Αρχική   Προσωπικά στοιχεία   Επικοινωνία

 

 

 

Ο Δημήτρης Ρόρρης γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε στο Τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και στη συνέχεια απέκτησε με άριστα το μεταπτυχιακό Ηλεκτρονικού Αυτοματισμού από το ίδιο τμήμα, στο οποίο εργάστηκε και ως βοηθός καθηγητή στο φροντιστήριο του μαθήματος  «Θεωρία Πληροφορίας και Κωδίκων».

 

Ως προπτυχιακός φοιτητής ακόμα, σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Βουλιαγμένης, οργάνωνε πειράματα Φυσικής και Χημείας για τους μαθητές, μετά το πέρας του ωρολογίου προγράμματος.

 

Έχει βραβευτεί με υποτροφία στο Σχολείο Προχωρημένης Φυσικής του Ινστιτούτου Ηλεκτρονικής Δομής και Λέηζερ του Πανεπιστημίου Κρήτης, ενώ υπήρξε και επιστημονικός συνεργάτης στη Διεύθυνση Τεχνολογικών Εφαρμογών του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα BASE2 «Σύγκλιση ευρυζωνικών τηλεπικοινωνιακών δικτύων για τηλε-εκπαίδευση σε Έλληνες αγρότες και ναυτικούς» με 3 δημοσιεύσεις σε διεθνή συνέδρια.

 

Έχει διδάξει σε σχολές του ΓΕΕΘΑ, ΙΔΕΚΕ και ΟΑΕΔ καθώς και σε δημόσια ΙΕΚ και στην ιδιωτική εκπαίδευση.

 

Το 2005 εκπληρώνει τη στρατιωτική του θητεία ως δόκιμος αξιωματικός των Διαβιβάσεων στη Σάμο.

 

Η επιτυχία του στο γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ το 2007 τον φέρνει στη δημόσια δευτεροβάθμια εκπαίδευση όπου και διορίζεται την ίδια χρονιά ως Φυσικός ΠΕ04.01 στο Γυμνάσιο Κάτω Κλεινών Φλώρινας. Αποκτά 2η ειδικότητα ΠΕ12.10 Φυσικού Ραδιοηλεκτρολόγου και μετατίθεται στο ΕΠΑΛ Κάτω Νευροκοπίου το 2008, ενώ από το 2009 έχει οργανική θέση στο δυσπρόσιτο Γυμνάσιο ΛΤ Βολισσού Χίου.

 

Κάτοχος του Cambridge Proficiency of English και του Diploma Intermedio de Español.

 

Είναι αντιπρόεδρος της ΠΕΕΚΠΕ (Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτικών για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση) στο νομό της Χίου καθώς και υποψήφιος διδάκτορας του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

 

 

email: dimror@sch.gr

           dimror@phys.uoa.gr

           dimitris.rorris@gmail.com

 

 

web: http://users.sch.gr/dimror

         http://wikirorris.pbworks.com

 

Πλήρες βιογραφικό