Διαγωνισμός Hellenico (προγραμματισμός)

O διαγωνισμός αυτού του μήνα θα λάβει χώρα από την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου στις 14:00 μέχρι την Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012 στις 22:00. Συνδεθείτε στο

hellenico.gr/contest

ΠΡΟΣΟΧΗ: Καθώς τα θέματα θα είναι ελαφρώς δυσκολότερα απ’ ότι συνήθως, ο διαγωνισμός θα έχει διάρκεια 4 ωρών κατ’ εξαίρεση.

Οι διαγωνιζόμενοι θα μπορούν να συμμετάσχουν οποιαδήποτε στιγμή επιθυμούν μέσα σε αυτό το διάστημα και θα έχουν ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΩΡΕΣ στην διάθεση τους από τη στιγμή που θα ανοίξουν τα προβλήματα. Θα δοθούν τέσσερα νέα προβλήματα κλιμακούμενης δυσκολίας τα οποία έχουν ετοιμαστεί από τους διοργανωτές ειδικά για αυτό τον διαγωνισμό. Δεν υπάρχει περιορισμός στην ηλικία και μπορεί να συμμετάσχει οποιοσδήποτε.

Η αξιολόγηση των υποβολών και η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει μετά το τέλος του διαγωνισμού στην κεντρική σελίδα του συστήματος υποβολών. Επιπλέον, εκεί θα αναρτηθούν οι λύσεις και τα αρχεία ελέγχου (test data) κάθε προβλήματος.

Εάν δεν είστε εξοικιωμένοι με το αυτόματο σύστημα αξιολόγησης, προτείνεται να λύσετε το πρόβλημα ‘test’, διαβάζοντας και ακολουθώντας προσεκτικά τις οδηγίες υποβολής που βρίσκονται στη σελίδα hellenico.gr/index.php?page=theory&id=13 (πρέπει να έχετε συνδεθεί στο σύστημα).

Leave a Reply