Επισκέπτες

Έχουμε 1 επισκέπτης συνδεδεμένους
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday1
mod_vvisit_counterYesterday3
mod_vvisit_counterThis week6
mod_vvisit_counterLast week11
mod_vvisit_counterThis month56
mod_vvisit_counterLast month72
mod_vvisit_counterAll days25914

Έχουμε: 1 επισκέπτες συνδεδεμένους
Your IP: : 10.2.5.13
Mozilla 5.0, 
Today: Απρίλιος 25, 2024

ΕΦΝΗ, Powered by Joomla!
Εγγραφή στην ΕΦΝΗ

Το Δ.Σ της  Ένωσης Φιλολόγων αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τα μέλη της που την περιέβαλλαν με εμπιστοσύνη όλα αυτά τα χρόνια και, παράλληλα, απευθυνόμενο σε όλους τους φιλολόγους -διορισμένους σε δημόσιες ή ιδιωτικές Υπηρεσίες, φροντιστήρια, αδιόριστους, συνταξιούχους ? τους καλεί να πλαισιώσουν την Ένωση και να ενισχύσουν την προσπάθεια του ΔΣ  για την επίτευξη των κύριων στόχων της ,όπως αυτοί ορίζονται στο καταστατικό της. Τους καλεί ακόμα να  συμμετάσχουν ουσιαστικά με τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις τους και να συνδράμουν αποτελεσματικά με τη γόνιμη κριτική τους στο πολύπλευρο έργο που επιτελεί η ΕΦΝΗ στον τομέα της εκπαίδευσης και του πολιτισμού εδώ και  34 χρόνια!

Η άμεση εγγραφή στην ΕΦΝΗ. των πτυχιούχων Φιλοσοφικών Σχολών και των φιλολόγων των σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Δημόσιας και Ιδιωτικής, αλλά και της Τριτοβάθμιας, και η συμμετοχή τους στις πολλαπλές εκδηλώσεις και δραστηριότητες αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση επιτυχίας και προώθησης των σκοπών της.

Υπενθυμίζουμε ότι με τη διετή συνδρομή των 20 ? τα μέλη της Ένωσης  απολαμβάνουν όλα τα προνόμια των μελών, όπως ορίζονται στο καταστατικό της .Τέλος υπενθυμίζουμε ότι η ΕΦΝΗ δεν έχει άλλα έσοδα εκτός από τη συνδρομή σας.

Κατεβάστε από εδώ την Αίτηση εγγραφής και αποστείλετε την στη διεύθυνση:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.