Home Παραγγελία CD Μακρυγιάννη
PDF Εκτύπωση E-mail

Ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Νισύρου(ΜΠΕΣΝ) , αισθανόμενος την υποχρέωση να συμβάλει στην προσπάθεια διάσωσης και διάδοσης της πολιτιστικής κληρονομιάς του νησιού μας, όφειλε να κάνει την πιο ακριβή επιλογή προς τον σκοπό αυτό. Θεωρούμε ότι η καταγραφή, στο παρόν cd, της παραδοσιακής Νισύρικης μουσικής, από τον κορυφαίο αείμνηστο Νισύριο οργανοπαίκτη,Γιώργο Μακρυγιάννη, αποτελεί την πιο εκλεκτική προσφορά μας. Παραδίνουμε, λοιπόν, με συγκίνηση στις νεότερες γενιές αυτό το cd, ως ελάχιστο φόρο τιμής προς τον Νισύριο δεξιοτέχνη βιολιτζή, Γιώργο Μακρυγιάννη, αλλά και  ως πολύτιμο λίθο που θα κοσμεί το παραδοσιακό μουσικό Νισύρικο οικοδόμημα.


Επίσης, με συγκίνηση, αφιερώνουμε αυτό το cd στη μνήμη των δύο φίλων και μελών του Συλλόγου, Γιώργου Κουλάκη και Γιάννη Σφήκα.

Για παραγγελλίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 22420-31268(Γιώργος Σακελλαρίδης)  6942902391 210-416951 (Χαράλαμπος Φραντζής) και για Email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.