Αποχαιρετισμός Θωμαΐδη

27 Ιαν 2012 2 Σχόλια »

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

 

Αγαπητές
συναδέλφισσες και αγαπητοί συνάδελφοι

 

Με αφορμή την αποχώρησή μου από τη θέση του Σχολικού Συμβούλου Μαθηματικών Δυτικής Θεσσαλονίκης, αισθάνομαι την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας και να σας ευχαριστήσω για τη στενή και εποικοδομητική συνεργασία στα τέσσερα χρόνια της θητείας μου.

Έχοντας υπηρετήσει το σύνολο σχεδόν της μέχρι σήμερα εκπαιδευτικής μου σταδιοδρομίας στη Δυτική Θεσσαλονίκη, προσπάθησα από την πρώτη μέρα να αναβαθμίσω το ρόλο του Σχολικού Συμβούλου Μαθηματικών και τη σχέση του με τους εκπαιδευτικούς. Για το σκοπό αυτό αξιοποίησα κάθε δυνατότητα που παρέχει το υφιστάμενο πλαίσιο λειτουργίας του θεσμού, όπως ενημερωτικές επισκέψεις στις σχολικές μονάδες, οργάνωση ημερίδων και ενδοσχολικών επιμορφωτικών συναντήσεων, διδασκαλίες στην τάξη, λειτουργία του σεμιναρίου εφαρμοσμένης διδακτικής των Μαθηματικών, διεξαγωγή ερευνών με εκπαιδευτικούς και ουσιαστική καθοδήγηση στο δύσκολο και υπεύθυνο έργο της βαθμολόγησης των γραπτών των πανελλαδικών εξετάσεων.

Όλες αυτές οι πρωτοβουλίες είχαν ως αποκλειστικό σκοπό την ποιοτική αναβάθμιση της διδασκαλίας των Μαθηματικών, ένα ιδιαίτερα δύσκολο έργο που απαιτεί από όλους μας διαρκή ενημέρωση, προγραμματισμό και ιδιαίτερη ευαισθησία απέναντι στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μαθητές.

Σας εύχομαι υγεία και δύναμη για να συνεχίσετε αυτό το έργο και είμαι βέβαιος ότι η ειλικρινής φιλία και συναδελφική αλληλεγγύη που αναπτύξαμε αυτά τα τέσσερα χρόνια θα διαρκέσει στο χρόνο.

 

Γιάννης Θωμαΐδης

Σχολικός Σύμβουλος Μαθηματικών

Νομού Κιλκίς

2 Σχόλια στο Post “Αποχαιρετισμός Θωμαΐδη”

  1. Στέφανος Τζιρίτας says:

    Γιάννη Σου εύχομαι και στη νέα σου θέση να είσαι το ίδιο δημιουργικός και επιτυχημένος και να κάνεις πραγματικότητα όλα σου τα σχέδια.
    Στέφανος Τζιρίτας
    stziritas@sch.gr

  2. Ενώνω τη φωνή μου με του κου Τζιρίτα, για να στείλω τις ευχές μου στον εξαίρετο πρώην Σχολικό μου Σύμβολο!

    Κατερίνα Καλφοπούλου