σας. Αν δείτε πως γίνεται πόλεμος και άρχισαν οι επιστρατεύσεις και ο κόσμος τρέχει από δω κι από κει, σημαίνει ότι θα έχετε καυγάδες και μπλεξίματα τόσο στην οικογένειά σας, στο φιλικό σας περιβάλλον όσο και στο χώρο της δουλειάς σας.

Για μια γυναίκα που θα δει αυτό το όνειρο, σημαίνει πως με την συμπεριφορά της και με το φέρσιμό της θα μαλώσει με τον σύντροφο της και την αιτία και το φταίξιμο θα είναι τελείως δικό της.

Αν είναι κοπέλα ανύπαντρη, σημαίνει ότι θα φτάσει μέχρι το χωρισμό με το αγαπημένο της πρόσωπο

Αν δε βλέπει να γίνεται ο πόλεμος και να ακούγονται βροντές κανονιών, όπλων κλπ., αυτό σημαίνει πως δεν θα μπορέσει να κλείσει τα στόματα του κόσμου και θα καταλήξει στο χωρισμό.

Αν όμως γίνεται πραγματικά πόλεμος και δείτε το ίδιο και στον ύπνο σας, το όνειρό αυτό δεν έχει απολύτως καμία σημασία.

Αν όμως δείτε πως παίρνετε μέρος σε ένα πόλεμο, πάντα στον ύπνο σας, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν δύσκολες καταστάσεις αυτόν τον καιρό που δεν θα έχουν καλά αποτελέσματα για σας.

Αν δείτε πως κερδίσθηκε κάποιος πόλεμος που πήρατε μέρος και εσείς, τότε σημαίνει πως όλα θα πάνε καλά και θα βγείτε κερδισμένοι όσους κόπους κι αν καταβάλετε. Κακό είναι αν δείτε πως χάθηκε ο πόλεμος. Όλα θα σας πάνε στραβά κι ανάποδα.

Αν είστε στρατιωτικός εν ενεργεία και δείτε να γίνεται πόλεμος αυτό σημαίνει για σας προαγωγή. Δείτε και τα άλλα στοιχεία του ονείρου σας για να έχετε μια πλήρη ερμηνεία, π.χ. πολυβόλο, όπλο κλπ.

Αν δείτε στ' όνειρο σας πόλεμο, σημαίνει δυσμενείς καταστάσεις σε επιχειρήσεις και οικογενειακή διαταραχή. Για μια νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί πως ο αγαπημένος της πηγαίνει στον πόλεμο, προμηνύεται πως σύντομα θ' ακούσει κατηγορίες γι' αυτόν.

Αν δείτε πως η πατρίδα σας έχει νικηθεί στον πόλεμο, είναι ένδειξη ανησυχίας και εμπορικής δυσπραγίας, που οφείλεται σε πολιτικά αίτια.

Στην ιδιωτική σας ζωή θα υπάρξουν ορισμένα προβλήματα.

Αν ονειρευτείτε νίκη στον πόλεμο, θα υπάρξει ζωηρή κίνηση στον εμπορικό τομέα και στην οικογένεια θα επέλθει αρμονία.
Πόλη Αν ονειρευτείτε πως είσαστε σε μια ξένη πόλη, σημαίνει ότι θα έχετε την ατυχία να αλλάξετε κατοικία ή τρόπο ζωής.

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βρίσκεστε σε πόλη ξένη κι άγνωστη, σημαίνει πως θα ξεσηκωθείτε και θα πάτε να μείνετε για μεγάλο χρονικό διάστημα μακριά από τον τόπο που ζείτε τώρα.

Αν είστε υπάλληλοι, σημαίνει πως θα πάρετε μετάθεση ή απόσπαση.

Αν είστε εμπορευόμενοι, θα πάτε κάπου μακριά και θα πάνε οι δουλειές σας καλά.

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βρίσκεστε στην ίδια πόλη που κατοικείτε τώρα και σας κάνουν εντύπωση τα μεγάλα της κτίρια, υπάρχουν δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα, αυτό σημαίνει πως θα έχετε μια περίοδο ευημερίας και οικονομικής ανόδου.

Αν δείτε πως η πόλη αυτή είναι ασήμαντη και μικρή, ή βλέπετε πως βρίσκεστε σε μια τέτοια πόλη, σημαίνει πως σας περιμένει η φτώχεια και η ανέχεια.

Αν δείτε την ίδια πόλη που ζείτε και σας κάνει εντύπωση αυτό χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο, σημαίνει πως θα πάνε όλες σας οι δουλειές καλά και τα σχέδια σας θα πραγματοποιηθούν.

Αν δείτε ότι βρίσκεστε μέσα σε μια πόλη που την έχουν τυλίξει οι φλόγες, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν ζημιές οικονομικές.

Αν δείτε πως βρεθήκατε σε μια πόλη κατεστραμμένη, έρημη, ερειπωμένη και γκρεμισμένη, αυτό σημαίνει πως θα νιώσετε μεγάλη στενοχώρια γιατί όλες σας οι προβλέψεις και τα σχέδιά σας θα ναυαγήσουν.

Αντίθετα αν δείτε πως βρίσκεστε σε μια πόλη με πολύ κόσμο και μεγάλη κίνηση, αυτό σημαίνει να περιμένετε μεγάλη πρόοδο στη δουλειά σας και οικονομική άνοδο.
ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βρίσκεστε πολιορκημένοι και νιώθετε στενοχώρια γι αυτό, σημαίνει πως τίποτα δεν θα πάει καλά τις μέρες αυτές. Όλα θα σας έλθουν τόσο άσχημα που δεν θα μπορέσετε να διορθώσετε τίποτα. Τα εμπόδια, οι αναποδιές θα είναι κύρια χαρακτηριστικά των ημερών αυτών.

Μόνο αν δείτε ότι καταφέρατε να ξεφύγετε από την πολιορκία, σημαίνει πως θα ξεπεράσετε τα εμπόδια και θα βαδίσετε προς την επιτυχία.

Αν δείτε πως σας πολιορκούν άγρια ζώα, αυτό σημαίνει πως έχετε πολλούς εχθρούς οι οποίοι κοιτάζουν με κάθε τρόπο να σας κάνουν κακό.

Αν όμως δείτε πως έχετε πολιορκήσει κάποιον ή κάποιους, αυτό σημαίνει πως θα φανείτε δυνατοί και θα υπερνικήσετε τόσο τους εχθρούς σας όσο και τους αντιπάλους σας.
ΠΟΛΥΒΟΛΟ: Αν δείτε στον ύπνο σας απλά ένα πολυβόλο, σημαίνει πως θα περάσετε περίοδο έντασης και δυναμισμού.

Αν δε δείτε πως κρατάτε στα χέρια σας ένα τέτοιο όπλο, σημαίνει πως θα γίνετε και θα νιώσετε δυνατοί και με τον δυναμισμό σας θα καταφέρετε να επιβληθείτε στη ζωή.

Αν δείτε πως πυροβoλείτε με ένα τέτοιο όπλο, αυτό σημαίνει πως δεν θα βρεθούν εμπόδια για σας αυτόν τον καιρό και ότι είχατε σχεδιάσει θα σημειώσει μεγάλη και ανέλπιστη επιτυχία.
ΠΟΛΥΓΡΑΦΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως έχετε δικό σας έναν πολύγραφο ο οποίος δουλεύοντας βγάζει διάφορα έντυπα, αυτό σημαίνει πως θα διατυμπανίσετε όλα σας τα μυστικά.

Αν δείτε άλλους να χειρίζονται πολύγραφο κι εσείς τους παρακολουθείτε, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε σημαντικές ειδήσεις που θα σας ωφελήσουν.

Αν όμως δείτε σκεπασμένο πολύγραφο, αυτό σημαίνει πως ή θα πάρετε δυσάρεστες ειδήσεις ή αυτές που περιμένατε δεν θα έλθουν και θα στενοχωρηθείτε.

Αν δείτε πως μπορείτε να θέσετε σε λειτουργία κάποιον πολύγραφο ή βγάζει μαύρα ή μουτζουρωμένα αντίγραφα σημαίνει ότι θα πάρετε ειδήσεις που θα σας στενοχωρήσουν.
ΠΟΛΥΔΑΠΑΝΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως είστε άνθρωπος της σπατάλης και πως ξοδεύετε τα χρήματά σας εδώ κι εκεί χωρίς όμως να συμβαίνει αυτό στην πραγματικότητα, σημαίνει πως δεν θα πάρετε τα χρήματα που περιμένετε και θα στενοχωρηθείτε.

Αν δε έχετε μπλέξει σε συνεταιρικές επιχειρήσεις, αυτό σημαίνει ότι θα στενοχωρηθείτε γιατί θα διαπιστώσετε πως σας κλέβουν.

Αν δείτε κάποιον άλλον να κάνει δαπάνες ενώ γνωρίζετε ότι είναι συγκρατημένος στην πραγματικότητα, αυτό σημαίνει πως θα μάθετε για την οικονομική του καταστροφή κάποιου και θα στενοχωρηθείτε.

Αν μια γυναίκα δει αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα πάθει μεγάλη ταπείνωση γιατί τώρα τελευταία τα μυαλά της έχουν πάρει αέρα.
ΠΟΛΥΕΛΑΙΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως έχετε μέσα στο σπίτι σας έναν πολυέλαιο και σας εντυπωσιάζει η λαμπρότητά τους και η πολυτέλειά τους, αυτό σημαίνει πως η ίδια η χαρά, η ευτυχία, η γαλήνη και η ευημερία θα βασιλέψουν στην οικογένειά σας και στο σπίτι σας.

Τον κατάφωτο πολυέλαιο αν τον δείτε σε μια εκκλησία, αυτό σημαίνει πως έχετε την ευλογία τον Θεού και την προστασία του.

Με ότι καταπιαστείτε αυτόν τον καιρό θα μεγαλουργήσει, αν δε δείτε ότι ανάβετε έναν πολυέλαιο, σημαίνει πως νέα περίοδος αρχίζει για σας καλύτερη. θα δείτε όλα σας τα όνειρα και οι επιθυμίες να πραγματοποιούνται.

Αν μια νέα κοπέλα δει αναμμένο πολυέλαιο, σημαίνει πως το μέλλον της ανοίγεται λαμπρό και πως με τον σωστό χαρακτήρα της έχει κατακτήσει τις καρδιές όλων και δεν θα δυσκολευτεί να κάνει ένα πολύ πετυχημένο γάμο.

Αν όμως δείτε πολυέλαιο σβησμένο, αυτό σημαίνει πως έχετε ακόμη πoλύ δρόμο και κούραση μέχρι τη επιτυχία.

Αν δείτε ότι εσείς σβήνετε έναν πολυέλαιο ή ότι έσβησε μόνος τον ξαφνικά, αυτό είναι προμήνυμα κακών ειδήσεων.

Αν δείτε αναμμένο πολυέλαιο να κόβεται και να γίνεται κομμάτια, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν στενοχώριες μεγάλες και ίσως κάποιος δικός σας να κινδυνέψει να πεθάνει. Ο πολυέλαιος, στο όνειρο, είναι προμήνυμα ότι μια ανέλπιστη επιτυχία θα σας επιτρέψει ν' απολαύσετε τέρψεις και πολυτέλεια όπως σας γουστάρει. 

Ο πολυέλαιος, στο όνειρο, είναι προμήνυμα ότι μια ανέλπιστη επιτυχία θα σας επιτρέψει ν' απολαύσετε τέρψεις και πολυτέλεια όπως σας γουστάρει.

Αν δείτε πολυέλαιο σπασμένο ή σε κακή κατάσταση, σημαίνει ότι μια άτυχη κερδοσκοπία θα μειώσει τη φαινομενικά ουσιαστική περιουσία σας.

Αν δείτε το φως να σβήνει σ' έναν πολυέλαιο, είναι προμήνυμα ότι αρρώστια και στενοχώρια θα σκιάσουν ένα μέλλον γεμάτο υποσχέσεις.

Αν δείτε πολυέλαιο σπασμένο ή σε κακή κατάσταση, σημαίνει ότι μια άτυχη κερδοσκοπία θα μειώσει τη φαινομενικά ουσιαστική περιουσία σας.

Αν δείτε το φως να σβήνει σ' έναν πολυέλαιο, είναι προμήνυμα ότι αρρώστια και στενοχώρια θα σκιάσουν ένα μέλλον γεμάτο υποσχέσεις.
ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ: Αν είτε στον ύπνο σας ότι στο σπίτι σας ή στο γραφείο σας βρίσκεται μια πολυθρόνα την θαυμάζετε αλλά δεν μπορείτε να την απολαύσετε για να ξεκουραστείτε, σημαίνει πως θα δείξετε μια χωρίς λόγο αδιαφορία για όλα και αυτό θα σας φέρει σε δύσκολη θέση.

Αν δείτε πως κάθεστε αναπαυτικά σε μια πολυθρόνα κι απολαμβάνετε την ηρεμία και την γαλήνη, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν μεγάλες σκοτούρες και βάσανα.

Αν δείτε πως σας πρόσφεραν πολυθρόνα να καθίσετε, αυτό σημαίνει πως κάποια ευκαιρία που περιμένατε θα σας παρουσιαστεί τελείως αναπάντεχα.

Αν δείτε μια μοναδική πολυθρόνα να βρίσκετε σε μια γωνιά του δωματίου σας σκονισμένη κι αχρησιμοποίητη, αυτό σημαίνει χωρισμό ή ταξίδι αναπάντεχο.
δες Κουνιστή πολυθρόνα

Πολυτέλεια Αν ονειρευτείτε πως περιβάλλεστε από πολυτέλεια, σημαίνει πολύ πλούτο, αλλά η σπατάλη και ο εγωισμός θα μειώσουν τα εισοδήματα σας.
Για μια φτωχή γυναίκα που θα ονειρευτεί πως ζει στην πολυτέλεια, σημαίνει πως σύντομα θ' αλλάζουν οι συνθήκες της ζωής της.
ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΤΗΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι έχετε την ικανότητα και την επιτηδειότητα να κάνετε συγχρόνως πολλές δουλειές, να είστε δηλαδή πολυτεχνίτης, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν πολλές στενοχώριες και βάσανα γιατί δεν έχετε καμιά διάθεση να ασχοληθείτε με τίποτα απολύτως.

Το όνειρο σας προειδοποιεί να αλλάξετε τακτική και να πάρετε στα σοβαρά την ζωή γιατί σας περιμένουν συμφορές και θα το πληρώσετε ακριβά.
ΠΟΛΥΤΙΜΟΙ ΛΙΘΟΙ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως κρατάτε πολύτιμους λίθους στα χέρια σας, αυτό σημαίνει πως κάποια ευχάριστη είδηση θα πάρετε αυτόν τον καιρό.

Αν δείτε πως κατεργάζεστε πολύτιμους λίθους, αυτό σημαίνει πως δουλεύετε για άλλους.

Δείτε όμως για κάθε πολύτιμο λίθο την ανάλογη λέξη με την σημασία της στον ονειροκρίτη για να έχετε μια πλήρη ερμηνεία τον ονείρου σας.
Πονηρία Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι κάνατε πονηριές, σημαίνει ότι θα προσποιηθείτε τον εύθυμο κι ευτυχισμένο για να διατηρήσετε τη φιλία ευκατάστατων και χαρούμενων ανθρώπων.

