Áñ÷éêÞ Óåëßäá arrow ÐËÇÑÏÖÏÑÉÅÓ ÓÕËËÏÃÏÕ arrow ÔÏÕÑÍÏÕÁ arrow ÐÑÙÔÁÈËÇÔÇÓ 1ÏÕ BEACH SOCCER ÓÔÇ ×ÁËÊÉÄÉÊÇ 15-17/7/2005
ÍÝá ôïõ äéá÷åéñéóôÞ
Image  ¼λοι σ` αγαπÜνε üταν Ýχεις... και δßνεις! 
Ποζατσßδης ΔημÞτρης
ΚαθηγητÞς ΦυσικÞς ÁγωγÞς
ΠροÝδρος - ΠροπονητÞς ΜΕÁΟ Φιλυριακüς Φλþρινας


Åðéëïãåò
Áñ÷éêÞ Óåëßäá
Éóôïñßá
ÐÏÆÁÔÓÉÄÅÉÏ ÁÈËÇÔÉÊÏ ÊÅÍÔÑÏ(Ð.Á.Ê)
Ç ÏÌÁÄÁ
ÔÏÕÑÍÏÕÁ
ÐËÇÑÏÖÏÑÉÅÓ ÓÕËËÏÃÏÕ
Óýíäåóç ìÝëïõò
Øåõäþíõìï

Êùäéêüò

Íá ìå èõìÜóáé
Îå÷Üóáôå ôïí êùäéêü óáò?
Äåí Ý÷åôå ëïãáñéáóìü áêüìá? ÅããñáöÞ
×ñÞóôåò on-line
¸÷ïõìå2 åðéóêÝðôåò online
ÍÝá ìÝëç
maria(peikoulini)
(2011-08-15 17:26:24)
filothei(filo)
(2011-07-18 01:53:19)
admin(admin)
(2005-08-21 17:04:53)
Ãñáöåßï ôýðïõ(filyriakos)
(2005-07-13 13:02:09)
Äéá÷åßñéóç
ÄÉÁÖÏÑÁ
ÐÑÙÔÁÈËÇÔÇÓ 1ÏÕ BEACH SOCCER ÓÔÇ ×ÁËÊÉÄÉÊÇ 15-17/7/2005 Åêôýðùóç E-mail
ÃñÜöåé Ãñáöåßï ôýðïõ   
ÄåõôÝñá, 09 Áýãïõóôïò 2004

Υπερδýναμη ο Φιλυριακüς, κατÝκτησε επÜξια τα πρþτα πρωταθλÞματα beach soccer και ποδοβüλεú γυναικþν και μπÞκε στην ιστορßα. Τα κορßτσια του ΔημÞτρη Ποζατσßδη «χüρευαν» στην αμμουδιÜ της ΓερακινÞς,  στην ΧαλκιδικÞ.

       
 ΜÝχρι τþρα γνωρßζαμε πως η γυναικεßα ποδοσφαιρικÞ ομÜδα του Φιλυριακοý εßναι μεγÜλη δýναμη στο ποδüσφαιρο που παßζεται στο γρασßδι των γηπÝδων. Τþρα πλÝον εßναι κυρßαρχος και στην αμμουδιÜ. Εßναι κυρßαρχος και στα καλοκαιρινÜ αθλÞματα του Beach Soccer και του Ποδοβüλεú.

 ΣυγκεκριμÝνα,το συγκρüτημα του ΔημÞτρη Ποζατσßδη βρÝθηκε το τριÞμερο 15, 16 και 17Ιουλßου2005 στην παραλßα της ΓερακινÞς, στην ΧαλκιδικÞ üπου συμμετεßχε σε εκδηλþσεις προς τιμÞν του Γυναικεßου Ποδοσφαßρου. Στα πλαßσια του 9ουΠανελληνßου Πολιτιστικοý Áθλητικοý Áνταμþματος Φßλων Ποδοσφαßρου (10-17Ιουλßου) και με την πρωτοβουλßα του περιοδικοý Γυναικεßου Ποδοσφαßρου “ Girls Football ”, πραγματοποιÞθηκαν ΠρωταθλÞματα Beach Soccer και Ποδοβüλεú Γυναικþν. Και στα δýο τουρνουÜ ανεδεßχθη ΠρωταθλητÞς ο Φιλυριακüς και το επßτευγμα του γßνεται ακüμη πιο σημαντικü αν αναλογιστεß κανεßς πως για πρþτη φορÜ σε ΕλλÜδα και Ευρþπη πραγματοποιοýνται τÝτοια πρωταθλÞματα με πρωταγωνßστριες τις Γυναßκες.

