2013…ευχές

28 Δεκεμβρίου 2012, από admin

429773_10150709095898410_1478856734_a2.jpg

Αγαπητοί γονείς, μαθητές και μαθήτριες,
Αν και οι φετινές γιορτές έρχονται σε μια από τις πλέον δύσκολες περιόδους των τελευταίων δεκαετιών, εύχομαι η γέννηση του Θεανθρώπου να ζεστάνει τις καρδιές μας και να μας γεμίσει δύναμη, πίστη, κουράγιο και αισιοδοξία. Στις δύσκολες ημέρες που βιώνουμε, ας κάνουμε όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά τη δική του προσπάθεια για έναν κόσμο καλύτερο, ας διώξουμε τη θλίψη, το φόβο και την ανασφάλεια και ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας στον κοινό αγώνα για ένα καλύτερο αύριο.

Ενσαρκώνοντας το πραγματικό μήνυμα των Χριστουγέννων, που είναι η αγάπη για τον συνάνθρωπο και η ανιδιοτελής προσφορά, τα φετινά Χριστούγεννα ας σταθούμε δίπλα στους συμμαθητές μας και τις οικογένειες τους, που έχουν ανάγκη από τη στήριξη και τη βοήθειά μας.

Ας αφήσουμε την καρδιά μας να πλημμυρίσει αγάπη, ας αισθανθούμε μέρος του συνόλου, ας στρέψουμε το βλέμμα με πίστη και ελπίδα για ό,τι καινούργιο γεννιέται και κυρίως, ας συμμετέχουμε κι ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί για το καλύτερο.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου στον καθένα σας ξεχωριστά και στις οικογένειες σας, οι άγιες μέρες των Χριστουγέννων να είναι για όλους η αφετηρία μιας νέας δημιουργικής περιόδου.

Γιάννης Ντούρος
Διευθυντής 7ου ΓΕΝ. Λ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

7.png

Οι πίνακες με τους μισθούς των εκπαιδευτικών σε αρχείο xls

31 Οκτωβρίου 2011, από admin

Οι πίνακες με τους μισθούς των εκπαιδευτικών σε αρχείο xls