Αν δείτε πως κάνατε παρέα με πονηρούς ανθρώπους, είναι προειδοποίηση ότι κάποια απάτη εφαρμόζεται σε βάρος σας για να χρησιμοποιήσουν τα μέσα σας για την προαγωγή τους.
ΠΟΝΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως πονάτε χωρίς όμως αυτό να συμβαίνει στην πραγματικότητα, σημαίνει πως θα έχετε καλή υγεία και όλα θα πάνε καλά.

Αν δείτε κάποιον άλλον να πονάει, αυτό σημαίνει πως θα μάθετε ευχάριστα νέα γι αυτόν.

Αν είναι άρρωστος και βλέπετε πως πονάει, σημαίνει πως γρήγορα θα γίνει καλά.

Αν σας πονάει το κεφάλι σας, αυτό σημαίνει πως θα κινδυνέψετε από κάποιο ατύχημα. Αν δείτε πως σας πονάει το μέρος της καρδιάς, αυτό σημαίνει πως θα νιώσετε απογοήτευση.

Αν δείτε ότι πονούσατε σημαίνει ότι αμφιταλαντευόσαστε πάρα πολύ στις δουλειές σας, και ότι κάποιο άλλο πρόσωπο επωφελείται από τις ιδέες σας.
Για μια νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί πως της πονούσε η καρδιά, σημαίνει ότι θα στενοχωρηθεί πολύ εξαιτίας της αναβλητικής τακτικής που ακολουθεί ο εραστής της σ' ό,τι αφορά την ένωση τους.

Αν δει πως της πονούσε η ράχη, θα αρρωστήσει από απροσεξία της.

Αν είχε πονοκέφαλο, θα δοκιμάσει μεγάλη ανησυχία για τον κίνδυνο που ανέλαβε για ν' απαλλαγεί από την αντιζηλία.
ΠΟΝΤΙΚΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας ποντίκι ή ποντίκια, αυτό σημαίνει πως σας τριγυρίζουν απατεώνες, τόσο στο οικογενειακό όσο και στο φιλικό σας περιβάλλον.

Αν δείτε ποντίκι ή ποντίκια στον ύπνο σας, το όνειρο σας ειδοποιεί να μην δίνετε εμπιστοσύνη σε κανέναν.

Αν είστε επιχειρηματίες και δεν δώσετε την ανάλογη προσοχή, θα χρεοκοπήσετε γιατί έχετε επιλέξει τους πιο ανέντιμους ανθρώπους για συνεργάτες.

Αν τα βλέπετε συχνά στον ύπνο σας τα ποντίκια και δεν παίρνετε τα μέτρα σας, γρήγορα θα χρεοκοπήσετε.

Αν δείτε πως σκοπεύετε ποντίκι ή ποντίκια, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν μπλεξίματα και φασαρίες.

Αν είδατε πως πλησίασε ποντικός το στόμα σας, αυτό σημαίνει πως αγαπημένο σας πρόσωπο θα σας προδώσει με τον πιο αισχρό και άτιμο τρόπο.

Αν μια νέα κοπέλα δει ποντίκια στον ύπνο της, σημαίνει πως το πρόσωπο που γνώρισε τελευταία δεν έχει καλούς σκοπούς και πρέπει να προσέξει.

Αν είστε υπάλληλοι και δείτε ποντίκια στον χώρο εργασίας σας, σημαίνει πως σας υπονομεύουν άτομα που τα θεωρείτε της απολύτου εμπιστοσύνης σας.

Αν ονειρευτείτε ποντίκια, σημαίνει οικογενειακά προβλήματα και ασταθείς φίλους. Οι επιχειρήσεις σας θα πάρουν απογοητευτική τροπή.

Αν δείτε πως σκοτώνατε ποντίκια, σημαίνει πως θα νικήσετε τους εχθρούς σας.

Αν δείτε πως σας ξεφεύγανε, είναι σημάδι αμφίβολων αγώνων.

Για τη νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί ποντίκια, προβλέπονται άγνωστοι εχθροί που θα προσπαθήσουν να την υποτιμήσουν.

Αν δει πως υπήρχε ποντικός μέσα στα ρούχα της, σημαίνει πως θα παίξει κύριο ρόλο σε κάποιο σκάνδαλο.
* Αυτό το όνειρο οφείλεται συνήθως σε φυσικές αιτίες και δεν έχει μεγάλη σημασία.
ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ: Αν ονειρευτείτε ποντικοπαγίδα, σημαίνει πως πρέπει να προσέξετε το χαρακτήρα σας, διότι αφήνετε άλλους να κάνουν σχέδια για οας.

Αν δείτε πως η φάκα ήταν γεμάτη ποντίκια, σημαίνει πως ίσως πέσετε στα χέρια των εχθρών σας.

Αν δείτε πως στήνατε παγίδα, σημαίνει πως θα παγιδεύσετε τους εχθρούς σας.

Αν δείτε στον ύπνο σας πως αγοράζετε ποντικοπαγίδες χωρίς όμως να υπάρχει ανάγκη να τις στήσετε να πιάσετε ποντίκια στο σπίτι σας ή στο μαγαζί σας, αυτό σημαίνει πως κάποια δόλια και καταχθόνια σχέδια θα βάλετε μπροστά για να πετύχετε στη ζωή σας. Αν δείτε όμως πως έχετε ποντίκια και για προστασία βάζετε ποντικοπαγίδες, αυτό σημαίνει ότι θα προνοήσετε για κάτι κακό και θα σας βγει σε καλό.

Αν δείτε πως πιάσατε ποντικούς με ποντικοπαγίδες, σημαίνει πως θα εξουδετερώσετε ανθρώπους που σας εκμεταλλεύονται με τον πιο αισχρό και χυδαίο τρόπο.

Αν μια νέα κοπέλα δει αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα γλιτώσει από την ευτυχία της την τελευταία στιγμή.
Πορεία  Αν ονειρευτείτε πως περπατούσατε στο ρυθμό μουσικής, σημαίνει πως φιλοδοξείτε να γίνετε στρατιώτης ή δημόσιος υπάλληλος, αλλά θα πρέπει να σκεφτείτε καλά όλες τις όψεις του ζητήματος πριν το αποφασίσετε.

Για τις γυναίκες που θα δουν άντρες να κάνουν πορεία, είναι σημάδι ότι έχουν κλίση προς τους άντρες που δουλεύουν στο δημόσιο.

Πρέπει όμως να περιφρουρήσουν την υπόληψη τους.
Πορθμείο  Αν ονειρευτείτε πως περιμένατε το καράβι σ' ένα πορθμείο και η θάλασσα ήταν ταραγμένη, σημαίνει πως θα απογοητευτείτε στις υψηλότερες προσδοκίες σας από απρόβλεπτες καταστάσεις.

Αν δείτε πως διασχίζατε ήρεμη θάλασσα με πορθμείο (φέρρυ-μπόουτ) σημαίνει πως θα πραγματοποιηθούν τα σχέδια σας και η τύχη θα είναι με το μέρος σας.
Πορνείο Αν δείτε στον ύπνο σας πως είσαστε σε πορνείο, είναι προμήνυμα ότι θα ντραπείτε μια μέρα για την ικανοποίηση κάποιων ταπεινών επιθυμιών σας.
ΠΟΡΝΗ: Αν δείτε στον ύπνο σας μια τέτοια γυναίκα και σας κάνει εντύπωση, αυτό σημαίνει πως θα είστε τυχεροί αυτές τις μέρες.

Αν είστε άνδρας και δείτε πως έχετε σχέσεις με μια τέτοια γυναίκα, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες στη ζωή σας αυτόν τον καιρό, οι δουλειές θα πάνε καλά και θα έχετε κέρδη που δεν τα περιμένατε.

Αν σαν άνδρας δείτε πως έχετε για σύζυγο ή παντρεύεστε μια τέτοια γυναίκα, σημαίνει ότι θα γνωρίσετε τόσες επιτυχίες στη ζωή σας που δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας.

Αν είστε ανύπαντρος και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως η γυναίκα που θα πάρετε θα σας ανεβάσει ψηλά και θα σας κάνει ευτυχισμένο.

Αν μια γυναίκα δει πως κατάντησε πόρνη, αυτό σημαίνει πως με τον τρόπο της και την συμπεριφορά της θα κάνει την οικογένειά της ευτυχισμένη αν είναι παντρεμένη, κι αν είναι ανύπαντρη θα δημιουργήσει ευτυχισμένη οικογένεια.
Πόρπη-αγκράφα Αν δείτε στ' όνειρο σας πόρπες, σημαίνει ότι θα βομβαρδιστείτε με προσκλήσεις για να πάτε σε τόπους ψυχαγωγίας και ότι οι υποθέσεις σας θα κινδυνέψουν από χαοτική σύγχυση.
Πορσελάνη Αν δείτε πορσελάνη στ' όνειρο σας, σημαίνει πως θα έχετε καλές ευκαιρίες για επαγγελματική πρόοδο.

Αν δείτε πως η πορσελάνη ήταν σπασμένη ή βρώμικη, σημαίνει πως θα κάνετε λάθη που θα σας στοιχίσουν ακριβά.
Για τη γυναίκα που θα δει πως ζωγράφιζε ή τακτοποιούσε τις πορσελάνες της, προβλέπεται πως θα έχει ένα ευχάριστο σπιτικό και πως θα είναι μια μετρημένη και οικονόμα νοικοκυρά.
ΠΟΡΤΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως φτιάχνετε μια πόρτα και πως την τοποθετείτε στο σπίτι σας ή το χώρο εργασίας σας και την δοκιμάζετε να ανοίγει και να κλείνει καλά, σημαίνει πως αυτόν τον καιρό όλα θα έλθουν βολικά και θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες στη ζωή σας.

Αν δείτε την πόρτα του σπιτιού σας κλειστή, αυτό σημαίνει πως θα βρείτε μεγάλα και αξεπέραστα προβλήματα και θα στενοχωρηθείτε.

Αν δείτε την πόρτα κλειστή και την ανοίξετε, σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες αυτόν τον καιρό στις δουλειές σας.

Αν δείτε την πόρτα του σπιτιού σας ανοιχτή μπορεί να έλθουν επισκέψεις.

Αν δείτε μια πόρτα στο σπίτι σας να είναι σπασμένη ή τη σπάσατε εσείς για να μπείτε μέσα, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν ατυχήματα ή δημιουργήσετε εσείς δυσάρεστες καταστάσεις στο σπίτι σας.

Αν δείτε ότι ανοίγετε την πόρτα κάποιον δημόσιου κτιρίου και μπαίνετε μέσα, σημαίνει ότι θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες στη ζωή σας αυτόν τον καιρό και θα έχετε μεγάλη κοινωνική άνοδο.

Αν δείτε πως έχουν παραβιάσει μια πόρτα του σπιτιού σας, σημαίνει ότι θα δώσετε δικαιώματα και θα σας κουτσομπολεύουν.

Αν δείτε ότι ανοίγετε την πόρτα μιας εκκλησίας, αυτό σημαίνει μεγάλες επιτυχίες και μεγάλη ευτυχία.

Αν δείτε πως ανοίγετε την πόρτα ενός κήπου και μπαίνετε μέσα, σημαίνει για σας μεγάλη ερωτική επιτυχία.

Αν δείτε πως ανοίγετε την πόρτα μιας φτωχής καλύβας, αυτό σημαίνει ότι δεν πετύχετε τίποτα το αξιόλογο στην δουλειά που κάνετε.

Αν δείτε ότι ανοίγετε πολλές πόρτες, αυτό σημαίνει ότι θα νιώσετε μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας κατ δεν θα έχετε καμιά κατάληξη σίγουρη.

Αν δείτε να ανοίγετε την πόρτα ενός ξενοδοχείου, θα κάνετε νέες επαφές και νέες γνωριμίες στη ζωή σας.

Αν δείτε πόρτα φυλακής, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες, αν δείτε ότι ανοίγετε την πόρτα και βγαίνετε έξω, σημαίνει πως θα φύγούν από πάνω σας στενοχώριες και βάσανα.

Αν δείτε πως είστε μέσα από πόρτα κι ακούτε κρυφά το τι γίνεται μέσα σε ένα δωμάτιο, αυτό σημαίνει ότι το πρόσωπο που αγαπάτε θα σας προδώσει με τον χειρότερο τρόπο. Τέλος αν δείτε πως φεύγοντας από το σπίτι σας ασφαλίσατε καλά την πόρτα του, σημαίνει πως θα έχετε μεγάλη σιγουριά στο σπίτι σας και την οικογένειά σας και κανείς και τίποτα δεν θα μπορέσει να σας διαταράξει την οικογενειακή σας γαλήνη και ευτυχία. Αν δείτε ότι μπαίνατε σε οποιαδήποτε πόρτα, σημαίνει πως άδικα θα προσπαθήσετε να ξεφύγετε από τους εχθρούς σας.
Αν όμως είναι η πόρτα του σπιτιού της παιδικής σας ηλικίας, σημαίνει ότι οι μέρες σας θα είναι γεμάτες από ευημερία και ευφροσύνη.
Αν δείτε άλλους να μπαίνουν σε πόρτα, σημαίνει μάταιες προσπάθειες για να ταχτοποιήσετε τις υποθέσεις σας. Επίσης, για τους αγρότες, σημαίνει αλλαγές στην πολιτική. Για ένα συγγραφέα, σημαίνει ότι το κοινό δεν θα διαβάσει τα έργα του σε ένδειξη διαμαρτυρίας για έγγραφες δηλώσεις του.

Το να δείτε ότι προσπαθείτε να κλείσετε μια πόρτα, η οποία τελικά πέφτει και χτυπάει κάποιον, σημαίνει ότι κάτι κακό θα συμβεί σε φίλο σας λόγω απερίσκεπτης συμβουλής που του δώσατε.
ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ (ΔΕΝΔΡΟ): Αν δείτε στον ύπνο σας πως φυτεύετε μια πορτοκαλιά, σημαίνει ότι θα σας βρει μια στενοχώρια αυτές τις μέρες.

Αν δείτε ότι ποτίζετε πορτοκαλιά ή πορτοκαλιές σημαίνει ότι θα σημειώσετε μεγάλη επιτυχία.

Ανθισμένη πορτοκαλιά σημαίνει για σας χαρούμενη είδηση και αν δείτε ότι αισθάνεστε την μυρωδιά της να πλημμυρίζει την ατμόσφαιρα θα περάσετε ευχάριστες ερωτικές απολαύσεις.

Αν δείτε πορτοκαλιά γεμάτη πορτοκάλια ώριμα και λαχταριστά, σημαίνει πως θα έχετε ευχάριστη συνάντηση.

Αν τα πορτοκάλια είναι πράσινα ή παραγινωμένα και δεν είναι φαγώσιμα θα κάνετε συνάντηση. που τα αποτελέσματά της θα σας δυσαρεστήσουν.

Αν η πορτοκαλιά που θα δείτε είναι καταπράσινη κι ολόδροση αυτό σημαίνει πως θα κουραστείτε μεν αλλά θα σας αποζημιώσει η επιτυχία.

Αν δείτε ξερή πορτοκαλιά ή ξεριζωμένη, αυτό σημαίνει πως θα συναντήσετε στενοχώριες και πίκρες.
ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ (ΚΑΡΠΟΣ): Αν δείτε στον ύπνο σας πως κόβετε ολόφρεσκα και λαχταριστά πορτοκάλια, τα τρωτε και νιώθετε ευχαρίστηση, σημαίνει ότι θα δοκιμάσετε χαρές και θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες τόσο στη ζωή σας όσο και στον αισθηματικό τομέα.

