Γενικά για το Weebly

Το Weebly (www.weebly.com και education.weebly.com) είναι μία online εφαρμογή που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε υπέροχους ιστότοπους με μερικά μόνο κλικ και να τους δημοσιεύσετε στο Διαδίκτυο εντελώς δωρεάν. Είναι εύχρηστο, απλό και κατανοητό, ακόμα και από κάποιον που δεν έχει καμία εμπειρία στη δημιουργία ιστοσελίδων και στην HTML. Έχει εκατοντάδες πρότυπα θέματα για όλα τα γούστα και, μετά βεβαιότητας, θα βρείτε κάτι που θα σας αρέσει. Παρέχει όλα τα βασικά εργαλεία για να δημιουργήσετε μια βασική ιστοσελίδα και, σε λίγο χρόνο και χωρίς πολλές δυσκολίες.

Το weebly όμως έχει μπει δυναμικά και στον χώρο της εκπαίδευσης και υποστηρίζει πλέον σχολεία και πανεπιστήμια. Το weebly for education προσφέρει όλα τα εργαλεία που μπορεί να βρει κάποιος στο weebly αλλά προσφέρει και χαρακτηριστικά ειδικά για την τάξη. Πιο συγκεκριμένα προσφέρει τα εξής:

Ο καθηγητής μπορεί να δημιουργεί ξεχωριστό λογαριασμό για κάθε μαθητή και να τον διαχειρίζεται (ωστόσο η δωρεάν υπηρεσία προσφέρεται για 40 μαθητές).

Ο μαθητής μπορεί να χρησιμοποιεί τον παραπάνω λογαριασμό για να δημιουργήσει το δικό του site κάνοντας login στο http://students.weebly.com

Δεν περιέχονται διαφημίσεις στις σελίδες που δημιουργούνται.

Ο καθηγητής μπορεί να επιλέξει αν οι ιστοσελίδες των μαθητών θα είναι private ή public (οι private δεν φαίνονται στις μηχανές αναζήτησης).

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για να μπορέσετε να φτιάξετε τη δική σας ιστοσελίδα διαβάστε…

για το Weebly

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *