ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΟΣ ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΟΣ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΙΑΣ
 «Η ΓΚΟΥΡΑ»
ΕΔΡΑ  ΠΑΛΟΥΜΠΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
e-mail: nouli.mitropoulou@gmail.com
ΔΙΕΥΘ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : ΝΕΣΤΟΡΟΣ 62, ΙΛΙΟΝ. ΤΚ  131 22
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 
fax 210 2623 728        ΚΙΝΗΤΟ   697 243 99 90


ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ       ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

 













Σας καλωσορίζουμε στην Ιστοσελίδα του Φυσιολατρικού Ορειβατικού Ομίλου  "Η ΓΚΟΥΡΑ"


 


                                                                                                         1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΑΝΑ ΓΗ                                                                                      2ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΑΝΑ ΓΗ                                 3ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΑΝΑ ΓΗ                                4ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΑΝΑ ΓΗ                                                                                     5ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΑΝΑ ΓΗ                                 6ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΑΝΑ ΓΗ            7ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΑΝΑ ΓΗ             8ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΑΝΑ ΓΗ


6ο  ΦΕΣΤΙΒΑΛ  << ΜΑΝΑ  ΓΗ  >>

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΑ "ΕΚΔΡΟΜΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ" ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΑΣ (ΤΕΥΧΟΣ 20 σελ. 22-24)


Πραγματοποιήθηκε στις 12 Αυγούστου 2016 για 6η συνεχόμενη χρονιά στον προαύλιο χώρο του Αγ. Παντελεήμονα, που βρίσκεται ανάμεσα στα χωριά Παλούμπα και Σαρακίνι, το Φεστιβάλ «Μάνα Γη» που έχει γίνει πλέον θεσμός, υπό την αιγίδα του Δήμου Γορτυνίας με την συνεργασία του Φυσιολατρικού Ομίλου « Η Γκούρα».

Και φέτος από νωρίς πατριώτες από τα γύρω χωριά και όχι μόνο ακόμα και από τα χωριά της Ηλείας  κατέφθαναν στο χώρο του Φεστιβάλ, αντάλλασαν νέα και προβληματισμούς για την κατάσταση που βρίσκεται η χώρα μας και ανάμεναν καρτερικά την έναρξη του.   Εκεί γύρω στις 21.30 με τον καιρό σύμμαχό μας φέτος, τη βραδιά ξεκίνησε η γραμματέας του Ομίλου Νούλη Μητροπούλου και αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την εντυπωσιακή προσέλευσή τους, καλωσόρισε τον Δήμαρχο Γορτυνίας Γιάννη Γιαννόπουλο, την πρόεδρο της Δ.Η.Κ.Ε.Γ και μέλος του Ομίλου Μαρίνα Διαμαντοπούλου, τον Αντιδήμαρχο Δ.Ε Ηραίας Πάνο Μητρόπουλο, τον Αντιδήμαρχο Δ.Ε Τρικολώνων Κων/νο Κανελλόπουλο, τους ευχαρίστησε για την τόσο καλή συνεργασία που έχουν μεταξύ τους και παρουσίασε το παραδοσιακό συγκρότημα του  Γιώργου Δαλιάνη  που θα μας διασκέδαζε στη συνέχεια της βραδιάς.

Κατόπιν το λόγο με σειρά πήρε ο Δήμαρχος ο οποίος ευχαρίστησε όλους τους δημότες για την εντυπωσιακή προσέλευσή τους και τόνισε ότι παρόλο τους δύσκολους οικονομικά καιρούς, ο Δήμος και το Δ. Συμβούλιο υποστηρίζουν τέτοιες εκδηλώσεις διότι αναβαθμίζεται ο τόπος και διατηρείτε η παράδοση.


Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Ομίλου Αναστάσιος Κουμουτσάρης και η αντιπρόεδρος Ελένη Θανοπούλου χαιρέτισαν και αυτοί τους πατριώτες και μίλησαν για την επιτυχία που είχε η διάνοιξη των πανευρωπαϊκών μονοπατιών (
MainalonTrail) και την αναγκαιότητα διάνοιξης των μονοπατιών στην Ηραία και τη σύνδεσή τους στο πρόγραμμα διότι η περιοχή μας έχει υπέροχες και ανεξερεύνητες ομορφιές τις οποίες μπορούμε να τις μοιραστούμε και   τους ευχήθηκαν Καλή διασκέδαση.

Την βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους εκτός των άλλων
ο   Κων/νος Βλάσης Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας,
ο   Πέτρος Ζούνης Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ,
οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Γορτυνίας:
                                                          Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος,
                Κοινοτικοί εκπρόσωποι Μπερδούσης Κώστας (Σαρακινίου),
                                                          Παναγόπουλος Γεώργιος (Λυσσαρέας),
                                                          Κολιόπουλος Γεώργιος (Λουτρών),
                                                          Σαρακινιώτης Θωμάς (Στεμνίτσα),
                                                          Χρήστος Νικολόπουλος (Κοκκινοράχη),
                                                          Πάνος Αργυρόπουλος (Παλούμπα)
και άλλοι καθώς και πρόεδροι πολλών Πολιτιστικών Συλλόγων του τόπου μας.

Το Δ.Σ του Ομίλου ευχαριστεί τις γυναίκες εκείνες που πρόθυμα και φέτος έφτιαξαν παραδοσιακά γλυκίσματα τα οποία κεράστηκαν στους παρευρισκόμενους.

Το συγκρότημα του ταλαντούχου Γιώργου Δαλιάνη μας χάρισε μια βραδιά με πολύ κέφι και χορό. Όλοι διασκέδασαν με την ψυχή τους και ο χορός κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες .Ακούραστος ο Γ. Δαλιάνης δεν χάλασε χατίρι σε κανέναν, ικανοποίησε όλα τα γούστα  και στο τέλος της βραδιάς μας μάγεψε με την φλογέρα του. Μέσα στη σιγαλιά της νύχτας με φόντο το μικρό εκκλησάκι , τα αιωνόβια δέντρα και τις δασωμένες πλαγιές , καθάριος, αυθεντικός ο ήχος της φλογέρας άγγιξε τις ψυχές μας και μας ταξίδεψε σε αλλοτινούς καιρούς.

Ευχόμαστε αυτές οι εκδηλώσεις να έχουν συνέχεια, με τη βοήθεια του Δήμου σε συνεργασία με τον όμιλο «Η Γκούρα», γιατί ζωντανεύουν τον τόπο μας και αναδεικνύουν τις ομορφιές του

                          Για το Δ.Σ

                         Η Γραμματέας Νούλη Μητροπούλου-Λιακοπούλου


                                                                                                         1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΑΝΑ ΓΗ                                                                                      2ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΑΝΑ ΓΗ                                 3ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΑΝΑ ΓΗ                                4ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΑΝΑ ΓΗ                                                                                     5ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΑΝΑ ΓΗ                                 6ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΑΝΑ ΓΗ            7ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΑΝΑ ΓΗ             8ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΑΝΑ ΓΗ


 



Copyright © December 2011
Η Ιστοσελίδα μας ενημερώνεται τακτικά

Τελευταία Ενημέρωση  της  Ιστοσελίδας :
  21-Νοε-2021 17:26 +0200








ΤΟ ΦΑΡΑΓΓΙ ΓΚΟΥΡΑ
ΣΕ ΑΛΛΕΣ
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

.


 

 

 



 

Στείλτε το μήνυμά σας στην Ηλεκτρονική Διεύθυνση nouli.mitropoulou@gmail.com 
Copyright © December 2011
Η Ιστοσελίδα μας ενημερώνεται τακτικά (τουλάχιστον κάθε μήνα)

Τελευταία Ενημέρωση  της  Ιστοσελίδας 21-Νοε-2021 17:26 +0200