Καλώς ήρθατε στο διαδικτυακό μου τόπο

Επικαιρότητα

ΔΗΛΩΣΗ

με αφορμή την εκλογή μου στο ΚΥΣΠΕ 

          Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τους χιλιάδες συναδέλφους μου, που με τίμησαν με την ψήφο τους και με ανέδειξαν αιρετό εκπρόσωπό τους στο Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΚΥΣΠΕ).

          Όπως δήλωσα και πριν τις εκλογές, δεσμεύομαι πως θα εργαστώ με το ίδιο πάθος, όπως έκανα και στη ΔΟΕ, για να υπηρετήσω με όλες μου τις δυνάμεις τον κλάδο και να εκπροσωπήσω όλους ανεξαιρέτως τους συναδέλφους με βάση τις αρχές της διαφάνειας, της αντικειμενικότητας, της ισονομίας και της αξιοκρατίας.

 ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Μπόμπιρες δεύτερης διαλογής (Της ΝΤΙΝΑΣ ΚΑΡΑΤΖΙΟΥ )

 ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ : Στα σχολεία δεν υπάρχουν χρήµατα ούτε για τις στοιχειώδεις λειτουργικές ανάγκες

 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: ΜΑΝΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗΣ.

 

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010/TA NEA


Τον φόβο ότι τα µαθήµατα στα δηµοτικά σχολεία θα αρχίσουν µε κενά εκπαιδευτικών επειδή φέτος µειώθηκαν οι διορισµοί και οι προσλήψεις αναπληρωτών που ανακοινώθηκαν προχθές δεν επαρκούν, εκφράζει ο πρόεδρος της Διδασκαλικής Οµοσπονδίας Ελλάδας (ΔΟΕ) κ. Δηµήτρης Μπράτης. Τονίζει επίσης πως για άλλη µια χρονιά αρκετοί µαθητές θα κάνουν µάθηµα σε σχολεία µε κτιριακά προβλήµατα: τα µεγαλύτερα παρουσιάζονται στα νηπιαγωγεία, λέει, αφού περίπου 70% στεγάζονται σε ακατάλληλα κτίρια..

1 Αγιασµός µε κενά για άλλη
µια χρονιά;

Δυστυχώς ναι, γιατί µειώθηκαν κατά 50% οι µόνιµοι διορισµοί και οι πρώτες προσλήψεις αναπληρωτών που ανακοινώθηκαν προχθές δεν επαρκούν για να καλύψουν τα λειτουργικά κενά.

Η δευτερολογία μου στην 79η Γ.Σ. του κλάδου
Σάββατο, 04 Σεπτέμβριος 2010 21:34

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, πριν ξεκινήσω τη δευτερολογία μου θα ήθελα να κρατήσουμε ενός λεπτού σιγή για την απώλεια, πριν από μερικούς μήνες, λίγες μέρες πριν από την έναρξη του νέου έτους, του αείμνηστου τέως Προέδρου της ΔΟΕ, του Φάνη Τουλούπη. Θα παρακαλέσω Πρόεδρε να σηκωθούμε όλοι όρθιοι.

Για όσους τον γνωρίσατε, ο Φάνης Τουλούπης υπήρξε ένας συνάδελφος με απαράμιλλο ήθος και έδωσε όλες του τις δυνάμεις για την αναβάθμιση της Δημόσιας Εκπαίδευσης και του εκ/κού, τόσο από τη θέση του προέδρου της ΔΟΕ, όσο και από τη θέση του δασκάλου της τάξης. Αιωνία του η μνήμη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.

ΔΟΕ

Θέμα : Εργασιακά δικαιώματα Εκπαιδευτικών Π.Ε. 

Συνάδελφοι,

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε., επικαιροποιεί την περσινή απόφασή του (αρ.πρωτ. 71/31-08-09) για τα εργασιακά δικαιώματα των εκπαιδευτικών και σας καλεί να ενημερώσετε γι' αυτό τους συναδέλφους των σχολείων σας. Συγκεκριμένα:

1.  Ωράριο Εκπαιδευτικών

 • Το διδακτικό ωράριο των εκπαιδευτικών είναι απαραβίαστο και καθορίζεται από το Ν. 2517/97. (24 ώρες για όσους έχουν ως 10 χρόνια υπηρεσίας, 23 ώρες από 10 -Ι5 χρόνια, 22 ώρες από 15-20 χρόνια και 21 ώρες από 20 και πάνω).
 • Ο Ν. 1566/85 κάνει σαφή διάκριση μεταξύ εργασιακού και διδακτικού ωραρίου, ορίζοντας με σαφήνεια ότι οποιαδήποτε απασχόληση στην τάξη εντάσσεται σε διδακτικό ωράριο. Κατά συνέπεια σε καμία περίπτωση δεν ευσταθεί ότι μπορεί συνάδελφος να «απασχολήσει» παιδιά στην τάξη στα πλαίσια του εργασιακού του ωραρίου

ΔΟΕ

ΥΠΕΠΘ

ΠΑΣΚ Π.Ε.