Αν δείτε ότι αγοράζετε πορτοκάλια σημαίνει πως θα ζήσετε ωραίες ερωτικές στιγμές που όμως θα σας στοιχίσουν ακριβά.

Αν δείτε πως σας προσφέρουν πορτοκάλια και είστε παντρεμένοι, σημαίνει πως θα σας δώσουν ευχάριστες ειδήσεις.

Αν είστε νέος-α θα σας κάνουν πρόταση γάμου.

Αν δείτε πως προσφέρετε πορτοκάλια και είστε ανύπαντρος, σημαίνει ότι θα ζητήσετε σε γάμο άτομο που θα ανταποκριθεί και θα σας κάνει ευτυχισμένους.

Τέλος αν δείτε ότι τρώτε πορτοκάλια άγουρα, ξινά ή χαλασμένα, θα σας βρουν στενοχώριες και πίκρες.

Αν δείτε πως πετάτε πορτοκάλια σημαίνει πως θα διώξετε την τύχη από τα χέρια σας. Αν δείτε στ' όνειρο σας γερές πορτοκαλιές με ώριμα φρούτα, είναι σημάδι υγείας και ευημερίας.

Αν δείτε πως τρώγατε πορτοκάλια, είναι κακός οιωνός: η αρρώστια φίλου ή συγγενή θα είναι πηγή ανησυχίας για σας' δυσαρέσκειες θα δημιουργήσουν άσχημο κλίμα στη δουλειά σας.

Αν τα πορτοκάλια που τρώγατε ήταν γερά και μυρωδάτα, θα έχετε κάποια ατυχία.

Για τη νέα γυναίκα, αυτό το όνειρο σημαίνει πως ίσως χάσει τον αγαπημένο της.

Αν ονειρευτεί πως βλέπει ένα ωραίο πορτοκάλι πάνω σε ένα ψηλό σημείο, σημαίνει πως θα διαλέξει το σύζυγο της ανάμεσα από πολλούς εραστές.

Αν δείτε πως γλιστρήσατε πάνω σε μια πορτοκαλόφλουδα, προμηνύεται ο θάνατος κάποιου συγγενή.

Αν δείτε πως ψωνίζατε πορτοκάλια μετά από παράκληση της γυναίκας σας και πως εκείνη τα έτρωγε, σημαίνει πως στις επιχειρήσεις σας θα έχετε δυσάρεστες περιπλοκές.
ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως βρήκατε πορτοφόλι στον δρόμο σας γεμάτο χρήματα, σημαίνει πως κάποια στενόχωρη είδηση θα σας βρει.

Αν δείτε πως βρήκατε άδειο πορτοφόλι, σημαίνει ότι κάποια αχαριστία θα σας πικράνει. Αν δείτε ότι έχετε στα χέρια σας κάποιο πορτοφόλι γεμάτο χρήματα και νιώθετε ικανοποίηση, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν φτώχειες και μιζέρια.

Αν δείτε πως είναι άδειο το δικό σας πορτοφόλι, και νιώθετε στενοχώρια, σημαίνει πως θα κερδίσετε χρήματα.

Αν δείτε πως χάσατε το πορτοφόλι σας, σημαίνει πως κάποια μεγάλη οικονομική επιτυχία σας περιμένει.

Αν δείτε πως αγοράζετε καινούργιο πορτοφόλι σημαίνει πως θα σας βρουν μπελάδες και μπλεξίματα από χρέη.

Αν είστε άνδρας και δείτε πως ψάχνετε και ερευνάτε κάποιο γυναικείο πορτοφόλι, σημαίνει ότι θα μάθετε τα μυστικά μιας γυναίκας που σας ενδιαφέρει.

Θα λυπηθείτε αν δείτε ότι είναι άδειο, αντίθετα θα ικανοποιηθείτε αν δείτε ότι είναι γεμάτο χρήματα ή χρυσαφικά.
ΠΟΤΑΜΙ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως βρίσκεστε σε ένα ποτάμι με πεντακάθαρα νερά που κυλάνε ήρεμα και ήσυχα, σημαίνει ότι θα σας βρουν πολύ ευχάριστα γεγονότα αυτές τις μέρες. Όσο πιο ήρεμα κυλάει και όσο πιο καθαρά νερά έχει το ποτάμι, τόσο πιο μεγάλη χαρά θα σας βρει από τις επιτυχίες που θα σημειώσετε.

Αν το ποτάμι είναι θολό μην περιμένετε τίποτα το καλό αυτές τις μέρες θα πάρετε πολλές στενοχώριες γιατί θα συναντήσετε μεγάλες δυσκολίες και πιθανόν να σας βρει κάποια αρρώστια.

Αν είναι ορμητικό αλλά τα νερά είναι καθαρά, σημαίνει πως θα κοπιάσετε πολύ πλην όμως θα έχετε επιτυχίες αλλά μόνον στον οικονομικό τομέα.

Αν δείτε πως κάνετε μπάνιο σε ένα ποτάμι με πεντακάθαρα νερά, σημαίνει πως σας περιμένουν πλούτη και χαρές.

Αν ένας νέος ή νέα δουν αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα έχουν μεγάλες αισθηματικές επιτυχίες και ο σύντροφος που θα βρουν στη ζωή τους θα είναι πλούσιος και καλός.

Αν δείτε πως κολυμπάτε σε ποτάμι με θολά ή βρώμικα νερά, σημαίνει ότι θα σας βρουν μεγάλες στενοχώριες και πολλοί κίνδυνοι θα σας απειλήσουν.

Αν δείτε πως περπατάτε στα νερά ενός ποταμού και δεν βουλιάζετε, σημαίνει πως κάποια μεγάλη επιτυχία θα σημειώσετε αυτόν τον καιρό.

Αν δείτε πως πνίγεστε σε ένα ποτάμι, σημαίνει πως σας περιμένει μεγάλη ευτυχία στη ζωή σας αυτόν τον καιρό.

Αν δείτε στ' όνειρο σας πορτοφόλι με χρήματα και λογαριασμούς, είναι σημάδι καλής τύχης και πως σχεδόν κάθε επιθυμία σας θα πραγματοποιηθεί.

Αν το πορτοφόλι ήταν άδειο, σημαίνει πως κάποια μεγάλη ελπίδα σας δεν θα γίνει πραγματικότητα.
Αν δείτε πως χάσατε το πορτοφόλι σας, προβλέπεται ότι θα διαφωνήσετε με τον καλύτερο σας φίλο κι έτσι θα χάσετε κάποιες σημαντικές ανέσεις και ένα μεγάλο κέρδος.

Ένα παλιό και βρώμικο πορτοφόλι, είναι δείγμα ανεπιθύμητων εξελίξεων στη δουλειά σας.
ΠΟΤΗΡΙ: Αν δείτε στον ύπνο σας απλά ένα ποτήρι, σημαίνει ότι θα πάρετε ειδήσεις που δεν τις περιμένατε αλλά η σημασία τους θα είναι πολύ μεγάλη για σας.

Αν δείτε πως σπάσατε ένα ποτήρι ή το είδατε σπασμένο, σημαίνει πως θα πετύχετε τους σκοπούς που επιδιώκετε καιρό.

Αν δείτε πως πλένετε ποτήρι ή ποτήρια, σημαίνει ότι την ευτυχία θα την κερδίσετε μόνος σας.

Αν δείτε ότι πίνετε καθαρό νερό σε καθαρό ποτήρι, σημαίνει πως θα κερδίσετε χρήματα. Αν σας προσφέρουν καθαρό ποτήρι με καθαρό νερό, για τις παντρεμένες σημαίνει υγεία, ευτυχία και χαρά στην οικογένειά τους, για τις ανύπαντρες σημαίνει γάμο και χρήματα. Αν δείτε να σας κάνουν δώρο ένα ποτήρι, σημαίνει γρήγορο γάμο.

Αν κάνετε δώρο εσείς ένα ποτήρι, σημαίνει πως θα προσφέρετε σημαντική βοήθεια.

Αν δείτε ένα ποτήρι γεμάτο νερό, σημαίνει πως θα κερδίσετε πολλά χρήματα.

Αν δείτε άδειο ποτήρι, σημαίνει στενοχώρια γιατί θα χάσετε χρήματα ή ότι θα κάνετε άσκοπες σπατάλες.

Αν δείτε ποτήρι γεμάτο κρασί, σημαίνει ότι θα συναντήσετε και θα ζήσετε τον έρωτα που επιθυμούσατε.
Ποτήρια (κρασιού) Αν ονειρευτείτε κρασοπότηρα, σημαίνει ότι η απογοήτευση θα σας επηρεάσει τόσο ώστε δεν θα μπορείτε να δείτε τίποτα ευχάριστο, ώσπου κάτι δυνατό να σας κάνει να γνωρίσετε την αληθινή στενοχώρια.
ΠΟΤΙΖΩ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως ποτίζετε λουλούδια, θα πάρετε ειδήσεις για τον ερωτικό σας σύντροφο.

Αν ποτίζετε τα δένδρα σας, τον κήπο σας ή το χωράφι σας, σημαίνει ότι θα σας βρουν ευχάριστα γεγονότα και θα νιώσετε ευτυχισμένοι.

Αν ποτίζετε σιτηρά, σημαίνει ευτυχία, χρήματα και επιτυχίες επαγγελματικές.

Αν δείτε πως ποτίζετε ζώα, σημαίνει πως θα ευεργετήσετε κάποιον ή κάποιους και θα τους γλιτώσετε από μεγάλη καταστροφή.

Αν δείτε ότι κρατάτε κάποιο δοχείο με νερό και ποτίζετε, σημαίνει πως θα ικανοποιηθούν όλοι σας οι πόθοι.

Αν όμως δείτε πως ποτίζετε δένδρα ξεραμένα ή λουλούδια, σημαίνει ότι ματαιοπονείτε για κάτι που έπαψε να υπάρχει για σας.
ΠΟΤΟ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως πίνετε ποτό ή ποτά, για κάθε ποτό που βλέπετε πως πίνετε δείτε την ανάλογη λέξη στον ονειροκρίτη, π.χ. κρασί, ρακί, κονιάκ κλπ.

Αν δείτε στον ύπνο σας πως πίνετε κάποιο ποτό και αυτό σας φαίνεται πικρό, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε μια μεγάλη ευχαρίστηση από κάτι που δεν το περιμένατε.

Αν όμως το ποτό είναι πικρό γιατί είναι δηλητηριασμένο, αυτό σημαίνει πως η κατάσταση της υγείας σας θα είναι περίφημη αυτές τις μέρες.

Αν δείτε πως προσφέρετε εσείς πικρό ποτό στο αγαπημένο σας πρόσωπο, αυτό σημαίνει πως θα σας δώσει μεγάλη χαρά.

Αν σας προσφέρουν σημαίνει πως θα σας δώσουν.
Ποτοπωλείο Αν δείτε στον ύπνο σας ότι εργάζεστε σε ποτοπωλείο, σημαίνει ότι θα καταφύγετε σε αμφισβητήσιμους τρόπους προαγωγής.

Αν δείτε απλώς ένα ποτοπωλείο, σημαίνει δραστηριότητα στα κοινά, γρήγορη απόκτηση περιουσίας και ικανοποίηση παράνομων επιθυμιών.
ΠΟΥΔΡΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως αγοράζετε πούδρα, σημαίνει πως έχετε βάλει σκοπό να υποκριθείτε και να ξεγελάσετε. θέλετε να κρύψετε τα πραγματικά σας αισθήματα.

Αν είστε άνδρας και βλέπετε τη γυναίκα σας ή την ερωμένη σας να χρησιμοποιούν πούδρα στο πρόσωπό τους, σημαίνει πως και η μια και η άλλη σας κοροϊδεύουν. Ψάξτε λίγο και θα διαπιστώσετε ότι πρέπει να δώσετε τέλος και στη μια περίπτωση και την άλλη.

Αν είστε γυναίκα και δείτε πως αγοράζετε πούδρα ή βάζετε στο πρόσωπό σας, φανερώνει πως ξεγελάτε τους πάντες και τα πάντα.

Αν δείτε πως έπεσε νερό στο πρόσωπό σας και έδιωξε την πούδρα, φανερώνει πως οι ψευτιές σας θα αποκαλυφθούν.

Αν δείτε πως βγάζετε τη πούδρα από το πρόσωπό σας, σημαίνει πως θα δείξετε τον πραγματικό σας εαυτό και θα είναι πιο καλό για σας.

Αν δείτε στ' όνειρο σας πούδρα, σημαίνει πως κάνετε συμφωνίες με ασυνείδητους ανθρώπους, θα πρέπει να τους παρακολουθείτε άγρυπνα γιατί διαφορετικά κινδυνεύετε
Πουκάμισο Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι βάζατε το πουκάμισο σας, είναι προάγγελμα άτι θα χωρίσετε απύ την αγαπημένη σας λόγω της απιστίας σας.

Αν δείτε ότι χάσατε το πουκάμισο σας, προβλέπονται δυσμενείς συνθήκες στη δουλειά ή την αγάπη.

Ένα σκισμένο πουκάμισο σημαίνει ατυχία και δυσάρεστο περιβάλλον.
Ένα βρώμικο πουκάμισο, στ' όνειρο, είναι σημάδι πως σας πλησιάζει μια κολλητική αρρώστια.

Αν μια γυναίκα δει στ' όνειρο της πουκάμισο, θ' ακούσει κουτσομπολιό σε βάρος της.
Πουλάρι Αν δείτε στ' όνειρο σας πουλάρι, σημαίνει πως θα αναλάβετε επιχειρήσεις που θα στεφθούν από επιτυχία.
Πουλερικά Αν δείτε στ' όνειρο σας πουλερικά, σημαίνει πως θα σπαταλήσετε χρήματα για δαπανηρές συνήθειες.

Για την κοπέλα που θα δει πως κυνηγούσε πουλερικά, προβλέπεται πως θ' αφιερώσει πολύτιμο χρόνο σε άσκοπες απολαύσεις.
ΠΟΥΛΙ δες ΓΑΛΟΣ ΓΕΡΑΚΙ Γερανός Γλάρος Γύπας κοτα ΟΡΤΥΚΙ

ΠΟΥΛΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας κοπάδια από πουλιά να πετούν στον ουρανό και αυτό σας κάνει εντύπωση, σημαίνει πως αυτόν τον καιρό θα σας βρουν πολλά προβλήματα και τρεξίματα.

Αν δείτε πως τα πουλιά πέρασαν και στάθηκαν στον ορίζοντα οι περιπέτειές σας θα είναι περαστικές.

Αν δείτε πως σκοτώνετε πουλιά χωρίς καμιά διάκριση, σημαίνει πως με τις απερισκεψίες σας θα δυσκολευτείτε στα οικονομικά σας και δεν θα τα βγάλετε πέρα.

Αν δείτε πως πιάνετε πουλιά, αυτό σημαίνει πως θα σας κυβερνήσει ο έρωτας και θα πιαστείτε στα δίκτυα του για καλά.

Αν δείτε πως πιάσατε πουλί ή πουλιά και αυτό ή αυτά σας ξέφυγαν και πέταξαν μακριά, σημαίνει πως θα χάσετε κάθε ελπίδα για κάτι όμορφο που άρχισε στη ζωή σας.

