Τι μάθαμε;;;

Συμπλήρωσε τα κενά

Συμπληρώστε όλα τα κενά, στη συνέχεια, πατήστε το πλήκτρο "Έλεγχος" για να ελέγξετε τις απαντήσεις σας. Χρησιμοποιήστε το "Βοήθεια" για να πάρετε ένα γράμμα. Μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ στο "[?]" Για να πάρετε μια ιδέα. Σημειώστε ότι θα χάσετε πόντους αν ζητήσετε συμβουλές ή ενδείξεις!
•Εθισμός στο Διαδίκτυο μπορεί να προκύψει με την ατόμων σε διαδικτυακές δραστηριότητες όπως είναι τα παιχνίδια, δωμάτια συζητήσεων, ηλεκτρονικός τζόγος και άλλα.

•Όταν στέλνουμε ηλεκτρονικά σίγουρα δεν δίνουμε στο άτομο με το οποίο επικοινωνούμε.

•Σημαντικό είναι να γνωρίζουμε ότι κατά την πλοήγησή μας στο Διαδίκτυο με χρήση οποιουδήποτε αφήνουμε ίχνη.

• Ιός είναι ένα πρόγραμμα, το οποίο εγκαθίσταται στον υπολογιστή, συνήθως εν του χρήστη, και ενεργοποιείται είτε κάποια προκαθορισμένη χρονική στιγμή είτε ύστερα από κάποια συγκεκριμένη ενέργεια. Η ενεργοποίηση ενός ιού μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα διάφορες συνέπειες, ή μη. Συγκεκριμένα, μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα το συνεχές άνοιγμα διαφόρων παραθύρων στην οθόνη, μπορεί όμως και να προκαλέσει την δεδομένων σε αρχεία ή άλλες βλάβες. Ένας ιός σε ηλεκτρονικά μηνύματα και προγράμματα, έτσι ώστε όταν ανοίξουμε τα μηνύματα αυτά ή εκτελέσουμε τα προγράμματα, ενεργοποιούμε άθελά μας και τον ιό.