Εκπαιδευτικά μαθήματα Scientix Ambassadors (2017-2019), για καθηγητές STEM

Το Scientix.eu διοργανώνει την τρίτη σειρά των εκπαιδευτικών μαθημάτων Scientix Ambassadors,  για καθηγητές STEM που ενδιαφέρονται να γίνουν μέλη της ομάδας Scientix Teachers ‘Panel που θα λειτουργεί μέχρι τον Ιανουάριο του 2019. Yποψήφιοι θα είναι δυναμικοί και δημιουργικοί καθηγητές που επιθυμούν να προσφέρουν στην εκπαίδευση STEM στις χώρες τους.

Ο κύριος στόχος του μαθήματος είναι να εισαγάγει τους εκπαιδευτικούς στα εργαλεία και την πρακτική του Scientix, αλλά και να βοηθήσει τους καθηγητές STEM από όλη την Ευρώπη, να αποκτήσουν τις πληροφορίες και να αναπτύξουν δεξιότητες και ικανότητες που μπορούν να συμβάλουν στην επαγγελματική τους ανάπτυξη.

Τα μαθήματα είναι δωρεάν και η τρέχουσα σειρά θα πραγματοποιηθεί από 02 Οκτωβρίου έως 04 Δεκεμβρίου 2017. Οι διαθέσιμες θέσεις  για αυτή την σειρά των μαθημάτων θα είναι 300 και οι συμμετέχοντες θα επιλεγούν από όσους συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα (λαμβάνοντας υπόψη την σειρά υποβολής αιτήσεων και της δίκαιης κατανομής  συμμετεχόντων ανά χώρα).

Προσοχή! Όλες οι αιτήσεις πρέπει να υποβληθούν έως την Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017.

Η ομάδα των Scientix Ambassadors, συνεργάζεται στενά με την ομάδα του προγράμματος Scientix, με κύριο καθήκον την υποστήριξη της διάδοσης του έργου (παρακολούθηση εθνικών και διεθνών συνεδρίων και άλλων εκδηλώσεων για την παρουσίαση του έργου και την αναμετάδοση των ειδήσεων Scientix μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης) . Άλλες εργασίες, ειδικά για το έργο, μπορούν επίσης να ανατεθούν ανάλογα με τις ανάγκες των έργων.

Πολύ σημαντικό για τους Scientix Ambassadors, είναι να μελετήσουν το εγχειρίδιο μαθημάτων, με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τα μαθήματα, τη διαδιακασία και τους όρους συμμετοχής.

Περισσότερα, διαβάστε εδώ, κι εδώ.

Print Friendly, PDF & Email
Share
Share