Η ιστοσελίδα μεταφέρθηκε Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 08 Νοέμβριος 2010 18:52

Η ιστοσελίδα μεταφέρθηκε στη διεύθυνση

 http://www.mpratis.gr   

 
Άνοιξαν οι κάλπες Εκτύπωση E-mail
Κυριακή, 07 Νοέμβριος 2010 09:48

Από τις 7 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα η εκλογική διαδικασία

 

Μάθε πού ψηφίζεις [ ΕΔΩ ]Μάθε πώς ψηφίζεις [ ΕΔΩ ]

Οι σταυροί προτίμησης στις αυτοδιοικητικές [ ΕΔΩ ]

Ξεκίνησε στις 7 το πρωί η εκλογική διαδικασία. Οι κάλπες θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα, με τον πρωθυπουργό να έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής σε εθνικές εκλογές.

Περίπου στις 9.30 το βράδυ και με δεδομένο ότι θα έχει καταμετρηθεί το 10% των ψήφων, θα υπάρξει η πρώτη εκτίμηση για το εκλογικό αποτέλεσμα.

Για τους δήμους ψηφίζουν και οι πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι οποίοι δεν έχουν την ελληνική ιθαγένεια, αλλά κατοικούν στην Ελλάδα και είναι εγγεγραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους του δήμου ή της κοινότητας.

Οι πολίτες της ΕΕ και οι ομογενείς δεν ψηφίζουν για τις περιφέρειες.

Οι ψηφοφόροι πρέπει να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή άδεια οδήγησης ή βιβλιάριο υγείας.

Στις Δημοτικές εκλογές ψηφίζουμε για:

• Ανάδειξη των 325 νέων δημάρχων.

• Ανάδειξη των δημοτικών συμβουλίων και των συμβουλίων των τοπικών και δημοτικών κοινοτήτων που συστήνονται με τον Καλλικράτη.

Ως εκλογική περιφέρεια για τις δημοτικές εκλογές ορίζεται:

• Το σύνολο του δήμου αν δεν συνενώθηκε με κανέναν άλλο (πχ. Νέα Σμύρνη, Ασπρόπυργος, Θάσος)

• Η επικράτεια του δήμου που συνενώθηκε (πχ. Ελληνικό, Αργυρούπολη, Τριανδρία, Ηράκλεια Κυκλάδων)

• Το κάθε ένα από τα δημοτικά διαμερίσματα των μεγάλων δήμων με πληθυσμό άνω των 100.000 κατοίκων (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πειραιάς, Πάτρα, Λάρισα, Ηράκλειο, Καλλιθέα, Περιστέρι)

• Αν η εκλογική περιφέρεια στην οποία ψηφίζει ο εκλογέας εκλέγει μέχρι 3 δημοτικούς συμβούλους, ο εκλογέας μπορεί να επιλέξει μέχρι 1 υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο της εκλογικής του περιφέρειας. Σε διαφορετική περίπτωση, μπορεί να επιλέξει μέχρι 3 υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της περιφέρειάς του.

• Ο εκλογέας μπορεί να επιλέξει μέχρι και 1 υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο άλλης εκλογικής περιφέρειας, όπου αυτές υπάρχουν (πχ. Ένας ψηφοφόρος της εκλογικής περιφέρειας Αργυρούπολης μπορεί να επιλέξει έναν δημοτικό σύμβουλο της εκλογικής περιφέρειας Ελληνικού).

