ιστο - κατασκευές 

Ήταν να μην πάρω φόρα. Μόλις είδα πώς φτιάχνονται οι ιστοσελίδες, μ' έπιασε ο ενθουσιασμός του αρχάριου που νομίζει ότι έκανε το μεγαλύτερο άθλο. Για ένα διάστημα μάλιστα ήμουν στη φάση: "παιδιά, ποιος θέλει να του φτιάξω site;" γιατί έτσι μάθαινα κι εγώ μαζί. 
Ευτυχώς το κίνητρο υπήρχε και ήταν και καλό μάλιστα γιατί το 6ο Δημοτικό Σχολείο είχε σελίδα ήδη αλλά χρειαζόταν "αναδόμηση". Στην πορεία βέβαια ανακάλυψα ότι τελικά δεν ήξερα τίποτα αλλά είναι γνωστό ότι αυτή τη γνώση την αποκτάς όταν προσπαθείς να εμβαθύνεις σε κάτι. Παρόλα αυτά, για αρχάριος που ήμουν, είμαι περήφανος για το αποτέλεσμα:

Παραλίες της Ηπείρου: Ένα blog - site με όλες τις παραλίες της Ηπείρου με λεπτομέρειες και φωτογραφίες για την καθεμιά, καθώς και χάρτης των παραλιών με τοποδείκτες που σε οδηγούν στο ανάλογο άρθρο του site.

.

24ο Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων: Αυτή τη φορά μιας και η σελίδα τώρα γεννήθηκε, έγιναν όλα εκ του μηδενός,  from scratch που λένε και οι Άγγλοι. Και σχεδιασμός και περιεχόμενο. Το 99% της κατασκευής έγινε πάλι με την ανοιχτού λογιμικού εφαρμογή συγγραφής ιστοσείδων "Kompozer" και μόνο 1% για κάτι λεπτομέρειες στο τέλος έγιναν με εμπορικό πρόγραμμα. Φιλοδοξώ να είναι μια σελίδα για τα παιδιά περισσότερο όπου θα μπορούν να βρουν πολλά χρήσιμα πράγματα σχετικά με τα μαθήματά τους (και όχι μόνο).. 
  

6ο Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων: Μπορεί να έκανα μόνο το σχεδιασμό και την κατασκευή - πλοήγησή του αλλά λόγω και του πλούσιου περιεχομένου του συνεχίζει να είναι ένας ιστότοπος - πηγή γνώσεων για θέματα της περιοχής μας, γι' αυτό και τον αναφέρω σε κάθε αφορμή που μου δίνεται.


Ιχνηλάτες: Καμιά φορά φτιάχνω και κανένα site για φίλους. Εδώ για ένα μουσικό συγκρότημα που συνεργάζομαι κατά καιρούς. Εγώ ασχολήθηκα μόνο με το design και  την κατασκευή, το περιεχόμενο ήταν δοσμένο.

.

.


nobody is perfect