Επισκεπτες: 

Καλώς Ήρθατε

   Καλώς ήρθατε!!! Εδώ θα βρείτε εκπαδευτικό υλικό και πληροφορίες που αφορούν το γνωσιακό επίπεδο των φυσικών επιστημών στο Γυμνάσιο. Περιλαμβάνονται παρουσιάσεις και σενάρια μαθημάτων, επιλεγμένα video και animations, τεστ αξιολόγησης και εξάσκησης με ερωτήσεις σωστό-λάθος, πολλαπλής επιλογής, πολλαπλών απαντήσεων, αντιστοίχισης, συμπλήρωσης κενού καθώς και άλλα, όπως χρήσιμες οδηγίες και χρήσιμα links για τους μαθητές.
   Περιλαμβάνονται επίσης και δύο forums: ένα για καταχώρηση και άντληση πληροφοριών σε θέματα σχετικά με τα μαθήματα φυσική, χημεία, γεωγραφία-γεωλογία, βιολογία και ένα που χρησιμεύει ως χώρος συζητήσεων. Για να μπορέσει κάποιος επισκέπτης να καταχωρήσει πληροφορίες σε ένα θέμα ή να συμμετάσχει σε συζήτηση θα πρέπει πρώτα να εγγραφεί. Παρέχεται επίσης η δυνατότητα σε ένα εγγεγραμμένο μέλος να καταχωρεί ερωτήσεις για τα τεστ αξιολόγησης.
   Μπορείτε λοιπόν από εδώ όχι μόνο να αντλείτε πληροφορίες και εκπαιδευτικό υλικό αλλά και να ανταλλάσσετε απόψεις για εκπαιδευτικά και διάφορα άλλα θέματα, καθώς και να συμμετέχετε ενεργά στην παροχή πληροφοριών από αυτόν εδώ τον ιστότοπο