• Ο εκλογέας επίσης μπορεί να επιλέξει 1 υποψήφιο τοπικό εκπρόσωπο (σε τοπικές κοινότητες με πληθυσμό έως 300 κατοίκους) ή 1 υποψήφιο του συμβουλίου τοπικής κοινότητας ή μέχρι 2 υποψηφίους του συμβουλίου δημοτικής κοινότητας

 
ΔΗΛΩΣΗ με αφορμή την εκλογή μου στο ΚΥΣΠΕ Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 04 Νοέμβριος 2010 11:37

 

Μπράτης Δημήτρης                          

τηλ. 6974750402 - 2103312790

fax: 2103246893                             

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

             Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.  

http://users.sch.gr/mpratis

 

Αθήνα 4 Νοέμβρη 2010

 

ΔΗΛΩΣΗ

με αφορμή την εκλογή μου στο ΚΥΣΠΕ

 

          Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τους χιλιάδες συναδέλφους μου, που με τίμησαν με την ψήφο τους και με ανέδειξαν αιρετό εκπρόσωπό τους στο Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΚΥΣΠΕ).

          Όπως δήλωσα και πριν τις εκλογές, δεσμεύομαι πως θα εργαστώ με το ίδιο πάθος, όπως έκανα και στη ΔΟΕ, για να υπηρετήσω με όλες μου τις δυνάμεις τον κλάδο και να εκπροσωπήσω όλους ανεξαιρέτως τους συναδέλφους με βάση τις αρχές της διαφάνειας, της αντικειμενικότητας, της ισονομίας και της αξιοκρατίας.

 

Δημήτρης Μπράτης

 
ΠΑΣΚ Π.Ε. : ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πρώτη δύναμη η ΠΑΣΚ στις εκλογές για τα Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 04 Νοέμβριος 2010 16:58

ΠΑΣΚ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε.

           ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ                                                                  Αθήνα 4/11/2010

          Τηλ. 6974750402

         FAX: 2103246893

                                                             

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πρώτη δύναμη η ΠΑΣΚ στις εκλογές για τα

Υπηρεσιακά Συμβούλια της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

 

Οι εκλογές για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων των 80.000 εκπαιδευτικών Π.Ε. στα Υπηρεσιακά Συμβούλια, που έγιναν χθες  3 του Νοέμβρη. σε όλη τη χώρα με τη μαζικότατη συμμετοχή του συνόλου των εκπαιδευτικών ανέδειξαν για μια ακόμη φορά  την παράταξη της ΠΑΣΚ πρώτη δύναμη στον κλάδο αυξάνοντας, μάλιστα, τη διαφορά της από τη Δ.Α.Κ.Ε. (3,7% το 2008, 4,5% σήμερα).

Συγκεκριμένα οι παρατάξεις που συμμετείχαν στις εκλογές για το ΚΥΣΠΕ έλαβαν:

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ

 

ΠΟΣΟΣΤΟ

ΨΗΦΟΙ

ΠΑΣΚ

33,01%

21.414

ΔΑΚΕ

28,59%

18.543

ΕΣΑΚ - ΔΕΕ

12,04%

7.810

ΑΝ. ΡΙΖ. ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

11,85%

7.686

ΑΝ. ΡΙΖ. ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

7,51%

4.872

ΑΝ. ΡΙΖ. ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

3,29%

2.131

Χ.Ε.Κ.

2,66%

1.724

ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ

1,18%

766

Αιρετός του κλάδου, από την παράταξη της ΠΑΣΚ, εκλέγεται ο συνάδελφος Δημήτρης Μπράτης.

Μ' αυτό το εκλογικό αποτέλεσμα οι 80.000 εκπαιδευτικοί της Π.Ε. έστειλαν το δικό τους μήνυμα, αναγνωρίζοντας την υπευθυνότητα, την αγωνιστικότητα, ανεξάρτητα από κυβερνήσεις, και τον καθαρό λόγο της Π.Α.Σ.Κ.

Η παράταξη της Π.Α.Σ.Κ. δεσμεύεται ό,τι, σ' αυτή τη συγκυρία που τα εργασιακά, ασφαλιστικά και κοινωνικά δικαιώματα των εργαζομένων συρρικνώνονται, θα είναι στην πρωτοπορία των αγώνων του κλάδου για την υπεράσπιση των κατακτήσεών μας.  

Η Γραμματεία της Π.Α.Σ.Κ. εκπαιδευτικών Π.Ε. ευχαριστεί όλα τα στελέχη, τα μέλη και τους φίλους της παράταξης, για τη συμβολή τους στο αποτέλεσμα.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΥΤΑΙ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΣΚ

 
ΔΟΕ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ αποτελέσματα εκλογών αιρετών Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 04 Νοέμβριος 2010 16:54

Αθήνα  4/11/2010

Προς

Τους Συλλογους Εκπ/κών Π.Ε.