Αν δείτε πουλί ή πουλιά να πετούν και να κελαηδούν χαρούμενα και αυτό σας ευχαριστεί, σημαίνει πως θα περάσετε μια περίοδο οικογενειακής γαλήνης και ευτυχίας. Αν είστε νέος-α και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα περάσετε μια περίοδο ερωτικής μέθης κοντά στο αγαπημένο σας πρόσωπο.

Αν δείτε πως έχετε ένα πουλί μέσα στο κλουβί, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μια μεγάλη επιτυχία με βρώμικα μέσα.

Αν δείτε πως αγοράζετε ένα πουλί σημαίνει πως δεν διστάζετε να εξαγοράσετε τα πάντα. Αν δείτε ένα πουλί να μπαίνει στο σπίτι σας ή να έρχεται σε σας, σημαίνει πως θα πάρετε μια πολύ ευχάριστη είδηση.

Αν δείτε πως πιάνετε πουλιά με ξόβεργες ή δίκτυα, σημαίνει πως χρησιμοποιείτε θεμιτά και αθέμιτα μέσα για να πετύχετε τους σκοπούς σας.

Αν δείτε πουλί ή πουλιά νεκρά σημαίνει πως θα πάρετε κάποια δυσάρεστη είδηση για την υγεία προσφιλούς σας προσώπου.

Αν δείτε αρπακτικό πουλί, νυχτερίδες κλπ., δείτε την ανάλογη λέξη στον ονειροκρίτη για κάβε είδος πουλιού. Είναι ευνοϊκό όνειρο αν δείτε πουλιά με όμορφα φτερά.

Αν το όνειρο το δει γυναίκα, ένας πλούσιος και καλός σύντροφος είναι κάπου κοντά.

Τα μαδημένα και βουβά πουλιά, στο όνειρο, είναι σημάδι άσπλαχνης και απάνθρωπης μεταχείρισης του απόκληρου από τους ανθρώπους του πλούτου.

Αν δείτε πληγωμένο πουλί, είναι προάγγελμα βαθιάς λύπης που θα την προκαλέσει κάποιος «άσωτος υιός». Αν δείτε πουλιά να πετούν, είναι σημάδι ευημερίας.

Το δυσάρεστο περιβάλλον θα εξαφανιστεί εμπρός στο κύμα της ερχόμενης ευτυχίας.

Αν δείτε πως πιάνατε πουλιά, δεν είναι καθόλου κακό.

Αν τα ακούσατε να μιλούν, είναι ένα είδος ομολογίας της ανικανότητας για την εκτέλεση έργων που απαιτούν μεγάλη εξυδέρκεια.
Αν δείτε πως τα σκοτώνατε με όπλο, είναι σημάδι συμφοράς λόγω κακής εσοδείας.

ΠΟΥΠΟΥΛΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως όλα γύρω σας είναι γεμάτα πούπουλα και αυτό σας κάνει εντύπωση, σημαίνει πως θα βρεθείτε σε τέλμα και δεν θα μπορέσετε να τα βγάλετε πέρα.

Αιτία όμως τον κακού είστε εσείς που δεν έχετε πάρει τίποτα στα σοβαρά.

Το όνειρο σας ειδοποιεί πως πρέπει να στρωθείτε στη δουλειά με μεθοδικότητα και υπομονή για να καταφέρετε κάτι στη ζωή σας.

Αν δείτε πουλιά, κότες κλπ., και δείτε πως γεμίσατε πούπουλα, αυτό σημαίνει πως θα κινδυνέψετε να αρρωστήσετε.

Αν δείτε πως έχετε σπίτι σας μαξιλάρια και στρώματα από πούπουλα και ξαπλώνετε και αναπαύεστε σ' αυτά, σημαίνει πως θα το ρίξετε στην καλοπέραση και στην ξεγνοιασιά και θα αφήσετε πολύτιμο χρόνο να σας φύγει άδικα.

Αν δείτε πως το αγαπημένο σας πρόσωπο ετοιμάζει στρώματα και μαξιλάρια πουπουλένια, αυτό σημαίνει πως θα νιώσετε κοντά τους αξέχαστες ερωτικές στιγμές. Αν δείτε πως πέφτουν επάνω σας πούπουλα και αυτά σας ενοχλούν, σημαίνει πως κάποιο σαράκι σας τρώει για κάποια παλιά σας αγάπη που θα την θυμηθείτε αυτές τις μέρες.

Αν δείτε πως κρατάτε ένα πούπουλο στα χέρια σας και με αυτό γαργαλάτε άτομο του αντίθετου φύλου, σημαίνει πως θα κοιτάξετε να κινήσετε το ενδιαφέρον κάποιον προσώπου που σας αφορά.

Αν δείτε πως καίτε πούπουλα στη φωτιά, σημαίνει πως θα χάσετε κάποιες ελπίδες που είχατε για ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά.
ΠΟΥΡΝΑΡΙ: Αν δείτε στον ύπνο σας πουρνάρι ή πουρνάρια να έχουν γεμίσει την αυλή σας ή το χωράφι σας και καλύπτουν όλο το γόνιμο έδαφος κι αυτό σας προξενεί στενοχώρια, σημαίνει πως θα σας βρουν βάσανα από κάποια παλιά σας υπόθεση που την θεωρούσατε ή μάλλον θέλατε κάποτε να την θεωρείτε τελειωμένη.

Αν δείτε λόγγους από πουρνάρια να σας εμποδίζουν να προχωρήσετε, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν πολλά εμπόδια στις δουλειές σας και στις υποθέσεις σας αυτόν τον καιρό. Αν δείτε πως κόψατε πουρνάρια για να τα χρησιμοποιήσετε για φωτιά στο σπίτι σας χωρίς να είστε αγρότες, σημαίνει πως θα σας βρουν ευτυχισμένες μέρες.

Αν δείτε πως τα πουρνάρια σας προστατεύουν από την επιδρομή άγριων ζώων, σημαίνει πως θα βρείτε μεγάλη προστασία από εκεί που δεν την περιμένατε.

Αν δείτε πως κόβετε δένδρα από πουρνάρι και τα πετάτε, σημαίνει πως χάσετε μια προστασία.

Αν δείτε πως κόβετε τέτοια δένδρα και τους κορμούς τους κάνετε δοκάρια για να τα τοποθετήσετε στο σπίτι σας, αυτό σημαίνει πως θα δημιουργήσετε καλές και γερές καταστάσεις στην οικογένειά σας και στην δουλειά σας.

Αν δείτε πως καίγεται ένα δάσος από πουρνάρια, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν δυσάρεστες καταστάσεις γιατί θα δείτε να σας εγκαταλείπουν οι φίλοι σας και οι συνεργάτες σας.
ΠΟΥΡΟ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως καπνίζετε πούρο, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν μεγάλες στενοχώριες αυτόν τον καιρό.

Αν δείτε πως αγοράζετε πούρα, σημαίνει πως έχετε βάλει υψηλούς στόχους και θα τους πραγματοποιήσετε με πολύ κούραση και με μεγάλες στενοχώριες.

Αν δείτε πως σας προσφέρουν πούρο ή προσφέρετε εσείς, σημαίνει πως θα σας κάνουν ήθα κάνετε μια πρόταση που δεν θα σας βγάλει σε καλό αν την δεχθείτε ή την δεχτούν. Αν δείτε πως πετάξατε ένα πούρο ή ένα πακέτο πούρα, αυτό σημαίνει πως θα σας φύγουν από πάνω σας ευθύνες, φροντίδες και μελλοντικές στενοχώριες.
Πουτίγγα Αν δείτε στον ύπνο σας πουτίγγα, σημαίνει πως θα έχετε μικρό κέρδος από μεγάλες επενδύσεις.
Αν δείτε πως τρώτε πουτίγγα, είναι ένδειξη πως οι υποθέσεις σας θα είναι απογοητευτικές.

Για τη νέα γυναίκα που θα δει πως ετοιμάζει πουτίγγα, προβλέπεται πως ο εραστής της θα είναι φιλήδονος και θα ενδιαφέρεται πολύ για την κοσμική ζωή.

Αν τον παντρευτεί, η αγάπη της γι' αυτόν και η περιουσία της θα εξαφανιστούν. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

      Πρ-Πω

ΠΡΑΚΤΙΚΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως κρατάτε στα χέρια σας κάποιας συνεδρίασης τα πρακτικά, π.χ. ενός δικαστηρίου της Βουλής, ενός σωματείου κ.ο.κ., σημαίνει πως θα σας βρουν δύσκολες καταστάσεις γιατί θα σας παρουσιαστούν μεγάλα μπλεξίματα και ιστορίες που δεν θα μπορέσετε εύκολα να τα βγάλετε πέρα.

Αν δείτε πως σας δίνουν τέτοια πρακτικά για να τα διαβάσετε, αυτό σημαίνει πως θα σας μπλέξουν σε ιστορίες χωρίς κανένα όφελος.

Αν δείτε ότι τα περιφρονείτε ή τα πετάτε ή τα σχίζετε, σημαίνει πως θα αποφύγετε και θα γλιτώσετε από άσκοπες ευθύνες και σκοτούρες.

Αν δείτε πως ζητάτε εσείς τέτοια πρακτικά να σας τα δώσουν ή δείτε πως το έχετε ανάγκη, σημαίνει πως κάτι σας απασχολεί αυτόν τον καιρό που δεν μπορείτε να το φέρετε εις πέρας γιατί δεν θέλετε να ζητήσετε τις κατάλληλες συμβουλές από τα κατάλληλα πρόσωπα που θα μπορούσαν πράγματι να σας βοηθήσουν.

Το όνειρο σας ειδοποιεί να το κάνετε για να βγείτε από το τέλμα αυτό.
ΠΡΑΣΙΝΟ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως σας κάνει εντύπωση το πράσινο χρώμα, σημαίνει πως άρχισε να κάνει στη ζωή σας την εμφάνισή της η ελπίδα.

Όσο πιο ζωηρό και ζωντανό είναι το χρώμα αυτό τόσο πιο μεγάλη ελπίδα θα δημιουργηθεί για σας.

Αν λοιπόν δείτε από μακριά να απλώνεται μια καταπράσινη κοιλάδα και αυτό σας προξενεί ευχαρίστηση, σημαίνει πως σας περιμένει μια ευχάριστη περίοδος γαλήνης κι ευτυχίας, εσάς και την οικογένειά σας.

Αν δείτε πως ξαπλώσατε σε μια καταπράσινη χλόη και αυτό σας προξενεί ευχαρίστηση, σημαίνει πως θα περάσετε μια περίοδο ευχαρίστησης και ευδαιμονίας.

Αν δείτε ότι βάφεται το σπίτι σας ή το γραφείο σας πράσινο, σημαίνει πως θα σας βρουν ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές.

Αν είστε νέος-α και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα περάσετε ευχάριστες οικογενειακές στιγμές.
ΠΡΑΣΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας απλώς πράσα, σημαίνει πως θα σας βρουν πολλές και δυσάρεστες καταστάσεις. Στενοχώριες, τσακωμοί θα είναι τα κυριότερα χαρακτηριστικά των ημερών αυτών.

Αν δείτε πως φυτεύεται εσείς οι ίδιοι πράσα, σημαίνει ότι θα μπλέξετε σε ιστορίες χωρίς κανένα όφελος που θα σας προξενήσουν μεγάλες στενοχώριες.

Αν δείτε πως μαζεύεται πράσα στο σπίτι σας, σημαίνει πως θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα αυτό τον καιρό γιατί τα οικογενειακά σας μυστικά θα βγουν στη φόρα.

Αν δείτε πως τρώτε πράσα σημαίνει πως θα γίνετε ρεζίλι από ιστορίες βρώμικες που θα μπλέξετε επειδή το θελήσατε μόνοι σας.

Αν δείτε πως αγοράζετε πράσα ή τα ξεριζώνετε από το χωράφι σας ή από τον κήπο σας σημαίνει πως θα μάθετε πολύ δυσάρεστα νέα για το αγαπημένο σας πρόσωπο. Θα πρέπει όμως να διασταυρώσετε τις πληροφορίες γιατί τα νέα αυτά θα έχουν σκοπό τη συκοφαντία.

Αν δείτε πως πουλάτε πράσα σημαίνει ότι θα γίνετε αιτία να συκοφαντηθούν πρόσωπα αδίκως.

Αν δείτε πως είναι ξερά τα πράσα ή σάπια ή τα περιφρονήσατε να τα φάτε ή να τα αγοράσετε, προξένησαν αηδία στην εμφάνισή τους ή τα πετάξατε, σημαίνει πως θα αποφύγετε με τη θέλησή σας και με το δυνατό χαρακτήρα σας κάθε δυσάρεστη κατάσταση που θα σας βρει αυτόν τον καιρό.
ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας κάποιον πρεσβευτή απλώς να περνά από κοντά σας και να σας χαιρετάει, σημαίνει πως θα γνωρίσετε πρόσωπο υποχθόνιο και ραδιούργο και θα πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή.

Αν δείτε πως πιάσατε κουβέντα με κάποιον πρεσβευτή σημαίνει πως θα μπλέξετε σε σκοτεινές υποθέσεις που θα σας προξενήσουν μεγάλες ιστορίες και μπλεξίματα. Θα συναντήσετε ραδιουργίες και δολοπλοκίες και δύσκολα θα τα βγάλετε πέρα.

Αν δείτε πως γίνατε ή είσαστε εσείς πρεσβευτής, σημαίνει πως θα δημιουργήσετε καταστάσεις δύσκολες στους γύρω σας και θα βρεθείτε μπλεγμένοι άσχημα.

Αν δείτε πως πηγαίνετε σε κάποια πρεσβεία να δείτε τον πρεσβευτή για να σας υπογράψει τίποτα χαρτιά, σημαίνει πως θα μπλέξετε με δικαστήρια που θα σας ταλαιπωρήσουν.

Αν μια γυναίκα δει στον ύπνο της πως έγινε πρεσβευτής, σημαίνει πως θα αναλάβει μεγάλη υποχρέωση και θα δώσει υποσχέσεις που δε θα τηρηθούν και θα μειωθεί ηθικά. Αν μια γυναίκα δει τον σύντροφό της ή άνδρας τη σύντροφό τον να είναι πρεσβευτής, σημαίνει ότι άρχισαν τα ψέματα και οι υποκρισίες και ο δεσμός αυτός ή ο γάμος θα πάει για διάλυση.

Αν νέος-α δουν στον ύπνο τους πως γνωρίστηκαν ή σχετίστηκαν με άτομο του αντίθετου φύλου που ήταν πρεσβευτής, σημαίνει πως θα γνωριστούν με πρόσωπο ανάξιό τους που αν συνεχίσουν θα βγουν μετανιωμένοι από το δεσμό αυτό.

Αν τέλος δείτε πως συνομιλείτε με πρεσβευτή μιας ξένης χώρας, αυτό σημαίνει πως θα μεταχειριστείτε όλα τα μέσα για να πετύχετε τους σκοπούς σας.
ΠΡΕΣΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας απλά μια πρέσα την ώρα που λειτουργεί, σημαίνει πως θα σας προτείνουν μια δουλειά που θα ωφεληθείτε αν την δεχθείτε.

