Η εντολή  While με   MIN και MAX

 

  1. Να γράψετε πρόγραμμα σε Python το οποίο να διαβάζει μισθούς υπαλλήλων μέχρι να δοθεί μισθός αρνητικός και να υπολογίζει και να εμφανίζει το μέγιστο μισθό. (ask1fpy)
  2. Να γράψετε πρόγραμμα σε Python το οποίο να διαβάζει βαθμούς μαθητών μέχρι να μας δοθεί βαθμός αρνητικός και να υπολογίζει και να εμφανίζει το μικρότερο βαθμό. (ask2fpy)
  3. Να γράψετε πρόγραμμα σε Python το οποίο να διαβάζει το βάρος σακιών με ρύζι, μέχρι να μας δοθεί αρνητικό βάρος και να υπολογίζει και να εμφανίζει το βάρος του ελαφρύτερου και το βάρος του βαρύτερου.(ask3fpy)
  4. Να γράψετε πρόγραμμα σε Python το οποίο να διαβάζει αριθμούς μέχρι να μας δοθεί η τιμή Νone και να εμφανίζει τον μεγαλύτερο.(ask4fpy)
  5. Να γράψετε πρόγραμμα σε Python το οποίο να διαβάζει όνομα και τους ψήφους που πήραν οι μαθητές στις σχολικές εκλογές μέχρι να μας δοθεί για όνομα η λέξη “ΤΕΛΟΣ” και να υπολογίζει και να εμφανίζει το όνομα και τις ψήφους του μαθητή με τις περισσότερες. (ask5fpy)
  6. Να γράψετε πρόγραμμα σε Python το οποίο να διαβάζει τον αριθμό κυκλοφορίας και τα κυβικά εκ αυτοκινήτων μέχρι να μας δοθεί για αριθμός κυκλοφορίας ο αριθμός “000” και να υπολογίζει και να εμφανίζει τον αριθμό κυκλοφορίας και τα κυβικά του αυτοκινήτου με τα λιγότερα κυβικά.(ask6fpy)
  7. Να γράψετε πρόγραμμα σε Python το οποίο να διαβάζει το ονοματεπώνυμο και τους βαθμούς για τα 2 τετράμηνα στο μάθημα της πληροφορικής, για μαθητές, μέχρι να μας δοθεί για ονοματεπώνυμο η λέξη “TELOS” και να υπολογίζει και να εμφανίζει το Μέσο όρο του καθενός. Στο τέλος να εμφανίζει το μέγιστο βαθμό από όλους τους μαθητές για το Α’ Τετράμηνο και το ονοματεπώνυμο του μαθητή στον οποίο ανήκει.(ask7fpy)

Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.