       

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

αποτελέσματα εκλογών αιρετών

            Πραγματοποιήθηκαν χθες, 3 του Νοέμβρη 2010,  οι εκλογές για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΠΥΣΠΕ, ΑΠΥΣΠΕ, ΚΥΣΠΕ).

            Τα αποτελέσματα για το Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο (ΚΥΣΠΕ) έχουν ως εξής:

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ

 

ΠΟΣΟΣΤΟ

ΨΗΦΟΙ

ΠΑΣΚ

33,01%

21.414

ΔΑΚΕ

28,59%

18.543

ΕΣΑΚ - ΔΕΕ

12,04%

7.810

ΑΝ. ΡΙΖ. ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

11,85%

7.686

ΑΝ. ΡΙΖ. ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

7,51%

4.872

ΑΝ. ΡΙΖ. ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

3,29%

2.131

Χ.Ε.Κ.

2,66%

1.724

ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ

1,18%

766

Αιρετοί του κλάδου εκλέγονται ο συνάδελφος Δημήτρης Μπράτης από την ΠΑΣΚ και ο συνάδελφος Βασίλης Παληγιάννης από τη ΔΑΚΕ.

 

Από τη Δ.Ο.Ε. 

 
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ : Πάει αλλού Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 02 Νοέμβριος 2010 09:53

Πάει αλλού

 

Πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές στις 7 Νοεμβρίου , οι εκπαιδευτικοί έχουν τις δικές τους εκλογές . Αύριο Τετάρτη , 3 Νοεμβρίου , ψηφίζουν τους εκπροσώπους τους στα υπηρεσιακά συμβούλια. Υποψηφιότητα για το κεντρικό συμβούλιο των δασκάλων (ΚΥΣΠΕ) έχει θέσει και ο νυν πρόεδρος της ΔΟΕ , Δημήτρης Μπράτης. Ύστερα από επτάμισι χρόνια στην ηγεσία του κλάδου , στη διάρκεια των οποίων έγινε η πιο μεγάλη απεργία των δασκάλων (το 2006), περνά σε άλλο σημαντικό μέτωπο δράσης , καθώς στα συμβούλια λαμβάνονται αποφάσεις για μείζονα υπηρεσιακά θέματα του κλάδου (αποσπάσεις, μεταθέσεις , επιλογή στελεχών εκπαίδευσης κ.ά.).

Θα συνεχίσει να υπηρετεί , όπως λέει , «χωρίς φιλοκυβερνητικά ή αντικυβερνητικά σύνδρομα και έξω από πελατειακές σχέσεις». Α.ΑΝΔΡ

 
Περισσότερα Άρθρα...
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 11

Φωτογραφικό υλικό

Photo Photo Photo Photo Photo Photo Photo Photo Photo Photo

Κύριο Μενού

Εκλογές για την ανάδειξη αιρετών μελών των Υπηρεσιακών Συμβουλίων ΠΥΣΠΕ -ΑΠΥΣΠΕ-ΚΥΣΠΕ

 

 

Ανακήρυξη υποψηφίων για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων στο Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ( Κ.Υ.Σ.Π.Ε. )

ΔΟΕ : Εκλογές για την ανάδειξη αιρετών μελών των Υπηρεσιακών Συμβουλίων (ΠΥΣΠΕ - ΑΠΥΣΠΕ - ΚΥΣΠΕ)-Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010 

ΥΠΕΠΘ: Εκλογές αιρετών εκπροσώπων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια Α/θμιας & Β/θμιας Εκπ/σης

Π.Δ. 1.2003 : Σύνθεση, συγκρότηση και λειτουργία των υπηρεσιακών συμβουλίων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και ειδικής αγωγής, αρμοδιότητες αυτών, όροι, προϋποθέσεις και διαδικασία εκλογής των αιρετών τακτικών και αναπληρωματικών μελών των συμβουλίων αυτών 

Οι αιρετοί εκπρόσωποι των δασκάλων στα Κεντρικά Υπηρεσιακά Συμβούλια,από το 1926 έως το 2009....Η πορεία ενός θεσμού και οι προσδοκίες ενός κλάδου... (του Δημήτρη Μπράτη ) 
 Αποτελέσματα ΚΥΣΠΕ 2008 

 Αποτελέσματα ΚΥΣΠΕ 2006

 