 Οι« Áμαζüνες του Φιλυριακοý » üπως χαρακτÞρισαν οι διοργανωτÝς τις παßκτριες του ΔημÞτρη Ποζατσßδη προσÝφεραν üμορφο θÝαμα στην παραλßα της ΓερακινÞς και κÝρδισαν το χειροκρüτημα των φιλÜθλων που παρακολοýθησαν τους αγþνες.

 ¼σον αφορÜ το ΠρωτÜθλημα Beach Soccer, αυτü πÞρε μßα Üγρια ομορφιÜ αφοý ο τßτλος κρßθηκε στην διαδικασßα των πÝναλτι. Ο Φιλυριακüς και η ομÜδα της ΚαλλιθÝας απü την ÁθÞνα, ισοβÜθμισαν στην τελικÞ βαθμολογßα αλλÜ και στο γκολ – αβερÝιτζ μετÜ το τÝλος του τουρνουÜ και, Ýτσι ο τßτλος του ΠρωταθλητÞ Beach Soccer κρßθηκε στα πÝναλτι, παρÜ το γεγονüς πως οι παßκτριες της ΚαλλιθÝας αρνοýνταν αρχικÜ να συμμετÝχουν σε μßα τÝτοια διαδικασßα, Üγνωστο γιατß, παρÜ το γεγονüς πως Ýνα τÝτοιο ενδεχüμενο προβλÝπεται και απü τον Κανονισμü Áγþνων Ποδοσφαßρου.

 Στα πÝναλτι η ομÜδα του Φιλυριακοý Þταν πιο ψýχραιμη και με πρωταγωνßστρια την ÁνθÞ Φþτη, που κÜθισε κÜτω απü τα δοκÜρια γι’ αυτÞ την διαδικασßα και απÝκρουσε δýο χτυπÞματα παικτριþν της ΚαλλιθÝας ýστερα και απü οδηγßες που πÞρε απü τον προπονητÞ της, η πρÜσινη – πορτοκαλß αρμÜδα απü την Φλþρινα κατÝκτησε τον τßτλο του 1ου ΠρωταθλÞματοςBeach Soccer σε ΕλλÜδα και Ευρþπη. Μßα επιτυχßα που πανηγυρßστηκε Ýξαλλα απü τα κορßτσια του Φιλυριακοý τα οποßα μετÜ και το τελευταßο εýστοχο πÝναλτι της ΒασιλικÞς Βασιλεßου Ýτρεξαν προς το μÝρος του προπονητÞ τους για να γιορτÜσουν τη νßκη τους, ενþ δεν Ýλειψαν και τα καθιερωμÝνα «üλε» στην αμμουδιÜ.

 
 ÁΝÁΛΥΤΙΚÁ ΤÁ ÁΠΟΤΕΛΕΣΜÁΤÁ ΚÁΙ Η ΒÁΘΜΟΛΟΓΙÁ ΤΟΥ 1ΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥÁ BEACH SOCCER ΓΥΝÁΙΚΩΝ:

 
1)    ΦΙΛΥΡΙÁΚΟΣ – ΚÁΛΛΙΘΕÁ 5 – 5
       (1´ Φþτη, 4´και 6´ ΜÜινου, 16´ και 20´ ΤσιρδÜνη – 3´ και 10´ Κοντομßχη,
          15´+ και 30´+ Κοýρτη, 30´ Σαχινßδου)
 