Αν δείτε πως εργάζεστε εσείς σε μια πρέσα σε μια βιοτεχνία, χωρίς όμως να είστε εργάτης, σημαίνει πως αν τα πηγαίνετε καλά σ' αυτή τη δουλειά, θα πραγματοποιηθούν οι στόχοι σας και θα νιώσετε ευτυχισμένοι.

Κακό είναι αν δείτε μια πρέσα να σας συντρίβει κάποιο μέλος τον σώματός σας.

Αυτό σημαίνει πως θα κινδυνέψετε από πολλά και δυσάρεστα γεγονότα.
ΠΡΗΞΙΜΟ:
Αν ονειρευτείτε πως είστε πρησμένος,  προαγγέλλεται συσσώρευση πλούτου, αλλά ο εγωισμός σας θα θέσει σε κίνδυνο την ευχαρίστηση.

Το να δει κανείς άλλους πρησμένους, σημαίνει άνοδο με μεγάλες δυσκολίες

Αν δείτε στον ύπνο σας πως νιώθετε ότι είστε πρησμένοι χωρίς αυτό να συμβαίνει στην πραγματικότητα, σημαίνει ευτυχία, επιτυχία και χαρά.

Αν λοιπόν δείτε να είναι πρησμένα τα μάγουλά σας, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλες κοινωνικές επιτυχίες αν είστε ηλικιωμένα άτομα, ερωτικές και αισθηματικές επιτυχίες, αν είστε νέοι και ανύπαντροι.

Αν δείτε να είναι πρησμένη η κοιλιά σας, σημαίνει πλούτη και μεγάλη ευδαιμονία.

Για νέους-ες ανύψωση κοινωνική.

Αν δείτε πως τα πόδια σας είναι πρησμένα, αυτό σημαίνει πως ότι κι αν κάνετε θα πετύχετε κάτι αυτόν τον καιρό και θα νιώσετε τα βήματά σας σταθερά στην πρόοδο και την επιτυχία.

Αν δείτε να είναι πρησμένο το κεφάλι σας, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε πνευματικές επιτυχίες και θα πετύχετε με τις ιδέες σας, τόσο στον κοινωνικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

Αν δείτε πως είναι πρησμένα τα χέρια σας, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε πολλά χρήματα.

Μετά από αυτό το όνειρο πάρτε κανένα λαχείο.
ΠΡΙΟΝΙ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως κρατάτε ένα πριόνι στα χέρια σας, σημαίνει πως θα πάθετε ζημιές και θα σας βρουν στενοχώριες.

Αν δείτε πως αγοράζατε πριόνι στον ύπνο σας ή το βρήκατε στο δρόμο σας, σκύψατε και το πήρατε, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε απερισκεψίες και λάθος υπολογισμούς στην εργασία που κάνετε και θα ζημιωθείτε.

Αν είναι να βάλετε μια νέα δουλειά μπροστά και δείτε αυτό το όνειρο καλό είναι να μην την ξεκινήσετε γιατί θα έχετε αποτυχία.

Τίποτα το καινούργιο να μην βάλετε μπροστά αυτόν τον καιρό.

Αν δείτε πως με ένα πριόνι αγωνίζεστε να κόψετε έναν κορμό δένδρου, σημαίνει πως θα καταστρέψετε την ευτυχία σας με τα ίδια σας τα χέρια.

Αν δείτε πως κόβετε κορμό δένδρου ξερού ή κάποιο ξύλο και σας δυσκολεύει στο κόψιμο αλλά προχωράτε, αυτό σημαίνει πως θα κουραστείτε πολύ αλλά θα πετύχετε.

Αν δείτε πως με ένα πριόνι κόβετε ξύλα με μεγάλη ευκολία, σημαίνει πως θα κερδίσετε εύκολα και από τις δουλειές σας και με ότι καταπιαστείτε αυτόν τον καιρό.

Αν δείτε πως με πριόνι κόβετε κλαδιά ενός δένδρου, σημαίνει πως θα χάσετε κάποιες ελπίδες που είχατε για να πετύχετε κάτι από τις απερισκεψίες σας.

Αν δείτε πως ένα πριόνι σας έκοψε κάποιο μέλος τον σώματός σας, συμβουλευτείτε τις ανάλογες λέξεις στον ονειροκρίτη για να έχετε πλήρη ερμηνεία του ονείρου σας.

Αν δείτε στον ύπνο σας πριόνι, σημαίνει δραστηριότητα και ευχάριστη οικογενειακή ζωή. Μεγάλα ηλεκτρικά πριόνια, στ' όνειρο, προμηνύουν ότι θα διευθύνετε μεγάλη επιχείρηση που θα αποφέρει πολλά κέρδη.

Για μια γυναίκα, αυτό το όνειρο σημαίνει πως θα της γίνουν τιμές και η γνώμη της θα γίνει υπολογίσιμη.

Αν ονειρευτείτε σπασμένο και σκουριασμένο πριόνι, σημαίνει αποτυχία και ροπή σε ατυχήματα.

Το να δείτε πως χάσατε πριόνι, είναι σημάδι επερχόμενης ατυχίας και χρειάζεται μεγάλη προσοχή σε οτιδήποτε καταπιαστείτε.

Αν δείτε ότι βρήκατε σκουριασμένο πριόνι, σημαίνει πως ίσως ξανακερδίσετε τον χαμένο πλούτο σας.

Ο θόρυβος πριονιού, στ' όνειρο, σημαίνει ευημερία.

Το να ονειρευτείτε ότι μεταφέρετε στον ώμο σας ένα μεγάλο πριόνι, είναι προμήνυμα ότι θα επωμισθείτε μεγάλες ευθύνες, αλλά και με τις ανάλογες απολαβές.
ΠΡΙΟΝΙΔΙ: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι σας κάνει εντύπωση το πριονίδι που πέφτει την ώρα που πριονίζουν ξύλα και προκαλώντας δυσφορία στην αναπνοή προσπαθείτε να το αποφύγετε, σημαίνει πως λόγια θα γίνουν εις βάρος σας ανεξάρτητα αν προσπαθήσετε να τα αποφύγετε ή όχι.

Αν δείτε πριονίδι στρωμένο στο σπίτι σας ή το γραφείο σας για να αποφύγετε την υγρασία ή τίποτα ακαθαρσίες που φεύγουν με το πριονίδι, σημαίνει πως σας περιμένουν χρήματα και θα ξεδιαλύνετε δυσάρεστες καταστάσεις τόσο στην οικογένειά σας όσο και στην συνεργασία σας με τους άλλους.

Αν δείτε ένα σωρό πριονίδια και σας κάνει εντύπωση, σημαίνει πως κάποιο συνταρακτικό περιστατικό θα σας αναστατώσει δίνοντάς σας μεγάλη χαρά.

Πριονίδι, στ' όνειρο, σημαίνει τάση για σοβαρά λάθη, που θα σας δημιουργήσουν άσχημες καταστάσεις και αναστάτωση στην οικογένεια.
ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας και σας κάνει εντύπωση ένας πρίγκιπας, σημαίνει πως κάποια ευκαιρία θα σας παρουσιαστεί αυτές τις μέρες και θα πρέπει να κοιτάξετε να την διακρίνετε και να την χειριστείτε σωστά.

Αν δείτε πως συνομιλείτε με έναν πρίγκιπα, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε την γνωριμία ατόμου που θα σας βοηθήσει σε μια στιγμή της ζωής σας και θα ανεβείτε κοινωνικά.

Αν δείτε τον εαυτόν σας πρίγκιπα, αυτό σημαίνει πως θα αποκτήσετε πλούτη και αξιώματα που δεν τα είχατε φανταστεί.

Αν ένας νέος-α δουν αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα σημειώσουν μεγάλες επιτυχίες στον επαγγελματικό τομέα και πως θα κάνουν ένα σωστό και πετυχημένο γάμο.
ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας μια πριγκίπισσα όπως και να την δείτε, σημαίνει πως νέοι ορίζοντες ανοίγονται μπροστά σας, μεγάλες ευκαιρίες θα σας παρουσιαστούν και θα πρέπει να δείξετε την ανάλογη σοβαρότητα.

Αν μια νέα δει τον εαυτόν της πριγκίπισσα, σημαίνει πως θα κάνει λαμπρό και ευτυχισμένο γάμο.

Μόνο αν δείτε πεθαμένη πριγκίπισσα, αυτό σημαίνει πως δεν θα πάρετε μια κληρονομιά ή κάτι δεν θα γίνει και θα σας προξενήσει στενοχώριες.
Προαγωγή Αν δείτε στον ύπνο σας προαγωγή σε οποιοδήποτε τομέα, σημαίνει γρήγορη πρόοδο στις υποθέσεις της καρδιάς.
Αν δείτε άλλους να προάγονται, σημαίνει ότι φίλοι θα καταλάβουν ευνοϊκές θέσεις κοντά σας.

ΠΡΟΒΑΤΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας και σας κάνει εντύπωση κοπάδι από πρόβατα, όπου και να τα δείτε, σημαίνει πως σας περιμένουν χρήματα ευκαιρίας που αν τα διαχειριστείτε σωστά θα πετύχετε μεγάλα πράγματα στη ζωή σας.

Αν τα πρόβατα είναι λευκά, σημαίνει πως οι επιτυχίες σας 8α είναι μεγάλες και εντυπωσιακές. 4α πρέπει όμως να προσέξετε πολύ να μην σας μεθύσουν οι επιτυχίες. Θα πρέπει να χειριστείτε έξυπνα τις ευκαιρίες και να κοιτάξετε να εδραιωθείτε και να χειριστείτε σωστά την εύνοια της τύχης γιατί θα βρεθείτε προ αδιεξόδου κάποτε.

Αν τα πρόβατα είναι μαύρα, σημαίνει πως θα περάσετε μεγάλες στενοχώριες.

Αν δείτε πρόβατα να τρέχουν, να κοπρίζουν και εσείς να πατάτε τις κοπριές τους, σημαίνει πως θα σας στενοχωρήσει μια αποτυχία.

Αν δείτε ότι παίζετε και χαϊδεύετε πρόβατα άσπρα, σημαίνει πως μια μεγάλη χαρά και οικογενειακή ευτυχία σας περιμένει.

Αν δείτε πως σφάζετε πρόβατο και το γδέρνετε και πάτε το σφακτό στο σπίτι σας, σημαίνει πως θα δημιουργήσετε μια μεγάλη επιτυχία μόνοι σας με την εξυπνάδα σας και την εργατικότητά σας.

Αν δείτε πως τρώτε κρέας πρόβειο, αυτό σημαίνει πως θα έχετε μεγάλη επαγγελματική άνοδο που θα σας γεμίσει χαρά και θα σας χαρίσει μια ευτυχισμένη περίοδο που στο χέρι σας είναι να την κρατήσετε.

Αν δείτε πως αποκτήσατε δικά σας πρόβατα, σημαίνει πως οι επιτυχίες σας θα είναι μεγάλες και θα σας δώσουν σιγουριά για ένα άνετο κι εξασφαλισμένο μέλλον.

Κακό είναι αν δείτε πρόβατα αδύνατα, απεριποίητα, αρρωστιάρικα και πεινασμένα, αυτό σημαίνει πως με την αδράνειά σας, την ατολμία σας και την άσχημη διαχείριση θα πάθετε μεγάλες καταστροφές.

Αν δε δείτε πρόβατα να βελάζουν, αυτό σημαίνει πως θα πάθετε μεγάλη καταστροφή αν δεν αλλάξετε τακτική και τρόπο δράσης.

Κακό επίσης είναι αν δείτε πρόβατα ψόφια και σας ενοχλεί και η μυρωδιά τους, όλοι θα ρίξουν σε σας την ευθύνη της αποτυχίας σας γιατί πραγματικά εσείς θα φταίτε.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως απλά συναντήσετε τον πρόεδρο του κράτους, σημαίνει πως κάποια είδηση θα σας συνταράξει.

Αν δείτε πως συνομιλείτε μαζί τον, αυτό σημαίνει πως θα γνωρίσετε πρόσωπο υψηλά ιστάμενο που θα προσφερθεί να σας δώσει σημαντική βοήθεια και υποστήριξη.

Αν δείτε πως παραβρίσκεται και κάποιος άλλος στη συζήτηση, αυτό σημαίνει πως κάποιος φίλος σας θα σας κάνει τη διασύνδεση αυτή και θα σας βγει σε καλό.
ΠΡΟΖΥΜΙ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως φτιάχνετε προζύμι με τα χέρια σας για να ζυμώσετε την άλλη μέρα, όπως κάνουν συνήθως, σημαίνει πως θα βάλετε μπροστά μια δουλειά η οποία θα σημειώσει μεγάλη επιτυχία.

Αν δείτε απλά ένα προζύμι, σημαίνει πως θα πάρετε ευχάριστες ειδήσεις.

Αν δείτε πως δίνετε προζύμι αλλού, αυτό σημαίνει πως θα προσφέρετε σημαντική βοήθεια σε άλλους.

Αν δείτε πως σας δίνουν, θα πάρετε σημαντική βοήθεια από άλλους.
ΠΡΟΙΚΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως παντρεύεστε και παίρνετε μεγάλη προίκα ενώ ήδη είστε παντρεμένος στην πραγματικότητα, σημαίνει πως θα σας ταλαιπωρήσουν μεγάλα και σοβαρά οικονομικά προβλήματα τα οποία θα σας στενοχωρήσουν πολύ γιατί θα έχει ως αίτιο την κοροϊδία που θα σας κάνουν, σε σχέση με χρήματα τα οποία θα τα έχετε μεγάλη ανάγκη αυτόν τον καιρό.

Αν είναι να ρισκάρετε κάποια επιχείρηση αυτόν τον καιρό, καλό είναι να μην το κάνετε. Αν είναι να βασιστείτε ότι θα σας βοηθήσουν οικονομικά να μην δώσετε καμιά βάση σε κανένα.

Καλό θα είναι να κοιτάξετε να βρείτε τρόπους να τα βγάλετε πέρα μόνος σας.

Αν είστε ανύπαντρος και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως αν είναι να παντρευτείτε δεν θα πάρετε προίκα αλλά η γυναίκα που θα πάρετε θα σας κάνει ευτυχισμένο και θα δείτε ότι διαλέξατε έναν σύντροφο πραγματικό που θα σας συμπαρασταθεί πραγματικά. Αν δείτε πως παντρεύεστε χωρίς προίκα, για τους παντρεμένους σημαίνει πως θα απαλλαγούν από κάποιο δυσάρεστο οικονομικό πρόβλημα, για τους ανύπαντρους σημαίνει πως θα πάρουν προίκα αλλά δεν θα βρουν καλό σύντροφο.

Αν δείτε πως δίνετε προίκα μεγάλη σε ένα σας παιδί που είναι έτοιμο να παντρευτεί στην πραγματικότητα, σημαίνει πως θα γίνετε αιτία να δημιουργηθούν οικονομικά προβλήματα στο ζευγάρι.

Αν δεν είναι να παντρέψετε παιδί και. δείτε πως ετοιμάζεται να παντρευτεί και κανονίζετε την προίκα του, αυτό σημαίνει πως θα παρουσιαστούν εμπόδια στις πληρωμές σας.

Αν δείτε πως αγοράζετε είδος στην προίκα τον παιδιού σας και δείτε στοιβαγμένα τα πράγματά του, αυτό σημαίνει πως θα σας βρει μια αναπάντεχη οικογενειακή ευτυχία.

