Παρακαλούμε περιμένετε λίγο για φόρτωση των γραφικών

Η περιοχή του Ανεμόμυλου

Αυτός είναι ο Ανεμόμυλος που χτίστηκε μόλις πρόσφατα, καθώς η περιοχή φέρει το όνομα "Ανεμόμυλος". Μπορείτε να δείτε τα νότια του νησιού στο βάθος.
Μια άποψη της Πόλης της Κέρκυρας από μπροστά από τον Ανεμόμυλο. Το όρος Παντοκράτωρ στο βάθος. Υπάρχει το μοναστήρι του Παντοκράτορα στη δεξιά κορυφή.
Άποψη του Ανεμόμυλου με τις βάρκες του και το Παλαιό Φρούριο στο βάθος.
Ο φάρος αριστερά ακριβώς απέναντι από τον ανεμόμυλο. Στο βάθος τα χιονισμένα βουνά της Αλβανίας. Ο χώρος κοντά στον προβλήτα του φάρου χρησιμοποιείται για ελλιμενισμό των βαρκών ψαράδων.
Μια άλλη άποψη του ανεμόμυλου, ακριβώς στην αρχή του προβλήτα με τον φάρο. Δεξιά υπάρχει ένα ωραίο όσο και πανάκριβο εστιατόριο. Η περιοχή χρησιμοποιείται από τους κατοίκους και σαν πλάζ για τα μπάνια τους. Ακριβώς δίπλα προς τα δεξιά της φωτογραφίας είναι η περιοχή του Mon Repos, εξ ου και το όνομα του πλησίον ξενοδοχείου.
Και μια άλλη άποψη της πόλης και του ξενοδοχείου Corfu Palace από την περιοχή του Ανεμόμυλου.
Μια άλλη άποψη της περιοχής μια ημινεφοσκεπή ημέρα.
Ο Ανεμόμυλος όπως φαίνεται από τον κόλπο της Γαρίτσας
Οι βράχοι δεξιά από τον ανεμόμυλο και άποψη του Παλαιού Φρουρίου και των βουνών της Αλβανίας την ίδια ημινεφοσκεπή ημέρα. Ψιλόβρεχε, οπότε είχαμε και το ουράνιο τόξο της εικόνας.
Το πάνω μέρος του τόξου...
...και το δεξί μέρος του.
Το καφέ μπάρ Ναυτίλος στη περιοχή του Ανεμόμυλου. Κόσμος κάθεται εδώ τις ηλιόλουστες μέρες  απολαμβάνοντας ένα ούζο με μεζέ και μια θαυμάσια θέα της πόλης, του Παλαιού Φρουρίου και των ακτών της Αλβανίας.
Η περιοχή του κόλπου της Γαρίτσας καθώς φεύγουμε από τον Ανεμόμυλο και πάμε για τη Χώρα.

Πίσω

    Τελευταία ενημέρωση 05-02-2012