2)    ΚÁΛΛΙΘΕÁ – ÁΝÁΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 7 – 2
 
3)    ΦΙΛΥΡΙÁΚΟΣ – ÁΝÁΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 5 – 0
       (1´ και 9´ ΜÜινου, 5´ και 30´+ Χατζηγιαννßδου, 30´ Φþτη)
 
                    Η ΔΙÁΔΙΚÁΣΙÁ ΤΩΝ ΠΕΝÁΛΤΙ:
    Φαλßδα (ΚαλλιθÝα) 0 - 1
    Χατζηγιαννßδου (Φιλυριακüς) 1 – 1
    Κοýρτη (ΚαλλιθÝα) αποκροýει η Φþτη
    ΤσιρδÜνη (Φιλυριακüς) 2 – 1
    Áποστολοποýλου (ΚαλλιθÝα) 2 – 2
    ΜÜινου (Φιλυριακüς) 3 – 2
    Σαχινßδου (ΚαλλιθÝα) μπλοκÜρει η Φþτη
    Φþτη (Φιλυριακüς) αποκροýει η Φαλßδα
    Κοντομßχη (ΚαλλιθÝα) 3 – 3
    Βασιλεßου (Φιλυριακüς) 4 – 3
       
                       ΦΙΛΥΡΙÁΚΟΣ – ΚÁΛΛΙΘΕÁ 4 – 3 στα πÝναλτι
 
                        ΤΕΛΙΚΗ ΒÁΘΜΟΛΟΓΙÁ
 
1) ΦΙΛΥΡΙÁΚΟΣ   4β.     10 – 5
2) ΚÁΛΛΙΘΕÁ       4β.     12 – 7
3) ÁΝÁΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 0β.   2 – 12
 
                       
 Στο τουρνουÜ Ποδοβüλεú Γυναικþν, κι αυτü για πρþτη φορÜ στην χþρα μας και στην ΓηραιÜ ¹πειρο, ο Φιλυριακüς επικρÜτησε της ΜικτÞς Áθηνþν με 2 – 0 σετ. Στο πρþτο σετ, ο Φιλυριακüς μπÞκε δυναμικÜ και εßτε με απευθεßας σερβßς εßτε με κεφαλιÝς εßτε με εντυπωσιακÜ πλασÝ Ýπαιρνε το Ýνα πüντο μετÜ τον Üλλο και στο τÝλος επικρÜτησε με 25 – 18.

 Κι αν το πρþτο σετ Þταν μßα πρþτη γνωριμßα με το Üθλημα για τις παßκτριες του ΔημÞτρη Ποζατσßδη, στο δεýτερο ουσιαστικÜ Ýκαναν ü,τι Þθελαν. Με εντυπωσιακÝς ενÝργειες πÞραν πολýτιμους πüντους και δεν Üφησαν κανÝνα περιθþριο στην ΜικτÞ Áθηνþν. Το τελικü 25 – 13 Ýδωσε το δεýτερο σετ και την νßκη στον Φιλυριακü, που αποδεßχθηκε κυρßαρχος και στην αμμουδιÜ.

 
           ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΟΔΟΒΟΛΕÚ ΓΥΝÁΙΚΩΝ:
    ΦΙΛΥΡΙÁΚΟΣ – ΜΙΚΤΗ ÁΘΗΝΩΝ 2 – 0 (25-18, 25-13)
 
Την πρωταθλÞτρια ομÜδα του Φιλυριακοý αποτελοýσαν οι παßκτριες:

Βασιλεßου ΒασιλικÞ, Πεοβßτου ΕλÝνη, Φþτη ÁνθÞ, ΜÜινου ΦιλοθÝη (αρχηγüς), ΜπασδÜρη ΒÝνα, Χατζηγιαννßδου Ναταλßα, ΤσιρδÜνη Κατερßνα, Λυπßτκα Χριστßνα.

 
ΠροπονητÞς: Ποζατσßδης ΔημÞτριος

 
 Την αποστολÞ της φλωρινιþτικης ομÜδας συνüδευσαν και η πρüεδρος της Φιλυρηßδας Μπαμποýλα ΒασιλικÞ και η ταμßας της Φιλυρηßδας, Ποζατσßδου ΕλισÜβετ.

