Διαδραστικά ερωτηματολόγια και συνομιλίες με το get.acquainted

Στο άρθρο αυτό θα γνωρίσουμε το get.acquainted. Πρόκειται για μια εύχρηστη εφαρμογή που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε συνομιλίες (chatbot), και να παρέχετε αυτοματοποιημένη ανατροφοδότηση μετά την επιλογή της απάντησης. Ας το γνωρίσουμε…

Επισκεφτείτε τη σελίδα της εφαρμογής, και κάντε μια εγγραφή (get started), δίνοντας ένα έγκυρο email.

Αφού συνδεθείτε, πατήστε δημιουργία συνομιλίας (create conversation):

Συμπληρώστε τα απαιτούμενα πεδία (τίτλο – θέμα συνομιλίας, ένα μήνυμα καλωσορίσματος, και ένα αποχαιρετισμού) και πατήστε αποθήκευση:

Αφού αποφασίσετε για το θέμα της συζήτησης, θα πρέπει να προσθέσετε τις σχετικές με αυτό ερωτήσεις. Πατήστε λοιπόν το Add a question:

Σε κάθε ερώτηση (question), μπορείτε να προσθέτετε τις απαντήσεις σας (answers) και προαιρετικά μια ανατροφοδότηση (response) για κάθε μία από αυτές. Δείτε ένα παράδειγμα:

Συνεχίστε, με τον ίδιο τρόπο και προσθέστε όσες ερωτήσεις επιθυμείτε.

Αφού ολοκληρώσετε το ερωτηματολόγιο, μπορείτε να δώσετε μια ξεχωριστή μορφή στη διεπαφή των χρηστών που θα συμμετέχουν, αλλάζοντας τα χρώματά της:

Φυσικά από τον πίνακα ελέγχου της εφαρμογής, μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση της δημιουργίας σας, και να επεξεργαστείτε κάθε βήμα σας. Στα δυνατά σημεία της εφαρμογής, η αποθήκευση αποτελεσμάτων, ώστε να μπορείτε να βλέπετε τις απαντήσεις των μαθητών σας και στατιστικά:

Η κοινοποίηση της συνομιλίας στους μαθητές, μπορεί να γίνει μέσω συνδέσμου, ηλεκτρονικής αλληλογραφίας ή / και μέσω κοινωνικών δικτύων:

Πρόκειται πραγματικά για μια πολύ ενδιαφέρουσα εφαρμογή, η οποία θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί στην εκπαιδευτική διαδικασία. Δημοσκοπήσεις, γρήγορη αξιολόγηση και ότι άλλο μπορείτε να σκεφτείτε, σε πολύ σύντομο χρόνο!

Δείτε ακόμη το παρακάτω βιντεάκι, με όλα τα βασικά της εφαρμογής:

Get.acquainted λοιπόν!

Print Friendly, PDF & Email
Share
Share