Αν δείτε το παιδί σας να κάνει παράπονα για την προίκα του, σημαίνει πως κάτι θα συμβεί που αυτό θα σας συμπαρασταθεί.

Αν δείτε πως πρέπει να παντρέψετε το παιδί σας και δεν μπορείτε να του δώσετε προίκα και στενοχωρηθήκατε στον ύπνο σας, σημαίνει πως θα σας βρουν ευχάριστες οικονομικές καταστάσεις που δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας.

Αν είναι να παντρευτείτε ή να παντρέψετε και πράγματι σας απασχολεί η προίκα που είναι να πάρετε ή να δώσετε και δείτε αυτό το όνειρο, μην δώσετε καμιά σημασία.

Αν δείτε πως ζητάτε ή σας ζητούν πανωπροίκι που λέμε, σημαίνει πως θα σας γίνουν φορτικοί για κάποια παλιά σας χρέη.
Πρόκληση Αν δείτε ότι σας προκάλεσαν να χτυπηθείτε σε μονομαχία, σημαίνει ότι θα έχετε κάποιο μπλέξιμο κοινωνικής φύσεως και θα εξαναγκαστείτε να ζητήσετε συγγνώμη για να μη χάσετε φιλίες.

Αν δείτε πως αποδεχτήκατε μιαν οποιανδήποτε είδους πρόκληση, σημαίνει ότι θα υποστείτε πολλά δεινά στην προσπάθεια σας να προφυλάξετε άλλους από την ατίμωση.
ΠΡΟΠΟΜΠΗ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως από το σπίτι σας προπέμπετε κάποιο άτομο σε λιμάνι, ή σταθμό, ή αεροδρόμιο και αυτό σας προξενεί ευχαρίστηση γιατί έτσι γλιτώνετε από την ενοχλητική παρουσία του, σημαίνει πως θα λυπηθείτε από την συμπεριφορά κάποιον προσώπου.

Αν δείτε πως αυτό σας προξενεί λύπη, σημαίνει πως αντίθετα θα σας προξενήσει μεγάλη ευχαρίστηση γιατί θα κάνετε γνωριμία με κάποιο πρόσωπο που θα σας συνδέσει πραγματική φιλία και αν κάνετε συνεργασία μαζί τον θα βγείτε κερδισμένοι.

Αν δείτε πως εσάς σας προπέμπουν από κάποιο σπίτι, σε λιμάνι, ή σταθμό, σημαίνει πως θα σας ζητήσουν μια συνεργασία την οποία θα πρέπει να την αποδεχθείτε και να την χειριστείτε σωστά γιατί θα σας ωφελήσει και οικονομικά και κοινωνικά.

Αν δείτε πως προπέμπετε ή σας προπέμπει το αγαπημένο σας πρόσωπο, αυτό σημαίνει πως θα σας δέσει πιο πολύ μαζί τον η αγάπη σας και έτσι θα νιώσετε πιο πολύ ο ένας την ανάγκη του άλλου.
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως κάνετε προπόνηση σε ένα στάδιο ως αθλητής χωρίς όμως να ασχολείσθε με τον αθλητισμό, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να ετοιμαστείτε για αλλαγή μεγάλη στον επαγγελματικό τομέα.

Αν δείτε πως υπάρχει και κάποιος προπονητής που σας δίνει οδηγίες, σημαίνει πως θα βρεθεί κάποιος που θα σας βοηθήσει να πετύχετε στον επαγγελματικό τομέα.

Αν δείτε πως είστε ο ίδιος προπονητής και προπονείτε άλλους, αυτό σημαίνει πως θα βρείτε ανθρώπους για συνεργασία τους οποίους πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα πώς θα τους μεταχειριστείτε.

Αν δείτε πως προπονείτε άλογα στον ιππόδρομο, σημαίνει πως μια εύνοια της τύχης θα σας βοηθήσει να συναντήσετε την επιτυχία.
Προσβολή Αυτό είναι κακό όνειρο. Όποιος το δει, σίγουρα τον περιμένουν κλάματα και δάκρυα.

Για μια νέα γυναίκα που θα δει πως την πρόσβαλαν, σημαίνει ότι κάποιο εχθρικό πρόσωπο θα επωφεληθεί από την άγνοια της για να τη φέρει σε άσχημη θέση με κάποιον ξένο, ή να θέσει σε κίνδυνο τα συμφέροντα της με ένα φίλο.
Προσευχή Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι λέτε προσευχές ή αν ονειρευτείτε άλλους να προσεύχονται, σημαίνει πως θα διατρέξετε κίνδυνο αποτυχίας, την οποία θ' αποφύγετε μόνο με μεγάλη προσπάθεια.
ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως κάνετε την προσευχή σας με ευλάβεια και με κατάνυξη, είστε δεν είστε θρησκευόμενοι, σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες στη ζωή σας και ότι σχεδιάζατε θα το πετύχετε, αλλά μην περιμένετε και μεγάλη βοήθεια από κανέναν.

Βασιστείτε στον εαυτόν σας, η προσευχή που βλέπετε πως κάνετε σημαίνει την δύναμη και την αυτοπεποίθηση που θα νιώσετε στον εαυτόν σας.

Αν δείτε άλλους να προσεύχονται, σημαίνει πως σε μια δύσκολή σας στιγμή θα βρεθούν άτομα που θα σας συμπαρασταθούν.
Πρόσθεση Αν δείτε πως κάνατε κάποια πρόσθεση, σημαίνει ότι θα χρειαστεί να παλέψετε για να υπερνικήσετε δύσκολες καταστάσεις, που σύντομα θα έχουν τρομερό αντίχτυπο στη διεξαγωγή των επιχειρήσεων σας.

Αν δείτε πως βρήκατε λάθος σε πρόσθεση, σημαίνει πως θα είστε ικανός να εξουδετερώσετε εχθρούς, διότι θα έχετε αντιληφθεί τις προθέσεις τους προτού να εκτελέσουν το σχέδιο τους.

Αν προσθέτατε αριθμούς με μηχανή, σημαίνει ότι θα έχετε έναν ισχυρό σύμμαχο που θα σας σώσει από μεγάλη καταπίεση.
Αν δείτε πως δεν καταφέρνατε να διαβάσετε τους αριθμούς, θα υποστείτε οικονομικές ζημιές από κακούς υπολογισμούς.
Πρόσκληση Αν ονειρευτείτε πως καλείτε κόσμο να σας επισκεφτεί, σημαίνει ότι επίκειται κάποιο δυσάρεστο γεγονός που θα ταράξει το κατά τα άλλα, ευχάριστο περιβάλλον σας.
Αν δείτε ότι σας προσκάλεσαν να επισκεφθείτε κάποιον, σημαίνει πως θα λάβετε άσχημα νέα.

Για τη γυναίκα που θα δει πως είναι καλεσμένη σε κάποια συγκέντρωση, σημαίνει πως θα κάνει ευχάριστες γνωριμίες, αλλά η κακή τύχη θα τις επισκιάσει.
ΠΡΟΣΚΟΜΜΑΤΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως συναντήσατε προσκόμματα και εμπόδια στις υποθέσεις σας κι αυτό σας στενοχώρησε, σημαίνει πως όλα θα πάνε καλά και μεγάλη άνοδο θα συναντήσετε στις δουλειές σας.

Αν δείτε πως κάποιοι σας προξενούν προσκόμματα, είναι αντίθετα τα πρόσωπα που θα βρεθούν να σας δώσουν κάθε βοήθεια που θα χρειαστείτε για να πετύχετε στις δουλειές σας.

Αν δείτε πως εσείς βάζετε προσκόμματα στους άλλους, σημαίνει πως με ευχαρίστηση θα δώσετε τη βοήθειά σας σε άτομα που έχουν την ανάγκη σας.
Προσκυνητής Αν δείτε στ' όνειρο σας προσκυνητές, σημαίνει πως θα κάνετε ένα μακρινό ταξίδι γιατί πιστεύετε ότι αυτό είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε.

Αν δείτε πως είστε προσκυνητής, σημαίνει πως θ' αντιμετωπίσετε φτώχεια και γνωστούς που δεν συμπαθείτε.

Η γυναίκα που θα δει ότι την πλησίασε ένας προσκυνητής, θα πέσει θύμα απάτης.

Αν ο προσκυνητής έφυγε από κοντά της, σηυαίνει πως θα προσπαθήσει ν' αποκτήσει την ανεξαρτησία της.
ΠΡΟΣΚΥΝΩ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως προσκυνάτε μια εικόνα, σημαίνει πως θα γίνετε υποκριτής κι αυτό θα σας βγει σε κακό.

Αν δείτε πως πάτε σαν προσκυνητής σε μια εκκλησία που γιορτάζει ή σε ένα μοναστήρι ή πηγαίνετε και στους Αγίους Τόπους, σημαίνει πως με βάση την υποκρισία και την πονηριά θα καταφέρετε να πετύχετε τους σκοπούς σας. Η επιτυχία σας είναι σίγουρη αν δείτε πως φτάσατε στο μέρος που είχατε προγραμματίσει να προσκυνήσετε.

Αν δείτε άλλους προσκυνητές, σημαίνει πως πρέπει να φυλαχτείτε αυτές τις μέρες πολύ γιατί θα προσπαθήσουν να σας κάνουν κακό άτομα που τους είχατε μεγάλη εμπιστοσύνη. Αν δείτε πως πηγαίνετε μαζί με άλλους για προσκύνημα, σημαίνει πως θα συναντήσετε συνεργάτες σε μια απάτη που θα την οργανώσετε αλλά θα βγείτε μετανιωμένοι.
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ: Αν δείτε πως αποκτήσατε κάποιον προστάτη και νιώθετε σιγουριά από την προστασία του, σημαίνει πως κάποιος εχθρός θα παρουσιαστεί στη ζωή σας επικίνδυνος.

Όσο πιο δυνατή προστασία δείτε πως σας παρέχει τόσο πιο επικίνδυνος εχθρός είναι και πρέπει να προσέξετε πολύ.
Προσφορά Αν ονειρευτείτε πως κάνατε κάποια προσφορά, σημαίνει πως θα φερθείτε δουλικά και υποκριτικά, εκτός αν αλλάξετε ιδέα για την αίσθηση του καθήκοντος.
ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως φοράτε κάποιο προσωπείο για να σας αλλάξει την εμφάνιση, σημαίνει πως θα σας παρουσιαστεί μια μεγάλη ευκαιρία για να παίξετε έναν ρόλο υποκρισίας για να πετύχετε τους σκοπούς σας όχι όμως με τίμια μέσα. Δεν μιλάμε εδώ για μάσκες αποκριάτικες.

Αν δείτε πως κυκλοφορείτε με ένα τέτοιο προσωπείο και νιώθετε άνετα γιατί κυκλοφορείτε χωρίς να γίνεστε αντιληπτοί, σημαίνει πως θα μπορέσετε άνετα να εξαπατήσετε τους άλλους.

Αν κάποιος σας ξεσκέπασε και φάνηκε το πραγματικό σας πρόσωπο, αυτό σημαίνει πως θα αποκαλυφθούν τα ύπουλα σχέδια σας και θα χάσετε την εμπιστοσύνη που σας είχε ο κόσμος.

Αν είστε γυναίκα και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θέλετε να εκδικηθείτε για κάποια προδοσία που σας έγινε και τώρα θα βάλετε μπροστά καταχθόνια σχέδια για να το επιτύχετε. Δεν θα καταφέρετε όμως τίποτα και αυτό θα σας κάνει να συμβιβαστείτε. Αν δείτε πως άλλοι φορούν προσωπείο, σημαίνει πως έχετε πέσει σε υποκριτές και ύπουλους ανθρώπους που θα πρέπει να προσέξετε πολύ. Μην δώσετε αυτές τις μέρες εμπιστοσύνη σε κανέναν γιατί όλοι υποκρίνονται και κοιτάζουν να σας εκμεταλλευτούν. Αν δείτε το αγαπημένο σας πρόσωπο να φοράει προσωπείο, σημαίνει πως σας κοροϊδεύει και σας απατά.
ΠΡΟΣΩΠΟ: Αν δείτε στον ύπνο σας το πρόσωπό σας πιο ωραίο από ότι είναι στην πραγματικότητα, αν είστε άνδρας σημαίνει πως θα νιώσετε άνεση από όλες τις πλευρές στη ζωή σας και θα δώσετε την προσοχή σας στις ερωτικές περιπέτειες.

Αν μια γυναίκα δει αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα νιώσει την ευτυχία τον έρωτα και της αγάπης. Αν ένας άνδρας δει το πρόσωπό του και νιώσει στον ύπνο τον πως είναι άσχημο, ενώ δεν είναι στην πραγματικότητα, σημαίνει πως θα ταπεινωθεί από γυναίκα γιατί θα προσπαθήσει με υπεροψία να την κατακτήσει.

Αν μια γυναίκα δει αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα χάσει στον έρωτα και θα πικραθεί. Αν δείτε ένα ωραίο πρόσωπο νεανικό και σας κάνει εντύπωση, σημαίνει πως μια περίοδος επιτυχιών και ευτυχισμένων γεγονότων θα ακολουθήσει για σας.

Αν δείτε κάποιο πρόσωπο και σας κάνει εντύπωση η ασχήμια τον, σημαίνει πως θα σας βρουν δυσάρεστες καταστάσεις τόσο στη δουλειά σας όσο και στον έρωτα.

Αν είστε παντρεμένη και όμορφη γυναίκα και δείτε στον ύπνο σας πως το πρόσωπό σας έχασε την φρεσκάδα του και την λάμψη τον, θα ανακαλύψετε πως παύσατε να προξενείτε το ενδιαφέρον τον άνδρα σας για το άτομό σας και αυτό θα σας οδηγήσει σε λύσεις όχι λογικές.

Θα πρέπει να δείξετε ψυχραιμία και αποφασιστικότητα για να γλιτώσετε το σπιτικό σας. Το όνειρο σας ειδοποιεί να φροντίσετε να βρείτε την δίκαιη και σωστή λύση.

Αν δείτε πως έχετε πρόσωπο τον αντίθετου φύλου σημαίνει πως θα γελοιοποιηθείτε γιατί δεν δείξατε σωστή συμπεριφορά.

Αν δείτε πως στο πρόσωπό σας υπάρχουν διάφορα σημάδια από πληγές παλιές, σημαίνει πως θα σας βασανίσουν αναμνήσεις από το παρελθόν.

Αν δείτε στον ύπνο σας ευχάριστα και γελαστά πρόσωπα, σημαίνει εύνοια. Τα σκυθρωπά και θλιμμένα πρόσωπα προμηνούν φασαρίες.

Για τους ερωτευμένους που θα ιδούν ότι το αγαπημένο τους πρόσωπο είναι γηρασμένο, προβλέπεται χωρισμός.

Τα περίεργα πρόσωπα, στ' όνειρο, προοιωνίζονται κακοτυχίες και εχθρούς στο περιβάλλον σας.

Αν ονειρευτείτε το δικό σας πρόσωπο, προλέγονται ατυχίες.

Για τους παντρεμένους, αυτό το όνειρο προαγγέλλει διαζύγιο.

