Ειδικός έπαινος στα “Εικαστικά Θέματα” στον 6ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ελληνόφωνων Εκπαιδευτικών Ιστοτόπων

Με Ειδικό Έπαινο βραβεύθηκαν τα Εικαστικά Θέματα στον 6ο Διαγωνισμό Ελληνόφωνων Εκπαιδευτικών Ιστότοπων, στην κατηγορία “Προσωπικοί διαδικτυακοί τόποι εκπαιδευτικών”.

webawards_2013-s260

Σημειώνουμε ότι σελίδα μας ήταν η μοναδική με θέματα Εικαστικών Τεχνών ανάμεσα στις διακριθείσες και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που συμμετέχει και αξιοποιεί τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στην Εκπαίδευση (ΜΜΕ-Ε), τις νέες τεχνολογίες και το διαδίκτυο και συμπληρώνει όποιο τυχόν κενό υπάρχει στο φάσμα των σχολικών δραστηριοτήτων. Ελπίζουμε ότι, στον επόμενο διαγωνισμό, θα συμμετέχουν και θα διακριθούν και άλλες σελίδες που προβάλλουν και προάγουν τις Καλές Τέχνες και την Τέχνη στην Εκπαίδευση.

webawards 2013_05

Η συμμετοχή μας στο διαγωνισμό ήταν ένα ευχάριστο ταξίδι γνώσης, εμπειρίας και ανταλαγής απόψεων που ήδη έχουμε αρχίσει να αξιοποιούμε δημιουργικά. Η επαφή, μέσω της αξιολόγησης, με άλλες εκπαιδευτικές σελίδες πρόβαλε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά  και τις προϋποθέσεις για την ορθή αξιοποίηση των ΤΠΕ και ανέδειξε καλές πρακτικές.

Ο διαγωνισμός προκηρύχθηκε από την «Ελληνική Ένωση για την Αξιοποίηση των ΤΠΕ στην Εκπαίδευση» (e-Δίκτυο-ΤΠΕ-Ε) και την Πανελλήνια Ένωση εκπαιδευτικών για τις Φυσικές Επιστήμες «Μιχάλης Δερτούζος» σε συνεργασία με το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ). Οι συμμετοχές, σύμφωνα με την επιτροπή του διαγωνισμού, ξεπέρασαν κάθε προσδοκία σε ποιότητα αλλά και αριθμό (665 υποψήφιοι). Σκοπός του διαγωνισμού και ένας από τους σκοπούς της «Ελληνικής Ένωσης για την Αξιοποίηση των ΤΠΕ στην Εκπαίδευση e-Δίκτυο ΤΠΕ-Ε», είναι και η επιβράβευση «καλών πρακτικών» εφαρμογής των ΤΠΕ και η ανάδειξή ποιοτικών διαδικτυακών τόπων που παρέχουν εκπαιδευτικές – παιδαγωγικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Η προηγούμενη εμπειρία οδήγησε την επιτροπή σε ένα διαγωνισμό με άρτια οργάνωση και άψογη διαχείριση όλων των διαδικασιών μέσα από αξιόπιστα εργαλεία και τεχνικές αξιολόγησης. Τους συγχαίρουμε για την ποιότητα του τόσο δύσκολου έργο τους.

Επίσης, συγχαίρουμε ιδαίτερα τους πρώτους βραβευθέντες για την ποιότητα του έργου τους αλλά όλους τους συμμετέχοντες για την προσπάθειά τους.

λεπτομέρειες – αποτελέσματα:
6ος Διαγωνισμός Ελληνόφωνων Εκπαιδευτικών Ιστότοπων

Print Friendly, PDF & Email

About Yannis Zogakis

Εικαστικός, Εκπαιδευτικός Τέχνης
Bookmark the permalink.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *