προσωπικές σελίδες 

Τα πρώτα μου site δεν είχαν σχέση με την εκπαίδευση. Ήταν πιο... χαλαρωτικά: Ταξιδάκια, φωτογραφίες και τέτοια πράγματα. Ο λόγος της κατασκευής τους αρχικά ήταν για... να δω πώς γίνεται και στην πορεία έβρισκα και το περιεχόμενο! Καλό έ; Να που υπάρχουν και οι αντίστροφες διαδικασίες. Αρχίζω με την τελευταία:
.

Tο blog μου : Τελευταία... "δημιουργία" με αφορμή την επιμόρφωση Β' επιπέδου στις νέες τεχνολογίες. Έχει και κάποια tutorial που ίσως φανούν χρήσιμα σε κάποιους (μέχρι να ξεπεραστούν από τις εξελίξεις).
Τα blog ή ιστολόγια τα είχα πάρει στραβά από την αρχή, τα έβρισκα πολύ "εγωκεντρικά" αλλά τελικά ανακάλυψα ότι μπορούν ταυτόχρονα να εξωτερικεύονται πολύ καλά. Εξακολουθεί όμως να με ενοχλεί κάτι σ' αυτά και νομίζω ότι είναι ο τρόπος πλοήγησης.
.

travelforum.gr : Ένα forum που άρχισα περισσότερο για την προβολή της περιοχής μου (βορειοδυτική Ελλάδα) και δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί γιατί τώρα πια αφορά γενικά τα ταξίδια, ανεξαρτήτως προορισμού. Όσοι το έχουν επισκεφτεί, μου είπαν ότι το βρήκαν ενδιαφέρον. Ίσως να θελήσετε να γράψετε κι εσείς κάτι.
.

leftezi : Η πρώτη μου προσπάθεια για δημιουργία ιστότοπου πριν πολλά χρόνια. Αν και παραμένει μόνο για ιστορικούς λόγους, μιας και το περιεχόμενό του υπάρχει πια ανανεωμένο στο travelforum, συνεχίζει να δέχεται πολλές επισκέψεις. Τα κίνητρα ήταν τα ίδια: Για την... πλάκα μου και για τον τόπο μου.
.

nobody is perfect