Αν δείτε πως κοιτάζατε το πρόσωπο σας στον καθρέφτη, σημαίνει δυσφορία με τον εαυτό σας, γιατί δεν αισθάνεστε άξιος να φέρετε σε πέρας τα σχεδία σας και να βελτιώσετε τη θέση σας.
ΠΡΟΤΑΣΗ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως σας έκαναν μια οποιαδήποτε πρόταση και αυτή τη δεχτήκατε και γεμίσατε ικανοποίηση, σημαίνει πως σε κακό κάτι που νομίζατε ότι θα σας ωφελήσει.

Αν δείτε πως εσείς κάνετε μια κάποια πρόταση και την δέχτηκαν, σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε γιατί θα βρείτε την άρνηση και την περιφρόνηση.

Αν όμως δείτε πως σας απορρίπτουν την πρόταση, σημαίνει πως θα χαρείτε γιατί κάποια υπόθεσή σας που εκκρεμούσε και είχατε ανησυχία θα απαντηθεί ικανοποιητικά.

Αν είστε νέος και σκοπεύετε να κάνετε πρόταση γάμου και την δέχεται το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, σημαίνει αποτυχία.

Θα έχετε επιτυχία αν δείτε πως η πρότασή σας δεν έγινε δεκτή.

Αν δείτε πως κάνατε μια πρόταση γραπτή, σημαίνει ότι σας διακατέχει το άγχος της αβεβαιότητας.
ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι στον κύκλο σας, ή την οικογένειά σας δείχνετε την προτίμησή σας για κάτι συγκεκριμένο, σημαίνει ότι με την συμπεριφορά σας θα δημιουργήσετε φασαρίες και καυγάδες που θα έχουν πολύ άσχημα αποτελέσματα.

Αν μια γυναίκα δει πως δείχνει την προτίμησή της σε κάποιον άνδρα της παρέας της, σημαίνει πως θα περιφρονηθεί από το πρόσωπο που την ενδιαφέρει στην πραγματικότητα.

Αν δείτε πως σας προτίμησαν σε μια δουλειά, σε μια συνεργασία κλπ., σημαίνει ότι θα σας αγνοήσουν είτε άνδρας είστε, είτε γυναίκα.

Αν δείτε πως σας ζήτησαν να διαλέξετε ποιο πρόσωπο προτιμάτε και το δείξετε, σημαίνει πως θα κάνετε λάθος εκτίμηση για πρόσωπο που είναι να συνεργαστείτε.
ΠΡΟΫΠΑΝΤΩ ΠΡΟΫΠΑΝΤΗΣΗ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως ετοιμάζεστε να προϋπαντήσετε κάποιο πρόσωπο στο σπίτι σας, ή σε κάποιο σταθμό κλπ., σημαίνει ότι κάποιος θα βρεθεί που θα σας δώσει μεγάλη βοήθεια και υποστήριξη που δεν είχατε φανταστεί.

Αν είστε άνδρας και το πρόσωπο που προαπαντάτε είναι γυναίκα νέα και ωραία, αυτό σημαίνει πως κάποιο ευχάριστο γεγονός θα σας συμβεί.

Αν είναι άσχημη και γριά θα πάρετε ειδήσεις που θα σας στενοχωρήσουν.

Αν δείτε πως προϋπαντάτε κάποιον ηλικιωμένο άνδρα, σημαίνει πως έχετε ανάγκη από μια συμβουλή αυτόν τον καιρό.

Αν δείτε πως προϋπαντάτε κάποιο υψηλά ιστάμενο άτομο, σημαίνει πως δεν θα κρατήσουν την υπόσχεση που σας έδωσαν.

Αν μια νέα κοπέλα ανύπαντρη δει πως πηγαίνει να προϋπαντήσει έναν άνδρα, σημαίνει πως θα της κάνουν μια πρόταση γάμου που θα μετανιώσει αν δεν την δεχθεί.

Αν δείτε πως πηγαίνετε να προϋπαντήσετε τον πατέρα σας ή την μητέρα σας, σημαίνει πως θα πάρετε μια μεγάλη προστασία.

Αν όμως οι γονείς σας είναι πεθαμένοι και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως πρέπει να κάνετε κάποιο τρισάγιο στο τάφο τους.

Αν δείτε πως πάτε να προϋπαντήσετε το παιδί σας που είναι στην ξενιτιά, κάποια ευχάριστη είδηση θα πάρετε αυτόν τον καιρό για μια επιτυχία του παιδιού σας.
Πρωταθλητής Αν δείτε στον ύπνο σας ένα πρωταθλητή, σημαίνει ότι θα κερδίσετε τη θερμότατη φιλία κάποιου προσώπου χάρη στην αξιοπρέπεια και την ηθική σας διαγωγή.
Πτήση Αν ονειρευτείτε πως πετάτε, σημαίνει δυσάρεστα νέα από άτομο που λείπει. Για μια νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί πως πετά, σημαίνει πως δεν κράτησε το χαρακτήρα της αδιάβλητο και ο εραστής της θα την διώξει.

Αν ονειρευτείτε πως κάτι πετά μακριά από εσάς, σημαίνει πως θα βγείτε νικητής από κάθε είδους διαμάχη.
Πτυελοδοχείο Αν δείτε στ' όνειρο σας πτυελοδοχείο, σημαίνει ότι θα δημιουργήσετε έναν ανάξιο δεσμό, με αποτέλεσμα να παραμελήσετε την εργασία σας.

Αν δείτε ότι φτύσατε σε πτυελοδοχείο, είναι προμήνυμα ότι η διαγωγή σας θα προκαλέσει την προσοχή.
ΠΤΩΜΑ: Αν δείτε το πτώμα κάποιου ζώου και σας προξενήσει αηδία ή άσχημη μυρωδιά, ανάλογα με ποιο ζώο είναι δείτε την ανάλογη λέξη στον ονειροκρίτη για να δώσετε τη σωστή ερμηνεία.

Αν σας έμεινε μόνο η αηδία του πτώματος, σημαίνει πως θα συμβεί κάτι αυτές τις μέρες στη ζωή σας και θα χαλάσουν οι σχέσεις σας τόσο με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας όσο και με τα άτομα τον οικογενειακού σας κύκλου.

Αν δείτε στ' όνειρο σας ένα πτώμα, είναι σημάδι δυστυχίας, γιατί θα πρέπει να αναμένετε άσχημα νέα για κάποιον που λείπει και ζοφερές προοπτικές για τις εμπορικές σας επιχειρήσεις.

Για τους νέους, αυτό το όνειρο σημαίνει πολλές απογοητεύσεις και άχαρες μέρες.

Αν δείτε ένα πτώμα τοποθετημένο σε φέρετρο, σημαίνει πως θα έχετε σύντομα δυσάρεστες ιστορίες.

Αν δείτε ένα πτώμα μαυροντυμένο, σημαίνει βίαιο θάνατο φίλου ή κάποιο απελπιστικό μπέρδεμα στη δουλειά σας.

Αν δείτε πεδίο μάχης στρωμένο με πτώματα, σημαίνει πόλεμο και γενική δυσαρέσκεια ανάμεσα σε χώρες και πολιτικές φατρίες.

Αν δείτε πτώμα ζώου, σημαίνει μιαν αρρωστημένη κατάσταση τόσο σχετικά με τις επιχειρήσεις όσο και με την υγεία.

Αν δείτε το πτώμα οποιουδήποτε της άμεσης οικογενείας σας, είναι ένδειξη θανάτου γι' αυτό το πρόσωπο, ή για κάποιο μέλος από το σόι σας, ή μιας σοβαρής ρήξης οικογενειακών σχέσεων' σημαίνει ακόμη ασυνήθιστη ύφεση στις επιχειρήσεις.

Για τους ερωτευμένους είναι σίγουρο σημάδι πως δε θα μπορέσουν να κρατήσουν υποσχέσεις ιερής φύσεως.

Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι βάλατε νομίσματα στα μάτια νεκρού, σημαίνει ότι θα δείτε στον ξύπνιο σας αδίστακτους εχθρούς να σας κλέβουν, ενώ θα βρίσκεστε σε αδυναμία να αντιδράσετε.

Αν βάλατε νόμισμα μόνο στο ένα μάτι, θα μπορέσετε να ανακτήσετε χαμένη ιδιοκτησία ύστερα από έναν απελπισμένο σχεδόν αγώνα.

Για μια νέα γυναίκα, αυτό το όνειρο σημαίνει στενοχώρια και απώλεια, γιατί ατυχώς θα δώσει εμπιστοσύνη'σε υστερόβουλα άτομα.
Για μια νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί πως ο ιδιοκτήτης στο κατάστημα όπου εργάζεται είναι πτώμα, και θα ιδεί, ενώ θα αγρυπνεί κοντα του, ότι είναι φρεσκοξυρισμένος, είναι προμήνυμα ότι θα πέσει κάτω από το πρότυπο της τελειότητας όπου την είχε τοποθετήσει ο αγαπημένος της.

Αν δει το κεφάλι του νεκρού να πέφτει από το σώμα του, προειδοποιείται ότι κρυφοί εχθροί, στην προσπάθεια τους να τη βλάψουν, θα θελήσουν να υπονομεύσουν το ενδιαφέρον του εργοδότη της γι' αυτήν.

Αν δει το πτώμα στο κατάστημα, είναι προμήνυμα απώλειας και δυσαρέσκειας γενικά.
Υπάρχουν άνθρωποι που ασυνείδητα δεν κάνουν το σωστό. Για αυτούς θα υπάρξει μια ζοφερή προοπτική για ειρήνη και ευημερούσα εργασία.
ΠΤΩΧΕΥΣΗ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως σας κηρύσσουν σε πτώχευση γιατί δεν τα πήγατε καλά στη δουλειά σας και αυτό δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα, σημαίνει πως θα πάρετε χρήματα που δεν περιμένατε.

Αν όμως συμβαίνει και στην πραγματικότητα αυτό και δείτε στον ύπνο σας τη συνέχιση της πραγματικότητας, σημαίνει πως θα βρείτε τον τρόπο να ξεπεράσετε τις δύσκολες στιγμές που περνάτε γιατί θα βρεθούν άτομα που θα σας βοηθήσουν.

Αν δείτε πως εσείς κηρύσσετε σε πτώχευση άλλον ή άλλους, σημαίνει πως θα βρεθείτε στην ευχάριστη κατάσταση να δώσετε πραγματική βοήθεια σε άτομα που έχουν την ανάγκη σας αλλά δεν θα το αναγνωρίσουν.

Αν δείτε κάποιον να τον κηρύσσουν σε πτώχευση, σημαίνει πως θα μάθετε κάτι καλό γι αυτόν και θα χαρείτε.

Πτωχοκομείο Αν μια νέα γυναίκα δει στον ύπνο της πτωχοκομείο, σημαίνει πως θα αποτύχει στις προσπάθειες της να συνάψει ένα κοσμικό γάμο.
ΠΤΩΧΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως είστε πτωχός και αυτό σας προκαλεί θλίψη, αν είστε στην πραγματικότητα, σημαίνει πως η ζωή σας θα αλλάξει προς το καλύτερο και θα αποκτήσετε περιουσία αρκετή.

Αν δείτε άλλον ή άλλους να είναι πτωχοί, σημαίνει πως κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις θα σας βρουν τόσο στη ζωή σας όσο και στη δουλειά σας.
ΠΥΓΟΛΑΜΠΙΔΕΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως βρεθήκατε μια ανοιξιάτικη νύχτα και σας έκαναν εντύπωση πυγολαμπίδες που λαμποκοπούσαν και έδιναν μια μαγευτική εικόνα μέσα στη νύχτα, σημαίνει πως θα ζήσετε χαρούμενες και ευτυχισμένες στιγμές γεμάτες μαγεία και έρωτα κοντά στο πρόσωπο που αγαπάτε.

Θα είναι όμως μια ψευδαίσθηση και δεν θα κρατήσει για πολύ γιατί όλα θα τελειώσουν γρήγορα και θα μείνει μια ωραία ανάμνηση μιας ανοιξιάτικης νύχτας. Μην δώσετε όμως συνέχεια και μην το επιχειρήσετε αυτό, κρατείστε το στην ανάμνηση και προχωρήστε στη ζωή σας.
Πύλη Αν ονειρευτείτε πως κοιτάζατε ή περνούσατε μια πύλη,σημαίνει πως θα λάβετε ανησυχητικά νέα για κάποιον που λείπει. Οι δουλειές σας επίσης δεν θα πάνε καλά.

Αν δείτε μια κλειστή πύλη, σημαίνει πως δεν θα μπορέσετε να ξεπεράσετε δυσκολίες που θα παρουσιαστούν.

Αν δείτε πως κλειδώνατε μια πύλη, σημαίνει πως θα κάνετε επιτυχείς επιχειρήσεις και θ' αποκτήσετε καλούς φίλους. Μια χαλασμένη ή σπασμένη πύλη, σημαίνει αποτυχίες και άσχημο περιβάλλον.

Αν βρίσκατε δυσκολία στο να περάσετε από μια πύλη ή να την ανοίξετε, σημαίνει πως θα έχετε προβλήματα στην επιχείρηση σας.

Πυξίδα Αν δείτε στ' όνειρο σας πυξίδα, σημαίνει ότι θα είστε αναγκασμένος ν' αγωνιστείτε μέσα σε στενά περιθώρια, κάνοντας έτσι την άνοδο σας περισσότερο επίπονη, αλλά συνάμα και πιο τιμημένη.

Αν δείτε ναυτική πυξίδα, είναι σημάδι ότι θα βρεθείτε σε ευνοϊκές περιστάσεις και έντιμοι άνθρωποι θα σας προσφέρουν την εύνοια τους.

Αν δείτε στον ύπνο σας πυξίδα να δείχνει λοξά, προλέγει κίνδυνο απώλειας και απογοήτευσης.

ΠΥΡΑ: Αν δείτε πως γίνονταν πυρά από βαριά όπλα και ακούγατε τους κρότους, σημαίνει πως θα πάρετε μεγάλες στενοχώριες που θα έχουν σχέση με οικονομικά θέματα.
ΠΥΡΑΜΙΔΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πυραμίδα ή πυραμίδες, σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλη πρόοδο στον επαγγελματικό τομέα, ειδικά όταν διαπιστώσετε ότι χτίζετε μια πυραμίδα.

Πιο μεγάλες επιτυχίες σας περιμένουν όταν δείτε ότι ανεβαίνετε στην πυραμίδα που χτίσατε και από κει θαυμάζετε το τοπίο.

Αν δείτε πως βρίσκεστε σε μια πυραμίδα, αν δεν τη σκεφτήκατε πριν κοιμηθείτε, και σας προξένησε δέος και μια δόση μυστηρίου, σημαίνει πως θα καταφύγετε σε πνευματιστές ή άτομα πιο μορφωμένα από εσάς για να βγείτε από ένα μεγάλο αδιέξοδο που βρίσκεστε ή θα βρεθείτε.

Αν δείτε πως ζωγραφίζετε ή σχεδιάζετε πυραμίδες και σας απασχολεί αυτό στον ύπνο σας σημαίνει ότι το μυαλό σας θα δουλέψει και θα δημιουργήσετε μια θαυμάσια κατάσταση στην επαγγελματική σας ζωή και θα μιλούν όλοι για σας.

Αν δείτε στ' όνειρο σας πυραμίδες, σημαίνει πως θα γίνουν στη ζωή σας πολλές αλλαγές. Αν δείτε πως ανεβαίνατε σε πυραμίδα, σημαίνει πως θα ταξιδέψετε πριν πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας.

