ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ
Γιαούρτι Αγελάδος ( Ευρωπαϊκού τύπου )
α/α : 32
ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ | ΜΟΝΑΔΑ | ΤΙΜΗ | |
ΜΑΚΡΟΣΥΣΤΑΤΙΚΑ |
|||
Ενέργεια |
Άμεσος υπολογισμός |
Kcal / 100g | 106 |
Έμμεσος υπολογισμός |
Kcal / 100g | 90 | |
Πρωτεΐνη |
g /100g | 5,4 | |
Υδατάνθρακες | g /100g | 6,4 | |
Λίπος, ολικό | g /100g | 4,8 | |
Κορεσμένα |
% σύσταση λίπους | 68,1 | |
Μονοακόρεστα cis | % σύσταση λίπους | 20,2 | |
Πολυακόρεστα cis | % σύσταση λίπους | 3,9 | |
Trans | % σύσταση λίπους | 4,5 | |
ω-3 | % σύσταση λίπους | 0,9 | |
ω-6 | % σύσταση λίπους | 3,0 | |
ω-3 / ω-6 | - | 0,3 | |
Μονοακόρεστα / κορεσμένα | - | 0,30 | |
Πολυακόρεστα / κορεσμένα | - | 0,06 | |
Νερό |
g / 100g | 81,1 | |
Διαιτητικές ίνες |
g / 100g | - | |
Διαλυτές | g / 100g | - | |
Αδιάλυτες | g / 100g | - | |
Τέφρα |
g / 100g | - | |
Χοληστερόλη |
mg / 100g | 12,8 | |
ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ |
|||
α- τοκοφερόλη |
mg / 100g | 0,1 | |
ΜΕΤΑΛΛΑ & ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΑ |
|||
Ασβέστιο, Ca |
mg / 100g | 188 | |
Κάλλιο, Κ |
mg / 100g | 217 | |
Μαγνήσιο, Mg |
mg / 100g | 14 | |
Νάτριο, Na |
mg / 100g | 49 | |
Σελήνιο, Se |
μg / 100g | 67 | |
Σίδηρος, Fe |
mg / 100g | 0,5 | |
Φώσφορος, P |
mg / 100g | 419 | |
Χρώμιο, Cr |
μg / 100g | 7 | |
ΜΗ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ |
|||
Πολυφαινόλες |
mg / 100g | - |