Αποτελέσματα Διαγωνισμού “Μικρός Ευκλείδης”

10 Σεπ 2012 13 Σχόλια »


Αποτελέσματα “Μικρού Ευκλείδη” ………Ε Δημοτικού………ΣΤ Δημοτικού

13 Σχόλια στο Post “Αποτελέσματα Διαγωνισμού “Μικρός Ευκλείδης””

 1. Μ........ Φ............ says:

  Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ Ε…….. …….. ΕΔΩΣΕ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΙΚΡΟΣ ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ 2012,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΝΑΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ.

 2. Ε.Π. says:

  ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΠΟΤΕ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ;

 3. ΑΝΝΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ says:

  ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΠΟΤΕ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ.
  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ Α’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

 4. Αναστασία says:

  Εντάξει με τα αποτελέσματα, τα είδαμε στην ιστοσελίδα.Για τη βράβευση έχουμε τίποτα νεότερο; Κι αν γίνει, θα ενημερωθούν τα νέα σχολεία (γυμνάσια) των περσινών μαθητών της Έκτης;

 5. Γιώργος Α..........ς says:

  Είμαι μαθητής της Στ τάξης. Τον Ιουνιο 2012 συμμετείχα στον διαγωνισμό μαθηματικών Μικρός Ευκλείδης της Ε Δημοτικού. Το σχολείο μου είναι το 2ο Δημ.Σχολείο Πεύκων Θεσσαλονίκης αλλά έδωσα εξετάσεις στον Πολύγυρο Χαλκιδικής γιατί ήμουν εκεί για διακοπές. Δεν έχω μάθει τα αποτελέσματα και δεν μπορώ να τα βρω στο internet, ούτε με ενημέρωσαν από το σχολείο. Μπορείτε να με ενημερώσετε για τα αποτελέσματα ; Τα στοιχεία μου είναι Γιώργος Α……….ς του Αποστόλου,ημ/νία γέννησης 27/2/2001.

  Ευχαριστώ

 6. admin_emethes says:

  Γιώργο για να δεις τα αποτελέσματα κάνε κλικ ΕΔΩ και πήρες ΕΠΑΙΝΟ

 7. ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ says:

  ποτε θα δοθουν τα βραβεια απο τον διαγωνισμο “Μικρος ευκλειδης” (Ιουνιος 2012)? θα γινει καποια τελετη βραβευσης ή θα πανε μονο στα σχολεια??

 8. Π......... ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ says:

  ειμαι η μητέρα του Μ Δημήτριου που πήρε μέρος στο μαθηματικό διαγωνισμό ΜΙΚΡΟΣ ευκλειδης Ε΄ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ 2012 άπό τα αποτελέσματα έχει πάρει το 3ο βραβείο.
  Ενημερώστε με παρακαλώ θα γινει κάποια βράβευση ή κάποια ενημέρωση στα σχολεία;

  ΕΥΑΧΑΡΙΣΤΩ

 9. fylakis says:

  Η τελετή βράβευσης του Μικρού Ευκλείδη θα γίνει την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013 και ώρα 8μμ στην Helexpo στα πλαίσια των εργασιών της 5ης Μαθηματικής Εβδομάδας.

 10. ΑΝΩΝΥΜΟΣ says:

  ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΕΥΚΛΕΙΔΗ 2012-2013?

 11. ΑΝΩΝΥΜΟΣ says:

  ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΕΥΚΛΕΙΔΗ 2013?

 12. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ says:

  ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΠΑΝΤΟΥ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΕΥΚΛΕΙΔΗ 2013 ΓΙΑ ΤΗΝ Ε ΤΑΞΗ?ΕΑΝ ΝΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΔΩ?ΕΑΝ ΟΧΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ?

 13. Αγγελινα says:

  Γειά σας είμαι μαθήτρια της Ε’ταξης του 5ου δημοτικού σχολείου Βριλησσίων και πήρα μέρος στον διαγωνισμό που διοργανώνει η Ε.Μ.Ε. Μου άρεσε πολύ και θα ήθελα να κάνω δύο ερώτησεις :Ποιοι μαθητές θα βραβεφτουν και θα πάρουν επαινο;. Θα πάρουν μόνο αυτοί που έχουν τα καλύτερα αποτελέσματα οι & οι υπόλοιποι για την συμμετοχή;. Σας ευχαριστώ.