Ομάδα Εργασίας

 ΜΑΘΗΤΕΣ Β' ΤΑΞΗΣ ΤΟΜΕΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 6ου ΕΠΑΛ:

 1. ΚΙΑΓΙΑΔΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 2. ΚΟΥΤΣΑΚΗ ΕΥΘΥΜΙΑ
 3. ΛΙΟΥΔΑΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
 4. ΜΑΡΚΟΥΡΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
 5. ΜΙΛΚΟΒΙΤΣ ΜΙΛΙΤΣΑ   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 6. ΣΕΡΡΙ ΛΕΟΝΑΡΝΤ
 7. ΣΟΛΑΚΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 8. ΤΖΑΦΚΑ ΛΟΤΑΡ   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 9. ΤΙΤΑΚΗ ΕΛΕΝΗ   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 10. ΤΣΙΡΙΓΩΤΑΚΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 11. ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 12. ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ
 13. ΜΑΝΙΟΥΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

 ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ:

ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΕ19 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

ΚΑΠΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΕ19 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