Το σύγρονο νηπιαγωγείο.

Συλλογή φωταγραφίων απο τα ωραιότερα νηπιαγωγεία του κόσμου.

Η επιλογή του Σχολείου Προσχολικής Εκπαίδευσης, που πρόκειται να φοιτήσουν τα παιδιά μας έχει ιδιαίτερα καθοριστική σημασία για το μέλλον τους.

Είναι προφανές ότι ο προβληματισμός επιλογής καθοδηγείται από την αναζήτηση ενός δημιουργικού, υποστηρικτικού και καινοτόμου εκπαιδευτικού περιβάλλοντος με αξίες και παράδοση, στο οποίο οι μαθητές θα αγαπήσουν το σχολείο και τη μάθηση.

Τα παιδιά που πρόκειται να φοιτήσουν στο Σύγχρονο Νηπιαγωγείο έχουν τη δυνατότητα να αναπτυχθούν ομαλά και πολύπλευρα σε ένα οργανωμένο και πλούσιο σε ερεθίσματα μαθησιακό περιβάλλον. Δεδομένου ότι η Προσχολική Αγωγή αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο του εκπαιδευτικού συστήματος, τα Προγράμματα Σπουδών στο Σύγχρονο Νηπιαγωγείο υλοποιούνται σύμφωνα με τα πρότυπα ενός σύγχρονου Εκπαιδευτηρίου και με κύριο στόχο την ομαλή και επιτυχημένη μετάβαση στο Δημοτικό Σχολείο.

Παρακολουθεί με ενδιαφέρον και ανησυχία τις εξελίξεις στο χώρο της εκπαίδευσης, θέτει και κατακτά διαρκώς νέους στόχους, ενώ βρίσκεται σταθερά στην εκπαιδευτική πρωτοπορία. Το συγχρονο νηπιαγωγείο, ένα εκπαιδευτήριο με άρτια υλικοτεχνική υποδομή, με ενισχυμένο πρόγραμμα διδασκαλίας, με έμπειρο και άριστα εκπαιδευμένο διδακτικό προσωπικό και κυρίως με συνέπεια στις αρχές του και σεβασμό στα παιδιά και στους γονείς, αγωνίζεται εδώ και 10 χρόνια για τη σωστή διαπαιδαγώγηση και την πολύπλευρη καλλιέργεια των μαθητών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *