Βιολογία και όχι μόνο ... στο 4ο ΓΕΛ Χαϊδαρίου

Αν νομίζεις ότι ο καθηγητής σου είναι σκληρός μαζί σου, περίμενε να δεις το αφεντικό σου... Γαριπίδης Ιορδάνης Βιολόγος.

Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

Γενετικά τροποποιημένο φυτό ...

20479762 768x512

εσωτερικού χώρου καθαρίζει τον αέρα από καρκινογόνες χημικές ουσίες

Οι εργαστηριακές μετρήσεις των ερευνητών έδειξαν ότι ο τροποποιημένος ¨Πόθος¨μέσα σε τρεις μέρες είχε μειώσει κατά 82% το επίπεδο του χλωροφθορμίου στον αέρα και μέσα σε έξι μέρες καττά σχεδόν 100%.

Επιστήμονες στις ΗΠΑ τροποποίησαν γενετικά ένα φυτό εσωτερικού χώρου, έτσι ώστε να μπορεί να καθαρίσει τον αέρα του δωματίου από επικίνδυνους ρύπους. Πρόκειται για ένα «Πόθο», αναρριχητικό κισσό, ο οποίος χάρη στη γενετική τροποποίησή του, αφαιρεί το βενζόλιο και το χλωροφόρμιο από τον αέρα, δύο ουσίες που έχουν συνδεθεί με την εμφάνιση καρκίνου.

Δεν βοηθά στην απώλεια κιλών το καθημερινό πρωινό

1 9Το πρωινό, που θεωρείται από πολλούς ειδικούς το πιο σημαντικό γεύμα της μέρας, δεν βοηθά στην απώλεια κιλών και στη μείωση του βάρους, σύμφωνα με μια νέα Αυστραλιανή επιστημονική έρευνα

Διαβάστε τη συνέχεια…

Εντόπισαν 2.000 άγνωστα βακτήρια στο ανθρώπινο έντερο

bakririaΕυρωπαίοι επιστήμονες ανακάλυψαν πολλά νέα είδη βακτηρίων -σχεδόν 2.000- που ζουν μέσα στο έντερο των ανθρώπων και ήσαν άγνωστα μέχρι σήμερα.

Διαβάστε τη συνέχεια...

Βρίσκεστε εδώ: Home Γενικά Βιο...αρμενίζοντας