Βιογραφικό
Κεντρική
Ο Συντάκτης
Ενδιαφέροντα
Οικονομικά
Διάφορες Εγασίες
Μαθηματικά
Διασκέδαση
Βιογραφικό
Επικοινωνία

    ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

 

Ονομαστικά στοιχεία:

Επώνυμο: Τσαφάς

'Ονομα: Γεώργιος

Πατρώνυμο: Νικόλαος

Τόπος γέννησης: Παπαδάτες Δήμου Αρακύνθου

Ειδικότητα: Μαθηματικός

Οικογενειακή κατάσταση: έγγραμος με δύο παιδιά.

 

 

Υπηρεσιακή κατάσταση:

          Διορίστηκε ως καθηγητής Μαθηματικός στο πρώην ΤΕΛ Μακρυνείας τον Νοέμβριο του 1983, στο οποίο εργάστηκε έντεκα χρόνια εκ των οποίων, ένα σαν Υποδιευθυντής και δύο σαν Διευθυντής. Το 1994 μετατέθηκε στο 3ο Γυμνάσιο Αγρινίου και ταυτόχρονα αποσπάστηκε για τρία χρόνια ως Διευθυντής στο νεοϊδρυθέν πρώην ΤΕΛ Καινουργίου. Το 1997 επανήλθε στην οργανική του θέση (3ο Γυμνάσιο Αγρινίου), στο οποίο ανέλαβε καθήκοντα Υποδιευθυντή με ομόφωνη πρόταση του συλλόγου καθηγητών για τρία χρόνια. Την επόμενη χρονιά κρίθηκε υπεράριθμος και αποσπάστηκε στο ΤΕΕ Μακρυνείας. Στο τέλος της σχολικής χρονιάς επανήλθε στην οργανική του θέση όπου υπηρετεί μέχρι σήμερα.

     Κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας του ως καθηγητής, αλλά κυρίως ως Διευθυντής, έλαβε ενεργά μέρος σε πολλές σχολικές δραστηριότητες (πολιτιστικές εκδηλώσεις, εφαρμογή προγραμμάτων Π.Ε. , Αγωγής Υγείας κλπ.).

       Έχει παρακολουθήσει τα παρακάτω επιμορφωτικά σεμινάρια - ημερίδες:

1. Ειδικό Επιμορφωτικό Πρόγραμμα 35 ωρών με θέμα: «Σχολικός Επαγγελματικός Προσανατολισμός» του ΠΕΚ Πάτρας

2. Ειδικό Επιμορφωτικό Πρόγραμμα 30 ωρών με θέμα: «Νομοθεσία για διοικητικά και Εκπαιδευτικά Θέματα»  του ΠΕΚ Πάτρας

3. Επιμορφωτικό σεμινάριο 48 ωρών με τίτλο: «Αξιοποίηση των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και των Επικοινωνιών στην Εκπαίδευση» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κοινωνία της Πληροφορίας» στο οποίο πήρε και την Πιστοποίηση.

4.  Επιμορφωτικό Σεμινάριο 96 ωρών με τίτλο:

     "Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών στην χρήση και αξιοποίηση των ΤΠΕ στην Εκπαιδευτική Διδακτική Διαδικασία" Β΄ Επίπεδο του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Κοινωνία της Πληροφορίας"στο οποίο πήρε και την Πιστοποίηση.

5. Επιμορφωτικό πρόγραμμα διάρκειας 64 ωρών του ΟΕΠΕΚ με τίτλο " Σύγχρονες Διδακτικές Προσεγγίσεις για την ανάπτυξη Κριτικής-Δημιουργικής Σκέψης".

6.  Σεμινάριο στις  19-10-2003 με θέμα: «Αξιοποίηση των δυνατοτήτων επεξεργαστή κειμένου και λογιστικών φύλλων από το δάσκαλο των Μαθηματικών στη σχολική του εργασία» που πραγματοποιήθηκε από τον Σχολικό Σύμβουλο των Μαθηματικών.

7.  Σεμινάριο στις 6-4-2002 στη «Διδακτική των Μαθηματικών» που πραγματοποιήθηκε από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία.

8.   Ημερίδα στις 10-3-2002 με θέμα: «Αξιοποίηση των Νέων Τεχνολογιών στην Εκπαίδευση. Διδακτικές Πρακτικές και Εργαλεία Εφαρμογής» που πραγματοποιήθηκε από το Παράρτημα Αγρινίου της Ε.Ε.Φ.

9.   Ημερίδα που οργανώθηκε από τη Διεύθυνση Δ.Ε. Αιτωλ/νίας, το Γραφείο Δ. Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Αιτωλ/νίας και τα Κέντρα Συμβουλευτικής και προσανατολισμού (ΚΕ.ΣΥ.Π.) Αγρινίου-Μεσολογγίου της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με θέμα:  « Δομή, Λειτουργία και Τομείς της Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης».