keep it fresh logo
fresh menu leftfresh menu right
fresh photo

Newsflash

Μετα-θετικά... και άλλα....

http://www.metathesi.gr/


Home About...

Λέγομαι Χριστίνα Δρακοπούλου, είμαι εκπ/κος Δ/θμιας Εκπ/σης και διδάσκω Γαλλικά σε Γυμνάσιο.

Ειδικό ενδιαφέρον έχω για τις Νέες Τεχνολογίες, αλλά συναναστρεφόμενη εδώ και αρκετά χρόνια παιδιά και εφήβους αντιμετώπισα και βίωσα την απαίτηση για δική μου περαιτέρω ενημέρωση για ζητήματα Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού μια που όλοι μας: εκπ/κοι όλων των βαθμίδων - γονείς - ενήλικες γενικότερα - εκούσια και ακούσια - καλούμαστε να απαντήσουμε και σε τέτοιου είδους μαθητικές ανάγκες.

Η θητεία μου στην επαρχία δεν μου επιτρέπει πάντοτε να παρακολουθώ οργανωμένα σεμινάρια ή διαλέξεις τόσο για το αντικείμενο των σπουδών μου όσο και για τα ευρύτερα ενδιαφέροντά μου. Φυσικά αυτό το... έλλειμα αντισταθμίζεται με άλλα πολλά και καλά της επαρχίας. (Μπορούν να αναλυθούν σε άλλο σημείο της ηλεκτρονικής σελίδας).

Να όμως που η χρήση του διαδικτύου πάντοτε με την απαιτούμενη κριτική σκέψη - ουκ ολίγες φορές - με έβγαλε από αδιέξοδα, παράλληλα μου άνοιξε και νέους δρόμους (cf edu portfolio)

Θεωρείται άτυπο αυτό το προσωπικό επιμορφωτικό ταξίδι, ας μου επιτραπεί όμως να έχω λόγους να το θεωρώ απόλυτα ουσιαστικό για την προσωπική μου εξέλιξη.

[...]

Εδώ βέβαια δεν πρόκειται παρά για πληροφορίες που ο καθένας ανάλογα με τα ενδιαφέροντά του καλείται να οργανώσει - ταξινομήσει ώστε να τις μετουσιώσει σε προσωπικό γνωστικό πλούτο που πλέον τον δαμάζει και τον θέτει στην υπηρεσία τη δική του και άλλων λοιπών που διακατέχονται από παρόμοιες ανησυχίες.

Ταπεινή επιδίωξη ; Να αποτελέσει η παρούσα σελίδα μία εκ των Αγαπημένων σας. Και γιατί όχι; Να αποτελέσει σημαντικό βοηθητικό εργαλείο στις Αναζητήσεις σας.

Στο εξής: εκείνα τα οποία έχουν ήδη εντοπιστεί - και που αέναα εντοπίζονται - θα γίνεται μία προσπάθεια να αναρτώνται σε αυτή την ηλεκτρονική σελίδα.

 

Kαι το ταξίδι συνεχίζεται...

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

copyright 2012

Copyright © 2024 Edu Creative World. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.

Powered by Joomla!. Designed by: free joomla 1.5 templates Web Hosting Plan Valid XHTML and CSS.