Για μια κοπέλα, αυτό το όνειρο είναι προμήνυμα πως θα βρει σύντροφο που δεν είναι κατάλληλος για κείνη.
Αν ονειρευτείτε πως μελετούσατε τις αρχαίες αιγυπτιακές πυραμίδες, σημαίνει πως θ' αναπτύξετε αγάπη για τα μυστήρια της φύσης και πως θα αποκτήσετε φήμη και γνώσεις.
Πύραυλος Αν δείτε στ' όνειρο σας πύραυλο να εκτοξεύεται, προβλέπεται απότομη επαγγελματική άνοδος και επιτυχημένος γάμος.

Αν δείτε πύραυλο να πέφτει, είναι σημάδι ανεπιθύμητων σχέσεων.
ΠΥΡΓΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως βρίσκεστε μπροστά σε έναν παλιό πύργο που δεν χρησιμεύει πια σε τίποτα, ανάλογα με τα συναισθήματα που νιώθετε είναι και η ερμηνεία του ονείρου σας.

Αν λοιπόν σας κάνει εντύπωση το ότι είναι γκρεμισμένος, σημαίνει πως θα αναλογισθείτε τα λάθη που κάνατε στο παρελθόν και θα μελαγχολήσετε.

Το όνειρο είναι προφητικό και σας ειδοποιεί να φροντίσετε να διδαχθείτε από αυτά τα λάθη και να προχωρήσετε.

Αν είναι γερός ο πύργος και σας δίνει την εντύπωση και το συναίσθημα της σιγουριάς, σημαίνει πως θα πετύχετε στη ζωή σας γιατί θα βρείτε ισχυρή προστασία.

Αν δείτε πως κτίζετε έναν πύργο, σημαίνει πως θα δημιουργήσετε ένα μεγάλο οχυρό και θα νιώθετε μεγάλη σιγουριά από τώρα και μπρος στη ζωή σας.

Αν δείτε πως γκρεμίζεται κάποιος πύργος, σημαίνει πως θα χάσετε μια σίγουρη προστασία.
ΠΥΡΕΤΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως σας καίει ο πυρετός χωρίς όμως να συμβαίνει το ίδιο στην πραγματικότητα, σημαίνει πως θα δείξετε μια μεγάλη και απαράμιλλη δραστηριότητα αυτόν τον καιρό που όλοι θα σας κοιτάζουν με θαυμασμό.

Αν μια γυναίκα δει αυτό το όνειρο, είτε παντρεμένη είναι είτε ανύπαντρη, σημαίνει πως θα μάθει κάτι δυσάρεστο για το γάμο της ή τον δεσμό της για θέματα πίστης στην αγάπη της και θα αναστατωθεί. θα πρέπει όμως να δείξει κατανόηση γιατί θα είναι κάτι το περαστικό.

Αν δείτε πως κάποιος άλλος έχει πυρετό και εσείς τον φροντίζετε, σημαίνει πως θα μπλέξετε με άτομο δραστήριο και η ικανοποίηση θα σας παρασύρει στην επιτυχία.

Αν δείτε πως το αγαπημένο σας πρόσωπο έχει πυρετό, σημαίνει πως θα ξεσπάσει μεγάλος καυγάς μεταξύ σας γιατί θα το βασανίζουν οι υποψίες και θα έχετε δώσει την αιτία εσείς.
ΠΥΡΚΑΓΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι το σπίτι σας έπιασε πυρκαγιά και φλόγες δυνατές το έζωσαν αλλά δεν είδατε καπνούς, σημαίνει πως κάποιο καλό θα συμβεί στην οικογένειά σας.

Αν δείτε όμως φλόγες και καπνούς στο σπίτι σας και να γίνεται ερείπιο, σημαίνει πως μια μεγάλη καταστροφή σας περιμένει.

Αν δείτε στο μαγαζί σας ή την επιχείρηση σας μόνο τις φλόγες και όχι τους καπνούς, σημαίνει ότι η εργασία που κάνετε θα ανθίσει.

Αν δείτε μια πόλη να έχει παραδοθεί στις φλόγες και να μεταβάλει τα πάντα σε ερείπια, σημαίνει πως κάποιο μεγάλο κακό θα συμβεί που θα σας συνταράξει.

Αν δείτε πως κάποιο άλλο σπίτι γνωστό ή άγνωστο έχει τυλιχτεί στις φλόγες μόνο, θα μάθετε κάποια λόγια για το σπίτι αυτό. Κακό θα είναι αν δείτε να είναι τυλιγμένο στους καπνούς και να γίνεται ερείπιο.

Αν δείτε πυρκαγιά σε ένα δάσος, σημαίνει πως κάποια μεγάλη στενοχώρια θα περάσετε γιατί θα δείτε τα όνειρα σας και τις ελπίδες σας να σβήνουν.

Αν δείτε πως σβήνετε μια πυρκαγιά και γλιτώνετε από την καταστροφή σπίτια, μαγαζιά, δάση κλπ., σημαίνει πως θα γλιτώσετε κι εσείς από βάσανα και πολλές καταστροφές που σας απειλούσαν.

Αν δείτε στον ύπνο σας πυρκαγιά, χωρίς ανθρώπινα θύματα, σημαίνει αλλαγές στο μέλλον, που θα είναι ευεργετικές για τα συμφέροντα σας και την ευτυχία σας.
ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως βρίσκεστε σε μια μονάδα του πυροβολικού, σημαίνει πως θα βρείτε υποστήριξη από άτομα που δεν τα περιμένατε.

Αν δείτε να γίνεται κάποια παρέλαση πυροβολικού, αυτό σημαίνει πως θα διαπιστώσετε ότι ο αντίπαλός σας είναι πιο δυνατός από ότι αρχικά είχατε υπολογίσει.

Αν δείτε μια μονάδα να κάνει ασκήσεις και ακούτε τα πυρά, σημαίνει πως πρέπει να προφυλαχτείτε γιατί κάποιος εχθρός, κάποιος αντίπαλος ετοιμάζεται να σας κάνει κακό:

Αν δείτε πυροβολικό σε ώρα μάχης και σας προξενούν εντύπωση οι κρότοι από τις βολές, σημαίνει πως άσχημες καταστάσεις θα βρουν την οικογένειά σας και την εργασία σας.

Αν είστε στρατιωτικός και δείτε αυτό το όνειρο μην δώσετε σημασία. Αλλά αν δείτε ότι σας έδωσαν να διοικήσετε μια μονάδα πυροβολικού, αυτό σημαίνει πως σας περιμένει προαγωγή και αναγνώριση της αξίας σας.
Πυροβολισμός Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι σας πυροβόλησαν και ότι είστε ετοιμοθάνατος, θα συναντήσετε απρόσμενη κακοποίηση από κάποιους φίλους.

Αν όμως διαφύγατε τον θάνατο... ξυπνώντας, σημαίνει πως θα συμφιλιωθείτε και πάλι μαζί τους.

Αν δείτε πως σας πυροβόλησε παπάς, σημαίνει πως θα ενοχληθείτε επειδή κάποιος φίλος σας θα υποστηρίζει ιδέες αντίθετες από τις δικές σας.
ΠΥΡΟΒΟΛΟ: Αν δείτε στον ύπνο σας ένα πυροβόλο στημένο κάπου και εσείς απλά το επεξεργάζεστε, σημαίνει ότι θα πάρετε ειδήσεις που θα σας προβληματίσουν.

Αν δείτε πως κρατάτε ένα πυροβόλο, σημαίνει πως θα νιώσετε ισχυροί και δυνατοί.

Αν δείτε πως κρατάτε πυροβόλο καίμε την απειλή τον τρέπετε σε φυγή κάποιον ή κάποιους, σημαίνει πως θα επιβληθείτε στην κοινωνία που ζείτε.

Αν δείτε πως .διοικείτε ομάδες στρατιωτικές και τις οπλίζετε με πυροβόλα, σημαίνει πως θα υπερβάλετε στις δυνάμεις σας και θα γίνετε ρεζίλι στον κύκλο σας.

Αν δείτε ότι κατασκευάζετε πυροβόλα, αυτό σημαίνει πως θα ξεκινήσετε μια δουλειά με άτιμα μέσα και θα σας καταστρέψει.
Πυρομαχικά Αν δείτε στ' όνειρο σας πυρομαχικά, σημαίνει την ανάληψη μιας αποδοτικής εργασίας.

Αν δείτε πως είχαν εξαντληθεί τα πυρομαχικά σας, σημαίνει άκαρπες προσπάθειες και αγώνες.
Πυροσβέστης  Αν ονειρευτείτε έναν πυροσβέστη, σημαίνει πως θα συναντήσετε την αντίδραση των φίλων σας.

Για μια νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί έναν κακοπαθημένο πυροσβέστη, προβλέπεται πως σύντομα θα ακούσει για το ατύχημα κάποιου αγαπητού της φίλου.
Πυροσβεστική αντλία Αν ονειρευτείτε πυροσβεστική αντλία, σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε από ορισμένες απρόβλεπτες καταστάσεις, αλλά όλη η ιστορία θα τελειώσει καλά.

Αν η αντλία ήταν χαλασμένη, σημαίνει πως πρέπει να προσέχετε, γιατί απειλείστε από ατυχήματα και απώλεια χρημάτων.
Για τη νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί πως βρίσκεται πάνω σε αντλία, σημαίνει πως θα ανακατευτεί σε μια υπόθεση όχι και τόσο καθαρή.
Πυροτέχνημα Αν ονειρευτείτε πυροτεχνήματα, σημαίνει πως η υγεία σας θα είναι καλή και πως σας περιμένουν διασκεδάσεις και επισκέψεις σε ξένους τόπους.

ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας ο ουρανός να γεμίζει από διάφορα πυροτεχνήματα και να τα παρακολουθείτε με μεγάλη ευχαρίστηση, σημαίνει πως κάποιος ή κάποιοι έχουν καταλάβει ότι είστε ευκολόπιστοι και αγαθοί και προσπαθούν να σας ξεγελάσουν με μεγάλες υποσχέσεις και φανταχτερά λόγια.

Μην δώσετε όμως εμπιστοσύνη σε κανέναν γιατί θα το μετανιώσετε πικρά..

Αν δείτε πως εσείς ρίχνετε πυροτεχνήματα, σημαίνει πως κοιτάτε να επιβληθείτε στη ζωή σας και να πετύχετε με ψεύτικα και απατηλά μέσα.

Αν είστε γυναίκα ανύπαντρη και δείτε αυτό το όνειρο σημαίνει πως θα κατακτήσετε τον άνδρα που θέλετε αλλά θα μετανιώσετε γιατί θα σας πάρει χαμπάρι.

Το όνειρο σας ειδοποιεί να προσέξετε πολύ.

Αν όμως δείτε πως πετάτε πυροτεχνήματα ή τα καταστρέφετε, σημαίνει πως θα δείξετε μεγάλη θέληση και εξυπνάδα και θα ματαιώσετε τα σχέδια των αντιπάλων σας.

Το ίδιο σημαίνει αν δείτε πως ανακαλύψατε κρυμμένα κάποια πυροτεχνήματα.

Αν δείτε πως έσκασαν μονομιάς και δεν ξεχύθηκαν στον ουρανό, σημαίνει ότι θα σας παραπλανήσουν λέγοντάς σας ότι κάποιο σχέδιο ματαιώθηκε.
ΠΥΡΣΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως κρατάτε έναν γνήσιο πυρσό αναμμένο και με αυτόν προσπαθείτε να φωτίσετε για να περπατήσετε ή να δείτε τη νύχτα, σημαίνει πως με τον τρόπο που φέρεστε ή κοιτάτε να φερθείτε δεν είναι σωστός και θα δημιουργήσετε δυσάρεστες καταστάσεις στο περιβάλλον πού ζείτε.

Αν δείτε άλλον ή άλλούς να κρατούν πυρσό ή πυρσούς στα χέρια τους, σημαίνει πως θα κοιτάξουν να σας βλάψουν βγάζοντας στη φόρα παλιά σας αμαρτήματα που θα κοιτάξουν να τα εκμεταλλευτούν εις βάρος σας με τον χειρότερο τρόπο. Το όνειρο είναι πολύ κακό για μια γυναίκα και ιδιαίτερα για μια κοπέλα ανύπαντρη. Θα δώσει δικαιώματα με τον τρόπο της ώστε να την φέρουν σε χωρισμό με τον άνδρα της ή με τον άνδρα που είναι να παντρευτεί.

Αν δείτε πως αγοράζετε πυρσούς και τους πάτε σπίτι σας, σημαίνει πως θα δημιουργήσετε διχόνοια στην οικογένειά σας με τον τρόπο σας και μεγάλους καυγάδες. Καλό θα είναι αν δείτε πως είχατε αναμμένο πυρσό στα χέρια σας τον πετάξατε και τον σβήσατε.
ΠΩΛΩ - ΠΩΛΗΣΗ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως πουλάτε κάτι και πήρατε χρήματα στα χέρια σας, σημαίνει ότι θα στενοχωρηθείτε γιατί στην πραγματικότητα δεν θα πάρετε τα χρήματα που πρέπει να πάρετε.

Αν δείτε πως αφαιρείτε την αξία των εμπορευμάτων που πουλάτε και κρατάτε το κέρδος και αυτό είναι μικρό, θα πάρετε λίγα χρήματα που δεν τα είχατε υπολογίσει.

Αν δείτε πως πουλάτε ξύλα, σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλη άνοδο στις επιχειρήσεις σας.

Αν δείτε πως πουλάτε πολύτιμους λίθους, χρυσαφικά ή κοσμήματα, γιατί έχετε κάποια ανάγκη, σημαίνει πως θα μάθετε άσχημα νέα για κάποιο συγγενή σας.

Αν δείτε πως πουλάτε ζώα, θα πάθετε ζημιά.

Αν δείτε πως σας πωλούν κάτι και δίνετε χρήματα, σημαίνει πως θα κερδίσετε χρήματα. Αν δείτε πως πουλάτε το σπίτι σας, ή την περιουσία σας για χρέη, σημαίνει πως κάποιο καλό θα σας βρει.
ΠΩΛΗΤΗΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως κάνετε τον πωλητή για λογαριασμό άλλων, δηλαδή εργάζεστε σαν υπάλληλος σε κάποιο κατάστημα και δείτε να εισπράττετε χρήματα και τα δίνετε στον εργοδότη σας, σημαίνει πως γρήγορα θα φτιάξετε επιχείρηση δική σας ή θα κάνετε έναν καλό και πετυχημένο γάμο αν είστε ανύπαντρος και δείτε αυτό το όνειρο.
ΠΩΛΗΤΗΡΙΟ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως βάζετε πωλητήριο για να πουλήσετε το σπίτι σας ή το αυτοκίνητό σας κλπ., σημαίνει ότι θα σας βρουν δύσκολες οικογενειακές καταστάσεις.

Αν είναι για το αυτοκίνητό σας, σημαίνει πως θα πάθετε οικονομική καταστροφή από αμέλεια και τεμπελιά.ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Η ιστοσελίδα αυτή είναι  τμήμα του οικοχώρου "ΥΠΝΟΣ"

 

 

 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ © 2008-2009 ΒΟΥΛΑ ΒΑΒΑΡΟΥΤΣΟΥ*

από 7/4/09  .free counters.free counters......

...

Μετρητής 

Επισκεπτών

από 16/1/2009

.......