4ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός παιχνιδιού στο Scratch – Αποτελέσματα

Ολοκληρώθηκε ο 4ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός παιχνιδιού στο Scratch. Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε υπό την Αιγίδα του ΥΠ.Π.Ε.Θ. και διοργανώθηκε από το γραφείο Σχολικού Συμβούλου Πληροφορικής Δυτικής Κρήτης σε συνεργασία με το ΚΕΠΛΗΝΕΤ Χανίων, Σχολικούς Συμβούλους, Εκπαιδευτικούς Πληροφορικής πανελλαδικά και το Εργαστήριο Διανεμημένων Πληροφοριακών Συστημάτων και Εφαρμογών Πολυμέσων της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Σκοπός του διαγωνισμού, η συμμετοχή των μαθητών σε μια συνεργατική και δημιουργική διαδικασία για την ανάπτυξη ενός υπολογιστικού παιχνιδιού στο προγραμματιστικό περιβάλλον Scratch, καλλιεργώντας και προάγοντας την αλγοριθμική σκέψη και τον πειραματισμό με βασικές προγραμματιστικές δομές. Ο φετινός διαγωνισμός αφορούσε την υλοποίηση ενός «Παιχνιδιού περιπέτειας »

Αξίζει να επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο του διαγωνισμού, και να δείτε τα έργα που βραβεύτηκαν. Υπάρχουν πολλές αξιόλογες προσπάθειες από τις οποίες μπορείτε να αντλήσετε ιδέες για δικά σας μελλοντικά project.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες!

Print Friendly, PDF & Email
Share
Share