Δελτία τύπου ΔΟΕ

 • «Συντονισμός των αρμόδιων φορέων για την επίλυση του προβλήματος της στέγασης των εκπαιδευτικών» στο ΥΠ.ΕΣ. – Άνθρακες ο θησαυρός
  Θέμα: «Συντονισμός των αρμόδιων φορέων για την επίλυση του προβλήματος της στέγασης των εκπαιδευτικών» στο ΥΠ.ΕΣ. – Άνθρακες ο θησαυρός 17 Οκτωβρίου 2017, ένα και πλέον μήνα από την έναρξη του σχολικού έτους, με τις εικόνες των άστεγων εκπαιδευτικών να κάνουν τον γύρο του κόσμου, με ανάδειξη του ζητήματος από τη Δ.Ο.Ε., την Ο.Λ.Μ.Ε. και…
 • Να σταματήσει η δίωξη σε βάρος των αιρετών και των μελών του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Καρδίτσας
  Θέμα: Να σταματήσει η δίωξη σε βάρος των αιρετών και των μελών του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Καρδίτσας   Στις 17 Οκτωβρίου εκδικάζεται στο Εφετείο Λάρισας η έφεση των αιρετών και των μελών του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Καρδίτσας κατά της πρωτόδικης καταδικαστικής απόφασης ( για παράβαση καθήκοντος) εξ αιτίας της βαθμολογίας που αφορούσε υποψήφιο Διευθυντή κατά τη διαδικασία των Επιλογών…
 • Για την υλοποίηση του προγράμματος σίτισης «σχολικά γεύματα»
  Αρ. Πρωτ. 221 Αθήνα 9/10/2017 Προς 1. Τον Υπουργό Παιδείας κ. Κωνσταντίνο Γαβρόγλου 2. Τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε.   Θέμα: «Για την υλοποίηση του προγράμματος σίτισης σχολικά γεύματα » Το ζήτημα της σίτισης των μαθητών, σε εποχές βαθιάς οικονομικής κρίσης όπως αυτή που ζούμε, είναι εξαιρετικής σημασίας. Τα φαινόμενα υποσιτισμού μαθητών, ως αποτέλεσμα των ασκούμενων μνημονιακών…
 • Συμπλήρωση ωραρίου αναπληρωτών εκπαιδευτικών για απασχόληση σε ενισχυτική διδασκαλία
    Αρ. Πρωτ.212 Αθήνα 8/10/2017 Προς Τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε.   Θέμα: «Συμπλήρωση ωραρίου αναπληρωτών εκπαιδευτικών για απασχόληση σε ενισχυτική διδασκαλία»   Με έγγραφο που έχει σταλεί από το Υπουργείο Παιδείας, ως απάντηση σε ερώτημα από Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, διευκρινίζεται ότι «δεν προβλέπεται τοποθέτηση αναπληρωτών εκπαιδευτικών που προσλαμβάνονται στο πλαίσιο της Πράξης «ΕΝΙΑΙΟΣ ΤΥΠΟΣ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ…
 • Ψήφισμα για την περιβαλλοντική εκπαίδευση
    Αρ. Πρωτ.211 Αθήνα 6/10/2017 Προς Τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε.   ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ               Η Περιβαλλοντική Εκπαίδευση, η οποία τα τελευταία χρόνια, με αφορμή και «δικαιολογία» τις περικοπές δημόσιων δαπανών με τα μνημόνια, έχει δεχτεί ισχυρό πλήγμα, καθώς: Στο ξεκίνημα της κρίσης έκλεισαν το 1/3 των Κέντρων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της χώρας…

Εκπαιδευτικές Ειδήσεις

Επικοινωνία

E-mail:  d.mpratis@gmail.com

Τηλ      : 6974750402

Εγγραφή στα ενημερωτικά μου δελτία

Το όνομα σας:
Το Email σας:

VIDEO 1

H υπ. Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου,στο Mega και τους δημοσιογράφους Δ. Καμπουράκη και Γ.Οικονομέα, παρουσία των προέδρων της ΔΟΕ κ. Δημήτρη Μπράτη της ΟΛΜΕ κ,. Πεππέ. Τα αποσπάσματα της εκπομπής που επιλέγησαν είναι αυτά που αφορούν το χώρο της Π.Ε.

VIDEO 2

RSS feeds

feed-image Feed Entries

Σύνδεσμοι