 
 
             ΠÁΡÁΛΕΙΠΟΜΕΝÁ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓÁΝΩΣΗΣ
 
*Πριν την Ýναρξη των εκδηλþσεων Ýγινε παρουσßαση και των 3 ομÜδων του τουρνουÜ. ΕιδικÞ μνεßα Ýγινε απü τους διοργανωτÝς στον Φιλυριακü και στην παρουσßα του üλα αυτÜ τα χρüνια στα ΠρωταθλÞματα του γυναικεßου ποδοσφαßρου και, ειδικüτερα, στο Ýργο που Ýχει επιτελÝσει εκεß ο πρüεδρος και προπονητÞς της ομÜδας, ΔημÞτρης Ποζατσßδης.

 **Τους αγþνες Beach Soccer διαιτÞτευσαν οι κýριοι Καρκοβßρης, ΤσιωνÜρας,ΤζουραμÜνης και ΓκαúτατζÞς, ενþ τον αγþνα του Ποδοβüλεú ο κ. ΜÜκης ΓεροντÞς.

 ***ΕξαιρουμÝνου του τßτλου της πρþτης σκüρερ, αλγεινÞ εντýπωση προκÜλεσε το γεγονüς πως στα ατομικÜ βραβεßα και τις διακρßσεις δεν βρÝθηκε παßκτρια του Φιλυριακοý.Τα βραβεßα δüθηκαν ýστερα απü ψηφοφορßα απü επιτροπÞ και προκαλεß απορßα το γεγονüς πως για παρÜδειγμα η πολυτιμüτερη παßκτρια δεν προÞλθε απü την πρωταθλÞτρια ομÜδα. Για την ιστορßα πÜντως την θÝση της πρþτης σκüρερ μοιρÜστηκαν η Κοýρτη και η Κοντομßχη της ΚαλλιθÝας με 5γκολ, ενþ στην 2η θÝση βρÝθηκε η ΦιλοθÝη ΜÜινου του Φιλυριακοý με 4 τÝρματα. Επßσης στο διαγωνισμü τεχνικÞς με μπÜλα συμμετεßχε απü τον Φιλυριακü η ÁνθÞ Φþτη, η οποßα αδικÞθηκε αν αναλογιστεß κανεßς πως  και üμορφο θÝαμα προσÝφερε, αλλÜ και οι αντßπαλες της συμμετεßχαν φορþντας αθλητικÜ παποýτσια πÜνω στην Üμμο. Η παßκτρια του Φιλυριακοý συμμετεßχε χωρßς αθλητικÜ υποδÞματα üπως δηλαδÞ στους αγþνες Beach Soccer και Ποδοβüλεú.

****Μßα πολý ευχÜριστη κατÜσταση βßωσαν οι Üνθρωποι του Φιλυριακοý στη διÜρκεια του τριημÝρου και, ιδιαßτερα, μετÜ την κατÜκτηση των δýο τßτλων. Áπλοß Üνθρωποι που βρßσκονταν στις ξενοδοχειακÝς εγκαταστÜσεις του Gerakina Beach Ýδιναν συγχαρητÞρια στα μÝλη της φλωρινιþτικης αποστολÞς με ευχÝς να πÜνε ακüμα πιο ψηλÜ, σε διεθνεßς διακρßσεις.

*****Tα δýο τουρνουÜ Γυναικεßου ποδοσφαßρου πραγματοποιÞθηκαν με την υποστÞριξη του ΔÞμου Πολυγýρου και της ΝομαρχιακÞς Áυτοδιοßκησης ΧαλκιδικÞς.

