προσωπική ιστοσελίδα του Χρίστου Κουσουλή

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012

Καλούνται να υποβάλουν Αίτηση-Δήλωση όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Α΄)

Η Αίτηση – Δήλωση υποβάλλεται ηλεκτρονικά στο Λύκειο ως εξής:

1. Οι μαθητές της Γ'  τάξης των ΕΠΑΛ-ΟΜΑΔΑ Α΄.

 οι μαθητές της τελευταίας τάξης των ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Α΄)  υποβάλλουν την  Αίτηση – Δήλωση στο ΕΠΑΛ που φοιτούν χωρίς δικαιολογητικά.

 

2.  Οι απόφοιτοι  – κάτοχοι  απολυτηρίου ΕΠΑΛ ,

οι απόφοιτοι – κάτοχοι απολυτηρίου ΕΠΑΛ που επιθυμούν να λάβουν μέρος στις πανελλαδικές εξετάσεις των ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Α΄ ή ΟΜΑΔΑ Β΄) υποβάλλουν την Αίτηση – Δήλωση στο ΕΠΑΛ αποφοίτησης ή στο πλησιέστερο στην κατοικία τους ΕΠΑΛ. Μαζί με την Αίτηση - Δήλωση συνυποβάλλουν επικυρωμένο αντίγραφο του απολυτηρίου τους.

3. κάτοχοι πτυχίου, Β΄ κύκλου ΤΕΕ, ΤΕΛ και Ναυτικών Λυκείων

 οι κάτοχοι πτυχίου Β΄ κύκλου ΤΕΕ, ΤΕΛ και Ναυτικών Λυκείων που από φέτος συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις των ΕΠΑΛ(ΟΜΑΔΑ Α΄) υποβάλλουν την Αίτηση – Δήλωση στο πλησιέστερο στην κατοικία τους ΕΠΑΛ. Μαζί με την Αίτηση - Δήλωση συνυποβάλλουν επικυρωμένο αντίγραφο του πτυχίου τους.

Επίσης οι υποψήφιοι πανελλαδικών εξετάσεων ΕΠΑΛ (μαθητές και απόφοιτοι) με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες (ΔΥΣΛΕΞΙΑ κλπ) που εξετάζονται σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία προφορικά ή γραπτά κατά  περίπτωση, πρέπει ως τις 28 Φεβρουαρίου να υποβάλουν και σχετική αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στο Λύκειό τους.

Επισημαίνεται ότι η ανωτέρω προθεσμία 10-28 Φεβρουαρίου είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της δεν γίνεται δεκτή καμία Αίτηση-Δήλωση. Όποιος δεν υποβάλει Αίτηση-Δήλωση δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στις πανελλαδικές εξετάσεις των ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Α΄ ή ΟΜΑΔΑ Β΄).