Άσκηση για τη διάκριση οριστικού και αόριστου άρθρου, προσωπικής και κτητικής αντωνυμίας (β’ μέρος)

Βρες στο παρακάτω απόσπασμα από το παραμύθι «Το πιο γλυκό ψωμί» τις λέξεις που μοιάζουν με άρθρο, αλλά είναι προσωπικές ή κτητικές αντωνυμίες.
Θα πρέπει να βρεις 15 αντωνυμίες.

Αν δώσεις την απάντηση και εμφανιστεί το 1, πάτα το για να δεις τη δικαιολόγηση.

Κάποτε ήταν ένας πλούσιος βασιλιάς, πολύ πλούσιος, που ό,τι επιθυμούσε η καρδιά ’χε. Όλα είχε, και έλεγαν ευτυχισμένο, ώσπου έπαθε μια παράξενη ανορεξιά και δεν είχε όρεξη να βάλει τίποτα στο στόμα . Σιγά σιγά αδυνάτιζε, κι άρχισε να γίνεται γκρινιάρης και παράξενος. Πολλοί γιατροί επήγαιναν και έβλεπαν, μα τα γιατρικά τίποτα δεν μπορούσαν να κάμουν. Η ανορεξιά του βασιλιά όλο και κρατούσε, κι εκείνος έρεβε μέρα με την ημέρα. Τίποτα δεν λιμπιζόταν να φάει· ούτε «του πουλιού το γάλα», που λέει ο λόγος.
Oπού κάποια μέρα, έτυχε να περνάει από το παλάτι ένας ασπρομάλλης γέροντας φτωχός, που ήτανε όμως σοφός κι ήξερε από γιατρικά. είπανε λοιπόν για τον βασιλιά, κι ανέβηκε να δει. «Μήπως κουράζεσαι, βασιλιά μου;», ρώτησε. «Τι λες, γιατρέ μου», λέει ο βασιλιάς. «Όλη μέρα ξαπλωμένος απάνου στον θρόνο μου, ούτε το μικρό μου δαχτυλάκι δεν κουνώ». «Μήπως έχεις έγνοιες και σκοτούρες για τον λαό σου;» «Όχι, κάθε άλλο. Εγώ ζω ξέγνοιαστος, και καρφάκι δε μου καίεται για κανέναν!» «Μήπως επιθύμησες ποτέ σου κάτι και δεν μπόρεσες να ’χεις;» «Oύτε κι αυτό! Βασιλιάς είμαι, κι ό,τι γυρέψω, βλέπω μπροστά μου!…».