....
 

Αρχική

Βιογραφικό

Ο Τόπος μου

Εκπαιδευτικά

Επικοινωνία

Η σελίδα της εκπαίδευσης και της πιστοποίησης.

 

ffs

  :: Θέματα

  Τεστ Εξοικείωσης

   Απορίες-απαντήσεις

  Ερωτήσεις- Απαντήσεις

 Ασκήσεις πρακτικής

 Έντυπα

 Θέματα Σχ. Συμβούλων

  Επικοινωνία

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΜΕ  ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

 

 

ss

Παραδείγματα Ερωτήσεων Πιστοποίησης

 

1.    Ανοίξτε το πρόγραμμα του φυλλομετρητή του υπολογιστή σας (π.χ. Internet Explorer). Απενεργοποιήστε την εμφάνιση της γραμμής διεύθυνσης.

 

2.    Ανοίξτε το πρόγραμμα του φυλλομετρητή του υπολογιστή σας (π.χ. Internet Explorer). Ρυθμίστε τις επιλογές προβολής του, ώστε το κείμενο των ιστοσελίδων να εμφανίζεται με το μέγιστο μέγεθος.

 

3.    Να δημιουργήσετε έναν καινούριο φάκελο στα Αγαπημένα με την ονομασία: Εκπαίδευση

 

4.    Να διαγράψετε το φάκελο Εκπαίδευση από τα Αγαπημένα.

 

5.    Επισκεφθείτε τον ιστοχώρο (site) του Υπουργείου Εσωτερικών (www.ypes.gr). Στη συνέχεια (α) δημιουργήστε ένα νέο φάκελο με όνομα "ΠΟΛΙΤΕΙΑ" μέσα στη δομή ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ  (β) προσθέστε την ανοικτή ιστοσελίδα στο φάκελο "ΠΟΛΙΤΕΙΑ".

 

6.    Συνδεθείτε στο Πανελλήνιο Σχολικό δίκτυο (www.sch.gr) και στη συνέχεια μεταβείτε στον ιστοχώρο (site) του 12ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης ν. Έβρου. Ποιο είναι το όνομα του ελαιοτριβείου που επισκέφτηκαν μαθητές του σχολείου, στα πλαίσια των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, κατά το σχολικό έτος 2002 - 2003;

Επιλογή από:

 Ελιά
 Λιοτρίβι
 Κύκλωπας
 Οδυσσέας

 

 

7.    Ανοίξτε το πρόγραμμα του φυλλομετρητή του υπολογιστή σας (π.χ. Internet Explorer). Ρυθμίστε τις επιλογές προβολής του, έτσι ώστε να εμφανίζεται και το Ιστορικό των επισκέψεών σας.

 

8.    Με τη χρήση της Μηχανής Αναζήτησης της Forthnet (search.forthnet.gr) αναζητήστε στο διαδίκτυο (internet) ιστοσελίδες σχετικές με τον Οδυσσέα Ελύτη.

 

9.    Με τη χρήση της Μηχανής Αναζήτησης της Google (www.google.com.gr) αναζητήστε στο διαδίκτυο (internet) ιστοσελίδες γραμμένες στα Ελληνικά, που αφορούν την "εκπαίδευση ενηλίκων", όχι όμως τους "υπολογιστές" ή την "πληροφορική".

 

10.                       Να συνθέσετε και να στείλετε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση misailidis@sch.gr με θέμα ΕΥΧΕΣ και περιεχόμενο ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2005

 

11.  Να αδειάσετε τελείως το φάκελο των Διαγραμμένων

 

ss
   
 

 

 

 

\

 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ|ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ |ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ |ΤΕΣΤ |ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ| ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προτεινόμενη ανάλυση οθόνης 1024Χ768

 Copyright ® ΒΑΣΙΛΗΣ Μ. ΜΙΣΑΗΛΙΔΗΣ

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ © 2001-2008

 

Nedstat Basic - Free web site statistics