 
                         ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΩΤÁΓΩΝΙΣΤΩΝ

 
ΦιλοθÝη ΜÜινου (αρχηγüς του Φιλυριακοý): « ¹ταν μßα πολý ωραßα εμπειρßα. ÁνÜλογη δεν Ýχουμε ζÞσει. Η Üμμος και η θÜλασσα εßναι κÜτι Üγνωστο για μας, τουλÜχιστον για τους χειμερινοýς μÞνες. Παρüλ’ αυτÜ νομßζω πως μÝτρησε πιο πολý η ψυχÞ και η εμπειρßα κατÜ κÜποιο τρüπο. Γιατß Þμασταν η πιο Ýμπειρη ομÜδα που κατÝβηκε στο τουρνουÜ üσον αφορÜ το ποδüσφαιρο γενικüτερα üχι το Beach Soccer.Γιατß οι ομÜδες της ÁθÞνας που συμμετεßχαν, εßχαν μεγαλýτερες εμπειρßες, εßχαν ξανασυμμετÜσχει σε κÜποια φιλικÜ μεταξý τους εκεß.Νομßζω πως Þταν μßα καλÞ ευκαιρßα να ζÞσουμε κÜτι καινοýριο και το ευχαριστηθÞκαμε. Ευχαριστοýμε πολý αυτοýς που το διοργανþσανε και ελπßζω να επαναληφθεß ».

 ¼σο για το ποιο απü τα δýο αθλÞματα της προκÜλεσε μεγαλýτερη Ýκπληξη, η αρχηγüς του Φιλυριακοý τüνισε: « Σßγουρα το Beach Soccer. Áναμφßβολα γιατß Ýχει πολý περισσüτερες φÜσεις, μεγαλýτερες συγκινÞσεις, πιο πολý πÜθος. ¹ταν πολý καλýτερο ».

 Για την διαδικασßα των πÝναλτι σημεßωσε: « Στα πÝναλτι μετρÜει πιο πολý η ψυχραιμßα. Áποδεßξαμε üτι εßχαμε κι απ’αυτÞν και                               τα καταφÝραμε ».

 
ΒασιλικÞ Βασιλεßου (παßκτρια του Φιλυριακοý): « Μπορþ να πω üτι Þταν μßα καλÞ εμπειρßα που Þρθαμε εδþ πÝρα. Πιστεýω üτι μποροýμε να Ýρθουμε και του χρüνου. Ευχαριστοýμε τον κýριο ΔÞμπαλα για την üλη διοργÜνωση. ¶σχετα απü το üτι οι παßκτριες της ΚαλλιθÝας Þθελαν να παßξουν αρχικÜ κορþνα – γρÜμματα τον τßτλο. Μπορþ να πω üτι ευχαριστηθÞκαμε και το Ýνα παιχνßδι και το δεýτερο με τα πÝναλτι ».

 Για το γεγονüς üτι εκτÝλεσε το τελευταßο και καθοριστικü πÝναλτι, η ßδια τονßζει: « Δεν υπÞρχε περßπτωση να τις αφÞσουμε να πÜρουν το κýπελλο. ¹μασταν οι καλýτερες ».

 
ΕλÝνη Πεοβßτου (παßκτρια του Φιλυριακοý): « Εßμαι πÜρα πολý χαροýμενη. ΠερÜσαμε πÜρα πολý ωραßα. ¹ταν μßα πÜρα πολý ωραßα εμπειρßα. Πιστεýω πως ο νικητÞς φÜνηκε. ¹ταν πÜρα πολý δýσκολο üμως.Áντιμετωπßσαμε αυτÞ τη φορÜ την Üμμο και üχι το χορτÜρι, που Þταν εντελþς διαφορετικÜ. ΜπρÜβο στους διοργανωτÝς του τουρνουÜ ».

 
Χριστßνα Λυπßτκα (παßκτρια του Φιλυριακοý): « Εßμαστε πÜρα πολý χαροýμενες, κατακτÞσαμε και τα δýο κýπελλα ».

 Για τη διαφορÜ του ποδοσφαßρου στην Üμμο και στο γρασßδι, η νεαρÞ παßκτρια του Φιλυριακοý τüνισε: « ¸χει πÜρα πολý μεγÜλη διαφορÜ. Δεν μπορεßς να πατÞσεις καλÜ να σουτÜρεις. Σßγουρα το γρασßδι εßναι καλýτερο».

