τελευταίες προσθήκες 

Πολυχάρτης της Ευρώπης Σε πολλές διαφάνειες (Φεβ. 2018)
Νέο site με όλες της Παραλίες της Ηπείρου (από το 2017 με συνεχείς ανανεώσεις)
Νέα έκδοση του τοποδείκτη με τις παραλίες της Ηπείρου. (2017)
Νέα έκδοση του πολυχάρτη του Νομού Ιωαννίνων  Με τους καλλικρατικούς δήμους  ( Σεπτ. 2016)
Νέα έκδοση του πολυχάρτη της Ελλάδας  και νέο αρχείο σε Word για ασκεήσεις  ( Σεπτ. 2016)


καλώς ήρθατε 

    Τι στο καλό! Σε λίγο μέχρι κι η γιαγιά μου θα έχει προσωπική σελίδα στο inertnet,  εγώ έτσι θα έμενα; Αφού ο χώρος προσφέρεται, και μιας και πολλές φορές τελευταία όταν ο άλλος με ρωτάει "πού έχεις ανεβάσει την προσωπική σου ιστοσελίδα;" κοκκινίζω μην έχοντας τι να του πω, να 'μαι λοιπόν.
    Αλλά τι να γράψω; Ο,τι ήθελα να εκθέσω ως τώρα, το έκανα είτε ως φιλοξενούμενος άλλων σελίδων κοινής... ωφελείας είτε για λόγους μακράν της εκπαίδευσης. 

    Να λοιπόν η ιδέα: Μαζεύω όλο αυτό το διασκορπισμένο υλικό (και μερικό αδιάθετο) σε μια σελίδα - έστω και με παραπομπές - που ταυτόχρονα θα μου χρησιμεύσει και σαν προσωπικό αρχείο. Τώρα... αν διαβεί και κανένας περαστικός, καλώς τον. Πάντως σελίδα θα έχω, οπότε γλιτώνω την καζούρα. Επίσης θα έχω και το υλικό μου διαθέσιμο ανά πάσα στιγμή από οπουδήποτε. Μ' ένα σμπάρο... ένα μάτσο τρυγόνια!
    Ελπίζω όμως αυτή η σελίδα να μη βρίσκεται εδώ μόνο για μένα γιατί αν και δείχνει να έχει χαρακτήρα καθαρά "προσωπικό", θέλω να πιστεύω ότι το περιεχόμενό της (ή ένα μέρος της τουλάχιστον) μπορεί να φανεί χρήσιμο και σε άλλους. 

    Λοιπόν, πλοηγηθείτε στο μενού αριστερά (ή πάνω) και καλή περιήγηση.

nobody is perfect