> ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ

Επειδή οι περισσότεροι από εμάς διατηρούμε περισσότερους από έναν λογαριασμό Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου καλό είναι να μπορούμε να έχουμε την εποπτεία αυτών των λογαριασμών με ένα μόνο κλικ.

Για το σκοπό αυτό χρήσιμα είναι τα πιο κάτω προγράμματα:

 

? Το  κλασικό  Microsoft Office Outlook

 

? Το επίσης κλασικό Microsoft Outlook Express

 

? Το Mozilla Thunderbird

Λογισμικό φτιαγμένο για να κάνει ευκολότερο το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Ο Thunderbird είναι μια δωρεάν εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που εγκαθίσταται και προσαρμόζεται εύκολα.

 

? To nPOPnuk

Εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με εξαιρετικές δυνατότητες σε συνδυασμό με ελάχιστες λειτουργικές απαιτήσεις. Μια απλή και καλή εναλλακτική λύση που στέκεται αξιόλογα απέναντι στους μεγάλους του χώρου.

 

? To eM Client

Εφαρμογή διαχείρισης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με πολλές δυνατότητες. Προσφέρει τις τυπικές εργασίες των κλασσικών προγραμμάτων του είδους αλλά και πολλές επιπλέον. Η φιλοσοφία του βρίσκεται πολύ κοντά στη φιλοσοφία του Outlook/Outlook Express.

 

? To Opera-mail

Εφαρμογή χρήσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τους δημιουργούς του γνωστού borwser Opera. Πρόκειται για ένα πολύ εύχρηστο εργαλείο που προσφέρει όλες τις τυπικές διεργασίες των μοντέρνων email clients.