Βιολογία και όχι μόνο ... στο 4ο ΓΕΛ Χαϊδαρίου

Αν νομίζεις ότι ο καθηγητής σου είναι σκληρός μαζί σου, περίμενε να δεις το αφεντικό σου... Γαριπίδης Ιορδάνης Βιολόγος.

Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

2015-16

3Μετά την περσινή πρώτη προσπάθεια με την παρουσίαση τριών μονόπρακτων, τώρα βάλαμε τον πήχη ψηλότερα. Ένα έργο με απαιτήσεις από ερασιτέχνες.

Αλλά όση εμπειρία μας έλειπε, τόση όρεξη υπήρχε από όλους. Τα παιδιά αφιέρωσαν πάρα πολλές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο τους που, ως γνωστό, είναι ελάχιστος. Πασχίσαμε να βρούμε ένα δίωρο το απόγευμα της Κυριακής στο οποίο όλα τα παιδιά μπορούσαν να έρχονται για πρόβες, πέρα από τις δύο ώρες κάθε Παρασκευή μετά τα μαθήματα.

Μπαμπάδες με ρούμι των Ράππα-Παπαθανασίου (δεκάλεπτη περίληψη)

Κι εδώ όλο το έργο

Η πρόσκληση για την παράσταση

Η διανομή

Είπαν:

Γέλια, χαρές, καλή παρέα, συνεργασία, αποχωρήσεις, ευχάριστες αλλά και δυσάρεστες στιγμές. Αυτά ήταν κάποια από τα πράγματα που βιώσαμε σε αυτό το υπέροχο ταξίδι που κάναμε με τη θεατρική μας ομάδα, πολλά τα 'βάρη' του ταξιδιού μα το τέλος γλυκό... Βάσω Κ.

Αυτή η παράσταση, αποτέλεσε σίγουρα ένα μέσο εκτόνωσης και απομάκρυνσης από το άγχος και την πίεση της καθημερινότητας. Μέσα από πολλές πρόβες, καταφέραμε να φτάσουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα περνώντας από ευχάριστες, αλλά και δυσάρεστες στιγμές ... Μαρία Ρ.

Μέσα από την παράσταση αυτή, απέκτησα καινούριες εμπειρίες. Συνεργάστηκα και γνώρισα καινούρια άτομα. Ανακάλυψα ότι το σχολείο δεν είναι μόνο μαθήματα και υποχραιώσεις, αλλά με τον κατάλληλο καθηγητή, έγινε πηγή δημιουργίας για τις καλλιτεχνικές μας ανησυχίες. Βίκυ Γ.

Βρίσκεστε εδώ: Home Θεατρική ομάδα Σχολικό έτος 2015-16