Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
Καλώς ήρθατε στο Kunena Φόρουμ!

Πείτε σε μας και τα μέλη μας ποιοι είστε, τι σας αρέσει και γιατί γίνατε μέλος αυτού του Ιστότοπου.
Καλωσορίζουμε όλα τα νέα μέλη και ελπίζουμε να σας βλέπουμε συχνά!
  • Page:
  • 1

TOPIC: Les Bullideres - καλύτερο ακίνητο προς πώληση στην

Les Bullideres - καλύτερο ακίνητο προς πώληση στην 1 year 3 months ago #457452

  • zabata
  • zabata's Avatar
  • OFFLINE
  • Φρέσκος Boarder
  • Posts: 8
  • Karma: 0
Les Bullideres - καλύτερο ακίνητο προς πώληση στην Ανδόρα.
Οι αλλοδαποί είναι πιο πιθανό να αγοράσουν διαμερίσματα στην Ανδόρα, που βρίσκονται τόσο σε νέα συγκροτήματα όσο και στο δευτερεύον Ταμείο. Τα σπίτια μπορούν επίσης να αγοραστούν εδώ. Ωστόσο, λόγω του γεγονότος ότι η Ανδόρα είναι κράτος νάνος, η έλλειψη γης εδώ αισθάνεται ιδιαίτερα έντονη, έτσι μια σπάνια βίλα μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα ευρύχωρο οικόπεδο. Ιδιαίτερα δημοφιλή στη χώρα είναι τα σαλέ που βρίσκονται σε συμπαγή τοποθεσία στις πλαγιές των βουνών.
Les Bullideres - καλύτερο ακίνητο προς πώληση στην Ανδόρα / Les Bullideres - Best Property for sale in Andorra
Χιονοδρομικά κέντρα της Ανδόρας.
Ένα από τα μικρότερα κράτη στον κόσμο είναι επίσης ένα από τα πιο δημοφιλή κέντρα για χειμερινές διακοπές. Τα χιονοδρομικά κέντρα της Ανδόρας είναι γνωστά για την υψηλή εξυπηρέτηση και τις προσιτές τιμές τους σε σύγκριση με άλλους ευρωπαϊκούς προορισμούς. Η Ανδόρα διαθέτει μια τεράστια ποικιλία μονοπατιών, τόσο για έμπειρους όσο και για αρχάριους σκιέρ και snowboarders. Επιπλέον, όλα τα μέρη για σκι εδώ βρίσκονται πολύ συμπαγή, για παράδειγμα, από την πρωτεύουσα μπορείτε να φτάσετε στον ανελκυστήρα με τα μέσα μαζικής μεταφοράς σε μόλις 30 λεπτά.
Πρέπει να σημειωθούν τα ακόλουθα διάσημα χιονοδρομικά κέντρα της Ανδόρας: Pas de la Casa Grau Rog, Soldeu El Tarter, Pal Arinsal.
Τα διαμερίσματα και τα σπίτια στην Ανδόρα, τα οποία πωλούνται κοντά στις πλαγιές του βουνού, είναι συνήθως εξοπλισμένα με όλα τα έπιπλα και τις σύγχρονες συσκευές. Στην περιοχή υπάρχουν γυμναστήρια, πισίνες, εστιατόρια, κέντρα ευεξίας και πολλές άλλες ευχάριστες περιοχές αναψυχής για τους τουρίστες. Ταυτόχρονα, οι ιδιοκτήτες σπιτιού μπορούν να συνάψουν συμφωνία με μια εταιρεία διαχείρισης που θα νοικιάσει κατοικίες κατά τη διάρκεια της απουσίας τους στη χώρα.
Το αναμφισβήτητο πλεονέκτημα της Ανδόρας για τους ξένους αγοραστές ακινήτων είναι η σταθερότητα αυτής της αγοράς. Η οικονομική κρίση που έχει παραλύσει τον στεγαστικό τομέα πολλών γειτονικών χωρών, ιδίως της Ισπανίας, έχει παρακάμψει αυτό το νάνο κράτος. Οι τιμές των ακινήτων αυξάνονται κατά αρκετά τοις εκατό ετησίως. Αυτό σημαίνει ότι η αγορά ενός σπιτιού σε αυτή τη χώρα μπορεί να θεωρηθεί, μεταξύ άλλων, ως αξιόπιστη επένδυση.
Στην ιστοσελίδα μας" Les Bullideres " μπορείτε να βρείτε προσφορές για την αγορά και ενοικίαση ακινήτων στην Ανδόρα. Έχουμε τμήματα διαμερίσματα στην Ανδόρα, σπίτια στην Ανδόρα, εμπορικά ακίνητα στην Ανδόρα, Πολυτελή ακίνητα στην Ανδόρα.
The administrator has disabled public write access.
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.275 seconds

Πρόσθετες πληροφορίες