Λίστες

  1. Να γράψετε πρόγραμμα σε python το οποίο να διαβάζει 10 αριθμούς από το πληκτρολόγιο και να τους τοποθετεί σε μία λίστα L. Στη συνέχεια, διατρέχοντας τη λίστα, να βρίσκει και να εμφανίζει, το άθροισμα και το ΜΟ τους(ask1fpy)
  2. Να γράψετε πρόγραμμα σε python το οποίο να διαβάζει 15 αριθμούς από το πληκτρολόγιο και να τους τοποθετεί σε μία λίστα Α. Στη συνέχεια, να τους εμφανίζει στην οθόνη του υπολογιστή με την αντίστροφη σειρά (ask2fpy)
  3. Να γράψετε πρόγραμμα σε python το οποίο να διαβάζει 10 βαθμούς από το πληκτρολόγιο και να τους τοποθετεί σε μία λίστα ΒΑ. Στη συνέχεια, να βρίσκει το ΜΟ και να εμφανίζει όλους τους βαθμούς που είναι πάνω από το ΜΟ (ask3fpy)
  4. Να γράψετε πρόγραμμα σε python το οποίο να διαβάζει το βάρος 10 τσουβαλιών από το πληκτρολόγιο και να τα τοποθετεί σε μία λίστα Τ. Στη συνέχεια, να βρίσκει το μέγιστο βάρος.(ask4fpy)
  5. Να γράψετε πρόγραμμα σε python το οποίο να διαβάζει αριθμούς από το πληκτρολόγιο μέχρι να δοθεί ο αριθμός 0 και να τους τοποθετεί σε μία λίστα L. Στη συνέχεια, διατρέχοντας τη λίστα, να βρίσκει και να εμφανίζει, το άθροισμα και το ΜΟ τους(ask5fpy)
  6. Να γράψετε πρόγραμμα σε python το οποίο να διαβάζει μισθούς μέχρι να δοθεί μισθός αρνητικός από το πληκτρολόγιο και να τους τοποθετεί σε μία λίστα MIS. Στη συνέχεια, να τους εμφανίζει στην οθόνη του υπολογιστή με την αντίστροφη σειρά (ask6fpy)
  7. Να γράψετε πρόγραμμα σε python το οποίο να διαβάζει βάρη μέχρι να δοθεί βάρος αρνητικό από το πληκτρολόγιο και να τα τοποθετεί σε μία λίστα BA. Στη συνέχεια, να βρίσκει το ΜΟ και να εμφανίζει όλους τους βαθμούς που είναι πάνω από το ΜΟ (ask7f19.py)
  8. Να γράψετε πρόγραμμα σε python το οποίο να διαβάζει ύψη σε εκατοστά μέχρι να δοθεί ύψος αρνητικό από το πληκτρολόγιο και να τα τοποθετεί σε μία λίστα Υ στη συνέχεια, να βρίσκει το μέγιστο ύψος.(ask8f19.py)
  9. Να γράψετε πρόγραμμα το οποίο για κάθε ημέρα του Ιανουαρίου να καταχωρεί την ελάχιστη θερμοκρασία. Στη συνέχεια να βρίσκει την ελάχιστη θερμοκρασία όλου του μήνα και ποια ημέρα σημειώθηκε αυτή.(ask9fpy)

 

Αφήστε σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.