 
Γιþργος ΔÞμπαλας (εκδüτης περιοδικοý Girls Football και διοργανωτÞς του τριημÝρου για το γυναικεßο ποδüσφαιρο): « Για πρþτη φορÜ στην ΕλλÜδα, πρþτη και στην Ευρþπη Ýγινε Ýνα τουρνουÜ Beach Soccer. Να παßξουνε τα κορßτσια μπÜλα. Τα καταφÝρανε και τις αξßζει Ýνα μεγÜλο χειρoκρüτημα ».

 Για τον Φιλυριακü ο κ. ΔÞμπαλας τüνισε: « Τα τουρνουÜ Beach Soccerκαι Ποδοβüλεú Ýγιναν με τη συμμετοχÞ της ΜΕΓÁΛΗΣ ΟΜÁΔÁΣ ΤΟΥ ΦΙΛΥΡΙÁΚΟΥ,απü την ακριτικÞ Φλþρινα, üπου γßνεται Ýνα μεγÜλο Ýργο σ’ εκεßνη τη γωνιÜ της πατρßδας μας. Áπü ανθρþπους üπως τον ΔημÞτρη Ποζατσßδη και την οικογÝνεια που Ýχει δημιουργÞσει εκεß ».

 Για τα δýο πρωταθλÞματα πÜνω στην Üμμο ο διοργανωτÞς σημεßωσε:

« Στο ποδüσφαιρο εßχαμε Ýνα τουρνουÜ Beach Soccer , το πρþτο στην ΕλλÜδα. Τα στοιχεßα μας λÝνε  και στην Ευρþπη. Το κατÝκτησε μετÜ απü μßα πολý üμορφη αγωνιστικÞ παρουσßα και Ýνα πλοýσιο σκορ, η ομÜδα του Φιλυριακοý. Και εßναι η ομÜδα η οποßα ουσιαστικÜ αναγορεýεται ως ΠΡΩΤΗ ΟΜÁΔÁ ΤΟΥ ΓΥΝÁΙΚΕΙΟΥ BEACH SOCCER που κατακτÜ τον τßτλο».

 « Και στο ποδοβüλεú τα κορßτσια του Φιλυριακοý νßκησαν την ΜικτÞ Áθηνþν κατακτþντας το κýπελλο και αυτü το πρþτο στην ΕλλÜδα που γßνεται σε τουρνουÜ Ποδοβüλεú ».

 
Γιþργος ΛυμπÝρης ( μÝλος της Διεθνοýς ¸νωσης Áθλητικοý Δικαßου,στο 15μελÝς συμβοýλιο της IASL και πρüεδρος τη Γυναικεßας ομÜδας της ΣπÜρτης): « Ο Φιλυριακüς εßναι μßα ΥΠΕΡΔΥΝÁΜΗ στο χþρο του γυναικεßου ποδοσφαßρου και üχι μüνο. Και βεβαßως επειδÞ θÝλει αρετÞ και τüλμη η ελευθερßα, üπως Ýλεγε και ο ποιητÞς μας, Ýτσι και αυτÝς (σ.σ τα κορßτσια του Φιλυριακοý) τüλμησαν. Τüλμησαν στο γυναικεßο ποδüσφαιρο. Τüλμησαν στο Beach Soccer και στο Ποδοβüλεú. Και βεβαßως εßχαν δßκαιη ανταμοιβÞ. ΣυγχαρητÞρια ».

 (ΠρÝπει να τονιστεß πως ο κ. ΛυμπÝρης Ýκανε την απονομÞ του ΚυπÝλλου του Ποδοβüλεú στην ομÜδα του Φιλυριακοý. Την απονομÞ του ΚυπÝλλου Beach Soccer Ýκανε ο Γιþργος ΨυχομÜνης, που εßναι χρüνια στο χþρο της διαιτησßας)

 
 
ΥΓ. Τα κορßτσια του Φιλυριακοý βρÝθηκαν στο τουρνουÜ με δικÜ τους Ýξοδα (üπως και στο Κýπελλο Φιλßας, τον ΜÜúο). ΒλÝπετε η ηθικÞ και, κυρßως, η υλικÞ συμπαρÜσταση των αρμοδßων φορÝων προς την ομÜδα που Ýχει φÝρει τüσες χαρÝς και επιτυχßες στην περιοχÞ της Φλþρινας, στον αθλητισμü της Φλþρινας, στο ποδüσφαιρο της Φλþρινας, απουσιÜζει παντελþς τα τελευταßα χρüνια… Πως θα φαινüταν Üραγε στον φßλαθλο κüσμο της Φλþρινας το ενδεχüμενο να μην κατÝβαινε να αγωνιστεß ο Φιλυριακüς στο νÝο ΠρωτÜθλημα λüγω των οικονομικþν δεδομÝνων που επικρατοýν στο γυναικεßο ποδüσφαιρο;

 
 
Ôåëåõôáßá áíáíÝùóç ( ÔåôÜñôç, 01 Áýãïõóôïò 2012 )
< Ðñïçã.   Åðüì. >
Äçìïóêïðçóåéò
×ÏÑÇÃÏÉ
Image

M.E.A.O. `` FILYRIAKOS``
25HS MÁRΤΙΟY 13
T.K :53100-FLORΙΝÁ
ΤΗΛ / FAX :23850-25464
6972191111
E-MAIL:

http://filyriakos.blogspot.com

ΔΙÁΦΟΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ
Δεν Ýχει νüημα η ζωÞ:http://www.youtube.com/watch?v=a4jTsqmLpL4
ΖωÞ που δε θυμÜσαι, εßναι ζωÞ που δεν Ýζησες ποτÝ ..
Μην υπολογßζεις τα λεγüμενα,αυτþν,που Ýχουν γνþμη για üλα
Δεν ξÝρω τι να ξεχÜσω πρþτα και τι να θυμÜμαι περισσüτερο!!!
``ÁγορÜζεις`` χρüνο,üταν το μÝλλον δεν μπορεß να εßναι χειρüτερο απü το παρüν.
ΘÝλω να εßμαι Üδικος μüνο προς την αδικßα.
Áν ζεις την κÜθε στιγμÞ σαν να εßναι η τελευταßα,
κακü δε θα κÜνεις σε κανÝνα.
Το τßποτε φαντÜζει μεγÜλο και σπουδαßο üταν δεν Ýχεις.
Áυτüς που Ýχει δεν μπορεß να καταλÜβει αυτüν που δεν Ýχει.
¼ταν Ýχεις να προσÝχεις... για να Ýχεις.
Δεν υπολογßζει ο ανθρωπος αυτÜ που θεωρεß δεδομÝνα.
Λßγες φορÝς ματανιþνεις γι`αυτÜ που δεν εßπες.
ΠολλÝς φορÝς μετανιþνεις γι`αυτÜ που εßπες.
Το καλýτερο που εßπα üταν θýμωσα,εßναι αυτü που δεν εßπα ποτÝ.

 Ο Üνθρωπος εßναι σαν το ασανσÝρ.
Áπ'üποιο üροφο κι'αν το πÜρεις,εσωτερικÜ εßναι πÜντα ßδιο.
H μεγαλοσýνη και η αξιοπρÝπεια φαßνεται στην ανÝχεια.
Εýκολα εßσαι μεγÜλος και αξιοπρεπÞς üταν Ýχεις.
ÁγÜπη εßναι να δßνεις χωρßς να περιμÝνεις να πÜρεις.
Áυτüς που τα Ýχει καλÜ με üλους
σßγουρα δεν τα Ýχει καλÜ με τον εαυτü του
ΤελικÜ κοστßζει πολý το να αγορÜζεις ελπßδα. 
ΘÝλω να ακοýω, üταν Ýχουν κατι να μου πουν και να μιλÜω, üταν Ýχω κÜτι να πω. 
   

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔÁ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
"
http://frontpages.gr/ticker.php?category=15&controls=off&bgcolor=FFFFFF"

ΜΕΤΕΩΡÁ-ΦΙΛΥΡΙÁΚΟΣ 0-1 20-11-11
http://www.youtube.com/watch?v=RyP3BheFqy8

ΤΡÁΓΟΥΔΙ ΚÁΙ ΚΙΘÁΡÁ Ο ΒÁΚÁΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
http://www.youtube.com/watch?v=p-whBWBJAlU

O FILYRIAKOS STHN ITALIA 13-19/7/2010
ΤΕΛΕΤΗ ΕΝÁΡΞΗΣ Á'ΜΕΡΟΣ
http://www.youtube.com/watch?v=ha4Z4oJph6A

O FILYRIAKOS STHN ITALIA 13-19/7/2010
ΤΕΛΕΤΗ ΕΝÁΡΞΗΣ Β'ΜΕΡΟΣ
http://www.youtube.com/watch?v=HXOVXoOwj78

O FILYRIAKOS STHN ITALIA 13-19/7/2010
http://www.youtube.com/watch?v=WsYSxzo5Aqk

O FILYRIAKOS 2 STHN ITALIA 13-19/7/2010
http://www.youtube.com/watch?v=rJFKVqyAgX0

Ο ΦΙΛΥΡΙÁΚΟΣ ΣΤΗΝ ΙΤÁΛΙÁ 7-14/7/2009
http://www.youtube.com/watch?v=NnpXDuYSHfo

ΔΡΟΣΟΠΗΓΗ-ΦΙΛΥΡΙÁΚΟΣ

http://www.youtube.com/watch?v=WVyoY6Covag

ΦΙΛΥΡΙÁΚΟΣ-ÁΡΗΣ 24-3-2010
http://www.youtube.com/watch?v=_-4IBCCQ-T8

ΕΚΠÁΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΦΛΩΡΙΝÁΣ-ΚΟΖÁΝΗΣ 4-5 
Á’ΗΜ.1ο ΜΕΡΟΣ   26-6-1985
http://www.youtube.com/watch?v=qmwgiG6Aac0 
Á’ΗΜ.2ο ΜΕΡΟΣ   26-6-1985
http://www.youtube.com/watch?v=eQh2P15gNYY
Β’ ΗΜ 1ο ΜΕΡΟΣ  26-6-1985
Β’ ΗΜ 2ο ΜΕΡΟΣ  26-6-1985
 http://www.youtube.com/watch?v=JX3_gh56-go
ΕΚΠÁΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΦΛΩΡΙΝÁΣ-ÁΚΡΙΤÁΣ ΜΕΣΟΧΩΡΙΟΥ 6-5
Á'ΗΜ. 4-1 13-1-1985
http://www.youtube.com/watch?v=oUDtqK7GsWc
Β'ΗΜΙΧΡΟΝΟ  2-4 13-1-1985
http://www.youtube.com/watch?v=P9nG2AE8aHA&feature=related
ΕΚΠÁΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΦΛΩΡΙΝÁΣ-ΔΙÁΙΤΗΤΕΣ ΦΛΩΡΙΝÁΣ 5-4
Á'ΗΜ.1οΜΕΡΟΣ(2-0) 21-5-1987
http://www.youtube.com/watch?v=aNjF7LG38mM
Á'ΗΜ.2οΜΕΡΟΣ (2-1) 21-5-1987
http://www.youtube.com/watch?v=Pk6xwMF1sjk
Β'ΗΜ.(1-3) 21-5-1987
http://www.youtube.com/watch?v=aNjF7LG38mM
ΕΚΠÁΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΦΛΩΡΙΝÁΣ-ÁΓΙΟΣ ΠÁΝΤΕΛΕΗΜΟΝÁΣ 2-2 1985
http://www.youtube.com/watch?v=guPz5trFaGw
Copyright 2000 - 2005 Miro International Pty Ltd. All rights reserved.
Mambo is Free Software released under the GNU/GPL License.